All aktivitet

Denne nyhetsstrømmen oppdaterer seg selv   

 1. Siste time
 2. har du prøvd å gå in på H&R sine nettsider, evnt sendt de en mail ?
 3. ja det er å få kjøpt veldig tynne sentreringsringer, er vertfall et par på ebay som har typ alt som er laga i verden ser det ut som.
 4. Ok. Kan du velge din bil og noe annet da?
 5. I dag
 6. Om du ikke har papirhefte i bilen er det 99% sikkert at du har servicebok i iDrive da disse kom uten papirbok. Den siste prosenten får være åpen i tilfelle forrige eier har rotet vekk heftet, noe som er lite sansynlig. Om bilen har hvert inne på service hos BMW og det ikke vises i iDrive kan det være så enkelt som at det ikke har blitt ført inn av h*n som utførte jobben. Om kundemottaker har gjort jobben riktig og registrert service med nøkkelen så skal dette dukke opp neste gang noen overfører data til serviceboken.
 7. Absolutt interessant og det er ingen tvil om at det blir nødvendig med en hel del moralske, prinsipielle samt grunnleggende juridiske "kjøreregler" etterhvert som ulike former for kunstig intelligens (AI) og pålogging til ulike IT tjenester griper om seg. Jeg synes også at perspektivet kommisjonen har til disse tingene er interessant når den som første punkt stadfester at vi har en moralsk forpliktelse til å ta i bruk disse teknologiene i kjøretøyer hvis de fører til færre ulykker enn når mennesker er sjåføren. Jeg er ikke direkte uenig, men dette er en svært kompleks størrelse med mange ukjente faktorer og innebyggede motsetninger. Jeg tror at det i denne sammenhengen vil bli minst like viktig å stadfeste hvem som skal ha lov til å tilby slike teknologier/tjenester og ikke minst hvem som skal ha tilgang til all informasjon som genereres. Vi ser allerede nå med f.eks Google og Facebook at dette kommer til å bli et dilemma. Jeg kommer helt sikkert til å skrive mye mer om ulike former for kunstig intelligens (AI) i tråden. Dette fenomenet kommer til å gripe om seg og påvirke vår hverdag på en måte som få menensker forstår dybden av idag.
 8. Strøken sort F11! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=104640483
 9. Yesterday
 10. Ganske billig 525D LCI https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=104726190
 11. Hadde ikke vært i tvil ett sekund, Alpina D3 over "M3" 335i any day! Du får mer effekt, xDrive, Touring og en herlig kombinasjon av power og forbruk. Dessuten så er det en Alpina, det er edel vare i mine øyne.
 12. Noen som vet om denne kan skrive til eeprom og ikke bare lese? tenker da på å laste en memoryblokk rett i via en fil.
 13. Som det er nevnt tidligere i tråden er det lurt og skrive det inn i servicehefte, samt at du tar vare på kvittering for deler. Dermed har du dokumentert at du har utført jobben
 14. Bagasjerom på venstre siden bak filt veggen, hent signal etter org forsterker eller bruk høy/lavnivå adapter
 15. Ok. For og spørre litt dumt, hvordan kan man vite hvilket verksteder som har denne tilgangen ? Det finnes sikkert en del som ikke har det også?
 16. Jøss!! Du som hentet den? 😮 grattis! Nydelig bil!
 17. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=104397522&fks=104397522 Sikkert en hel del å gjøre iom at den har vært avregistrert i 9 år, men ikke dårlig pris for å være norsk bil.
 18. hei. har en E81 2009 der jeg vil ha inn egen forsterker og sub. Men hvordan koble det med CIC? hvor henter jeg signal osv? takk på forhånd
 19. Først og fremst, Z8 ligger ikke like limt til asfalten som 01, verken på vått eller tørt. Forsøkte hardt å få det til å spinne løst på vått, ingen sjangs. Dekket passer sykkelen bedre i sving, den rir ikke gjennom de krappeste svingene i høy hastighet. Virker som sidene på 01 er langt stivere. Gjorde et forsøk på å holde 110 gjennom en ganske skarp sving, fullt nedlegg og maksimal nødbrems midt i og samtidig holde kurven. Merkelig nok var ikke det spesielt vanskelig å fortsette kurven og samtidig stanse. Turen i helga gikk rundtom i Telemark. Veldig veldig mye fine veier, det er bare svinger, overalt og generelt lite trafikk. Man kan ligge i 100-110 i timesvis og bare gå fra sving til sving(!). Det er bare herlig å ligge på vei ut av svingene med stram wire så forhjulet løfter seg Kjørte i følge med en R1200RS, en S1000XR og en R1200GS. Ingen tvil om at S1000XR er en sprek sykkel, men K1200RS banker den på hvor seig den er på langtur og ikke minst er ikke K1200RS noe teknisk tilbakeskritt, heller motsatt. Eieren av S1000XR har hatt K1200GT(2004) tidligere. Effektmessig er S1000XR på papiret noe annet, men den måtte jobbe for å holde følge, og R1200RSen er det bra trøkk i, men mangler nok litt når det kjøres litt aktivt. Jeg blir egentlig bare mer og mer glad i K1200RSen
 20. Kan jo prøve å få lånt et skyvelære sånn at du får målt åpningen nøyaktig. Så evt få lagd noe senterringer, med mindre det blir for tynt
 21. Har selv laget senterringer med 0.5mm gods så funker det, viktig med bra passform på nav!
 22. Har hatt mine merker i 1 år, 25.000km på min e61. Synes dem kler både sort og rød bil meget bra Gjør stor forskjell i mine øyne og jeg ser det raskt. Dette er vel alt ettersom hvor opphengt man er i detaljer.
 23. Fant no noken senterringa på 74.1 ned til 73.1. Tenker å prøve dissa.
 24. Gratulerer med ny bil igjen Ikke så kjempestor fan av fronten på facelift coupé, men jeg har troen! Skal følge med her Bildene ble veldig bra
 25. Noen som har erfaring med å fjerne ccv/ egr på en m54 330i?. Gjerne i forbindelse med montering av oljecatchtank.
 26. Hei, har eit sett med Brock B1 felger på e39n min. Ser at dissa felgane ikkje sitter 100% tight rundt navet. Det er ikkje snakk om mye kanskje 1-2mm? Er litt "hompete". Blir bedre om eg prøver å "sentrere" felgane sjølv. Noken som veit om d finst ekstremt tynne senterringa? Felgane skal vere 74.1 men er på ein måte litt for romme.
 27. Virker som det er noe som går ja Får bli sekser eller v8 neste gang Takker Til tross for de problemene jeg har hatt er det en herlig bil, og det var helt fantastisk å sette seg inn i den i dag etter å ha vært uten i en måned Storfornøyd selv, var usikker på om leppen kom til å stikke langt nok ut, men ble akkurat passe!
 1. Last inn flere aktiviteter