macrorain

Ventura tuning til 330e vurderes solgt. (SOLGT)

Anbefalte innlegg

Ventura tuning piggyback til 330e vurderes solgt. Det følger med to ledningsnett, ett med og ett uten tilkobling til batteri (noen biler krever dette grunnet litt lav spenning i ledningsnettet til sensorene boksen kobles til). 

Den gir deg opp til 314hk/500nm, men kan justeres i flere nivåer hvis man ønsker mer moderat effekt. 

Mer informasjon: http://www.venturatuning.nl/chiptuning-bmw-330-e-252-pk-phev.html (på Nederlandsk, men google translate oversetter det greit).

 

Hvorfor selger jeg lurer vel sikkert potensielle kjøpere på, og det ærlige svaret på det er at den fungerer kun stabilt opp til map 4 (ca 288hk) på min bil. Ventura tuning sin teori rundt dette er at boksen ikke får nok spenning, noe de har opplevd på enkelte biler, derav det ekstra ledningsnettet. De fleste trenger ikke dette. Jeg har ikke testet ut dette enda, og siden det da blir totalt seks tilkoblingspunkter for mitt vedkommende (fire sensorer pluss strøm), så vurderer jeg å gå over til en enklere løsning som kun justerer turbotrykk og bare har ett tilkoblingspunkt. Jeg har også både intake kit (åpent luftfilter) og modifisert eksosanlegg, og er litt usikker på hvordan boksen reagerer på dette. 

Boksen vil dermed trolig fungere fint med standard ledningsnett (hvis du ikke er uheldig med spenningen slik som jeg), men alternativt ledningsnett medfølger. Uansett hvilket ledningsnett du benytter så er det enkelt å montere, det benyttes originale kontaktpunkter til alt inkludert strøm, og du skader/endrer ingen eksisterende koblingspunkter eller ledninger. Selve ledningsnettet er også av god kvalitet og benytter originale BMW-plugger.

Boksen kostet meg 600 euro pluss frakt, gi bud! 

 

geavanceerdeexterneecu..jpg

ventura-markert.jpg

Endret av macrorain

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive