Anbefalte innlegg

skjedd litt idag, fikk tatt den ut på en prøvetur,

ser ut til å fungere bra, sett bortifra en liten seanse med at gasswaieren hoppa av :P så må bytte den.

men lader 0.6bar, så må justere litt for å få den opp på 1 bar, om det går med wastegaten min da hehe:P

driver å laster opp en film, ikke noe spennende, men ser jo at det fungerer.

drar ivaffall jevnt og pent uten nykking. tomgangen kunne vært bedre da,

går noe fett, ligger på 12,4 ved vanlig putre bortover fart.

tomgangen ligger på ca 11

fullgass er noe rundt 10 ish, husker ikke helt, fikk ikke fulgt med på med turbotrykk, så må prøve en tur til senere.

så går noe fett ja,

alt i alt, en lykkens dag hehe :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

noen bilder fra igår og til nå idag

trodde hjullageret var søppel på ene siden, men viste seg at bremseskjoldet subba no helt jævlig der :P

CIMG0460.jpg

da var hjulet på igjen

CIMG0459.jpg

byttet og gasswaier.

"ny" waier

CIMG0451.jpg

trangt inni der men gikk greit

CIMG0453.jpg

CIMG0454.jpg

ny waier inne

CIMG0455.jpg

bytta braketten på motoren

CIMG0456.jpg

waieren var for lang, men ble løst med en reservepipe jeg har enn så lenge :P

CIMG0458.jpg

tok og å tenkte jeg skulle få liv i turtelleren, så la opp en ledning fra pin 6 på ecu til sort kabel i org prefaceplugg ved hjernen, men fortsatt dør, får prøve et speedo jeg vet funker før jeg kødder noe mer med det.

CIMG0447.jpg

CIMG0448.jpg

CIMG0449.jpg

CIMG0450.jpg

fant en plugg som passet inn, men ble ikek bilde av det gitt :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

skjedd noe mer.

som sagt var turtelleren død, i bruksbilen var tempmåleren død, men det meste annet funket, så tenkte å fikse tempmåleren der og samtidig prøve om instrumentpanelet til turbo'n funket i den bilen, og det gjorde den, prøvde da instrumentpanelet fra bruksbilen i turbo'n, og da funket turtelleren der og,

så vet ikke hva problemet er jeg hehe :P

prøvde og 3 andre instrumentpaneler jeg har liggende, og alle var turteller døde i turbo'n. kun det ene fra bruksbilen som funker i den.

prøvde da et av de andre panelene i cab'n da hadde det og ute pga dårlig kontakt på tempmåler der og, der funket alt igjen (men ikke i turbo'n)

så enn sålenge står bruksbilpanelet i turbo'n, skal sjekke om speedo funker på neste prøvetur.

noen bilder:

ut med speedo

CIMG0474.jpg

CIMG0475.jpg

bruksbil speedo i turbo'n, der funker turteller

CIMG0479.jpg

speedo til turbo'n i bruksbilen, der funker turtelleren

CIMG0477.jpg

men død i turbobilen

CIMG0478.jpg

så får se om det brått blir å bruke bruksbilinstrumentpanelet, enklest det :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

fikk da ordnet meg en liten spylervesketank fra biltema, så monterte den

CIMG0501.jpg

CIMG0502.jpg

fikk lirka gjennom ny slange

CIMG0503.jpg

CIMG0504.jpg

bytta ut en slange, men skal skaffe en bedre en, gjorde det pga silikonslangen var for kort så hadde 90grader bøy i enden, og for å se om tomgangen ble bedre, akkurat der funker sikkert slangen alikevell menne :P

CIMG0505.jpg

fikk montert turbotrykkjustereren,

CIMG0506.jpg

se om jeg finner en brakett senere,

CIMG0507.jpg

fått merka alle ledninger slik at jeg kan få liv i alle lys/spylerdert etc framme

CIMG0508.jpg

fått flytta spyler ledningene og kjøleveskesensorledningene over til siden jeg har tankene,

