Anbefalte innlegg

Får opp en motorlampe som indikerer MIL ON. Noen som vet hva som må til for og få fjernet dette? 

Har prøvd og slettet feilkodene, men om bilen får stå en stund, og når jeg starter den igjen, er de tilbake.

Håper på svar fort som f!! 

Endret av breivik95

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

.....

Les litt på forumet. Gjerne i diagnosetråden.

Du har motorlampe, og nei du har ikke prøvd å kode den bort. Du har sikkert prøvd å slette feilkoder, men siden det faktisk er en feil vil den naturligvis tenne igjen. Spørsmålet da er jo hvilke feilkoder har du?

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har du sjekka selv hva disse betyr?

Da ser du at du har "open circuit" på ladetrykksregulator. Og da har du naturligvis undersøkt det nærmere, sånn at vi kan forsøke å hjelpe deg videre?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det kan ingen si, før du gjør litt selv og melder tilbake hva du finner. Det kan jo være at kontakten din er av, det kan være ledningsbrudd, det kan være def aktuator. etc.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ok. Du ser selv at du her sitter på mye informasjon som du ikke tar med? Det gjør det vanskelig å få noe fornuftig utav.

Er bilen din originalt Euro 3 eller 4?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive