All aktivitet

Denne nyhetsstrømmen oppdaterer seg selv   

 1. Siste time
 2. Ser sjeldent noen som retrofitter lyktene fra facelift, er det vanskelig eller går pre facelift for å være penere?
 3. pm sendt
 4. tja du har jo muligens gearoverføring og mellomaksel, å du får jo ikke brukt org svinghjul og clutch, så da må du smi vertfall dette, for da en kasse som i bunn å grunn er ræva kontra mye annet å få tak i en v8 5trinns f,eks er jo ikke så dyrt, tipper ikke den koster stort mer en adapterplaten din , for den adapterplate koster vel fort en 3-3,5 ink frakt og moms ?
 5. I dag
 6. Jeg har en e60 530d 2004 modell. I det siste når jeg tråkker gassen i bånn, så hakker bilen litt rundt 160 km/t og oppover, samtidig bruker den litt lenger tid på å skifte gir. Noen som har noen tips til hva feilen kan være?
 7. Hvis registerkjede på bilen din har strekt seg, vil du høre en markant slamrelyd fra området ved torpedoveggen. jeg fikk byttet registerkjede på drivlinjeforsikringen eller ville det blitt 44 000kr eller 32 timer skruing pluss delene.
 8. vil det si at N47d20c også kan få disse problemene? eller vil det isåfall være sjeldne tilfeller på disse? vurderer å ta inn 2010 mod'en min inn til Bavaria på neste service som kommer etterhvert for full sjekk av motor etter en ganske kraftig motorfusk i helgen som kom og gikk med en gang og er sikker på det er luftmengdemåleren som kødder igjen, men har sittet litt med angst denne uka etter at en med samme modellen som min med 7k mer på telleren muligens må bytte registerkjedet. bilen min er gått 135k og er en sein 09 mod og er derfor jeg lurer siden den største frykten min nå er totalt havari i sprengkulda på vei hjem fra jobb Hater å fryse hehehe
 9. Hei, er på jakt etter Ein m50b25, ta kontakt, trenger bare motor ikkje ews gir innsug dynamo osv men kan kjøpe vist nødvendig
 10. Problemet til Premiumbil er at de satser i et marked som er utfordrende med tanke på omsetning. Det er ikke alle som har råd til og handle biler fra 600 000kr og opp. Når han ikke vil selge brød og melk biler blir det da også vanskelig og håndtere reklamasjoner. Hvilke juridisk navn står på kontrakten din? http://www.proff.no/selskap/premiumbil-as/tromsø/biler-og-kjøretøy/Z0IGES5B/
 11. Breddet Imola E46! https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=89186351
 12. Will do, takk for tips
 13. Hei. Andre som plages med dette? : 2015 BMW 320d F31 iphone streaming bluetooth Prøver å spille musikk som ligger på telefonen min via bluetooth men det funker ikke. Får ringt fra telefonen og Connected drive fungerer. Hva har jeg glemt å slå på eller av? mvh Gunnar Nordahl
 14. NAF har æ å dårlig erfaringer med
 15. Håndpoler med autosol og så smører du de inn med SV autobahn 😎
 16. Jeg har ikke god erfaring med NAF og kommer IKKE til å benytte dem ved kjøp av bil. Tilstandsrapporten jeg fikk på min bil da jeg kjøpte den kunne jeg brukt som dasspapir.
 17. Yesterday
 18. Mitt mantra når det gjelder bruktbilkjøp er å sjekke bilen grundig på et nøytralt verksted, sørge for at selger utbedrer evt. feil, og at utført jobb bekreftes av nøytralt verksted. I tillegg til prøvekjøring. Jeg har god erfaring med NAF som verksted. Dette gjelder NAF i Stavanger, Kristiansand, Harstad og Trondheim.
 19. Håper jeg også, org tlf i denne er det ikke nei.. men jeg har orginal kasett spilleren, noe som er gøy! Morsomt at du vil følge med videre på tråden min, veldig motiverende til å fortsette!!
 20. Hehe ja noe vil det alltids være:) har bestilt nytt originalt oljerør isteden, så henter det til uka. Må få kobla elvifta også så jeg slipper være redd for tempen:)
 21. Skrev å på Facebook siden og vart rask slettet og stengt kommentarfelta Seriøst firma allså
 22. Hvorfor er TRF erstatterne dyrere? (ser at dette har blitt tatt opp noen ganger). - Maskinert i ordentlig alu. Ikke plast, ikke noe som kunne vært brukt til å lage juggel, men ordentlig aluminum. Hvorfor betyr dette noe? Selv om plast sikkert holder helt fint så er det ingen som faktisk har kjørt en ordentlig stress analyse på dem. Det er rett og slett støpt noe av det billigste de fant. Det kan godt hende de holder, men vi vet ikke hva som skjer om 5 år og -37C og du gir gass for å komme deg løs med kald motor. Dersom du da kjører videre, og du skulle ha et brudd i en slik erstatter vil du kraftig overspoole turbo. Slikt fører til turbohavari. Er du ikke observant når et turbo havari inntreffer kan dette føre til motorhavari. - Nye oringer, som er lagt for å tåle miljøet de går i. Mange andre erstattere leveres rett og slett uten (selv om de er avbildet med), og andre leveres med tvilsom kvalitet. - Du får rikitg størrelse, første gang, garantert. - På lager i Norge, fra norsk firma, med alle fordeler det medfører, fra noen som _kan_ bmw diesel. Jeg kan også produsere langt rimeligere i plast, men jeg gjør det ikke. Det er feil sted å spare hundrelapper. Det følger av en helt grunnleggende risikoanalyse. Videre er det veldig greit at du faktisk får riktige erstattere første gang. Du bestiller til din bil, du får riktige deler, gjør jobben en -1- gang, og tenker ikke mer på det.
