The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

All aktivitet

Denne nyhetsstrømmen oppdaterer seg selv     

 1. Siste time
 2. Evenol

  Sjekke utstyrsliste i3 på nett?

  Der funket det, ja! Takker!
 3. Om man har en BMW M3 Competion F80 2018, hvilke muligheter kan man trimme den på? Og hva kan man få ut av trimmingen? Ser hamann-motorsport(kan gi opptil 560hk/660Nm) - ESStuning(kan gi opptil 550hk/760Nm)
 4. sylw1

  Bmw e36 325 tds

  Ja undersøke bilen er greit, men korleis defineres det? Full gjennomgang på løftebukk? Den rusten eg fant i hjulbuen framme oppdaga eg når eg tok av hjulet liksom, bak noke gammal tectyl som hang og slang. Men har dialog med selgeren så skal ordne seg trur eg, vil ikkje nødvendigvis heve kjøpet om han er grei å ha med å gjere.
 5. magneten

  Filmet du bilen din idag?

  Jeg er helt avhengig av det, jeg. Bruker nesten ikke bremsepedalen lengre, kun for vedlikehold og grisekjøring Jeg får nesten prøve Dyno-mode, og kanskje ha meg en liten snurrevipps i en rundkjøring
 6. lagunilla

  Filmet du bilen din idag?

  Jeg koste meg i vinter uten DSC og regenerering siden bilen var ny. Jeg blir seriøst kvalm når bilen bremser av seg selv. Han ennå ikke greid å venne meg til det. Prøv det ut😀
 7. Today
 8. mslello

  Sjekke utstyrsliste i3 på nett?

  Ja, det skal være mulig det. Sist jeg sjekket, så var jeg inne på bimmer.work.
 9. Er det mulig å sjekke utstyrsliste på en BMW i3 på nett? Prøvde å lime inn vin-nr. på f.eks. https://www.bmwvin.com, men fikk ikke det til å fungere.
 10. Hei Takk for svar. Ser du sier at originalt innpress på 18" er ET36, deretter står det ET34 i tabellen din. Skriveleif? Er ET34 originalt?
 11. Poppy

  Bmw e36 325 tds

  Du har kanskje sett på denne? https://www.forbrukerradet.no/forside/bil/kjop-og-salg-av-bil/misfornoyd-med-kjop/ Der kommer det veldig godt frem hva man har rett til med mer. F.eks: Men det at du har kjøpt bilen usett gir deg et litt dårligere utgangspunkt. Du har jo en plikt til å undersøke bilen før det skrives kontrakt osv.
 12. Junaz

  IPF

  Hei! Jeg har en bmw m3 2009 og vil oppgradere lysene mine med ipf. Hvordan vet jeg hvilken som passer? https://ljusgiganten.se/led-konvertering
 13. MGunders

  Den store finn.no tråden.

  Helt klart. Blir ikke stående lenge til den prisen hvis bilen er som i annonsen
 14. Jan E-28

  Fjærbein ABS ønskes E28.

  Skal brukes til coilover, så skålen trenger ikke være bra. Men resten må være i god tilstand. Samt spindel må være rett. Med ABS.
 15. Til info ble det foretatt en større oppdatering av softwaren Bimmers kjører på i dag, 24.04.18.
 16. sveigis

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Hehe jo sant nok det :). Det som er her,er at den er jo mye mer stiv og virker nok mer "dramatisk" å kjøre for en uerfaren 17 åring,men gikk bra vil jeg si:). Når hun har rattet denne en stund ,vil det føles som å komme til en ny verden for henne i en nyere manuelt giret bil.
 17. Tony Soprano

  Fredrik 90 sin F10 530d Vurderes solgt..

  Lykke til med salget ! Blir det en M2/M3/M4/M5 ❓😊
 18. 2.9l i bakgrunnen der eller er det v4 som kom i taunus i sin tid? Tøft prosjekt 😊
 19. sylw1

  Bmw e36 325 tds

  Ja den som stod på finn ja. Det som er greia med ristingen er jo at det begynte etter eg satte på hjula, siden dei va kast i tydeligvis.
 20. magneten

  Filmet du bilen din idag?

  Ja, det var kanon Nei, jeg fant ut at det gikk an i etterkant. Men vet ikke om jeg er hardcore nok for det heller Kan visst skade drivverket, uten at det dekkes av garanti..? Jeg hadde kun Sport-mode og valgte Traction i Bilinnstillinger menyen. Funket som pokker det
 21. lagunilla

  Filmet du bilen din idag?

  Tøft! Hadde du på "dyno-mode"? Slår av regenerering og dsc helt.
 22. Blacksmoke

  Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Dårlig med tid og skrive med info på bilder men kommer tilbake hva jeg gjør og har gjort
 23. sveigis

  Bmw e36 325 tds

  Er dette den som stod på Finn.no?
 24. Designer

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Må være en av de bedre bilene å starte sitt trafikantliv på! 😎
 25. magneten

  Filmet du bilen din idag?

  Dette kan bli en stilig tråd Her er jeg og i3s’en på Autoslalom i går Første gangen min og det var supergøy! Bilen var jo skapt for dette, bortsett fra bremsepedalen som var som en svamp, men fikk jobben gjort Dette var min første og treigeste runde på 44.69, kom til slutt ned på 41.64. Klassevinneren hadde 40.73 (Banens beste hadde 37.23, men det snakker vi ikke om ) 64E9B525-3876-481F-8E4A-86C76D0CC72C.MOV Linket fungerte ikke på telefon hvertfall, så jeg slengte den opp på YouTube
 26. Marius2002

  Bmw e36 325 tds

  Høres ut som du har en grei sak om det skulle være noe. Det er likevel ikke sikkert selger visste om all rusten, selv om jeg tror han ville fått en pekepinn ved forrige EU. Det med risting burde selger vite om, men ikke sikkert han visste årsaken. Kjøper har også undersøkelsesplikt, med det mener jeg at du burde sett synlig rust(ikke det under) og oppdaget ristingen ved prøvekjøring. Når en selger skriver 99% rustfri, vil det si 1% rust. Og om en bil er 1% rustet, så er det sinnsykt mye rust(finn størrelse på bil og tenk at 1% av denne er gjennomrustet...). Jeg vet selgere ikke mener det slik, men noe å tenke over. Jeg mener du burde kontakte selger for å oppheve kjøpet eller få avslag på bilen. 55 000,- for en tds er uansett mye for en slik bil. Om du må ta det videre tror jeg du som sagt har en grei sak. Nå har vi her inne ikke sett bil eller salgsannonse, men tar utgangspunkt ifra at det du skriver stemmer. Lykke til!
 27. sveigis

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Det nærmer seg 18 årsdag på eldstedatteren . Og for at hun skal lære seg litt om kjøring , må det øves . igår kveld , hadde vi oss en liten time på veien , sånn at hun fikk testet seg med manuell , nedbremsing og kryss . Ser ut som hun taklet dette . Og i og med dette er den eneste vi har som er manuell , bruker vi denne : Og her får hun hvertfall testet hvordan det er å kjøre bil som er stiv , reagerer på hver minste ting i verden på vei osv 😀. Men ser ut som hun klarer seg .
 1. Last inn flere aktiviteter