Gunnar

Hvem er vi? - Presenter deg!

Anbefalte innlegg

Etter en haug forskjellige tråder av typen "hvor gamle er vi?", "hvilke biler har du?", "hvor bor du?", "hva jobber du med?" osv. begynner de som er faste her inne å bli litt lei. Jeg oppretter derfor denne tråden hvor meningen er at folk skal kunne fortelle litt om seg selv. Biler, bosted, alder, jobb, interesse i forhold til bil (stereo, banekjøring), garasjefasiliteter, you name it!

Et moderat antall bilder er lov. Skal du vise frem 10 bilder av bilen eller garasjen din lager du deg en tråd under bilder & filmer.

GO!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

vel...er ein gutt på 20 år fra vik i sogn,er lærling som energioperatør i Statkraft,har ca att 1 år så er eg fagmann,men skal ta elektriker fagbrev etter det.Herjer i ein råtten escort 1,3 82 modell som snart blir til spiker so fort eg har funnet bmw`en eg leiter etter.ellers er det biler,damer,fest og venner som er kvardagen uten om jobben++++

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da får jeg vel gjenta meg selv i denne tråden da. :)

Navn: Stian Gudbrandsen

Alder: Snart 28

Yrke: MaskinEntrepenør hos Brødrene Gudbrandsen a/s på Lena som jeg har gjort i snart 9år.

Bosted: Lena, Østre Toten i Oppland.

Bilen min er fortsatt en 316 godkjent ombygget til 328 med kompressor. Denne har jeg da moddet litt med Intercooler og 325 innsug, i tillegg til det som allrede var på den større dyser, programert chip ++ Alt dette under Månedensbil Januar 2006.

Har samboer og en katt for tiden, men med tiden blir vi vel fler.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Navn: Thomas Halvorsen

Bosted: Ambjørnrød, Fredrikstad, Østfold

Alder: 24år, blir 25 i august

Kjøretøy: BMW E60 525d M-sport 2005 modell

Er opprinnelig fra Filippinene, adoptert og kom til Norge da jeg var 7 1/2mnd gammel. Bor fortsatt sammen med mor, far og søster, i hus nr 2, flytta en gang! ;)

Jobber på Elprice Fredrikstad. Er litt usikker på hva jeg vil videre i livet, gikk allmenn på vgs!

På fritiden er jeg med gode venner, fester, leser krigshistorie (2.verdenskrig spesielt), spiller biljard, golf, tennis, står på ski (twintip) og lever livet slik jeg vil :D

Min interesse for BMW startet en gang på barneskolen, av en eller annen merkelig grunn var det selve "grillen" jeg falt for! hehe... Når det gjelder bil, bmw og generelt, så liker jeg best en ren stil, originalt og "cleant" :D moderat senking/M-sport og spreke felger er alt jeg ber om!

Link til bilder av bil og meg selv står i signaturen!

Mvh Thomas Halvorsen a.k.a. skillbill

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Heisann

Sigbjørn Mortveit her.

Er 28 år og jobber i Nordialog, med salg av telekom. Er fra, og bor i Haugesund.

Motorsport er min lidenskap, følger med på alt som bråker, bruker masse bensin og går fort. Skal også ta h-lisensen nå i vinter, så får vi se om jeg kjøper løpsbil.. :lol:

Sjekk ut www.classone.no Der blir der oppdateringer fra diverse motorsportevents jeg er med på...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Eg er fra Vestlandet, nærmere bestemt Halsnøy.. Ligger ca. 6mil sør for Bergen.. Er 21år og er elektriker. Har en E30 325 som er en fantastisk bil, holder for øyeblikket på med fin pussen slik at den er i toppstand til sommern.. Håper på å skifte jobb snart, skal få meg skift ordninger slik at eg kan holde meir på med bilen og garasjen.. Drømmen er en gang å kjøpe E30 M3, som er i mine øyne verdens fineste bil..

