Slavearbeider'n

S62 blir ikke driftsvarm(tror jeg...)

Recommended Posts

Hei

Kjøpte nylig en en e39 m5 der jeg har oppdaget at nåla på kjølevæska ikke står rett opp som den skal. Nåla står ca kl. 10 og ikke kl. 12 som den burde.

Varmeapparatet fungerer som bare juling, så tror ikke det er luft i systemet som gjør det. Mistenker derfor at termostaten er moden for utskifting, eller kan det være tempsensoren som kødder?

Takk for svar

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Ville byttet termostat. Kan også se liveverdier på diagnose fra oppstart osv. for å se om temp sensor fungerer. Men tenker det er termostaten :) Kan jo også eventuelt være føleren til vifta, men da vil du høre denne gå hele tiden fra oppstart. 

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Gå inn i diagnosemeny på instrumentet og sjekk kjernetemperatur. Er denne under 78- 79 grader ved fullt varm motor og lett kjøring, så er termostaten gåen eller på vei. Termostat er dessverre et typisk problem på S62.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Tar opp denne igjen. Blir nok bytte av termostat på lørdag og i den forbindelse lurte jeg på om oljetemp måleren har en sammenheng med termostaten?
Nåla til oljetempen står heller ikke midt på som den skal, vil bytte av termostaten løses dette eller er det en egen oljetempføler i bunnpanna?

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar

Opprett en konto

Registrer konto. Det er enkelt!

Registrer en konto

Logg inn

Allerede registrert? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Ser på dette akkurat nå   0 medlemmer

    No registered users viewing this page.