Toppliste


Popular Content

Showing most liked content on 11/16/15 in all areas

 1. 6 points
  DET ER VEL LITT OPP TIL HVER ENKELT! PERSONLIG ER JEG GLAD I DAKARGELB OG AVUSBLAU!!
 2. 4 points
  axept

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Religion er ikke enkelt å forstå seg på. Hverken den ene eller andre. I bunn å grunn er det reinspikka vrøvl som er blitt skrevet ned i en bok av forskjellige folk som igjen blir brukt til å hjernevaske folk. Eventyrbøker kalles det... Amen. Ellers så håper jeg på pent vær så det går an å shine opp bilen litt, men skal ikke være lett det heller..
 3. 2 points
  tambur4

  BMW E28 M535i 1986

  Ja, så da har eg møtt seg selv i døra og kjøpt meg en E28 igjen. Denne gangen ble det en M535i, også denne fra Tyskland (egentlig Sveits og Spania, men det kommer jeg til!) Den forrige solgte jeg fordi jeg trodde jeg ville ha en litt mer moderne bil for turkjøring. Jeg har tittet på maaaange biler, og prøvekjørt mange biler, men har liksom ikke funnet noe som fenget meg. Etter litt analysering av søkingen min, ble til at jeg konkluderte med at det var E28 jeg (fortsatt) ville ha. Denne gangen var minstekravet air-condition! Så da ble det en original M535i fra 1986! Jeg fant denne i Tyskland. Den skal visstnok ha gått sine første år i Sveits, for deretter å leve et godt og varmt liv i Spania. Bilen har gått 160.000km. Jeg tok sjansen og kjøpte bilen usett,men bilen stod hos en veteranbilbutikk og jeg fikk mange, detaljerte, bilder. Kanskje ikke mange nok, skulle det vise seg... Bilen ble fraktet til Drammen, og tirsdag formiddag var jeg på plass for å hente den. Første nedturen var at jeg faktisk ble utlevert en passe sliten E39! Damen tok feil, og leverte ut den svarte BMWen hun fant Til slutt fikk jeg utlevert riktig bil, og den så fantastisk ut! Her er noen bilder, dessverre bare med mobilkamera: Interiøret er i nytrukket skinn, slik den ble levert originalt. Setene er bare helt fantastiske! Bilen er veldig tight og fin, og nydelig å kjøre. 3,5 literen på 218hk er herlig! Noe helt annet enn min 528i. Motoren er helt tørr og fin, ikke en dråpe under. Karosseriet er så og si helt feilfritt. AC blåser deilig kaldt. Men kjøreturen hjem ble en delt opplevelse.. Selvom bilen gikk bra, og var veldig tight og fin, så ble det en nedtur da gearkassen ikke var i samme, gode tilstand. Den var skikkelig slitt, gearstangen var som å røre i grøt, og det var lagerulyd (?) fra 1.- 2.- og 3. gear. I tillegg fungerte ikke el.speil, varmetråder, el.antenne, lyshorn og tute. Det var ulyd i kupevifta, og sentrallås fungerer ikke fra førerdøren. Litt nedtur altså! Derfor har jeg allerede sendt epost og klaget. Jeg vet jeg ikke har så mye å komme med rent juridisk, men det er lov å prøve. Jeg har ikke fått svar ennå, men skal gi ham anledning til å forklare seg. Han bekreftet under forhandlingene at alt på bilen virket, så det skuffer meg derfor at dette ikke stemmer! Jeg har ikke nevnt det ennå, men dersom han ikke svarer, så kommer navnet på forhandleren ut i de fleste forum, med negativt fortegn. Men heldigvis; bilen er et veldig godt utgangspunkt! Alt som ikke er ra, er ting som kan skrus av, byttes eller repareres. Resten er veldig bra!!
 4. 2 points
  Marius2002

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Vel for å fortsette på dette innlegget, fikk revet paneltaket idag og sparklet/pusset det som var under, og Alf-tapeten røyk. Fikk også på første strøk på vegger. Ble fargen Demring fra Jotun. Blir visst nye lister over hele også. Så synes jeg det alltid er morsomt å tegne under ting som skal dekkes til (gamle vegger, gulv osv.) Det er bare noe sært jeg alltid gjør, a bit mental.
 5. 2 points
  fish

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Smart tenkt av Audi. Dette passer utmerket for norske veier. http://www.dinside.no/935255/audi-vil-la-stotdemperne-lade-batteriet
 6. 2 points
  Hpi

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Interessant diskusjon ang. religion her. Selv har jeg et åpen sinn angående dette og synes det er utrolig interessant å snakke med folk som brenner for dette selv om jeg er uenig i mye av det de mener. Har jevnlig besøk av Jehovas Vitne og synes de også er interessanne å diskutere med men har samtidig gitt klar beskjed at jeg aldri blir en av de og det respekterer de. Jeg har lest mye om emnet, alt fra Erich von Däniken til Bibelen til Illustrert Vitenskap og finner mye av stoffet fasinerende. Når det gjelder Kristendommen vs vitenskapen så er det slett ikke slik at de to har motstridende meninger om hele dette emnet, tvert imot så er det mange vitenskapsmenn som mener at Big Bang og dannelsen av liv etter dette er for fantastisk til å kunne være tilfeldig. Dette har bl.a med det som skjedde sekunder og minutter etter Big Bang som dannet grunnlaget for liv. Det er ikke småtteri som måtte klaffe her. NRK sendte noen programmer om dette ifjor engang. "Gud og vitenskapen" Vitenskapen er også full av teorier og synsing som ikke kan bevises men det virker til å være en trend i tiden å latterliggjøre de som tror på noe spm minner om kristendom. I mange tilfeller tror jeg dette blir mer som et ekkokammer, bare en gjentakelse av noe som noen andre har sagt. Det er ihvertfall min erfaring i flere tilfeller, når jeg har spurt videre fordi jeg liker å diskutere emnet så har det vært lite kjøtt på beinet. Selv tror jeg på noe mellom Gud og vitenskapen eller en kombinasjon av disse 2 kanskje
 7. 2 points
 8. 2 points
  Vi hadde i helgen julebord på Kragerø Spa & Resort med Nurburgring gjengen Ble ett Spa og Resort hotell siden kvinnfolka var med, med det var deilig der. Så da måtte vi kjøre standsmessig
 9. 2 points
  Fredrik

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  “So here is where things stand: First, as of now, we know this attack was carried out by gigantic fucking assholes—unconscionable flaming assholes—possibly working with other fucking assholes, definitely working in service of an ideology of pure assholery”. “Second, and this goes almost without saying, FUCK THESE ASSHOLES! Fuck ’em, if I may say, sideways.” "And third, it is important to remember nothing about what these assholes are trying to do is going to work. France is going to endure. And I’ll tell you why: If you’re in a war of culture and lifestyle with France, good fucking luck! Because go ahead, bring your bankrupt ideology; they’ll bring Jean-Paul Sartre, Edith Piaf, fine wine, Gauloises cigarettes, Camus, Camembert, madeleines, macarons, Marcel Proust, and the fucking croque-en-bouche. The croque-en-bouche! You’ve just brought a philosophy of rigorous self-abnegation to a pastry fight, my friends! You are fucked!” John Oliver, som har tatt over som programleder av "The Daily Show" (nå "Last Week Tonight") etter Jon Stewart, kommenterer terroraksjonen i Paris.
 10. 2 points
  Shattered