Elles så er det en del festning i helgene, stryketrening, venner og venniner som preger meste parten av dagene når eg ikkje er å finne i garasjen :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Navn: Øystein Meland

Bor: Førre i Tysvær kommune. Rogaland

Alder: 19år

Kjøretøy: Fuck Ford Fiesta 99mod. 1.3.. 60 ville hestar :twisted:

Av interesser utenom bil / BMW så e data :geek: , film , hifi, trening å damå :love: ting så eg bruke ti på.. festing blir de og noke av.. :beer:E fortsatt under utdanning. Holder på med Vk2 Skipseletrikar. Mønstre på båt te sommaren. Glede meg!

Har planer om Bmw når eg begynne å jobba på båt.. blir bra de og trur eg..;) va de ellers noke så ska vara så veldigt interessant så spørr øve pm

edit.. div..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg heter John Reidar Nymo Riseth, er 21år og bor i Narvik, hjemme hos foreldrene mine enda. Dette fordi at jeg er student på Økonomi og Administrasjons studiet her på Høyskolen i Narvik, HIN.

Ellers jobber jeg i slalombakken i byen og er nettopp startet opp med taxikjøring. Så det blir noen kroner til bilen etterhvert håper jeg, har vært lite action på det området i det siste.

På fritiden min holder jeg på med bilen min, er sammens med kjæresten min - Katrine på 19år, trener på HEI treningssenter i Narvik, sitter med pc'n min og surfer forum etc og chatter, ser fotballkampene til favorittlaget mitt Liverpool FC, som jeg skal over å se på Anfield i Mars. Ellers kjører jeg litt snowboard, men det er ikke like mye som før.

Bilen min er en BMW 325ia Cab, 95 modell som jeg har gjort en del med, og enda skal den få mere framover. Har liggende en del stasj til den nå. Planene fram til sommeren er at den skal få nye frontlykter, sorte med sorte blinkers og "xenon"-angeleyes og Bi-Xenon, Rieger GT Leppe, Rieger Infinity 1 bakfanger med catkiller - med plass til eksos på begge sider, lakkerte m-tech sidelister, 97grill og 9,5x19 felger, også skru Coiloverkittet så langt ned som mulig. Iløpet av sommeren håper jeg også å ha jobbet opp nok penger til å turbokonvertere bilen. Vi får se hva som skjer, knall bil hvertfall :)

Prosjekttråd om bilen på Bilforumet.net

Bilde av bilen min:

bmw325icab.JPG

Bilde av kjæresten min:

katrine.JPG

Et til

Bilde av meg selv:

Bilde_494_.jpg

Et til

.. og enda et

Planene fremover er å få ferdig bilen for så å evt kjøpe meg båt i sommer, og et hus med utleiemulighet iløpet av året. Vi får se om pengene strekker til :)

Modedit: Gjorde noen bilder om til linker

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Navn: Steffan Cotte.

Bor: Tønsberg i Vestfold.

Alder: 30år.

Kjøretøy: -96 BMW 520i Touring & -85 VW Caddy 1.6d.

Ellers så jobber jeg som raffineriteknikker på Essos raffineri på Slagentangen. Er samboer med Ida Kristine, sammen har vi to barn Isac 3år & Elias 1år.

Interesser: Hus & hjem, selvfølgelig BMW, roadracing og alt av vintersport på TV :lol: .

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Får legge ut info om meg selv også jeg da. :)

Jeg er en '81 mod. som kommer fra Bryne/Lye i Rogaland, har bodd på Bryne, Lye, Oslo, Stavanger og bor nå uti skogen sammen med '81 mod. samboer ved navn Kate i et rødt hus litt utenfor Tønsberg i Vestfold.. og til Vestfold kom jeg for å studere til ingeniør i produktdesign (anbefales ikke) ved Høgskolen i Vestfold (anbefales heller ikke) etter å ha blitt drittlei av å jobbe som IT-konsulent. Jeg jobber nå som mekanisk designer på militært utstyr.

Av biler har vi en '96 E38 728ia som har passert 260.000km og fortsatt går godt. Fantastisk cruiser som man ikke finner tilsvarende komfort i selv i en ny 5-serie. Vi har også en kjempemorsom familieracer som er en Audi A4 Avant 2.0T quattro. 2-liters turbobensin på 200hk, firehjulstrekk med 50/50 standardsetup, fordeler inntil 67% foran eller bak etter behov, sportsunderstell (litt i stiveste laget!), sportsseter i moccafarget valconaskinn, full navi plus med mp3 og hele pakka, blåtann, multifunksjons sportsratt, dynamiske bi-xenon (svinger) og masse annet morsomt stæsj for far. :)

Jeg har også en M5 3.8 sammen med Nautiluz. Det er baneprosjektet vårt. Satser på at den er klar til sesongen i år 2032. :shock:

Svigermor kjører en '00 Mini av gamle typen, en av de siste som ble produsert. Svigerfar bor i Canada, og han kjører en '05 300C med en Hemi-åtter på 340 gamp. Foreldrene mine som bor på Lye, på andre siden av landet, kjører en 7-seters Plymouth Voyager 3.3L V6 bensin og en E46 318i, pluss en Norton Commando 750 og en '06 Harley Davidson VRSCR Street Rod.

For å slippe å bli innesnødd har vi også en gammel Leyland med piggkjettinger og snøfres som takler det meste av vær og føre. Den var mitt restaureringsprosjekt høsten 2006. Før restaureringen så den ut som dette.

Jeg har også en 200CC ATV som leketøy.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Navn: Torstein Bratthetlland

Bor:Mandal vest agder

Alder:Blir 19

Kjøretøy: e36 m3 prosjekt

Ellers så jobber jeg som Bil lakkerer.

Blitt trekt ut til å være med i EM lakkering i august, og det skal jo blid litt spennende :)

Mye skruing å diverse på fritiden, har hatt noen bmwer da og ikke bare meg som har bmw prosjekter hær i mandal for å si det slik :)

Bor på en plass som heter ime, og så har jeg jo ei utrolig nydelig kjærest som jeg nå har vært sammen ei stund.

h24vm.jpg

_lokcwe.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Navn: Odd Arne Nohr

Bor: Gjesåsen i Åsnes Kommune.Hedmark.

Alder: 21år

Kjøretøy: BMW 518i

Har akkurat fullført førstegangtjeneste er nå uten jobb til,den blir ledig/ev får penger til å starte den opp igjen.

Jobben er kirketjener og har jobbet med det mer eller mindre fast siden 2000.

Av skole har jeg utdannelsen til Serviceelektronikker/Data og kontorsystemer.

Fritid går til bilen,sitte foran pc å rotne og diverse annet=)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Navn: Stian Børresen

Født: 7.Mai 1984

Bor: for øyeblikket hjemme hos mor og far i Brønnøysund

Kjøretøy: kjører for tiden en sur '86 Opel Ascona C, driver å pusser opp en '87 e30 325i og har ellers en '89 e30 325i. Låner mamma sin '96 Dodge Neon om det skulle være noe nød;)

Jeg fikk et endelig svar idag på en jobb jeg har søkt på så nå har jeg fått meg fast jobb som personlig assistent for en mann med CP (Celebral Parese), han sitter i rullestol og trenger hjelp til stort sett det meste. Det som er litt gøy med denne mannen er at han er BMW fan :o Han digger bare bmw og det passer meg igrunn ypperlig, da kan jeg ta han med på bmw treff og få betalt for å være der:P slår 2 fluer i en smekk;)

Sånn ellers på frititen så skrur jeg endel bil, fester litt, ser endel film, er med venner og fester litt iblandt. Pc'n sitter jeg på så fort jeg har tid eller kjeder meg litt, evt trenger noen svar på noe jeg lurer på..da er jeg kjapt inne på bimmers.no:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Navn: Thomas

Født: 1976

Nåværende BMW: 328i Touring -96 modell

Tidligere BMW: 318 is -92 modell

Bor og jobber i Tønsberg i Vestfold. Samboer på 9. året og ei datter på 2 år har jeg også. Jobber som vekter til daglig.

Sitter forøvrig i styret for Vestfold BMWCCN som kasserer.

Vært med her på bimmers.no siden starten, er også med i en drøss andre bil- og BMW-forum, bl.a bilforumet.no som jeg er med og driver.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive