Gå til innhold

Hjelp! Kjøp av min første E36:)


Lilletrille
 Share

Anbefalte innlegg

Heisann og takk som tar deg tid til å lese:)! Skal prøve å holde dette så kort og konkret som overhode mulig!

Var i forrigårs å så på en 1996 328i E36 Sedan, paret som selger bilen skal flytte til tyskland og ønsker å kvitte seg med bilen,
de ønsker helst å selge bilen til meg da de ikke orker å styre med finn annonser og da vi er godt bekjent! 
Problemet er at ingen av oss har noe anelse på prisantydning, håper dermed at det er noe hjelp og få her!

Noen raske faktaer om bilen : ( RK16817 )

E36 Sedan 328i Manuel, 220k km

Farge: Montreal Blau (?)

Rust: Hjulbrønn, 3 av 4 hjulbuer, kanalene var det litt rust på, jekkfester såg ikke bra ut men de var påplass,
litt rust på dørene spesielt førerdør, panser er lakken sprukket i etter kosetid med hengerfeste (Derav bulk og rust på panser)

Ellers negative ting: Knust frostlykt etter hengerfeste, litt småskade på list under lykt pluss fanger og panser, Eksoslekkasje (usikker om rustskade eller pakning), ristet av og til litt fælt i girstangen når den skulle inn i 3. gir, om dette er girkasse eller noe foringer på spakstellet.. noen ideer? Ellers trenger den en stor service, dette er nødvendigvis ikke en negativ ting, men en grei ekstra utgift:)

Positive ting med bilen : Fint interiør (Sort sportsinterør med sorte dørpanel), motor virket frisk og rask, har aldri måttet etterfylle verken vann eller olje, har vært i 1 familie siden den var ny og har alltid blitt fikset om noe har vært galt!

Har ikke fått sett under bilen noe særlig, men den har vært jevnlig tektylbehandlet siden ny, så kan ikke være kjempegale!

Har dessverre ikke noen bilder av bilen, og skjønner at dette er ett skudd i blinde for de fleste, men ingen som tørr å gjerne gi en seriøs prisantydning:)?
Alle innspill tas imot med ett stort takk!

PS: Jeg vet bilen ikke er i særlig god stand, men dette er da tenkt på som ett lite prosjekt:)

Mvh Sindre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenker rundt 30K.

Det positive er jo  at det er en 328i med manuell og sort sportsinteriør:)Med andre ord en gøy prosjekt bil,rekkesekser motor som har passelig med krefter og en bil som generelt er gøy å kjøre:)Pluss at det ikke er mange av dem igjen.Lett å få tak i deler til,til en grei pris osv.

Men det er jo endel som må fikses.Rust har jo ofte kommet for å bli hvis man ikke går grundig tilverks med rustsveising,karosseri og lakk,det koster ofte tid og penger hvis ikke man driver med det selv eller kjenner noen som gjør det.Fordel å ikke betale mer enn nødvendig for en bil du vet ikke er i særlig god stand og som du tenker å kanskje ha som et lite prosjekt.Mange ganger med slike prosjektbiler så ender man ofte opp med å fikse mer enn planlagt eller det man hadde forutsett.Det er ihvertfall min erfaring:)

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen!!

Ville bare takke for alle innspillene, da har vi iværtfall fått en pekepinne som vi kan gå ut ifra, og er ganske så sikker på at vi kommer til å bli enig om en pris!

 

Kommer muligens en prosjekt tråd hvis dette kunne vært noe av interresse å fulgt med på:)

Planen for bilen i første omgang er en skikkelig shinings, både innvendig og utvendig, bytte alt av lykter (Hvis noen har hvite blinkers bak, tror også det kunne vært ganske kult med front lykter med gult innerglass! Pm hvis noen selger forresten 😂 ), og ikke minst den mindre kjekke jobben.. rustfjerning!

 

Ellers blir det vurdert M-styling, noen fete kantfelger skal iværtfall på, sammen med ett skikkeligt justerbart senkesett!:)

 

igjen, tusen takk for alle innspill!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...