 23. Kjøpte meg en 2008 model X5 i Oktober 2016 fra Premiumbil.no. Fekk med såkalt bruktbilgaranti på 6 månader/10000km. Reiste til Tromsø og prøvde bilen, Fant div feil som risting ved bremsing, feil på alle glødeplugger og defekt høgre indre baklykt. Selger(Thomas) sa han skulle bestille delane og sende hjem til meg( Tok 5 uker før jeg hadde dem) og ristinga på fremhjula skulle jeg få sjekket på verksted hjemme. Startet turen nordover og merket vifta stå ganske høyt på. satt på auto og vifta gjekk ned i fart og der kom det gnisse lyder fra vifta. Ga beskjed med en gang med vifta til selger. Satt bilen på verksted og dem fant ut at casterstag og måtte ta firhjulskontroll,(Ca 10000kr) Selger sa Meca Hammerfest skulle ordne det og ble gjort. Ingen forskjell da ristinga va der enda. Ble enige om å bestille ny bremsskive å klosser som jeg skulle betale via nettbutikken så skulle dem overføre til meg pengane. Å det gjorde dem ikke, Måtte ta kontakt med daglig leder men ble 2 månader før jeg fikk dem.. Ble funnet defekt turbo/bytte av kupevifte. Ble bekreftet av selger dem skulle dekke det, ca 30000kr Bilen begynnte nappe å stoppe, ble funnet feil på dyse 2. Ble bekreftet av selger dem skulle dekke det, ca 5000kr Fant bilde av bilen på Facebook på et Tuning firma fra Tromsø at dem hadde chippet bilen. Tok kontakt med firmaet og fikk bekreftet at bilen vart chippet hos dem. Ringte tidleger eier som å bekreftet bilen var chippet men han hadde gitt beskjed ang det til Premiumbil.no. Her har dem holdt unna info. Så nå i romjula begynte bilen å nappe og stoppe igjen. Fekk bilen igjen på verksted(Meca) etter nyttår å dem leste av feilkode injector bank 2 cyl 4, cyl 5,cyl 6. Dem ville kjøre en test på alle 3 dysene. Så nå på fredag var bilen på verksted før å måle å teste dysen og dem anbefalte å bytte alle 3 dysene. Så kom daglig leder å sa at Premiumbil ikke hadde betalt det som hadde blitt gjort og hadde prøvd å ringe Premiumbil men får ikke tak i dem. Å det er ikke lite dem skylder heller..... Så ligg langt unna dem.. Når feil kommer så er dem vanskeleg å nå tak i. Useriøs firma
 24. Gratulerer med e34. Kjedelig med den smellen, men dette retter du fort opp. Så jo ikke så ille ut i utgangspunktet da. Konstruksjonen i front på disse er flott me tanke på fronten fjærer såpass som den gjør. Så håper du slipper greit unna Følger med videre som den e34 entusiast jeg er Var ikke tilfeldigvis org tlf i denne vel?
 25. Takk skal dere ha Etter hva jeg har lest meg til er sjansen størst for at min bil har de største.
 26. Tror du alle kan dette?
 27. Man skal da for fanken ikke selv måtte ta av bremseklosser, pusse rent, smøre og ta på igjen når en kjøper nybil og den er innenfor garantitiden (merk: garanti, ikke reklamasjon). Hadde aldri betalt dette. En av grunnene til at jeg ikke kjøper nybil er nettopp dette - det skal være så kjekt med garanti og reklamasjon og alt det der, men når det kommer til stykket er det bare krangling fra de fleste bilprodusenter. Da takker jeg meg heller til å kjøpe en 2-3 år gammel bil, sparer noen hundre tusen, og ordner heller opp i eventuelle småreparasjoner selv for en rimelig penge.
 28. Er dette samme som du har? I så fall kan du gå litt ut fra verdien på det. 4,5k nytt fra Tyskland. http://www.ebay.de/itm/DTM-Rennaufkleber-Satz-Motorsport-Aufkleber-Satz-M3-S14-/152371003078?hash=item237a04fec6:g:1GsAAOxynLhSBR4X
 1. Last inn flere aktiviteter