Gå til innhold

BMW E34 525i 1988 M20B25 - hva er den verdt?


bjorneoen
 Share

Anbefalte innlegg

Ikke en salgsannonse, men er salgsrelatert.

Har en BMW E34 525i 1987 med M20B25 motor. Bilen er i grei stand utvendig, lite rust men noen småbulker her og der. Motor går pent og har 220 tusen km på telleren. Manuell girkasse fungerer bra .Alt annet fungerer som det skal også. Farge er Cirrus Blau.

Ser det er få/ingen E34 på Finn med M20B25 motoren, så vanskelig å antyde noen pris på hva den er verdt synes jeg.

Hva kan jeg regne med å få for denne til neste år når den er veteran (30år) ved et eventuelt salg? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bilde:

1780660_285574511589845_1385993677_n.jpg

Er skinnseter i relativt god stand, førersetet er noe slitt. Er også org sportsratt og ABS.

Felger er kjipe 15" stålfelger. Ikke senket, er org dempere og fjærer. Lamper er byttet foran til angeleyes med xenon i nærlys, ellers org lamper.

Er i bruks stand ja, noen småbulker og lite utvendig rust. Er lite rust under, det er blitt sjekket. I god stand for alderen. Har fått denne BMWn for flere år siden, og har kun blitt kjørt på prøveskilt da den er hentet fra tyskland.

Er momset inn men er ikke betalt avgifter på den ellers og derfor kun kjørt på prøveskilt. Til neste år når den er veteran skal den tolles inn, EU-godkjennes og på med hvite skilter. Kun omregistreringsavgiften må betales på veteranbiler for å få den godkjent for bruk i Norge + eu godkjenning selvfølgelig. 

Bilen er en org 525i ja, ikke norsksolgt, og skal som nevnt registreres til neste år når den er veteran. Tilstandsrapport er gjort av verksted uten nevneverdige mangler, og regner med at EU-godkjenning vil gå bra. Ikke sikkert den øker så mye når den blir veteran, men er jo billigere bil til neste år med tanke på årsavgift og billigere forsikring. Årsavgift er ikke betalt da den er på prøveskilt, og til neste år er årsavgiften 445kr.

Vet at M50 er en "bedre" motor, men M20 virker å være litt sjeldent da det ikke er noen til salgs på finn. Ikke sikkert det er positivt, men gøy å ha noe ikke alle har kanskje.

Hva kan den være ca verdt til neste år når den blir registrert, eu godkjent og på hvite skilter? Noen som har en formening? Eller hva er en OK-stand E34 525i 1988-1989 modell på hvite skilter verdt i dag?

Endret av bjorneoen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...