All aktivitet

Denne nyhetsstrømmen oppdaterer seg selv   

 1. Siste time
 2. Hvis jeg har renvasket bil og/eller det blåser ugunstig så maskerer jeg ved å dekke til med en papplate rundt hjulbuen, slik at det ikke fyker på lakken med en gang. Men jeg pleier gjerne å gjøre det når bilen er god og skitten, så da fester ikke lakkstøvet seg på bilen Har ikke opplevd at noe lakkstøv har festet seg på bilen til nå, og jeg har gjort dette 10-12 ganger på ulike biler.
 3. Vedr. fjæring og styrefølelse i relasjon til luftfjæring (bak) i kombinasjon med integralstyring vs. M-Sport understel uten luftfjæring og integralstyring drøfter Thomas Majchrzak nettopp dette i disse to testene av hhv. G31 530d og G30 M550i xDrive. Jmf. BMW er forøvrig vektforskjellen på disse modellene kun 20 Kg.
 4. Sendte en forespørsel til selger om dekk og fikk raskt svar: Good Year Eagle 245/35/20 på begge bilene. Altså er de helt likt skodd! Det hadde vært rart om det skulle være veldig store forskjeller i opplevd kjørefølelse mellom sedanen og stasjonsvogna, så jeg tror den mest plausible teorien om forskjellen er Adaptive Drive. Dette systemet har, så vidt jeg har skjønt, krengningsstabilisatorer i tillegg til aktiv/smart demperkontroll, noe som absolutt kan forklare fraværet av krenging i M550i. (BMW kan jo selvsagt også ha gjort andre tilpasninger i oppsettet på M550i, så en test av like biler med og uten Adaptive Drive hadde vært interessant.)
 5. Samme her: hadde jeg hatt cash og innendørs plass for forsvarlig lagring hadde jeg stått på døra der i dag:-)
 6. M-sportinteriör, alcantara/stoff (G3AT). Gul kontakt under sätena. Har inte testat elen. Manuell justering. Inga säten drar snett utan det är rakt och bra. 2x sportstolar 1x baksäte komplett 4x dörrsidor Bra skick på alcantara-delarna och tyget. Inga hål eller skador. Se bilder. Slumpas bort för 1500 SEK vid hurtig hämtning! Finns 90km från gränsen till Norge, nära Grums.
 7. du må nok til med diagnose.
 8. Ka det tegne med gear displayet betyr?
 9. Jeg tenkte jeg skulle ta nærbilde av dekkene, men det kokte bort... så jeg vet ikke. I utstyrslistene fra VIN-dekoderen står det at begge bilene har utstyrskode S258 - Tire with run-flat functionality, så jeg går ut i fra at begge hadde RFT under prøvekjøringen. Begge bilene har felger S2QR - BMW LA wheel Individual V-spoke 759, og dekkene så så vidt jeg husker ganske like ut, så det er godt mulig de var skodd helt likt, og at dette nok ikke kan være årsaken til forskjellene. Det hadde også vært interessant å prøve G30 vs. G31 med nogenlunde like spesifikasjoner ellers, for å se om sedan vs. stasjonsvogn med tilhørende forskjeller i fjæringsoppsettet bak kan påvirke kjøreopplevelsen.
 10. Nei virka så den står bom fast. Men har jo alle reimene på, men eg skal vell klare å få den rundt fordet ?
 11. Klarer du å turne motoren for hånd da?
 12. Ja, helt enig - interresant å finne ut av dette, kanskje spesielt: To mulige forklaringer: Adaptive drive, eller dekk. La du merke til om det kanskje hadde sneket seg på dekk uten runflat på M550i'en? Kanskje til og med noe fra Michelin?
 13. Mye blankere enn den faktisk er.. Vinkelen mot siden av bilen lar en lure Blir snart å ta masse nye bilder, med chromenyrene. Andre omgivelser også 😃 Så har jeg avtaler om å ta bilde av flere kule biler i tiden fremover 👌🏻 Til helga så blir det korrigering av lakk, ENDELIG! 😎
 14. 288 GTO, F40 og F40 ble solgt ifjor, da han ikke fikk lov av Ferrari til å kjøpe LaFerrari. Etter hva jeg har hørt fra mine kilder.
