All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. I dag
 3. Ser så voldsomt ut med å fjerne bakruten haha, men er forståelig. Uansett så blir resultatet veldig bra! Sort taktrekk gjør interiøret så mye penere i mine øyne.
 4. Har 1stk 9” throwing star felg liggende , hel å grei med tanke på kantkjøring osv . Dog lakken er ikke som ny lengre. Dette er felger som er relativt vanskelig å få tak i , vertfall løst , så her har man muligheten til å skaffe seg en løs 9” throwing star felg. Selges mot vettuge bud. Evnt byttes mot 3 stk 8” throwing star felger. 
 5. Herlig å se hvor langt du går for at dette gjøres skikkelig, ordentlig og ryddig. Respekt!
 6. Har 1stk 9” throwing star felg liggende , hel å grei med tanke på kantkjøring osv . Dog lakken er ikke som ny lengre. Dette er felger som er relativt vanskelig å få tak i , vertfall løst , så her har man muligheten til å skaffe seg en løs 9” throwing star felg. Selges mot vettuge bud. Evnt byttes mot 3 stk 8” throwing star felger.
 7. Takk for det! Føler igrunn de fleste avgjørelser er gjennomtenkt både én, to og tre ganger. Takk for det! Tja. Det mangler alltids noe, men vi får nå se hva slags idéer som lirker seg frem etter hvert. Ja, jeg synes det fungerte overraskende fint.
 8. Da var mesteparten av taktrekket på plass - for en enorm forskjell, og for en kvalitetsfeeling det ble over skinn- og alcantaratrukket tak. Dette er åpenbart verdt hver eneste krone! Noen deler mangler, så da får de gamle beige delene gjøre nytten enn så lenge. Dårlige bilder, men det gir nå i hvert fall en liten pekepinne på hvor omfattende slike prosjekter er. Vi valgte å skjære ut bakruten fremfor å skru ut førersetet og risikere å ripe opp interiøret med et lite bøyelig taktrekk.
 9. I går
 10. Flott bil og kule oppgraderinger. Jeg tenker gå litt samme veien selv men unner meg en av mange ettermarkedsvarianter av CSL heller enn å hoste opp for original... Ser frem til videre oppgraderinger
 11. Walkabout

  Montere facelift lykt på en eldre F10/11

  Disse skal vel være plug and play. Umnitza har vel også en versjon som er hakket dyrere. Synes dog prisen er for høy til at jeg gjør dette. Henholdsvis 12.000 og 20.000 kroner (inkl. mva.) er for mye i mine øyne. Da hadde jeg heller prøvd retrofit av originale lykter, selv om man da sikkert nærmer seg 30-40.000 kroner.
 12. Christer Bergman Egeland

  Montere facelift lykt på en eldre F10/11

  Hei, Er det noen som har montert en facelift lykt til F10/11 på den eldste typen F10/11? Jeg tenker på en slik som denne: https://www.alibaba.com/product-detail/LED-Head-Light-for-BMW-F10_60424128478.html?spm=a2700.details.maylikehoz.5.423b5877jP7FUu Den er nok ikke original, men skal være lagt for og passe den eldste typen F10/11. Noen som vet om det er mye arbeid, og hvordan kvaliteten er?
 13. steinarn

  F11 Feil på styring

  Fixet. 2 ledninger til el.servo inni kabelstrømpe bak innerskjerm hadde hull i isolasjon og noen dråper vann fucka opp for alt.
 14. Marius2002

  Dekkdimensjon til firehjulsdrift fem serie

  Arnfinn, det er vi. Hvis ikke blir det Belgia og karusell all over again
 15. k.p

  Webasto 09 mod e61

  Ok takk for info. Får se hvordan det går. Oppdaterer etterhvert.
 16. Otis

  Webasto 09 mod e61

  Når du demontere webasto så vil sannsynligvis de 3 skruene som holder Webasto fast i bilen, de som står i braketten, knekke. Da har du et lite problem. Jeg måtte til et motorverksted for å få det fikset. Ca 1300,- for den jobben. Så trenger du nye pakninger, og da kan det være greit å skifte glødeplugg eller brennkammer også kanskje vifta til friskluft. Ca 3-4k i deler. Jeg var heldig og fikk tak i ny hjerne fra en krasjet bil for 800kr og var svært heldig.
 17. RF91

  M20 deler

  Her ville eg utvilsomt ha handla hjå Koed. Har utelukkande positive erfaringar med dei, samt at dei er billigare enn f. eks. GS Bildeler (som eg forøvrig har litt mindre heldige erfaringar med). Om det er noko du lurer på så er det berre å sende dei ein melding på eksempelvis Facebook. Då får ein svar veldig kjapt neste arbeidsdag og god hjelp vedrørande det meste ein lurer på
 18. Hei! Hvor i landet befinner disse hjulene seg?
 19. rollo

  E46 3 serie Compact - Feil på lys

  Begge lyktene justerer seg likt ved oppstart kan det se ut som.. Det er veldig trangt å skifte pære på disse, plastdekselet bak er også trangt å få på..har tenkt tanken om at kanskje pæren kan kile seg bak dette plastdekselet..
 20. k.p

  Webasto 09 mod e61

  Ingen feilkode på ecu test med ISTA. Kan være brennkammeret eller sotet flammevakt eller noe der kanskje? Skal demontere webastoen og se nærmere.
 21. k.p

  Webasto 09 mod e61

  Har prøvd igjen nå. Helt kald motor. Webastoen stopper i flammevakt fase 2. Denne gang Stoppet den på 78 grader. Men vannet er ikke 78 grader, tok av sirkulasjonspumpen og kan kjenne på vannet med handa. Det er kaldt. Pumpen fungerer,har tatt den av og testet den.
 22. Reef89

  E46 3 serie Compact - Feil på lys

  Står pæren riktig? Justerer begge lysene seg likt ved oppstart?
 23. Skjedd litt i dag også da Fått på 911 kaliperene bak og fjernet det feilplasserte M3 merket
 24. Takk Håper å få alt på plass til neste sesong. Har blitt lite kjøring og lite nyting av bilen i 2018 😕 Takk Ekstra + når det kommer fra deg
 25. Har vært på EU kontroll med en E46 serie Compact med Xenonlys. Eneste feilen jeg fikk var feil lysbilde på høyre lykt. Når jeg ser på høyre lykt så virker det som Xenon pæren lyser sterkere på høyre siden enn på venster siden. Har montert ny pærer på begge sider, men akkurat det samme, lyser sterkere på høyre side. Glassene er polert og nytt batteri montert. Noen formening om dette?
 26. Pal Ostgard

  M20 deler

  Trenger litt m20 deler til et motor prosjekt jeg holder på med. Trenger blant annet nye ventilstyringer,kamaksel 272,oljepumpe++ Hvor lønner det seg å kjøpe dette?
 27. okei, hva med screen mirroring? Har også sett på å få ordnet en annen drive startup logo, hvordan få til dette?
 28. Screen mirror og Apple CarPlay går dessverre ikke, du må oppgradere til NBT EVO med ID5 eller ID6.
 1. Last inn mer aktivitet