Gå til innhold

Her sitter jeg og venter i ekstase...


PenguiN-
 Share

Anbefalte innlegg

Japp, nå er akkurat kl passert 24:00...jeg sitter på rommet i mørket og har vondt i magen, vondt i magen fordi jeg gleder meg sånn til i morgen...i morgen går "barne-drømmen" i oppfyllelse, jeg får Endelig BMW E36!!

Jeg gleder meg som en unge, det er helt ufattelig at jeg endelig skal få den bilen jeg har "drømt" om så lenge..har hatt 4 biler til nå,(hatt lappen i 8 mnd) Opel Calibra, FOrd Escort, Golf 2 GTI og BMW 325i CAB E30, hele tiden ville jeg ha E36, men fant ingen jeg likte og hadde aldri råd...MEn nå er det andre boller, herligheten som står på gårdsplassen ble en 1992 318i (ja, vet det er smått, men har hatt 325i og vet hva slags bensin forbruk og forsikring de krever i gjengjeld til herlig stor rekkesekser..)ellers så har bilen DTM leppe forann, nytt senkesett som drar bilen ned 6cm forann og 4 cm bak, 17" felger og 17" vinterfelger, øyelokk,Sparco stoler (bøtte) med 6pkt seler, bilen har (proff)bygd tv skjerm i midtkonsollen og x-box(chip og 180gb hardisk) osv...STORT proffbygd anlegg(alpine og) som gjør at bagasjerommet har plass til ca 1 fotball og ikke stort mer....m3 speil, lexus lys bake, hvite blinkers framme og en VILL VILL VILL VILL 4,5" supra potte (2,5" rør fram til sportskatalysator) (det er den råeste lyden jeg noen gang har hørt...),sparco girkule og lusisi ratt,sentral lås,takluke,alarm,servo(det er det ikke i bilen jeg har nå, så gjett om DET blir herlig å få igjen?) kn filter, nye vinter dekk...bilen er sort metallic...rulla 215 000, (motor bytte etter nyåret? ja...320 tror jeg..)...så jeg gleder meg som en forbanna jævel (unnskyld fransken)..skal se til å få lagt ut noen bilder så snart den er nypolert, infinty 2 vingen, angel eys,rieger bakfangeren bak, og sideskjørtene er på plass!

takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Lexus lykter gjør jo at bilene ser ut som om dem har kommi fra et kinderegg. Usj! Bilene mine kommer aldri til og få noe slikt på seg.

Ellers høres bilen flott ut ;) Legg ut noen bilder etterhvert så blir det bra!

Og det kommer fra en med grønne LEDs i spylerdysene? :shock:

Neida, for all del, putt gjerne på leds med tivolifarger over hele bilen for meg, men da må man regne med å tåle litt vennligsinnet mobbing. ;) Ikke kast stein i glasshus. Hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...