CIMG0509.jpg

tenkte å se om jeg klarer å få montert org spylerveskesensor i den uorg tanken, da er irriterende med rød lampe som sier tom for spylerveske,

har da koplet til alle plugger og teipet kablene for å få det penere, men hakke bilde av det :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

skjedde noe smått idag :P

ble å hente noe deler til bruksbilen så ble ikke mye tid igjen,

men fikk gjort dette:

før:

CIMG0512.jpg

etter:

CIMG0513.jpg

shina litt opp i ledningsklusset :P

CIMG0514.jpg

CIMG0516.jpg

fått montert 2stk nye horn, ikek bilde montert menne :P

CIMG0517.jpg

det var det :P

litt usikker på om jeg får gjort noe imorra, skal på kurs med jobben så spørs hva tida blir,

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

skjedd noe mer idag, kom hjem halv 9, men måtten esten gjøre noe lell :P

så fikk flytta på motorn i garasjen og tatt bilen inn igjen,

tok så å understellsbehandla jekkfestene framme, håpe de kommer gjennom eu sånn :P ekke store hulllet der, men nå er det dekt til :P

skal kappe ut og sveise gulvet senere iår mest sannsynlig så blir fiksa da.

der den sto under trekket

CIMG0522.jpg

fått den ut litt

CIMG0523.jpg

gjort klar garasjen

CIMG0524.jpg

bilen inne :)

CIMG0525.jpg

burde gå gjennom nå :P

CIMG0526.jpg

CIMG0527.jpg

skal stramme brekket imorra, funker dårlig på ene siden, og andre ekke super den heller

nye adapterne til oljekjølerbraketten har kommet, så får se om jeg får de til å passe med an8 vinkelen og at de ikke tar i grenrøret de og, evnt få tak i an8 90grader kort bøy først

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

skjedde noe hellvetes møkk idag,

forbanna oljefilteret sprakk. så ble olje overh ele motorrommet, funket fint på tomgang, men skulle ruse litt, og da sa det bare pop, og sprutet olje over alt,

CIMG0558.jpg

så må handle nytt filter imorra, og avfetting og ta et par runder med høytrykkspyleren.

hellvetes møkk, passer dårlig dette.

men skjedde da noe positivt og.

fikk et par pakker idag

CIMG0528.jpg

4 av denne

CIMG0529.jpg

og 2x an8 90gradere og adapter oljefilteradapter til an8

CIMG0530.jpg

litt tightere vinkel på de nye enn de gamle

CIMG0531.jpg

fikk og strammet brekket

hjul av:

CIMG0532.jpg

denne knakk

CIMG0534.jpg

justerer via ene bolthullet, ser strammemekanismen gjennom hullet

CIMG0535.jpg

hjul påCIMG0536.jpg

ikke god plass rundt oljefilteret

CIMG0538.jpg

tappe litt olje

CIMG0539.jpg

møtte løsne hele braketten da de adaptergreiene satt no jævlig

CIMG0540.jpg

fikk på nye adapterne

CIMG0542.jpg

tok da å byttet sandwichplata siden vakke helt ide'elt plassert alle sensorene (2 av hulla var gjenget opp til annen dimm)

hadde adapter til an8 i m12x1,5 liggende, så måtte gjenge opp ene hullet

CIMG0544.jpg

CIMG0545.jpg

CIMG0546.jpg

så da var det å lage nye slangene da, måtte demontere ic for å komme til oljekjøleren

CIMG0547.jpg

CIMG0548.jpg

CIMG0549.jpg

nye slangene

CIMG0550.jpg

CIMG0551.jpg

CIMG0552.jpg

CIMG0553.jpg

CIMG0554.jpg

CIMG0555.jpg

laringa er så liten at jeg må stramme an koplingen før jeg vrir adapteret på plass

CIMG0556.jpg

ic på igjen

CIMG0557.jpg

dette skjedde da etterpå, så gadd ikke mer da.

CIMG0558.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive