takZa

Takza's E34 535i

588 innlegg i dette emnet

Takk for hyggelige tilbakemeldinger!

Ikke så mye spennende som foregår, men kan da slenge inn et bevis på at hun ennå får kjærligheten a fortjener! :D

0b08db66fe420cfe8bf1e143b7232aa6.jpg

Skal fikse noen småting:

- Polering

- Bremsevæske skift

- Fikse noen mindre oljelekkasjer

- Stramme opp snekka

Sent fra min D5803 via Tapatalk

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Okay. Lenge siden sist.

 

Det har skjedd litt av hvert siden den tid. Bilen begynte å gå dårlig igjen, fuske og manglet krefter. Siden jeg satt på en brukt veivsensor med en så som så ledning tenkte jeg at jeg liksågodt kunne skifte den. Var jo tross alt bare en umbrako skrue og en ledning.. Hva kan gå galt liksom?

 

Vel, det viste seg å være en del.

 

post-60292-0-81582900-1442672858_thumb.j

 

post-60292-0-84107600-1442672859_thumb.j

 

post-60292-0-72427400-1442672860_thumb.j

 

Med en fem milimeter umbrakonøkkel presterte jeg å knekke brakketen! Og for å bytte brakket må triggerhjulet av.

 

Første forsøk gikk gikk med begrenset suksess.

 

post-60292-0-62981400-1442672862_thumb.j

 

Men med rett verktøy går alt.

 

post-60292-0-76870500-1442672861_thumb.j

 

Når alt var av byttet jeg alle pakninger i front av motor, så nå er den helt tett. Byttet også alt i fordeleren.

 

Men når jeg fikk den sammen igjen gikk den enda dårligere. Manglet sikkert 150hk. Gikk ikke på alle sylindre. Etter litt feilsøking byttet jeg tennkabler og den gikk fint i en dag, men så kom problemet litt tilbake. Nå mangler den 'litt' power, og bruker alt for mye fuel. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne nå. Vurderer å sjekke luftmengdemåleren, men tror egentlig ikke at det er den.

 

Noen som vet om sensoren som sitter på tennkabel 6 må sitte på? Evt. nøyaktig hva slags funksjon den har?

 

Skal forsøke å bli mer aktiv igjen fremover, nå som det faktisk skjer litt med bilen :)

S. Gunstad liker dette

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Nå går den rent igjen iallefall. Var dårlig kontakt til dysen på sylinder 1.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Gøy,når ting blir iorden.

Ser du nevner ordet tett,har du hatt oljelekkasje oppe ved fordeleren?Hvis ja,var det de to pakningene som ligger innenforbi fordelerhuset?

Igjen hvis ja:) :),var det vanskelig å bytte?

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Jeg har hatt oljelekkasje rett UNDER fordeleren. På papirpakningen på passasjersiden på registerdekslet, rett ved kjedestrammeren. De er IKKE gøy å skifte. Men hvis du er sikker på at det er over så er det ganske rett frem:

 

 - Av med lmm

 - Av med toppdeksel (Bytt pakning når det først er av?)

 - Av med pluggkabler & fordeler

 - Av med rotor

 - Av med deksel

 - Rengjør godt og sett på nye pakninger

 - Monter i samme rekkefølge som du tok av.

 

Ikke noe som er spesielt utfordrene ved jobben, og det er lite som kan gå feil.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Ja,jeg har lekkasje der,du måtte ikke av med termostathuset heller?

Og hvordan gikk det med toppakning når du tok av fordelerhuset?

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Har ingenting å si. Bare gjør sånn jeg beskrev så burde det gå fint. Værste med hele jobben er at det er litt trangt å komme til på noen av skruene, men med rett verktøy går det lett.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

:evil:

 

Det har kommet noe jeg mistenker er en følgefeil av at bilen ble kjørt på 5 sylindere, uten at den fikk bensin på den siste. Tror det da ble 'tørt' eller noe, og den har slitt seg.

 

Etter en tur til Trondheim og tilbake til østlandet begynte den plutselig å gå på 5 igjen. Så jeg sjekket kontakten på dysen og det fungerte. Tok ut plugget og den var tildekket av olje. Byttet plugg og den fungerer igjen, enn så lenge. Nå bruker bilen masse olje. Typ 3l / 100mil. Blårøyken står.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Er den i mandagsmodus om dagen ? Blir det overhaul da eller ? Har sett den flere ganger den siste tiden. Må si at dette virkelig er en e34 som skiller seg ut i positiv forstand, uten å skrike for mye :)

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Jeg har ikke bestemt meg helt for hva jeg skal gjøre enda, men må jo få orden på det :)

 

Takk for hyggelig tilbakemelding da  :wub:

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Føler den motoren har vært en ass mot deg fra dag 1, du har virkelig stått på, jeg beundrer deg faktisk for det :) om du får til så handle inn en motor og sett den på motor bukk, og overhalt, da kan du umulig få flere problemer :)

Sent fra min SM-G920F via Tapatalk

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Tok av toppen i dag da den har fått olje på pluggen på sylinder 1. Stempelet så slik ut:

12722038_10153394594048870_603869871_n.t

Første som slo meg var tenningsbank, men klarer ikke å forstå hvordan den skal ha fått det. Ikke antydning til merker på de andre. Noen som har synspunkter?

Redigert av takZa

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Dysene ble skifta for ikke så lenge siden, til overhalte. Så i teorien burde de være gode. Men det var dårlig kontakt på den på sylindern der, så den har gått tørr en stund. Kan de ha slitt ut stempelringene, for så at det kommer inn olje, som ikke lar seg komprimere, og derav skaper tenningsbank?

Planen nå er hvertfall å sjekke tilstanden på ringene. Burde være mulig å få ut på sylinder 1 med motor ennå i bilen.

Er det noen god måte å hone sylinderen på, med motoren ennå i bilen? Mtp. spon.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar

Opprett en konto

Registrer konto. Det er enkelt!


Registrer en konto

Logg inn

Allerede registrert? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Ser på dette akkurat nå   0 medlemmer

    No registered users viewing this page.