All aktivitet

Denne nyhetsstrømmen oppdaterer seg selv     

 1. Siste time
 2. Velholdt BX GTI og en veldig rosa pickup med snøscooter på planet, midt i Oslo. https://www.mariasandberg.no/
 3. Ja, det skjønner jeg godt Får du muligheten til noe lignende må du definitivt gjøre det! Og hvis man ikke sender inn søknad på konkurranse slik som jeg vant så vinner man ikke heller. Var visst noen hundre søknader, men litt ymse innhold.
 4. Passelig misunnelig på denne turen, Runar.
 5. BMW E39 S50B32

  Hei Legger ut noen bilder av bruksbilen min som har fått seg en gjennomgang i vinter. Tenkte kanskje noen ville se en litt spesiell E39! Dette er i utgangspunktet en 1996 mod. 528iA som har fått en del oppgraderinger. Lista begynner å bli ganske lang: - S50B32 motor m/tilhørende 6. trinns girkasse. Omsveiset bunnpanne, custom ledningsnett, custom mellomaksel, custom oljekjøleroppsett og Alpina eksosanlegg. - E39 M5 bakstilling med oppgradert differensial (40% brems). - Bilstein PSS9 justerbare coilovers, Eibach stabstag, Powerflex foringer og M5 bremser m/slissede skiver. - To-tone beige/svart sportsinteriør m/facelift ratt og ZHP girkule - Originale Hella faceliftlykter foran & bak. - Kärscher carbonfrontleppe - M-sport støtfangere m/tilhørende innerskjermer osv. - BBS CH 19x8,5'' og 19x10'' med Toyo R888 gateslicks. I vinter har jeg sveiset rust i jekkfester bak, pusset og lakkert hele bilen under samt gått gjennom tank/fuelsystem og bakstilling. Motoren har fått nyoverhalt vanos, nye pakninger, overhalt register osv. Bilen er under montering og skal på lakk rett etter påske, flere bilder kommer etterhvert [/IMG]https://www.dropbox.com/s/s4f905o8mma9cp6/Bilde 18.03.2018%2C 20.15.59.jpg?dl=0
 6. Ytre Endeledd tar i felg

  Du må bare demontere og sjekke kon og hull på pindelen. Her må det ligge et fremmedlegeme et sted. Tar det for gitt at du sammenlignet visuelt ny og gammel del før montering?
 7. Leiv’s macaoblue E34 M5

  Fargen er helt rå, det er jo forøvrig bilen også - stå på
 8. Today
 9. Ønsker å kjøpe en sperrediff , fordel om den befinner seg i Oslo/Akershus/Hedmarks området , men er villig til å kunne kjøre litt.
 10. Desverre her er alt solgt
 11. Reiste innom Stuttgart, hvor planen opprinnelig var å ta turen innom Porsche Museum. Der måtte vi snu i døra, det var en filminnspilling som foregikk hele dagen. (Lærdom: LITT planlegging skader ikke, selv på roadtrip). Heldigvis finnes det andre bilprodusenter også, i Stuttgart. Det ble en runde til i den fine rundkjøringen (Altså, hjemme i Norge blir du jaget dersom du reklamerer for butikken din LANGS veien, her setter de frem full size Porscher på stolper midt i rundkjøringa!) Lunsj ble handlet inn på Aldi Süd, og ferden gikk videre sørover. For østlendinger virker det litt rart å kjøre sørover, for så å møte på svære fjell, men sånn er det bare. Kirketårnet som er avbildet, ble sammen med hele landsbyer satt under vann i 1940-årene, når elven ble drenert. Overnattet i St.Anton Am Arlberg, Østerrike. Hyggelige hotellpriser i alpene sånn før sesongen begynner. Det smakte "sånn passe godt" med svinesnitzel og en stor pilsner. Dagen etter gikk veien nedover i Italia, langs Gardasjøen, til Milano, og så langs Liguriakysten, over til Frankrike og Monaco. (Lærdom 2: Sykkelritt OG nasjonaldag i Italia = småvanskelig å få overnatting når du reiser på budsjett) Artig å ha kjørt i Formel 1- løypa i Monaco, og en rekke artige SP (Strade Provinciale = små snirklete landeveier) langs kysten i Italia, en av få ganger en 1-serie har virket for stor.. Ferden videre gikk gjennom Parc Natural du Verdon på franske landeveier av god standard, opp til Grenoble. Her ble skolefransken endelig satt ut i live, det var (mer enn) nok år siden den ble lagt i glemmeboken. Servitøren måtte innrømme at han kunne engelsk, og serverte karbonader "du cheval" (ja, av hest) Neste stopp var i Geneve/langs Genevesjøen. Mye dyre biler å se der, men også overraskende mye små Audier (og det var ikke A3, derimot S3 og oppjazza A1). Overnatting i Basel, med nok et sentralbanestasjonsbilde. Her ble hotellet bestilt i siste liten, noe som medførte firestjerners til very nice price. I Basel regnet det svære bøtter, men det var lokalfotballoppgjør OG et eller annet Champions league-greier, så mye folk i gatene. Maten ble inntatt i hotellets restaurant. Kostet på meg fersk, hvit asparges, men nøyde meg med Cola til drikke. Servitrisen skal ha pluss i margen for ikke å ha kritisert drikkevalget åpenlyst. I Hannover ble det et stopp i Herrenhaüser Gärten, et svært parkanlegg, mer enn to kilometer langt.
 12. Helgen har vært ålreit. Strålende sol og et par plussgrader midt på dagen. Tørre veier er aldri feil, men i kveld er veiene saltet igjen, og det er meldt gråvær påfølgende uke. Tenkte derfor å dele noen bilder fra en tur i fjor sommer. Startet hjemmefra etter jobb, cirka 18:00, 31 mai. Tok ferga Rødby-Puttgarden og kjørte til "trøtten" tok overhånd pluss/minus Hamburg. Neste natt ble tilbrakt i Køln. Hotellet ligger direkte ved Rhinen, supersentralt, og ikke galt priset, sett med norske øyne. Noen fjellpass ble det også tid til, det var fremdeles en god del snø i fjellene, og ikke mange ukene siden blant annet Stelviopasset åpnet. En oversikt over ulike fjellpass nedover i Europa: http://www.alpineroads.com/passes.php Mer bilder kommer i neste innlegg. De ligger på flere uliker minnebrikker, og min egen pc (macbook) døde sent i fjor høst.
 13. Yesterday
 14. Min første BMW E39 "BlueQueen" (prosjekt)

  Det er en flott bil du har!
 15. BMW 3 Serie (F30)

  Ofte er bilen på andre eller tredje eier ved en kilometerstand 160 000 eller mer. Og ofte har de fulgt servicene, og ikke hatt de helt store reparasjonene på bilen. De kommer nemlig nå i ditt eierskap. Det er nå dempere, fjører, foringer, bremsecalipere (ruster i stykker i saltlaken vinterstid), alle slike slitasjedeler begynner å vise tegn til oppnådd levetid. Dette er ikke på noen måte unikt for BMW, og 3-serie, det gjelder alle bilmerker. Jeg bare vil at du skal ha det i bakhodet, det er en grunn til at biler som har rundet en 150 til 160 tusen kilometer er rimeligere enn en som har rundet bare 90 000 km. Jeg kjøpte en slik bil, og tok den sjauen som måtte til. Det kostet litt penger der og da, men bilen ble god å kjøre med et friskt understell, og holdt mange titusen kilometer etterpå uten større påkost.
 16. Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Nye hjul lager i front 👍 Check ! Svv time bestilt neste mnd for godskjenne kw sette i vognkort
 17. Ønsker å kjøpe m10b18 til e30

  Opp
 18. Fin bil da, med flotte oppgraderinger. Godt å se for en som er glad i e34.
 19. danskiii's E21. Oppdatering 18.03.18

  No rest for the wicked. Idag har det blitt mer sliping og lakkering. Panseret er noe av det man ser på skal det stå åpent, spesielt om det er en del rust. Fikk jo også takni boks med lakk fra ødegård lakk her i Ålesund. De fikk lakk koden til bilen men syns ikke det stemmer i det hele tatt, alt for mye sølv i fargen. Så må tilbake for å se om de kan få blandet rett, dette duger ikke.. Skal gå over alt som er lakkert også slik det blir våtslipt og bedre resultat. Hadde ikke tenkt å bry meg så mye der på undersiden av panseret men må tas. Fikk også hjelp til å tette hullene til blinklys i skjermene foran, blir digg når det er ferdig og uten de utstikkerne. Har fått montert opp de nye bensin tankene også, var noe styr alene, tomannsjobb detta. Slangen som går fra fyllerrøret til tanken ar råtten uten like. En ny en koster skjorta så godt vi driver mye med slanger i området her, kjøpte meg en meter så kan jeg skifte slanger hvert år knakk en skrue til fyllerrøret og fikk ikke ut skruen etterpå så ordet det med en selvborrende skrue gjennom den gamle.
 20. Hei, har fått installert VMware, men hvilken kabel må jeg bruke? Jeg har en slik nettverkskabel og en USB K+DCAN kabel med bryter på. Prøvde nå med den nettverkskabelen jeg bruker til ESys, men fikk ingen kontakt med den.
 21. Julian_Sommers 1995 BMW E34 - Photoshoot side 3

