Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 03/14/16 i alle områder

 1. 2 poeng
  Får seg en god gjennomgang ja. Og en god del nye deler! Idag fikk jeg montert tilbake fueltanken og montert opp fuelslanger slik at dette er klart! noen bilder:
 2. 2 poeng
  Nye sommerhjul (og fått led i grøftelys, ae og skilt) Skitten og fæl bil etter å ha vært en tur i Haugesund, men får gå
 3. 1 poeng
  chrisen

  330e ankommet! Meet Candis.

  Da var min mye omtalte 330e endelig hjemme på tunet og det er på tide den får sin egen tråd. Har ikke rukket å få tatt noen skikkelige bilder enda annet enn ved levering og litt hjemme i garasjen. Kan ikke si annet enn etter to dager med bilen i mitt eige er jeg superfornøyd! Aller mest fornøyd med hvordan bilen tar seg ut etter hvordan vi spekket den. Fargen, felger, interiør, m-perf. bremser og spoiler. Pakken ble bare helt nydelig og synes bilen hvirkelig skiller seg ut i mengden. Så den biten overgikk all forventning, Im in love. Kort oppsummering på det tekniske som nok mange her er spente på, så leverer den også her. Den er sterk helt fra bunn men overaskende så er det på høye turtall den virkelig blomstrer. (Prøver å holde meg unna, siden bilen bare er kjørt 160km) Lyden er frisk og sprek men desverre litt for lav, satser her på noen mods på eksosen med tiden. Sjalting mlm elmotor og bensin er meget sømløst og en merker knapt når bensinmotor stopper eller sjalter inn. Det eneste jeg føler litt på er at alle disse systemene trenger litt tid på å tenke seg om samt automatkassen når en trakker flatt. Dette er dog eliminert når bilen står i sport eller sport+. Girkassen er den skuddsikre ZF 8trinns automat vi kjenner fra tidligere. Bilen er virkelig sportslig med variabel sportstyring, M-sport understell og Bremser. Dette er vel de kaller for track handling package over dammen. Så sammenlignet med mine tidligere F10er og Teslaen så føles dette som en skikkelig sportsbil i forhold. Personlig merker ikke jeg noe til økt vekt pga batteri, i forhold til tidligere erfaring med 328. Som ren El-bil er det heller ingenting å utsette på noe foruten at dekkstøyen blir litt fremtredene. Nok kraft og rekkevidde til mitt bruk, så i teorien kan jeg bruke bilen i hverdagen uten å måtte starte bensinmotor. Men det beste er at en alltid kan komme til elektrisk oppvarmet coupe. En kort oppsummering av mine første to dager med min 330e som jeg har valgt å døpe Candis.
 4. 1 poeng
  Nyheim

  Nyheim's '05 E46 325ci Clubsport *Estoril*

  Det gjør det!
 5. 1 poeng
  Otis

  F10/F11 tråden

  Ser de kurvene ja, men slik jeg har forstått det så bør heller ikke NM være for høy ved et girskift og i lavere gir. På de fleste biler er det ikke full pupp før 3-4 gir. Så om man gir maks NM i feks 1-2 gir så sliter det noe jævlig på kassa pga utveksling, vil jeg tro. Må sies at jeg ikke kan dette, men prøver å forstå. De fleste som kan det, kan gi hk og NM så mye de vil, men ikke alle kan og forstår hvordan man bør gjøre det på rett måte. Blir det samme som å ha førerkort, enkelte burde ikke hatt det, selvom de klarte førerprøven en gang.
 6. 1 poeng
  Tobkje

  Marcussteffensen's BMW e91 LCI

  Eksosen blei driitnajs
 7. 1 poeng
  Bilen din ble fin med shadowline, må få på listene på fanger snart også da Men siden du har US blink så syns jeg nesten du burde hatt lykter med oransje blink i stedenfor hvite. Ser litt snålt ut med de syns jeg.
 8. 1 poeng
  Du veit det spilles "drittmusikk" når du kjører rundt med en dassrull på bassen;) Ellers strøkent! Bare å få bytta listene på fangerene.
 9. 1 poeng
  Fuzzy

  F10/F11 tråden

  Venstre bak byttes selv om den ikke er gåen da den har en kjent iboende svakhet. Jeg fikk i alle fall byttet min selv om den virket frisk.
 10. 1 poeng
  Frode D

  Frodes E92/E90-garasjetråd

  Monterte LED i angel eyes på E92 her om dagen. Siden jeg syns ~2500kr for to lyspærer (MTEC V3) er altfor dyrt så sjekket jeg litt på ebay og fant de her til en rimeligere pris og med oppgitt 2000 lumen i lysstyrke. Foreløpig ser det bra ut, de lyser kraftig og har helt hvitt lys. Tok bare ett sammenligningsbilde med lett skydekke, ganske kraftig lys men ikke direkte sollys (som er det som egentlig teller). Vestre er Halogen med blått glass, høyre er LED. Regner med å få ny vannpumpe og termostat på tirsdag.
 11. 1 poeng
  Bilen var på siste polering i helgen før den må selges
 12. 1 poeng
  JeffreyTD

  Marcussteffensen's BMW e91 LCI

  Jajajja, blir bra ditta
 13. 1 poeng
  Da måtte du først og fremst meldt deg ut sjæl Nei, er helt enig! Mange idioter der, jeg gidder sjeldent å poste noe (Bimmers gir mer saklige svar i det minste). Vanskelig å finne de delene man vil ha også (bakluke, kremt), og skal man ha ny frontfanger og skriver "IKKEEEEEE trolltuning" er det likevel 43 stykk som svarer "jeg har kjøpt fra trolltuning uten problemer". Eller de som tror man får 80 lapper for en 530d med 400 000 på telleren! Har ikke kjøpt/solgt noe der på evigheter - dukka opp en fyr i Moss med de lyktene jeg kjøpte til en fin pris, men ellers mye useriøst. Helt enig med kaptein Freakshow, du må oppdatere mer her Nytern. Gjerne start din egen blogg med dasspoesien også (:lol:).
 14. 1 poeng
  e39 gruppa på facebook er jo helt bak mål >.< legg inn spørsmål med småting får jo bare dritt og møkk i svar >.< uff nei skulle vel laget egen facebook gruppe der jeg kunne kikka ut folk som er ubrukelige! oO
 15. 1 poeng
  Freakshow

  djwik's e39 525tds

  gjør den nok
 16. 1 poeng
  Freakshow

  Min E61 530XD LCI -08 M-Sport

  nydelig fargekompinasjon!
 17. 1 poeng
  Da er bilen tilbake fra lakkbehandlingen Bilder her: https://www.facebook.com/CarDetailing.no/
 18. 1 poeng
  Fredrik 90

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Jeg kjøper den bilen jeg har lyst på. Avskriving og slike ting er vel det jeg tenker minst på ved ett bilkjøp. Bil er tap uansett, vil heller tape mye penger på en bil jeg virkelig liker enn lite penger på døll bil. Jeg vil gå så langt som å si at jeg synes bilen er verd sitt verditap. Her tror jeg nok vi har veldig forskjellig syn Fredrik. Du kjører ny Citroën og kommer til å sitte igjen med ett mye hyggeligere regnskap enn meg. Jeg kjøre brukt BMW og føler iallfall selv at jeg smiler mye bak rattet. Ikke det at du ikke gjør det i din bil, men jeg vet at jeg selv ikke hadde trivdes med en Citroën. Folk er forskjellig og folk prioriterer annerledes
 19. 1 poeng
  Hvis du rister litt i lykta og innmaten vibrerer så er de knekt Men så hele og fine ut, de du henta.
 20. 1 poeng
  MrBrum

  E39 M54B22 stopper ved kaldstart.

  Sa diagnose at du hadde feiltenning eller tennspole feil? Sjekk falsk luft. Da får du misfire koder på flere sylindre. Det kan også være andre årsaker. Misfire koder lurer en ofte til å tro at coil er defekt. Men hvis coil er defekt vil den ofte få en annen feilkode. Jeg ville også sjekket bensintrykket ved å koble på et manometer på fuel rail. Trykket skal være 3,5 bar. Hvis du har kina kam / veiv sensorer kan feilen ligge der. Må bruke originale sensorer. Tomgangsregulator kan være en synder. Sjekk at slanger til veivhusventilasjonen er hele.
 21. 1 poeng
  TRF

  Oppgradering av bremser til 345x24 bak på E61

  Abs enheten på din bil har aktiv regulering av bremsebalanse. Dette gjør at du kan flytte noe mer brems bak normalt uten problemer. Fordelen med mer bakbrems generelt er at du stopper fortere. Minuset er spesielt på biler uten eller med dårlig abs at den kan bli noe uforutsigbar under brems inn i sving og eks humper eller andre ting som flytter balanse og grep, da er ren "abs" funksjon ikke er nok. Du trenger en med aktiv og effektiv regulering av bremsebalanse (og det har din). Uten å ha gjort din spesifikke og eksakte ombygging selv så kan jeg ikke garantere at det er nok rom for abs til å regulere nok frem, men normalt er det det.
 22. 1 poeng
  bmwZ

  Min Z4 3.0Si Coupe Individual, Selges

  Legger ut ett par bilder med HRE felgene og instrumentet montert! Må si meg veldig fornøyd med sorte felger... Bare glede seg til den Helv.... nysnøen smelter nå Dekkene er Michelin Supersport i 225/35-19 og 265 /30-19
 23. 1 poeng
  thomaleo

  Min Orginale BMW E36 M3 3.2.

  update fått dekk på ozfelgene og reservehjulet :)))) storfornøyd! dekkene havnet på 225/45-17 framme på oz felgene som er 9" brei og reservehjulet 8.5" brei bak ble dekkene 245/40-17 på felger som er 9.5" brei dekkene er av merke Michelin Pilot Sport 4, kan takke dekkonline.com for en fin pris og rask levering ifra tyskland!! maskerer kantene før dekkene kommer til strekk framme, lite men nok:) er likt slik som det er i dag! og ferdigbilde reservehjul og ene framfelgen :) Neste godt på vei!! og familien oz Strekken bak! litt i minste laget men det går av med senter for balansering! og ett ferdig resultat, fraktet de herifra og hjem og tok noen bedre bilder med speilrefleks hvordan strekken ble bak igjen! strekken framme igjen 9" på 225 vs 9.5" på 245 også litt ferdig bilder:) og selvfølgelig en beskjeden strekk på reservehjulet
 24. 1 poeng
  bmwZ

  Min Z4 3.0Si Coupe Individual, Selges

  Så over til flere interiør detaljer. Syntes i utgangspunktet instrumentet i Z4en er litt kjedelig. Så sendte det til Tyskland for konvertering til Led belysning og røde nåler. Led belysningen er loddet inn og ble superbra. Nålene derimot ble røde med tusjpenn... Ikke særlig imponert Bestemte meg for å endre farge på skivene, så prøvde først med hvit bakgrunn... Litt for mainstream... Da jeg uansett måtte demontere nålene, valgte jeg å lakkere dem sølv med airbrush. For så å bestille meg rød bakgrunn Valgte også å lakkere innramming i en flott Ferrari farge kalt Grigio Ferro Ble ganske bra, selv om rød ikke er alles favoritt vil jeg tro.. I mørket:
 25. 1 poeng
  BMWPower

  BMWPower`s biler og garasjebygging

  Nytt prosjekt på plass i garasjen. Dette kan bli gøy
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00