Recommended Posts

50 minutter siden, sveigis skrev:

Gratulerer med flott skip :).

E38 er jo en av de flotteste Bmwene synes jeg da.

Og det med denne perfekte dieselmotoren,gjør jo bilen perfekt :).

Da har du komfort,krefter og ikke minst et drivstoff forbruk som er fint og leve med .

Angående felg var jo Paralell flott på denne .

Dette er biler som er nydelige å kjøre med :)

Takker! :D Ja denne er meget perfekt mtp. å ha litt økonomisk tankegang i bakhue å! :P Meget god å kjøre, ble mye bedre med nye vinterdekk. Sommerdekka var helt slitt i kanten så sporet no så j*****! Nå er den en drøm :D 

 

18 minutter siden, StigJ skrev:

Slenger meg på bølgen. Style 37 er penere selv om det ble litt i knøtteste laget. Ikke at Concave-hjulene er stygge, men Paralell er så mye mer passende til E38. Men liker tanken din med Alpinaishlook :-D

Synes Hamann Anniversary Evo er kule.

De der var ikke dumme! Men koster nok greit de der, får sjekke litt. :) Ifølge Hamann sine sider var det kun et firma i Norge som var forhandler, Avetti Motor / Rogaland.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider
20 minutter siden, StigJ skrev:

Det var mer enn jeg visste. Avetti er rett i nabolaget mitt.

Har sett et par av disse brukte for salg på finn.no gjennom årene.

Aaaaa, så du bor der du ja. Henta bilen sent fredag tidlig i Oktober i Nærbø :) 
Får følge med, lagre søk :P 

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Noen som har en anelse om hvorfor cruisekontrollen ikke fungerer? Lampe i speedo slår seg på når jeg slår på cruise, men utenom det fungerer den ikke. Fikk ikke opp feil med diagnose når jeg tok det like etter jeg kjøpte den.

Hvordan bør jeg gå fram for å enklest mulig feilsøke? :) 

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

ta en ny diagnose?   min cruise (730ia)  begynte og kødde og da lå det feilmelding på cruise-modul.  den lå under rattet en plass mener jeg.  men mulig din er annerledes da den er facelift og diesel..

 

flott bil forresten.  lyst på en 730d selv neste gang 

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Begynner å bli en del ting jeg må ordne....irriterende ting. 

Cruise som nevnt funker ikke, ikke fått tatt enda en diagnose men kan ikke skjønne at det skal dukke opp mer nå enn sist da problemet var der før forrige diagnose. Er det egen styrenehet på cruise? Hvor sitter denne i så fall?

Fikk sotet siderutene foran på torsdag, og i den forbindelse måtte jeg også få vaska bilen sånn nogenlunde før de tok den imot. Da ble det Circle K, og mens bilen var i maskinen der dryppa det vann fra a-stolpe på beinet mitt. Er vel limet/pakning frontrute som ikke er helt tett lenger.... etter Circle K vasken fikk jeg vinduene sotet, de ble bra og alt så ut til å funke.  

Men så dagen etter når jeg var ute å kjørte og skulle snakke med en kompis, så fant jeg ut at ikke alt funket elektrisk. Det som ikke funker er: Å styre andre vinduer fra sjåfør (Kun sjåførvindu som fungerer fra sjåførdør) Kun speil sjåførside, sentrallås låser ikke sjåførdør. Memory seter funker ikke, lys kommer ikke på når jeg åpner sjåførdør, sier at "door open" på sjåfør dør.

Tok av dørdeksel i går for å se om det var noen kontakt som var dårlig satt inn, skadet eller noe sånt men alt så fint ut. Er det da bryterpanelet (styreenhet sjåfør dør) som tok kvelden eller er det noe av det vannet som har skadet noe tro? Søkte på nettet i går og fant lignende problem hvor 2 sa at det var panelet og 1 sa at det var no vannskade/skade på ledningene mellom dør og bil. Skjønte det som at mye gikk via det panelet. Altså på det memory, lås, vindu, speil.

Et annet problem er at batteriet mitt av og til ikke er sterkt nok til å starte bilen når det er kaldt. (som idag..... -.-) Mulig det begynner å bli dårlig. La merke til at når jeg tok av polen i går for å la den stå litt strømtom, så var polen på batteriet egentlig litt for lite til kontakten fra bilen. 

På torsdag skal bilen på Bilia for feilsøk av Webasto. Er dritt lei ut å starte bilen hver morra og kald bil etter jobb :P 

Så listen over utbedringer er som følger: Ny rute (lager steinsprut), fiks webasto, Nytt batteri, ny eksos, nye tåkelys, ny dieselpumpe under.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Da har bilen vært på Bilia og ikke kommet noe særlig lenger etter feilsøk der. Mekaniker sa at det var mye irr i kontakta og at det var brukt strømtjuv og div på strømledningene til webasto. Neste han ville gjort var å åpne printkortet for å se om det var irret der eller hva som skjer for kontakt med webasto fikk han ikke.

Ba han også se på døra men det gjorde han heller ikke. Dette fordi dette også hadde gått over til flere arbeidstimer, noe jeg sa jeg ikke ønsket. Da feilsøker jeg heller selv. Satser på å få sett på begge deler søndag.

Kom ikke opp nye feil på Cruise via diagnose så skjønner ikke hva som er galt der? Anyone? :) 

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Har vært noen milde dager her nå, og så at mandag ble det sprengkaldt. Så grep sjansen og dro fram høytrykken. Lørdag skal jeg ikke ut å kjøre og søndag skal jeg ikke kjøre der det er salt. Så håpet er at den holder seg rein til kulda kommer :) 

Legger ved noen bilder. Godt med ren bil, da fikk jeg jo se igjen fargen jeg liker så godt å :P 

IMG_2018.thumb.JPG.7a9236216290ead5884900c234179e64.JPG

IMG_2016.thumb.JPG.dd825ad40bd576f9112026e1a1992de8.JPG

IMG_2015.thumb.JPG.f1f7494d23a93d69b2e1fe7e686635e7.JPG

IMG_2017.thumb.JPG.b154335c5d130397cfe4f51d49e60638.JPG

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar

Opprett en konto

Registrer konto. Det er enkelt!

Registrer en konto

Logg inn

Allerede registrert? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Ser på dette akkurat nå   0 medlemmer

    No registered users viewing this page.