MikkeM

F11, problemer med elektrisk bakluke og hengerfeste.

Anbefalte innlegg

Hei..

Har en F11, 2011 modell (produsert i nov. 2010). Den har elektrisk bakluke og elektrisk hengerfeste. Problemet er at jeg ikke får åpnet bakluken. Jeg får heller ikke inn hengerfestet igjen. Jeg får kun åpnet selve glasset på bakluken. Jeg hører det klikker i releer eller noe lignende når jeg trykker inn knappen til både bakluka og hengerfestet, men ingenting skjer. Det lille grønne lyset på hengerfesteknappen lyser heller ikke. 

Jeg har hatt opp microbryteren i bakluka, men denne var det ikke noe galt med da det gikk strøm gjennom den når den ble trykket på. Har sjekket sikringer. Har en sånn Carly sak hvor jeg får opp feilkoder på både luka og hengerfestet, men disse feilkodene sier meg ingenting. Google hjalp heller ikke.

Disse feilene oppstod ikke samtidig, men det var ikke langt mellom.. Vet ikke om det er mulig at det kan være en sammenheng eller om det er tilfeldig.

Noen som har noen ideer, evt hatt samme feil? Legger ved bilder m/ feilkoder.

Mvh

Anders

Screenshot_20180428-184718.png

Screenshot_20180428-184726.png

Screenshot_20180428-184800.png

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det var tørt og fint ved batteriet og styreenhetene. Har også sjekket etter kabelbrudd i overgangen mellom bakluken og taket..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
22 minutter siden, MikkeM skrev:

Det var tørt og fint ved batteriet og styreenhetene. Har også sjekket etter kabelbrudd i overgangen mellom bakluken og taket..

Hva med kontaktene?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hengerfeste mitt begynte å trøble, måtte bytte hele hengerfesteenheten samt oppgradere software. Softwareoppgraderingen var vel for å implementere ny kontroller.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da blir det å bestille time på Bavaria Gardermoen, med mindre noen har noen gode forslag i siste liten... ? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sånn for min del så høres dette ut som ledningsbrudd eller dårlig felles jording eller noe i den duren.

Men hvor du skal lete vet jeg ikke.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja,  det er vel noe sånt jeg mistenker også utifra feilkoder.. Men vanskelig å finne ut av,  spesielt uten noe koblingsskjema. Har gått over det jeg har funnet av jordingspunkter.. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Se på ledningsnettet til hengerfestet. Det du kobler på kontakt fra henger. Det hender iblant at det skjer noe der. Ta den fra hverandre og rør litt på kablene,og prøv bakluka da.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har prøvd det også. Demonterte deksler i bagasjen sånn at jeg kom til låsen. Fikk hektet på en wire sånn at jeg hvertfall ha en manuell åpning av luken. Når jeg åpner den manuelt så fungerer alt som det skal. Den går automatisk opp og ned igjen og låser seg selv. Problemet er at den ikke låser seg opp. Kan vel være selve låsen, evt signalene som ber den åpne som ikke kommer frem.. 

Det blir verkstedet som får teste og måle seg frem til dette tror jeg .. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive