Gå til innhold

Bytte skinn rundt girstang


Hakon
 Share

Anbefalte innlegg

På noen biler henger girkula fast i skinnet som går ned til midtkonsollen, men på andre så er det todelt. Uansett så må man av med kula, for på den todelte utgaven er ikke hullet i skinnbelgen stort nok til å dra over kula.

Når du skal ta av kula er det bare å nappe rett opp, men den sitter meget godt fast! Ihvertfall om det er første gang den tas av. Jeg har lest om folk som faktisk har skadet seg idet kula glipper taket, de har slått seg selv i ansiktet med den, så enkelte anbefaler faktisk helhjelm når man gjør dette! :shock:

Et annet forslag går i korthet ut på å plassere en bøtte ved høyre forhjul, åpne soltaket og sette bilen i femte gir før man gikk løs på knotten. Da ville du finne den i bøtten etterpå.... :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe...Men det er som Einum sier at kula kan sitte temelig godt fast. Jeg har vært borti kuler som har sluppet taket med engang mens andre kuler har vært helt j....... å få av. Kula skal trekkes rett opp og det går som regel greit men mange har nok fått litt løse tenner og neseblod av denne operasjonen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...