Anbefalte innlegg

Har en bmw e91 2005 mod med navigasjon som jeg mener er ccc, men forrige eier har byttet cd spiller sånn at han har dab, og da er det ikke noe liv i navigasjonskjermen, er det pågrunn av at det er pioneer spiller og ikke org spiller? Og er det noen som selger en org spiller til en rimelig pris?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei! byttet nettopp spiller på samme bil som deg der jeg fikk problemer med at overgangen som fulgte med ikke var koblet til remote som gjorde at spilleren ikke ville på i det hele tatt dette var da bytte til en 1 din spiller som alt av navigasjon ikke var på. men i ditt tilfelle ville jeg heller ha fått tak i en orginal spiller på ebay og satt inn. Hilsen Eirik Byremo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja det er det. Ingen org spiller = ingen skjerm. Du får gode dab adaptere til denne også som er hel integrert, så hvorfor bytte til noe jall skjønner ikke jeg når spilleren originalt i bilen er en gateway for flere enheter, og ikke "bare" en radio som mange tror.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvordan finner jeg ut om hvilken spiller jeg trenger? Har en kompis som mente det var CCC, men vil helst bestille riktig, og hva ligger prisen for dette på?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive