All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. arildopc

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Ja, men får ikke vist det nå da PC har kræsja så må få reinstallert det igjen. Ikke så veldig vanskelig. Noe sånt omtrent CAS modul > 3702 > VCM_BATTERY_CLASS Velg om det er AGM eller ikke. Om ikke agm velg: B070 - 70Ah, B080 - 80Ah B090 B095 B110 Er det AGM velg: A070 A080 A090 A105 trenger noen timer etterpå før alt er Ok, ca 3 timer tror jeg det er. Men en viktig info er at dette er ikke å registrere batteriet for det kan du ikke med esys, men du koder bilen til å akseptere det.
 3. TRF

  BMW dieselmotorer

  Det er vanskelig å sitte her og si hva som er årsaken til problemene, men det kan skyldes tvilsom tuning som du foreslår. Det er bare å ta kontakt med en av våre forhandlere (hvor holder du til?), så kan de få satt bilen din til original og montere det produktet du måtte ønske (TRF Steg 1 - 4).
 4. vegard89

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Vet du hvordan dette gjøres via esys?
 5. Geir Anders

  8HP45 kasse, ulyd

  Codan
 6. Hpi

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Jeg har også gjort det med Carly, velger bare om det er syrebatteri eller Agm og kapasiteten på batteriet. Det funker fint. Originalbatteri til min bil var Bmw/Varta Silver Dynamic 105AH Agm. Jeg bytta til Sønnak SK1050 Agm som har samme fysiske mål og samme ytelse og kapasitet.
 7. arildopc

  Kun varmluft i gulvet fra varmeapparat

  Har du prøvd å resette feilkodene for å se om det hjelper?
 8. arildopc

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Jo du kan kode det selv både med rheingold, esys eller andre programmer, men gjør du det feil så kan det bli veldig så irriterende etterpå. Jeg har gjort det selv både med esys og med Carly uten problem tidligere.
 9. I dag
 10. Formula90

  2008 E93, montere facelift front?

  Hei. Lurte på om det kansje var mulig og skifte framfanger og fram lyktene til facelift typen? Er i hovedsak lyktene jeg vil ha byttet, men siden de er litt annerledes så må vel fanger og byttes? Facelift baklyktene går vel rett inn?
 11. Slavearbeider'n

  TA coilovers foran ønskes kjøpt

  Til hvilken bil hadde vært ålreit å vite, for de som evt har slikt liggende?
 12. vegard89

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Ja så du mener at batteribytte ikke kan kodes selv med feks rheingold?
 13. turbojugen

  ehaugsnes' e46 330cd

  Litt mer reisespam, føler dette blir mer en reiseblogg for tia, men la gå. Her er noen fler bilder!
 14. Strat0s

  Kun varmluft i gulvet fra varmeapparat

  Lin bus blir IHKA som er panelet med bryterene da? http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=1315527 muligens prøve og få tak i et nytt panel og prøve med :s
 15. turbojugen

  ehaugsnes' e46 330cd

  Takk! føler den ble "less is more" veldig clean. Fornøyd med hvor mye riktige hjul og senk utgjør 😊 formel 1 blir rått! Kommer til og oppdatere
 16. Fredrik 90

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Dette høres veldig ut som batteriet, og dette er også veldig typisk for F10/11. Disse bilene kan ha en tendens til å bruke opp batterier, noen må ha byttet etter kun 4 år mens andre varer lenger. Begynn med å lade, hvis ikke dette hjelper så må det byttes. Det er veldig viktig at du får merkeverksted til å bytte batteriet i såfall. Dette må kodes helt 100 prosent riktig til bilen, hvis ikke kan du begynne å få masse irriterende småfeil. Hvis bilen din er en 12 modell som har gått 110 000 så er den akkurat der hvor batteriet kan ryke på disse.
 17. Walkabout

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Dette skjedde med meg for vel tre år siden. Ladet batteriet, også funket alt fint etterpå Byttet for øvrig batteriet nå i høst.
 18. sveigis

  Min 1994 E34 BMW 520IA Shadowline

  Nei denne må du aldri selge . Vi må ha e34ene våres til vi må bæres ut av dem :). Så jo ut for å være mye fin på treffet .
 19. Models S er jo en fadese hva angår egenskaper på bane (og dermed tilsvarende "aktiv" kjøring ellers). Uttalelser som "15%" raskere klinger heller ikke særlig bra når det ikke nevnes disiplin, og vi alle har erfart hvor glad den mannen er i alternative fakta. På den andre siden så er Tesla fortsatt såpass unge at det er fult mulig for dem å gjøre en slik snuoperasjon, men jeg tror det likevel ikke før jeg ser det. Det skal jo ikke være lange banen før tidligere Models S justerer ned effekten heller.
 20. vegard89

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Ja, kan være lurt og sjekke batteripolene samtidig.
 21. Øyvind L.

  BMW dieselmotorer

  Han holder til på Skreia. Litt syd for Gjøvik. Veverivegen 41, 2848 Skreia
 22. Takker synes det er gøy og kjekt å kjenne bilen såpass at man tørr gjøre slike jobber Hadde nok vært dritkult å ha kamera som popper ut av emblemet, men som @awt sier, så er det rimelig omfattende å montere noe sånt på en F10. Jeg våger mye med bilen, men å kappe og skjære i metall.. veel ekke heeelt der ennå + Ettersom BMW har et retrofit kit, så ville jeg gjøre dette så OEM som mulig.
 23. Eivind320x

  BMW X3 F25

  X-Drive systemet til BMW må ikke sammenlignes med "spinn igang" systemet til Mercedes. Det er betydelig bedre. Finnes endel filmer på youtube om hvordan systemet er bygget opp. Ville nok ha tatt en titt der. Har kjørt BMW med X-Drive i fire år snart og er storfornøyd, selvfølgelig med skikkelige vinterdekk. X-Drive systemet er ikke fryktelig glad i mix dimensjon hjulene som følger med på m-sport pakken, fordi det krever runflat og stjernemerkede dekk. Et annet alternativ er og kjøpe to felger lik de foran og sette dem bak. Da kan du kjøpe de dekkene du måtte ønske, fordi du har lik dim på hele bilen. ZF som produserer automatkassa i bilen anbefaler oljeskift mellom 80-120 000km eller senest etter 8 år. Til slutt er ei motor og drivlinje forsikring gull verdt
 24. John Kr

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Tror du er inne på noe ... Nei, jeg har ikke byttet batteri, men har vært inne for matteritest en gang da jeg får batteriwarning når den har stått mere en 2 uker av gangen uten å ha vært brukt. De har også koblet bort DEFA batteriladeren, de hadde mistanke om at det var denne som tappet batteriet. Jeg lader batteriet regelmessig med CETEC lader. Kanskje på tide med batteribytte og eventuelt sjekk batteripolene.
 25. vegard89

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Har det hvert skiftet batteri på bilen noen gang? Hvis ikke så tror jeg ville startet der. Kan være batteriet som begynner og bli noe dårlig, uten at jeg skal si det helt for sikkert. Du kan jo starte med og måle hvor mye spenning batteriet ditt har ved motor igang og når den er avslått.
 26. Hei, hvis du har mulighet til å ringe meg, så kan jeg kanskje gi deg et tips ang kassa. Tlf 99276074 Ronny.
 1. Last inn mer aktivitet