Stian

520D 2002 mod startar ikkje.

Recommended Posts

Hei.

Parkerte bilen min dagen før. Da gjekk den heilt normalt. Skulle starta den dagen etter. Gløda og kinna motor men den starta ikkje på første. Pleier alltids å gjere det. Starta på andre forsøk. Bilen gjekk på tomgang i ca 10 min. Når eg kom ut igjen merka eg at den gjekk litt rufsete på tomgang. Starta å køyre og bilen gjekk normalt på 2-3k omdreiningar. Plutseleg fekk eg eit nykk i bilen og så slokna den etter 10 sek. Har tatt diagnose og ingen feilmeldingar. Får ikkje diesel fram til filteret i motor-rommet. Er det pumpa som har tatt kvelden?

 

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Ble i farten litt usikker på om m47 trenger matepumpe for å kunne gå (lenge siden jeg har plukka på disse), men jeg antar det. Men uansett finner jeg det merkelig at du ikke har noen feilmeldinger. Hva slags diagnose apparat har du?

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Hvis du har full tank og setter bilen med snuta nedover i en veldig bratt bakke. Starter den lett da? I få fall så er det nok pumpa i tanken/ eventuelt lekkasje i krysset på dieselrørkoblingene under førersiden på bilen. Må vel av med kanalskjørtet for å se dem. Man får ikke feilmelding ved at filteret går tomt fordi matepumpa stopper. Det fant jeg ut på min 520d.

 

Redigert av Evopower

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar

Opprett en konto

Registrer konto. Det er enkelt!

Registrer en konto

Logg inn

Allerede registrert? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Ser på dette akkurat nå   0 medlemmer

    No registered users viewing this page.