Gå til innhold

Erfaringer med Range Rover L322?


Gabz
 Share

Anbefalte innlegg

Noen her som har eid en L322 og har erfaringer å dele på hvordan disse er i daglig bruk? Tenker da en med M57 dieselmotor. Vet at disse motorene hvertfall er gode, tenker mer på bilen generelt. Tenker da en i budsjettklassen opptil 160k-ish. Virker jo som digge, godt utstyrte og solide biler for pengene? Mye plass og pålitelige? Disse ble vel bygget under BMW på denne tiden, noe man ser i detaljene innvendig og i motorrommet, men hvordan er deletilgangen? Og hvor dyrt er det å vedlikeholde disse?

Eksempler på slike jeg har i tankene:
https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=93323400
https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=83398532
https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=93584774
https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=94280529

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har kjøpt forgjengeren, P38, som en bruksbil. Denne har også BMW motor. Jeg tipper dette rådet er ganske treffende for L322 også så derfor kommer jeg med det selv om jeg ikke har erfaring med den modellen. Disse bilene har mye "dill" og om tidligere eiere ikke har holdt de godt vedlike så kan det være mye å ta fatt i. Jeg kjøpte min til gi bort pris/delebil pris nærmest og var klar over det, men dette er nok en gjenganger selv på dyrere biler. Tar man ikke ting før det står i 7 steiner så blir det ofte dyrt. 

M57 har jeg bare gode erfaringer med i fra X5 2008-modell. Knallfin motor karakteristikk på den til en slik type bil med mye i bunn. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Både P38 og L322 er billige å drifte hvis man skrur selv. Det er stort utvalg av deler fra England til meget gode priser, type billigere enn koed. Men du må regne med mye småtjafs, og det kan være kjekt å ha to biler slik at du har en kjørbar bil mens den andre står i påvente av fiks.  Hvis man setter bort disse på verkstedene blir det for dyrt i lengden.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...