Erikkk

BME E46 318ci - Startproblemer

Recommended Posts

Hei. Har nettopp hatt bila på verksted etter diagnose og skifta lambdasonde før og etter cat, hatt problem med at den går dårlig på tomgang, bila går helt fint no. Men den starte ikke. Har hatt problemet her en gang tidligere, men da starta den plutselig dagen etter igjen. Har prøvd med reservenøkkel også, låst bila og låst opp bila og deretter prøvd å start bila xx antall ganga, men starte fortsatt ikke. Har lagt til video som vedlegg for å vise problemet, med lyd.

BMW.MOV

Redigert av Erikkk

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider
On 08/03/2018 at 2:39 PM, vegard89 said:

Hører du noe summelyd fra bensinpumpe når du vrir om tenningen?

Ser ut som bensinpumpe ikke får noe strøm, pluggene er helt tørre, men de får gnist.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider
7 hours ago, vegard89 said:

Spørs nok om bensinpumpen har takket for seg. 

Har testa litt. Bila har jo 2 bensinpumpa, 1 under bil og en under baksetet. Kommer ikke strøm på den bensinpumpa under baksetet(den står i bensintanken). Har målt og det er strøm på reléet etter sikringen(sikringan ligg inni hanskerommet). Testet med startgass, og da startet bilen men stoppet etter noen sekunder. Har prøvd å bytta plass på 2 reléet, men fortsatt ingen forskjell.

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Har feilsøkt en god del, og fant ut at det kommer litt strøm til den kontakten som går til pumpa. Den ene tappen på kontakten er sikkert strøm for å få pumpa til å gå, men er en med strøm på som går til tankmåleren, og den skal jo ha lite strøm for å virk. Når vi målte strøm så var det veldig lite strøm som kom igjennom. Kan det vær den strømmen jeg målte? Altså til tankmåleren og ikke til pumpa? Kan jeg også eventuelt koble kun pumpa direkte til strøm(batteriet i bilen?) for å se om den starter da? Eventuelt hvilken av lederne(de som kontakten skal kobles til) skal det være strøm på?
Her er det forresten 2 bilder. En av kontakten jeg har målt strøm, og en annen for der kontakten skal settes på. https://ibb.co/bRsFQH og https://ibb.co/ebGLsx :)

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Hvor langt har bilen gått?

Sjekk om slangeklemmen på toppen av bensinpumpen er original (sånn engangs-slangeklemme). Hvis det fortsatt sitter en original bensinpumpe der ville jeg brukt anledningen til å bytte pumpen. Bestilte selv Bosch-pumpe fra tysk ebay, får den for under 2000kr inkl frakt og moms.

De er kjent for å ta kvelden:

http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=929501

Del dette innlegget


Link til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar

Opprett en konto

Registrer konto. Det er enkelt!

Registrer en konto

Logg inn

Allerede registrert? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Ser på dette akkurat nå   0 medlemmer

    No registered users viewing this page.