Anbefalte innlegg

Gikk til innkjøp av en E36 for ikke lenge siden, med uoriginal eksos og senkefjærer, eksosen har jeg TÜV på så det er jeg ikke så bekymra for,
men det sitter noen LowTec senkefjærer på bilen, de ble tatt av en E36 316i delebil, og dermed har jeg ikke TÜV på de foreløbig. 

Men jeg fikk med vognkortet til denne delebilen, der fjærene var godkjent i vognkortet. Kan også bestille TÜV ganske enkelt fra Lowtec for en hundrings, men 
det eneste jeg er litt bekymra for er at serienummeret på fjærene er en smule utydelige pga. litt korrosjon (vedlagt bilde), har også firehjulskontroll fra mai i år (er det fortsatt gyldig?)

Noen som har vært igjennom noe lignende eller har noen meninger om dette kan gå igjennom eller ikke?
Kan vognkortet til en 316i godkjent med de fjærene fungere som TÜV på min 318i på biltilsynet evt?

(Beklager jalla kvalitet på fjærbilder)

Takker på forhånd for svar!

20160823_183121.jpg

20160930_162622.jpg

Endret av bostonE36

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

tüv papiret til fjærene må ha din modell i papirene.

5mnd kontroll er sikkert greit, merkinga bør være leselig, ivertfall mesteparten. Dette er uansett avhengig fra stasjon til stasjon, så eneste plassen du egentlig får noe fornuftig svar er hos han som skal kontrollere bilen.

noen er ikke så nøye på det og godkjenner, andre gidder ikke ta inn bilen "fordi den er for lavere enn min x-trail og sånn skal andre biler også være" holdning. andre igjen er heilt grei, og sjekker det dem skal, og er det problemer som at nummerene er litt utydelige så går de utifra farge, tykkelse på vindinger og generell sunn fornuft iforhold til subbing etc.

Det du kan gjøre, er å ringe SVV så ber du om kopi av Tüv papir som er registrert på delebilen. Dem blir somregel lagt på lager hos stasjonen som godkjente bilen. Dem tar også somregel litt bilder, og denslags av understellet som muligens kan gjøre tydingen av nummerene litt lettere.

Endret av hsd

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive