Anbefalte innlegg

Hei. 

Har en 2006 E91 med CCC som tok kveld for et halvt års tid siden. Har vært litt treg med å få fikset dette, men føler det er på høy tid nå. Den begynte å henge på BMW logoen før skjermen ble helt svart og ingenting fungerte - heller ikke lydanlegget. Har skjønt at dette er en typisk feil. Etterhvert kunne jeg fortsatt høre vifta gå og lyset på knappene var fortsatt på selv etter all tenning var slått av. Slik fortsatte det til bilen var helt tom for strøm. Har derfor tatt ut sikringen. Kan det tyde på at selve enheten fungerer, men at feilen ligger en annen plass? Eller er det bare å bytte enheten med en gang? Har lest at noen har koblet ut TCU(?), bluetooth modulen i bagasjerommet, og at ting har fungert etter det. Er det bare å koble fra den og la ledningen ligge løst isåfall? 

Selve byttingen kan jeg nok fikse selv hvis det kommer til at den må byttes da dette ser ut som er ganske rett frem. Kodingen derimot.. Er det folk her som eventuelt tar på seg slike jobber?

Hvor er det isåfall best å kjøpe enheten? Ser den koster over 10 000 på GS. Vet de selges på eBay også, men føler det er risky..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er nok 98,67% sjangse for at selve enheten er gåen ja. Veldig kjent probelm.
Det går fint å koble fra moduler og se om noe endrer seg før en kjøper ny. Det finnes noen som kan reparere disse, men få. Det lureste er uansett og kjøpe ny enhet fordi en brukt vil få samme problem før eller siden. Den må kodes til bilen etter skifte, flere på forumet her gjør slikt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skjedde meg også.. Dårlig lodding i CCC-en sies det. :|

Som Reef sier bør du bytte enheten, og ville da helst byttet den i enn CIC om jeg var deg.

Er ikke ekspert på koding men kan muligens hjelpe litt :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive