All aktivitet

Denne nyhetsstrømmen oppdaterer seg selv   

 1. Siste time
 2. Bmw 316 1.8i 2002 modell
 3. Holder på å sette m42 i en e28 og lurer på om det er det sånn at motoren skal vær i vater alle veier eller går det bra om den er litt høyere i front ?
 4. haha har ikke fått med meg det på facebook. Kjøpte den kun for å slippe ture til verksted for små ting. Å jeg kjøper helt klart ikke denne AUX/Bluetooth dingsen deres hehe
 5. Hvilken BMW?
 6. Fete planer, følger med her.
 7. Hvordan har du sjekket at dem er i orden? Mener ikke at du har gjort riktig eller noe sånt, men hadde jeg hvert deg så hadde jeg skiftet ut di sikringene som styrer ecu osv bare for og ha gjort det. Selvom dem ser "hele" ut så kan det faktisk være at en eller flere av sikringene er defekte.
 8. Hei. Jeg har en bmw som ikke vil start. Er det noen har peiling hva det kan være, før jeg har sjekket pluggene og det. Men pluggene er tør og har lyst nedi plugg hullet, å sett på stemple å det er også tør. Er det noen kan forklare meg hva det kan være
 9. Ja, jeg har ingen problem med appen eller det den gjør, men når man ser på Facebook og slikt er jo Carly den eneste løsningen i hele verden.
 10. Grunden for jeg sjekket var at det poppet opp info om denne adapteren når jeg skulle kjøre diagnose med Carly app'n Å Carly app'n fungere jo helt greit for enkle ting.
 11. Hei, får 4 feilmeldings lys i dashboardet når jeg starter bilen. Må dette leses av hos verksted, eller er det noen som har peiling på hva det kan være? Bilde av lysindikasjonene under:
 12. Hvilket innpress har du på 20x11 felgene, har samme dim selv med ET46 og 295/30/20 uten subbing.
 13. Hahah🙈 Hakke hatt tid🙈
 14. I dag
 15. http://support.mycarly.com/knowledge-base/code-bmw-what-is-possible/?utm_source=home&utm_medium=direct&utm_campaign=home ser nå at det er mulig i Carly, noen som har prøvd? Follow me home lights – fog lights front • active • not active Follow me home lights for fog lights front are active/not active. (codable in LSZ) Follow me home lights – park lights front • active • not active Follow me home lights for parking lights front are active/not active. (codable in LSZ)
 16. haha ja det var påtide med en update her ja xD
 17. Ja, dem ble utrolig kledelig på bilen 😀
 18. jada, jeg og daniel sitter og surfer etter overhalte deler ^^ kan gjøre nesten alt selv uten om å vaske tank og bytte HT pumpe, så da blir det eventuelt brukt tank. så får vestfold elektrodiesel bytte pumpa ^^ men vi får se fordi det var spon i filter. så for sikkerhets skyld sånn at ikke noe skal bli ødelagt i ettertid er det best og bytte alt. bilen ligger nederst på prioriterings lista nå desverre =/ blir nok å Fikse Alfa´en, 330´n også 530´n nå ja. men leiter jo etter overhalte deler, så blir jo veldig mye billigere en å levere den på no verksted. eneste som skal byttes på verksted blir da HT pumpa
 19. iCarly har jo nærmest blitt en religion, så det er vel en måte å lure penger fra folk på.
 20. Det står som standard i prislistene fra 2013, men mulig kjøper ikke ønsket, eller selger ikke huket av for dette (mye av norsk standardutstyr må hukes av selv om det er standard). Uansett så var det i hvertfall en mulighet da, det er det ikke nå lengre.
 21. Min f15 er norsk solgt (regga nov 2013) og har ikke økt tilghengerkapasitet. Så den har ikke vært standard fra dag en.
 22. Var tanken om å få musikk via bluetooth på en enkel/billig måte. Noe det viste seg at dette ikke var likevel, sjøl om de reklamerte med at det var en enkel å billig løsning. Noe svaret fra de, bekreftet det ikke var. Da er det like greit med en kina dings til 16kr.
 23. Du har bilen vi andre dagdrømmer om jo:) e36 og e34 er de siste skikkelige BMW!
 24. 524.000 var litt unna forventet pris på 470.000 som noen her mente ville være naturlig.
 1. Last inn flere aktiviteter