 15. Hei, Har gått på en liten smell med snap-in adapter til 2008 E61 LCI, burde ha lest på forumet først 😁. Tenkte å spille musikk fra mobilen på stereo-anlegget. Bilen er forberedt for snap-in adapter, og adapteret er original BMW 84212338571 (Connect). Telefonen er en Samsung Galaxy S3 jeg hadde liggende, med tvilling SIM-kort. Det går fint å koble mobilen opp med Bluetooth for å få ringt, og kontaktlisten kommer opp på skjermen slik den skal. Skal ikke Connect-utgaven ha flere muligheter enn lading og kontaktliste, eller er bilen for gammel? Jeg prøvde å koble mini-jack fra AUX-kontakt til mobilen mens mobilen var i snap-in adapteret, slik at jeg kan spille musikk og ha kontaktlisten samtidig. Ved streaming av radio-apper så får vel mobilen i snap-in adapteret bedre signal enn uten snap-in adapter, så det er dumt det ikke fungerer. I tillfelle bilen er for gammel til å kunne spille musikk fra mobilen via adapteret så kjøpte jeg en liten Bluetooth -> AUX mottager, men for å få dette helt skjult så må AUX og strøm fra USB kobles opp på innsiden av midtkonsollen der mottageren ligger. Noen som har funnet en elegant løsning på dette? Regner med å koble min Samsung Note 4 opp til mottageren trådløst da jeg tror Galaxy S3 (mobiltelefoner generelt) bare kan koble seg på én enhet samtidig via Bluetooth. En annen ting: Når jeg prøver å gå til BMW Online i menyen i bilen (Navi Professional, hvis det er relevant) kommer det en beskjed om at den ikke finner noe SIM-kort. Bilen er importert fra Tyskland, og jeg ser det har vært diskutert endel rundt importerte biler på forumet men finner ingen konklusjoner for E61 vedr. BMW Online. S609 Navigation system Professional S612 BMW Assist S616 BMW Online S633 Preparation, mobile phone, Business S6AA BMW TeleServices S6AB Control for Teleservices S7SP Nav Professional/cellph. prep. Bluetooth S8SC Telematics access request,country-spec. S8SP Control unit COP
 16. I dag
 17. GT'en ser mye blankere ut enn den egentlig er. Masse skjolder etter wetcoat i vinter.. Teller ned dagene til jeg går løs på lakken med Rupes maskiner! 😃
 18. Har fått den i nøytral og trillet på bilen, fortsatt så står den bom fast. Prøvde med bedre jording imårrest, fikk starter til å gå rundt, men slo ikke inn.
 19. Finnes nødknapp på girkassa for å sette den i nøytral. Deretter kan du fjerne glødepluggene, og snu motoren for hånd. Men ville fulladet batteriet, og prøvd med startkabler. Bare få unna det enkleste.
 20. Siden 2007, ikke ny. Bilen ble importert i 2007 og da regner jeg med den ble kjøpt av nå¨værende eier. Hadde jeg hatt midlene hadde jeg vært på vei til Skretting Bil i dette minutt
 21. Takk
 22. Sjekk ut @E.H.D , @Walkabout, @Fahad sine F10/11 så kan du se hva som funker 😃
 23. Se det ja, skjønner ikke hvorfor den ikke dukket opp på søket?? Takk for tipset
 24. Nettopp vært en lik tråd se her
 25. hvis det er denne kondensatoren så er det vel enkelt å lode Nye på plass ? men om kretskortet er brendt er det vel lite håp. bidle hentet fra net. skal prøve å demontere enheten iløpet av uka for å se.ser folk selger kondensatorer på ebay for billig sum.
 26. Kanskje det.. men virker som alt står fast. Brukte booster på batteriet å
 27. Ja er alt fra b22 som er montert. Etter som eg har lest så skal det passe over
 1. Last inn flere aktiviteter