Gå til innhold

Kjøpe tidligere kollisjonskadet bil


Skare1
 Share

Anbefalte innlegg

Vurderer å kjøpe en tidligere kollisjonskadet E61- bilen ble frontkollidert når den var to år gammel, og ble senere fikset på merkeverksted. Eneste selger hevder man kan se dette på, er at den har blitt "skjøtet" i innerskjermene foran. 

Er det noe risiko å ta å kjøpe en slik bil, eller kan man være sikker på at alt er blitt reparert etter boka, når rep er blitt gjort hos BMW? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dersom det er gjort hos godkjent karroseriverksted, gjerne med godt rykte hadde ikke jeg vert bekymret. Viktige er at det foreligger dokumentasjon på utført arbeid og dok på retting. Skal vell også ligge notis på regnr/chassi hos databasen til forsikringselskapene.:)

Risiko er evt dårlig arbeid, rust og airbag problemer.  men jeg syns ikke det er noe å være redd for dersom det er gjort av ett skikkelig verksted, værre med private som kjøper vraka biler og skal tjene minst mulig med minst mulig utlegg/arbeidstimer, da er det bare å styre unna. Helt normalt at biler kræsjer må man huske  

En retta bil bør derimot ligge greit under markedspris, med mindre det er noe veldig sjeldent der markedet ikke har noe valg. :) Anbefaler ikke å kjøpe dersom du skal ha bilen veldig kort tid, med mindre du for veldig bra pris. Grunnen til det, er at det er mye skepsis rundt retting av bil. Det meste unødig. 

Endret av hsd
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...