Gå til innhold

Bytte instrumentpanel - E28


Gabz
 Share

Anbefalte innlegg

Har en -82 E28 hvor mye av instrumentpanelet tuller. Turteller funker men speedo funker ikke, bensinmåler og tempmåler lever sine egne liv. Er det noen grei måte å bytte til et annet komplett panel og få beholdt kilometertelleren? Eventuelt går det an å få det fikset? Kan det være gamle loddinger som har løsnet eller lignende?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Funker termostat/sensor? Har du brudd i kabler? Funker tankmåler ordentlig eller rusten/full av skit i filteret? Får turteller signal?

Kan vel uansett bytte ut komponentvis, delene selges hver for seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Speedometeret kan være giveren bak på diffen som er ødelagt. Fungerer økonomimåleren din? Hvis den ikke virker mangler du hastighetsignalet fra bakakselen.  Ellers er det en intern feil i i speedometeret. 

Tank og tempmåler kan være dårlig kontakt på giveren i tanken og på motoren. Det sitter også et par muttere bak på tank og tempmåleren som er til jording av disse to instrumentene disse kan løsne og gi dårlig kontakt. Det må du demontere instrumentpanelet for og sjekke. En indikasjon kan være at nålene beveger seg i takt med blinklyset. Det er et sikkert tegn på dårlig jording internt i instrumentene.

Ellers kan også dårlige SI batterier lage mange rare feil i instrumentene. Du finner mye om dette hvis du googler BMW E28 si-battery.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...