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Det er helt klart noe som skurrer i all gudetenkningen. Før trodde jo nordmenn på Tor med hammeren, og Odin, også videre. De trodde det var fordi gudene var sinte at været skifta, for eksempel. Men med årene (etter kristningen) begynte folk å komme lenger i forskning, og man forsto at det var sånn og sånn som gjorde at været skiftet form. Jeg tror all denne gudetroen kommer av at man ikke visste bedre på den tida det ble "funnet opp" - vitenskapen har motbevist ting gang etter gang, mens de gamle troerne sier "du kan ikke motbevise at Gud finnes". I dag kjenner vi Morgan Freeman (og forsåvidt også Jim Carrey) som Gud, men det er den eneste "guden" vi faktisk har bilde av (jeg likte Bruce Almighty veldig godt!). Ingen har noensinne sett Gud, ingen har hørt stemmen "hans" (eller "hennes", for å være kjønnsnøytral) - de få som har gjort det, er antakelig sinnssyke. Man bruker gudene som unnskyldning for å gå til krig, og disse menneskeskapte problemstillingene i bøkene aka Bibelen og Koranen og sikkert flere hundre andre bøker i samme kategori, sånn har det alltid vært, og sånn kommer det alltid til å være. At man har troa på noe, betyr ikke dermed at det er Gud som redder det. Det kan være en minste tilfeldighet, som feks at man er ute og kjører, i dritvær, bilen blåses av veien, knuses til biter og man overlever. Kanskje det er fordi man har et sterkt ønske om å ikke gi opp, eller kanskje vinden snudde i siste lita. Tilfeldigheter, vil jeg si. Det hjelper neppe å be til en ingen har sett, det handler om å tro på seg selv. Si at "dette klarer jeg, jeg vil komme levende gjennom dette, jeg vil se vennene og familien min igjen, jeg vil se ungene mine vokse opp og bli store. Jeg vil ikke gi opp her og nå." Jeg har omtrent like mye troa på gudene, som jeg har på illusjonister. Den dagen noen motbeviser meg, beviser at "her er Gud" eller "her er den oppskjærte dama i to, og hun lever" skal jeg kanskje gå til legesjekk for øynene. Men nei, har ikke helt troa på dette religionsvåset. Mine meninger, er man uenig er det greit.
 11. 2 points
  Frode D

  Frodes E92/E90-garasjetråd

  Jeg kjører vanligvis relativt lavt med bilen uansett, om jeg kjører rundt i Os og Bergen. Er ikke så ofte jeg hever bilen lenger i og med at jeg ikke har fartshumper i utkjørselen lenger. Derfor jeg har lyst på noe nytt som er litt mer sportslig og stivt.
 12. 2 points
  bmwZ

  Min Z4 3.0Si Coupe Individual, Selges

  Takker for kommentarer Tok noe bilder av Zen siden solen skinte i dag... Litt for vise hvordan fargen forandrer karakter i sola. Er ikke noe fotograf, bildene er deretter... Bilen er heller ikke helt ren, men vi gjør et forsøk..
 13. 1 point
  fish

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Har ikke snø i Grenland enda, men regnglatte veier fikk meg til å slå av DTC og da kom jeg 'plutselig' sidelenges ut av rundkjøringen i dag på vei til fysio. Deilig følelse, men det er ikke på traffikert vei man skal kjøre slik. Gleder meg til vinter og håper det blir noe iskjøring.
 14. 1 point
  Reef89

  Den StOoOrE BMW-nevnt-i-media-samletråden!

  Det er helt riktig og her er litt info. ang det: http://bimmers.no/topic/680394-politiet-trimmet-biler/ http://www.vg.no/nyheter/innenriks/politiet-trimmet-biler-ulovlig/a/612841/
 15. 1 point
  flonoen

  F10/F11 tråden

  Firern er vel like bra, om ikke raskere faktisk, i det daglige. Lyden er naturligvis mye bedre i sekseren, har sekser selv. Så veldig grei ut den bilen. Hadde nok heller gått for komfortstoler i en femmer, men ser jo fine ut de stolene der óg, og er sikkert gode å sitte i, men med litt mindre justeringsmuligheter. Men det er vel begrenset med 528'er på bruktmarkedet, så en får jo ikke alltid nøyaktig det utstyret en ønsker når en kjøper brukt.
 16. 1 point
  Buret var ingen stress, den blir registrert ned til 2seter, også kan jeg fritt velge om jeg vil ha seter bak eller ikke (kan ikke brukes). Ellers er det strengt fyfy med stag eller strevere framover forbi høvedbøyle, halvbur er null stress
 17. 1 point
  Å koble fra batteriet er ingen metode for å slukke motor lampen. Vet ikke hvor denne misforståelsen kommer fra. Men det er riktig som det er sagt over her. Hvis feilen ikke er sporadisk, er det kun en måte å slukke lampen på, og det er å bruke diagnose utstyr. Samt rette feilen.
 18. 1 point
  Newgarden93

  Thomas BMW E21 & BMW E12!

  Her om dagen henta jeg meg ny bil. Blir er prosjekt i tillegg til E21. Kommer til å slenge E12en med i denne tråden Flere bilder og mere info kommer. Her er noen. BMW E21 323i Sent from my iPhone using Tapatalk
 19. 1 point
  Likte nok ikke sideblinkerne jeg heller, synes det ble for jalla. Men "vanlige" med sot ser jo greit ut Og hey, E92-front på E90 er jævlig fett!
 20. 1 point
  Daniel.

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  https://www.classicdriver.com/en/article/cars/join-our-tour-bmws-secret-storage-lair
 21. 1 point
  Hehe joa! hadde det vært kult for nøye meg med de originale inntill videre til det er noe penger å bruke hehe Skal prøve å fjerne chromen på blinkerne etterpå, tror det kan bli finere uten de chrome linjene Tror også at det blir M3 fangeren med tåkelys etterhvert, prøvd å finne 1m fangerne til e90/e91, men denne er umulig å finne i noe god kvalitet og til en normal pris..
 22. 1 point
 23. 1 point
  bimmerR

  Fredriks alternative bimmerstråd

  "Spotta" noen biler idag. Såg en viss franskmann. Siden jeg ratta M3 så stilte jeg meg ved siden av for å ta noen raske og dårlige mobilbilder ute i regnet. M3n er faktisk 2 cm smalere enn Cactusen (171 vs 173) 27cm lengre (443 vs 416) Vektdifferansen er det best å ikke snakke så høyt om.. *host.. nesten 500kg host * Når jeg først er i gang. M3 og nye 7-serien. Ikke hver dag man ser disse ved siden av hverandre heller.
 24. 1 point
  stig.

  Låsbare hjulbolter til besvær

  låsebolter er kun for at de med heroinknekk og abstinenser ikke skal klare å brå ta hjula dine, har man et snev av peiling å litt verktøy så finnes det vel omtrent ikke et låsebolt sett man ikke får opp relativt fort, sjøl så har jeg kjøpt mange dritt biler hvor låsepiper osv har blitt borte å jeg har aldri hatt problemer med å få de opp. å de som er vist lengre oppe her i samtalen er jo også lett og få av, de er jo laga for at man skal bruke en nøkkel som går rundt bolta, dvs har man en 12kant pipe som er bittelitt for liten er det bare å måka den over med en hammer, å vips så er den løs(selvom den har en løs ring rundt seg), jeg løsna flere sånne da jeg jobba på dekksenter husker jeg. å faktisk litt av sårbarheten med låsebolter er jo det at folk/verksteder/dekksentere osv ikke drar til disse masse nettop pga det er en nøkkel til de som ikke tåler all verden, så om man har gode hjulboter uten masse rust osv å dratt til med 90-110nm så skal man ikke få så veldig hardt tak på en sånn før de løsner.
 25. 1 point
  Gleder meg til å se M fangere på denne, men kan desverre ikke støtte de sideblinkerene der desverre :/
 26. 1 point
  BMWE39turbo

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Er ikke helt lett å tro på nei, mangen argumenter for og imot, selv tror eg på ingenting, av åpenbare grunner. Men prøver selvsagt å ha respekt for di som tror på noe så lenge det ikke går utover andre på noen måte, kan holde religion for seg sjøl. Det blir litt som når man var liten å trodde på julenissen, men så ble man voksen.
 27. 1 point
  JE

  E46 2001/07 320d Motor stoppet uten forvarsel

  Fødepumpa fungerer, diesel pumpa får diesel
 28. 1 point
  Heisann! Da har jeg fått tak på en bil som funker foreløpig som den skal. Bilen er en 96 E36 Touring. Fantastisk maskin, sveiv non stop i 83 mil forutenom en pitstop i hamar hvor lufteskruen på radiator måtte skiftes.. Lakk ut endel vann der kan man si Gjort Nye lykterOrange BlinkNy frontfanger (trenger lakk og montering.)Ny CCV med slanger.Oljefilter + olje x2BensinfilterOppgradert til lsd diff og ny mellomaksling.Nye felgerToppdekselpakningNye pluggerSkal gjøres Lakkere og montere fangerCoiloversFikse opp skinn interiørnye matternytt rattBytte topplagere forran og bakCoiloversPowerflex til travers bakFikse vindusheisFikse rust Er kommet en del etter vinteren gitt. Begge dørene på passasjersiden og begge framskjermer. Under lykt bak + bakluke.
 29. 1 point
  Gabz

  Fredrik's BMW E36 coupe, nylakkert!

  Se der, ja!
 30. 1 point
 31. 1 point
  hanzhe

  Ny eier av E60. Trenger litt hjelp

  2. Mener å ha lest du MÅ kjøre for å få systemet til å gå over fra initializing til å være aktivt.
 32. 1 point
  Men en slik ryggrad, så er det slettest ikke sikkert. Skikkelige jobber vokser ikke på trær, og det er mange om beinet. Men kudos til trådstarter, for å håndtere slike tullinger som fortjent.
 33. 1 point
  Hawkon88

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  På samme måte syns jeg det er rart at du tror verden er skapt av tilfeldigheter. Jeg slenger deg ikke full i drit for det. Greit du har en annen oppfatning enn meg, og at religion er skyld i mye onde hendelser- men et minimum av respekt for andre mennesker syn på trosspørsmål syns jeg du burde vise. Jeg kan ikke ta ansvar for handlingene til andre kristne og muslimene her inne kan ikke ta ansvar for terrorhandlinger utført i Allahs navn. Ateister er på ingen måte bedre enn religiøse, forskjellen er at alle ateister gjør handlingene basert på egen vinning og ideologi- derfor kan man ikke generalisere denne trosretningen slik som man kan med øvrige trosretninger og skylde på religion. Det er et veldig simpelt argument i all den tid hvert enkelt individ har fri vilje til å tro og oppføre seg slik de ønsker. Derfor er det en grunnleggende menneskerettighet at hvert individ tar ansvar for seg selv og ikke blir dømt på bakgrunn av andres handlinger. Så vennligst, ikke døm meg for troen min.
 34. 1 point
  williamwiers

  Inspirasjonstråden

  Norsk jo, går på stord frode sine gamle felger.
 35. 1 point
  williamwiers

  Frodes E92/E90-garasjetråd

  Synst du skal gå for luft iogmed at det er en såpass "ny" og strøken bil forbinner coils litt mer med lave og gamle biler hvor man ikke er så veldig redd for å ta nedi litt uansett en råå bil du har
 36. 1 point
  Rune-K

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Jeg har ingen enkel løsning på hvordan forhindre terror men det første man bør gjøre er og slutte og kalle de muslimske ekstremister. De er religiøse ekstremister og hvilken religion de tilhører spiller mindre rolle. Man finner ekstremister i alle religioner. Man behøver ikke lete lenge for og finne de heller. For og ta noen få så har man abortmotstandere i USA som truer og dreper abortleger. Man har buddhistiske munker i Burma som prøver og fordrive en liten muslimsk minoritet som lever der. Studerer man hvordan delingen av India og Pakistan foregikk så var det ikke pent. Det gikk også en dokumentar på tv for en stund siden om hvordan amerikanske misjonerer påvirket afrikanske land til og innføre dødstraff for homofili. Listen kan fortsette i evigheter. Sålenge man har mulighet for og tolke diverse hellige skrifter så vil man alltid finne noen som tolker de på værst tenkelig måte uansett hvilken religion det er. Derfor er den eneste korrekte betegnelsen på slike tullinger religiøse ekstremister. Jeg mener, flesteparten i Norge regner seg som kristne men svært få vil at partiet De kristne skal få all makt. Slik er det i muslimske land også. Flesteparten av arten Homo sapiens liker og leve et stille og fredelig liv uten for mye bråk og det er uavhengig av hvilken religion de tilhører.
 37. 1 point
  E.C.

  Den store finn.no tråden.

  "Noe korrodert", haha! Samme type folk som sier "litt rust" og har 20 cm av kanalen borte.
 38. 1 point
  Daniel.

  DanielStance's E34 Sedan

  Jaja, skjer fint lite her. Den blir bare kjørt, men hvis det viser seg at katalysatoren er tett så må jeg får ordnet det. Utenom den, så tenkte jeg å snart ta oljeskift. Kanskje jeg skal ta luftfilter og nye tennplugger også.
 39. 1 point
  Frode D

  Inspirasjonstråden

  Vi får være enige om å være uenig. Det er ikke en bil jeg hadde postet i en inspirasjonstråd hvertfall. -
 40. 1 point
  det samme skjedde med min for andre gang på torsdag, jeg ringte bmw forhandler og bestilte da det er bare originale å få tak i, gubben der sa det kostet 141kr, men tok et par dager da det måtte bestilles fra Malmø. Ettersom han sa så var det ingen bmw forhandlere som hadde dette på lager i norge
 41. 1 point
  awt

  Svarte N klistremerker skilt. ett must!