  Måtte knipse litt med mobilen etter en vask i dag. Og nei, tåkelysene er ikke LED, de ble bare blå-ish på bilder
 22. Ja Excursion er en diger bil, alt er stort, enkelt og overdimensjonert. Faktisk så er dette verdens største serieproduserte «personbil». Hummer H1 var ikke serieprodusert og er utviklet som ett militær kjøretøy 😀 I min bil sitter det en 6,8 liters V10 bensin motor på 314 hk og 580 nm. Dette er en motor Ford fortsatt leverer i dag, men kun i større pickuper (Superduty F250, F350 og F450) små lastebiler (F550 og F650) og chassis biler. 0-100 går løs på anstendige 10,7 sek, husk at den er 5,75 lang og 2,03 bred og 3,2 tonn tung. Toppfarten er i følge boka oppgitt til 188 km/t, har selv vært oppi 160 km/t og da er den ett styr å holde på veien....frister ikke å kjøre noe fortere enn det. Bensintanken er på 166 liter, så om den kjøres godt ned så koster det litt over 2000 kr å fylle...med ett snittforbruk på 2,2 liter på mila så må du snart fylle igjen. Kjører dog en del på LPG gass, da koster den omtrent det samme på mila som 530en. Jeg digger bilen av mange grunner: Først og fremst fordi helt siden disse var nye og ble solgt i Norge (litt over 500 stk kom til landet i årene 200-2003, Norge var største enkelt markedet for Excursion utenfor USA) så har jeg hatt lyst på en. Størrelsen fasinerte meg, og fasinerer meg ennå. Deler er latterlig billig, i stede for å bytte pære så kjøper du like godt en ny lykt...original fra Ford. Powerstop bremser med kalipper foran kosta 4700 kr...på F10 koster nye skiver og klosser foran alene over 8000 kr. Kontrasten til BMW er stor, og det liker jeg. Road precense....alle andre biler viker for deg. Senest i forrige uke rygga en Tesla Model X flere meter på en smal vei da jeg kom i kjapt mot ham i denne. Kapasiteten med tenke på hengervekt og skikkelig firehjulstrekk med lavserie. Jeg kommer nok ikke til å eie den i mange år, men jeg kommer virkelig til å savne den når den skal selges. Disse bilene er en utdøende rase, iallfall her i Norge. Derfor måtte jeg ha meg ett bra eksemplar mens de ennå var å oppdrive 😀
 23. Den store finn.no tråden.

  Glemte å skrive problem etter vanos i farta, lol
 24. Reisebrev del 4: Etter informasjon og oppdeling i grupper så startet vi med kjøring. Første del var bremsing med hinder. Akselerasjon til 70-80 og så brems. Ganske lik elgtesten på glattkjøring i Norge. Slet litt med å bremse litt for tidlig, var visst litt ivrig Her kjørte vi med M140i og 120d Del to var slalom og det gikk ganske greit. Power, lift-off, turn, osv. Kjørte også her med M140i og 120d mener jeg. Del tre var å kjøre på en isbane, type sirkel for å lære å drifte. Jeg kunne det visst passelig bra fra før av, men bakhjulskjøring hang fortsatt i litt. Se video Her kjørte vi bare med M140i, herlig liten bil med deilig lyd Endte med "perfect" fra instruktøren! Tror heller ikke så mange ble bedt om å kjøre andre veien midt i driftinga, hørte ikke om noen andre som gjorde det. Del fire var å kjøre Figure 8, eller egentlig to 8 tall. Og det gikk ganske greit det også. Instruktøren sa noe som "I can see that this comes easy to you" Ligger klipp av det på den fremhevede storyen min på Instagram. Etter det var det tre eller fire forskjellige rallybaner (varianter) vi kjørte med 430d, 330i, 340i, M140i. Legger ut video av det senere. Likte aller best å kjøre M140i og 340i. Disse var jo mest motorsterk og hadde kjappest respons når man trengte "POWER"! Merket en del forskjell på 340i og 330i, at den sistnevnte ikke reagerte så hurtig. Nok kraft til å drifte, men når man kom igjennom en sving og hadde sluppet gassen så kom ikke det nødvendigvis raskt nok tilbake. Ellers en herlig bil! Nivået på instruktørene var utrolig høyt, og lærte masse av de. Sitter igjen med en fantastisk opplevelse, mange nye bekjentskaper og masse ny lærdom.
 25. BMW 3 Serie (F30)

  Tar en råsjans på at du er ung - har du sjekket hva det koster deg å forsikre en slik bil? Ofte man får seg en overraskelse.
 26. Ytre Endeledd tar i felg

  Etter skifte av endeledd(komplett indre/ytre) tar ytre ledd i felg ved fult rattutslag til siden. Virker som konen på det nye leddet ikke går langt nokk inn i hylsa på spindelen. Det er febi ledd. Noen som har opplevd dette?
 1. Last inn flere aktiviteter