Gå til innhold

Startsperre spørsmål


bimmerdude
 Share

Anbefalte innlegg

Alle bmw 5 serien etter 95 med automat har startsperre som standard, vet ikke om dette gjelder manuellt gir.Startsperre skal teoretisk ikke gå å åpne, men det blir jo stjålet biler med startsperre fordi nøkler har blitt ordnet av forrige selger men dette er mest importbiler. En proff biltyv vil bruke 15-20 minutter på å stjele en bil med sperre ble det påstått i en forsikrings sak men vet ikke om forsikringselskapet godtok dette.Du er ihvertfall sikret mot alle ungdommene rundt om kring som stjeler biler for å komme seg fra a til b (noe de gjør ustraffet ser det ut som). Skikkelig juling skulle vært standard straff.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har også vært en startsperre i kjørecomputeren i mange år, siden 80-tallet en gang. Den slås av og på med firesiffers kode. Tror den hindrer hjernen i å tilføre bilen bensin. Usikker på hvor lett den er å omgå. Kobler man ut computeren mister man jo sperra, men hva som skjer om man tar ut computeren med spera innkoblet vet jeg ikke. Antar den innebygde alarmen går, og at den låser alle dører og slikt.

Min E36 gikk helt bananas da vi skulle koble til fjernstyring til sentrallåsen, uten startsperra på computeren innkoblet. Den satte i gang å tute, blinke med hovedlysene, låste alle dører, etc. Umulius de luxe, og det var altså den innebygde alarmen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...