All aktivitet

Denne nyhetsstrømmen oppdaterer seg selv   

 1. Siste time
 2. En liten kveldsrunde må til 😊
 3. Ja de tjener jo bra på det sånn sett Bra det
 4. Va sjukt rått me rondellane! Uansett, style 95 gjør underverker på e39! De er 19" vel og merke
 5. Fantastisk! Kunne du sendt tlfnr på PM til meg? Hvor tidlig er du på jobb imorgen ca? Og: kan jeg få lov til å låne den til tirsdag morgen? Med mindre jeg kan kjøre hjem til deg på kveld for å levere? Han kompisen min har nemlig mulighet imorgen etter kl 18 til å hjelpe meg.
 6. Det stemmer ja. Er vell en del av dem ja. Butikk i det Komt i gode hender no da. få litt stell på den! Det positive er jo at understell, motor og karosseriet under bilen er veldig bra.
 7. Har ikke merka noe sånt her, det er hardt og brutalt ved gieskifte
 8. Det er vel kanskje @kjelljakob97 det da? Den lå ute på finn til litt under 40k, så ble den kjøpt av en fyr som virker å kjøpe billige biler, shine de opp litt å legge de ut igjen til mye høyere pris.
 9. For en utstyrsliste!! Når bilen blir "ferdig" må den nærme seg 100k i verdi
 10. hm. såpass ja er en her i nærområdet som har en touring som har handlet ett sett så jeg, så blir vell å utelukke det felg settet tror jeg Såpass ja, da vet vell du litt mere enn meg. kan vel si at bakluken er kjeks. men det var jeg klar over, med i beregningene vet du om denne bilen ligget her ute på bimmers før ?
 11. Ved bytte av bremseskiver er vel problemet løst? Ville ha konfrontert verkstedet med dette, og kreve at de betaler å få nye skiver! Når proffe gjør slik feil skal du ikke gå skadelidende ut av det
 12. Første treff og lufte tur Idag🙌🏻 Mangler kun 4 hjulskontroll og polering så er den klar for springmeet neste helg.
 13. Jepp Jeg har 2 sett til E38 hehe. Kunne sikkert sett bra ut på din og, men da må navåpningen dreies opp Ja den så ganske rusten første gang den lå ute, men han som kjøpte den gjorde vel en hurtig fiks før han solgte den videre?
 14. M-parallel e veldig fine! kanskje det blir mer fokus på det kosmetiske i dette året også kanskje felgvalg til neste år. Rusten bakluke var med på kjøpet så må vell prøve å finne meg en fin brukt en, må også få i orden den automatisk åpning og lukking mekanismen på bakluken.
 15. Var senest under bilen i dag, hadde den på løftebukk og så over ting og tang. Skal ha ned girkassen for å skifte simmerringer og div andre ting, og tar da og prøver å fikse opp i slarken i girspaken. Er en del slark i girspaken når den står i gir. det er vell det som har bemerket meg litt. Bilder blir å komme Syntes E39´n e veldig tidløs så valget ble enkelt. selvom E61 var også under vurdering. takk for det!
 16. Yes M-Parallel ser bra ut på disse også Har luken begynt å ruste igjen eller? Siden du må ha ny.
 17. Gratulerer med fin brukis og senk(co). Husk at disse er lave under på midten og lett tar nede m kanaler og eksos. Ser at du må ut med kassen for å bytte de fjærene som holder sentreringen på girspaken i nøytral >Ta gjerne biler av jobben når du holder på. Har ikke selv hatt manuell E39, men har hatt div E34 med manuell og må si sekserne kommer til sin fulle rett med manuell Dette gjelder både 530d, 530 i og 540 Har lenge sett på en 530i selv, men synes E begynner å bli gammelt. Lykke til med grom brukis og legg ut bilder
 18. Ja, likte de utrolig godt. får prøve å komme over noen lignende senere kanskje
 19. I dag
 20. Nå ser de sånn ut: Venstre bak: Høyre bak:
 21. Åja Ja da var de vel ikke mye å samle på. Synd for det er tøffe felger
 22. Biltema har bolter som er kjempelange, det vil kanskje være trygt å kjøre med bilen til verkstedet dersom du bruker slike? Og en ting til, dersom du har planer om å kreve dekkverkstedet for reparasjonen, så er riktig fremgangsmåte å kontakte dem først. Hvis du bare sender dem krav uten at de selv har sett skaden, er det bare for dem å nekte. Kanskje har dekkverkstedet verktøy til å gjøre reparasjonen selv, da sitter det langt inne å dekke en regning for jobben hos en konkurrent som de kunne gjort selv til en brøkdel av kostnaden.
 23. Ohoy! Takk takk! Ja var en del lodd på dem fra før av, så de ble levert tilbake.
 24. Skriv solgt oppe i tråden så folk slipper å gå inn på helt uinteressante tråder eller slett
 25. Ooh, enda en Bergenser Fin bil med rett motor og gir Mye kast i de da? Går det ikke ann å få de avbalansert så det ikke er så gale?
 26. Noen som har noen innspill på noen stilige felger i 18" som kan kle bilen godt ? Jeg falt veldig for rondell 0021, men dessverre var det noe kast i de jeg prøvde.
 27. Ja, en skal deaktivere varm og kald sjekk.
 1. Last inn flere aktiviteter