  Tror egentlig dette er et "ikke-problem" for de aller fleste, inkl. vegvesenet.
 42. 1 point
  Hei. Jeg kan være behjelpelig med girkasse og bremser. Mulig det andre også. Har verksted i Båstad, Østfold med løftebukk og alt utstyr Jobber med automatgir, er utdannet bilmekaniker og driver mye med BMW. Ring/SMS meg på 97077741 (er ikke sikkert jeg rekker å svare i arbeidstiden, men send meg en SMS så ringer jeg opp). Mvh Thomas Netlandet
 43. 1 point
  Så bare litt IX ganger 2 ut på bildet
 44. 1 point
  Robert K

  E60/61 tråden

  (Ny på forumet _førstepost_) Adaptive headlights. Vasket bilen i går og fikk vann i lykten på passasjersiden. Fikk blinkende LED i lysbryteren og høyre lys var låst med maks utslag mot høyre. Ikke så kult å kjøre rundt med skjeløyd bil.. Demonterte lykten i dag og åpnet opp modulen som sitter under lykta. Bildene sider sitt. Det ser ut til at denne har vært fuktig/våt i adskillig lengre tid enn siden i går. Det var vann under kretskortet da jeg løftet det ut av aluminiumslokket. Jeg ble ikke skremt, for jeg har sett verre ting ordne seg med litt rengjøring. Fikk endelig bruk for DeoxIT D5 som jeg egentlig skulle bruke på noe gammelt HIFI-utstyr jeg har liggende. Sprayet rikelig og børstet rent med en tannbørste før jeg tørket av med en microfiberklut og blåste rent med trykkluft på boks. Monterte alt sammen igjen og la inn to store bagger med Slilicagel i lykten før jeg satte på det siste lokket. Startet bilen og nå fungerer de adaptive lysene igjen. Jobben tok meg 15 minutter og jeg har aldri demontert frontlykt på E60/E61 før. Superfornøyd med å slippe å kjøpe ny modul og få denne kodet om. Nødvendig verktøy: Torx 20 og 30, elektrorens og trykkluft hvis du vil være pertentlig. Edit: jeg planlegger å ta ut begge lyktene og forsegle kretskortene i epoxy og bruke hvit vaselin i kontakten, på den måten kan ikke modulene bli vannskadet igjen. Kommer også til å gå til innkjøp av mer Silicagel som jeg skal feste på innsiden av det store lokket på lykten og bytte ut av og til. På den måten slipper jeg unna dugg/fukt og skader på motorene som driver de adaptive lysene.
 45. 1 point
  og så var sport comfort seter betalt for. fant dem på ebay i tyskland. 600euro for paret ink frakt, ser på det som røverkjøp. hatt lyst på slike seter lenge
 46. 1 point
  Gabz

  Inspirasjonstråden

 47. 1 point
  Uf, ja dritt lei av alle rettigheter bruktbil kjøpere har på gamle biler+hus kjøp. Når gjennomsnittlig levetid på bil er 10,7år. Burte alt som er eldre en det automatisk anses som delebil i rettsvesenet. En ide er og ta med kjøper av gammel bil på trafikk stasjonen og levere inn skiltene og så omregistrere på ny eier og få skiltene tilbake. Da har du solgt en ikke registrert bil og har mye større sjanse for og kalle det solgt som den står/dele bil ved en tvist senere.
 48. 1 point
  RobertK

  Robert's 120D E82

  Heisann, glemte helt av tråden pga IRL saker. Skal prøve å få oppdatert litt om det jeg har gjort i det siste med bilen og få opp ett opptak med eksoslyd. Drar til syden nå imorgen, så må bli etter det igjen, hehe. God helg!
 49. 1 point
  Daniel.

  Inspirasjonstråden

  "Fronts are 10х18 ET+2 with 245/35 tires, rears are ridiculous 13×18 ET-5 with 265/35s." Tråd på Stanceworks med div. info om bilen: http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=21221
 50. 1 point
  E.H.D

  Inspirasjonstråden

  Kuleste firdørte M-bilen.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00