All aktivitet

Denne nyhetsstrømmen oppdaterer seg selv   

 1. Siste time
 2. Av nysgjerrighet, er facelift en bedre utgave av E53 på de nevnte punktene? Har kommet en del fine ut på Finn i det siste, til ikke gå gale priser.
 3. Da er bilen tilbake etter 'behandling' hos Talset. Full innvendig vask og rens.Interiør er vasket med 'Carpro Inside'. 'Steam' er brukt på trange steder og skinn er renset og behandlet med produkter fra 'Colorlock' - 'Lakk-Coating jobben' møtte en 'dump', som jeg vil komme tilbake til å forklare når alt er avklart.
 4. Takk for innspill og tips, folkens! Alle biler har jo sine kjente feil, virket ikke så avskrekkende på denne heller. Negativ camber bak kan jeg fint leve med å lenge det ikke lager mye faenskap i lengden eller er helt møkk å kjøre med. Så lenge jeg har en solid bil som er god å kjøre så er jeg happy. Må få prøvekjørt en så jeg får en bedre følelse på de. M57'en har jeg hvertfall god tillit til, solide motorer som har godt med kraft, spesielt med en god tune. Sender deg en PM angående salg, TRF.
 5. Nå hadde jeg 2002 3.0i så motor messig kan jeg ikke si så mye om 3.0d. Men kort sagt dette er dyre biler å eie enn snittet, hvis man ikke kan gjøre mye selv. Jeg i stemmer alt som blir sagt tidligere i tråden her, girkasser anbefales ofte flushes før 150K km. Hadde selv problemet med bremse kalipper som tok kvelden som Hawkon88 nevner, ubehagelig opplevelse på motorveien. Ellers så er E53 et knirkemonster, utrolig mange interiør lyder og jeg brukte lang tid på fikse disse (95% kommer fra bakluka, både øvre og nedre del). Dog så er en del av disse ute å kjøre og det er lett få tak i deler. Jeg kjøpte f.eks lykter, felger og dekk ganske billig på finn.no (og på dette forumet). Vi var svært fornøyd med vår, men den krevde konstant oppmerksomhet og var i øvre klasse for driftutgifter.
 6. frontlyktene er faktisk DEPO, tro det eller ei! blir bytta med tiden da eg slit med dugg Det veit eg desverre ikkje, planen er å henta den onsdag Trur eg ville brukt fagfolk til slikt
 7. I dag
 8. Vet du hvordan man ordner den fugemassen, eventuelt hvilket stoff? Skal til på samme jobb på min da jeg skal skifte motor
 9. Så det i etterkant
 10. Liker godt denne, synest Alpina er den e36n som kler 4 dørs best. Hvilke type frontlykter er det som står på denne? tenker på bosch eller zkw.
 11. det blir jo langt for deg, det er jo like ved der du hentet framstola
 12. Jepp !
 13. Kem so lakkera for deg? Einemo Bil?
 14. Har sjekket litt på realoem, men finner ikke av numrene nevnt ovenfor der? Får noen treff på dyser på 0445110 080, men hvordan kan jeg vite om disse passer? Leser mye svada på forskjellige forums om forskjellige euro3 og euro4 dyser? Både min og bilen dysene ble tatt fra er 2002 modell, regner med sjansen for at begge har samme euro betegnelse er rimelig stor?
 15. Nå når det er plussgrader ute har jeg skrudd litt på bilen igjen.. Den har stått med batteriet frakoblet i et par dager. Skiftet kontaktstykket til tenningslåsen, skiftet temperaturgiveren i motoren, satte på ekstra jording til motoren, (jording er alltid bra ) og dro opp peilepinnen 10 cm. Koblet til batteriet og bilen startet ganske greit.
 16. Kjekke biler, men som med alt annet, har de sine feil. Det hender at kalipperne fremme plutselig henger noe, det fører til intens vibrasjon under kjøring. Låsekasser og wire fra håndtak er en svakhet og koster minimum 1500 pr dør. (Gs skal vel ha over 2000 bare for låsekasse) Er håndtaket litt tungt å åpne, er låsekassen nærmest gåen. Må håndtaket høyt opp, er wiren til åpneren snart for lang. Noen har problemer med tomt batteri i diamantnøkkelen eller induksjonsladeren. Elmotorer i stoler og rattjustering kan takke for seg. Lyd fra kupevifte, cdspiller virker ikke, vinduheis er defekt, viskermotor bak og rust på innsiden av alle dører. Det er greie biler å eie/kjøre, og vi er temmelig fornøyd med vår etter 53000km og 2,5år- men den hadde vært solgt for lengst hvis ikke jeg kunne skrudd selv. Jeg lever dog godt med negativ camber enda. Vær hvertfall oppmerksom på feil med girkassen, og prisen på dekk i "rett" størrelse. Pga vekt må du ha ekstra load index. Hakka med pigg i 19, koster fort 3500pr/stk med omlegging fra dekkonline. Sommerdekk er selvsagt noe billigere.
 17. Da er Tune2Air installert i BMW E64 og Norsk Bilradio lastet ned på Mobil 😊 Fungerte helt flott 👍
 18. Ingen problem å sveise en bensintank. Bare få ut mest mulig bensin, hell på en skvett diesel, rist rundt og hell av. Det burde være godt nok, men jeg pleier å blåse med trykkluft nedi og, bare for å være helt sikker på at det ikke er noe damp.
 19. Oppstod på min idag, bare km.stand som virket, sjekker den på jobb på verkstedet imorgen. Har ikke turtall, speedometer, forbruksmåler, tankmåler eller temperatur..
 20. Hei Har planer om å bytte chip i bilen og fikk beskjed at jeg da måtte kjøpe større intercooler. Noen som har noe å anbefale? 325D 06/07 mod. E91. Har sett litt på denne: http://www.wagner-tuning.uk/200001029.html
 21. Takk for det, i desse dagar blir motorrom fiksa, ny fugemasse og lakkert i bilens farge, med klarlakk! og da kan sommaren komma!
 22. Nå har jeg tenkt litt og blir ikke dette solgt i nærmeste fremtid så blir karosseri slevert på høgger og deler solgt ut seperat. Vil heller gi min fulle oppmerksomhet til den grønne da den har et mye bedre utgangspunkt og ikke minst ikke har skade i rammen slik som denne. Synd, men slik blir det. Takker for alle som har fulgt med, og skulle noen trenge noen deler så skrik ut. -Torje.
 23. På lørdag formiddag fikk jeg hentet hjem hjulene fra prosjektbilen og igår fikk jeg bestilt nye dekk fra interdekk.no. De kommer ikke før neste uke da desverre så prøver å kjøre minst mulig på 16-17år gamle dekk.. Gikk for Nexen N-Blue HD Plus, i størrelsen 175/70R13, noen som har erfaringer? Fikk gode tilbakemeldinger på tyrereviews ihvertfall, og til 351,- per dekk så var det ikke en dårlig pris akuratt.. http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nexen/N-Blue-HD-Plus.htm
 24. Ja. Alt for mye negativ camber som vanligvis er en kombinasjon av knirkeforinger og øvre stag.
 25. Tenker du da på at den kneler inn oppe, på bakhjulene?
 26. Bumper denne. Ved interesse ta kontakt på PM.
 1. Last inn flere aktiviteter