Mortey

E39 telefon problemer

Recommended Posts

Har original telefon i min BMW E39 1998, og den har fungert bra helt til nå. Jeg bruker tvilling sim-kort fra One-Call. Kjørte bilen her om dagen og da trykka jeg sim koden og den fungerte bra. Så stoppe jeg bilen og når jeg skulle koble den til igjen så var det bare mange svarte firkanter. Så kom den seg igjen, men da står det, "sett inn sim kort". I dag ble den bare værre, hvis jeg presser sim kortet inn så fungerer den, men detter ut med engang. Da skrur den seg av og på, også kommer det opp "servous rene" eller noe i den duren samtidig som den piper hver gang den skrur seg av og på. Noen som har noen forslag?

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Jeg koblet vekk telefonen i min før jeg testet den, så jeg har ikke noe erfaring med om det er noen forskjell på kortleserne, men der er vel 2 stk simkortlesere på telefonen. En i/ved telefonrøret fremme, og en i telefonmodulen i bagasjerommet. Har du prøvd begge kortleserne?

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Kan prøve begge, men kortleseren i bilen fungerer bra. Virker mer som det er telefonen som er problemet..

I dag fungerte den bra når jeg kjørte, men så skrudde jeg av bilen, og når jeg starta den igjen så var telefonen helt mongo igjen. Den skrur seg av og på i et sett, selv om jeg har både sim kortet i og når jeg ikke har det i. Noen som veit hvorfor den skrur seg av og på hele tiden?

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Vanlige mobiltelefoner forventer vi varer i maks 5 år, og mange av oss trekker vel på skuldrene om den går istykker før det også. Din varte i 17 år, ikke verst det!

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Godt poeng det! :)
Det var ikke det at den ble ødelagt som var problemet, var mest det at den drev og skrudde seg av og på og hver gang peip det.. Så var som når du kjører ny bil uten sikkerhetsbelte og den pipelyden kommer. Når du kjører med sånn konstant høy piping i 3-4 mil så blir man småirritert.. 
Men nå ser det ut til at den er rimelig ødelagt da den ikke skrur seg på lenger, så er vel ikke noe særlig problem lenger :)

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar

Opprett en konto

Registrer konto. Det er enkelt!

Registrer en konto

Logg inn

Allerede registrert? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Ser på dette akkurat nå   0 medlemmer

    No registered users viewing this page.