Recommended Posts

Har et lite ønske om få fargede calipere på min F11. I dag står det standard calipere på og disse synes jeg er litt for "puslete" til at de kan farges.

Har prøvd å finne ut om jeg kan ha m-performance bremsesystem på min bil, men finner ikke utav det. Noen som har noen råd til hva som kan/bør gjøres?

Skal i hovedsak gjøres for det kosmetiske, men vil bedre bremser skader jo aldri. Noen som har fått gjort noe slik hos forhandler?

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Hvor stor motor/bremser har du i dag da? Vær obs på at såpass store bremser som M-performance til F11 kan gi deg en utfordring med å finne felger. Hadde store problemer i å finne felger til edruelig pris i 19" til vinterdekkene nå. Endte opp med å sette vinterdekk på originalfelgene for så å se hva jeg gjør til våren.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Da jeg endelig hadde bil med store bremser ville jeg også at de ikke bare skulle være helt grå og nøytrale. Jeg lakkerte også i RS blå fra Foliatec etter å ha vært i kontakt med flere her inne. Må innrømme jeg fikk lett noia første par dagene da de var VELDIG blå. Nå har fargen satt seg noe mer samt at jeg har fått på M-sportmerker framme så da er de noe tonet ned og nå synes jeg det endelig er ganske stilig. Legger ved bilde så du ser hvor mye bremsene du spurte om fyller ut i originale 19". På de absolutt fleste kopifelger må du opp i 20" da de bygger innover innvendig. Er 374mm bremseskiver, så har du en referanse.

kalippere1.jpg

kalippere2.jpg

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar

Opprett en konto

Registrer konto. Det er enkelt!

Registrer en konto

Logg inn

Allerede registrert? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Ser på dette akkurat nå   0 medlemmer

    No registered users viewing this page.