Erikkk

BMW E46 318ci 04-mod bensin - Problemer

Recommended Posts

Hei.

Har noen problemer med bilen min. På Lørdag hadde jeg kjørt en tur fra Trondheim til Storlien, uten noen problemer. Noen timer etter jeg kom hjem skulle jeg ut å kjøre en tur, og da startet ikke bilen. Starteren går(alt av lys osv kommer på, nok av strøm på batteriet), men bilen starter ikke når jeg vrir nøkkelt helt, virker som den ikke tenner. Dette har skjedd en gang tidligere(noen uker siden), men etter forsøk nummer 2 startet den med en gang, så tenkte bare at det var på grunn av kulda. Bila sto urørt, også på Søndags-kveld skulle jeg prøve igjen, og da startet den med en gang. Har også kjørt den på Mandag og i dag, og startet helt fint. Merket dog på Søndag og Mandag at den var veldig rar på tomgang, legger til en video som vedlegg. Veldig ustabil slik at den går mye opp og ned på turtallet rundt x1000.

Noen tips hva jeg kan gjøre? Veldig skummelt å kjøre langturer dersom den stopper igjen. Snakket med Snapdrive angående diagnose på den, og de sa at de ikke ville være noe poeng, ettersom feilen ikke er der nå, siden bilen min startet.

Video (1).MOV

Redigert av Erikkk

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Finn et annet verksted først og fremst. Feilkoder kan man utmerket lese ut i etterkant. Det kan høres ut som veivposisjonssensor. Den begynte å kødde på min E46 316i. Jeg solgte bilen før dette skjedde mer enn et par ganger, så jeg kan ikke bidra med noe mer. 

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar

Opprett en konto

Registrer konto. Det er enkelt!

Registrer en konto

Logg inn

Allerede registrert? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Ser på dette akkurat nå   0 medlemmer

    No registered users viewing this page.

  • ekstralys.no