Toppliste


Popular Content

Showing most liked content on 05/19/16 in all areas

 1. 6 points
  ALBUAK

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  RUF CTR, samme som i posten over Bmw M5 E60 BRZ Jaguar E-type 2x i8 Nissan Skyline R34 Bmw M4 Audi TT med mye ABT deler Nissan GTR Lamborghini Gallardo Toyota Supra
 2. 5 points
  Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å postlegge noen ytterligere svar i denne tråden, men da jeg ble gjort oppmerksom på at virksomheten selv har kommentert denne saken i offentlig fora (det er ikke meg de har vært i sak med, slik de refererer til i dette innlegget) og at min venn mottok vedlagte avslutning av mail fra virksomheten i dag, ønsker jeg ikke å skåne denne uprofesjonelle virksomheten for noe som helst. Det er skammelig at virksomheten forsøker å tilsidesette forbrukers rettigheter etter norsk lov når feilen utelukkende har oppstått som følge av deres mangelfulle arbeid. Saken er behandlet i Forbrukerrådet og midlertidig avsluttet som et forlik under forutsetning av at felgene fortsatt kan godkjennes av Statens Vegvesen. Det var uomtvistelig at felgene led et verditap som følge av virksomhetens slette arbeid, men at det var vanskelig å fastsette en konkret verdiforringelse. Det ble derfor avsatt et skjønnsmessig verditap pålydende kr. 2.000,- og gitt medhold i påstanden om dekning av direkte tap (kjøring og levering av felger for reklamasjon) pålydende kr. 1.086,60,-, totalt kr. 3086,60,-, med tillegg at felgene ble rettet som forespeilet i løsningsforslaget. Virksomheten godtok ovennevnte løsningsforslag fra Forbrukerrådet og igangsatte retting av mangelen etter en stund. Felgene er mottatt av eier, og rister fortsatt i liten grad. Iht. virksomheten bar to av felgene preg av urundheter, men ironisk nok ble felgene rettet av samme virksomhet i samme momang som felgene ble oppdreiet. Uansett blir dette en påstand mot påstand, og følgelig vanskelig å dokumentere eller underbygge på noen måte. Virksomhetens arbeid ved oppdreiing av ny senteråpning vil som følge av det bli undersøkt av ekstern tredjepart for å avklare om forholdet forårsakes av dreiingen eller felgens påståtte urundhet. De av dere som har fulgt saken, får selv gjøre seg opp en mening om hvilken av partene som har rett her, men jeg vil på bakgrunn av virksomhetens mangelfulle arbeid, velvillighet til å løse saken og deres håndtering, fraråde alle jeg kjenner (og ikke kjenner) til å utføre felgreparasjoner hos Østfold Felgteknikk AS!
 3. 4 points
  Da var endelig masteravhandlingen levert! Blir godt å endelig kunne ha litt tid til bilen igjen!
 4. 3 points
  Fredrik 90

  Den store finn.no tråden.

  Fantastisk bil, utrolig at slike finnes ennå Men den er 20 000 kr for billig, skulle gjerne sett at den kostet litt mer slik at det bil for de spesielt interesserte. Jeg blir sur hvis denne dukker opp på E34 gruppa på Facebook med senk, 19", sota lykter og M5 speil. Noen biler skal man bare ikke røre Nesten så jeg skulle ha brukt skattepengene og kjøpt den selv, bare for å være sikker
 5. 3 points
  minim

  Innkjøp av M-bil

  Det ble en E60 M5 til slutt så nå er det bare å få bestilt inn deler å bytte rådelager med en gang Det er ikke comfort access på den så det er "gamle typen" nøkler. Ok TRF-Racing da skal jeg google det litt å se om jeg får sperret den andre nøkkelen i løpet av kvelden
 6. 2 points
  williamwiers

  William's Bmw e36 Coupe

  Fikk endelig gjort bilen ferdig så jomfru turen med ny clutch er tatt og det funker utmerket! har en fin pakke på vei, er no i oslo og vært gjennom tollen.
 7. 2 points
  Frode D

  Frodes E92/E90-garasjetråd

  Tja, det hender vel at jeg savner det praktiske. Men det er digg å sette seg i bilen uten å tenke på høyde, lufttrykk osv. Tusen takk! - Var på hjulstilling idag, så nå har alle 4 hjulene rett over 3 grader camber og ca 10 minutter spissing på hvert hjul. Var ikke langt ifra sånn jeg hadde justert det på forhånd, men nå er alt på stell. Mottok ZHP-girkule idag, digg å holde i. Nå trenger jeg bare håndbrekkhåndtak i Novillo-skinn så er alle detaljene på plass. Har også begynt å farge ene setet, tre strøk med svamp er ferdig, så nå skal det sprayes på tre strøk med brunt + tre strøk med sealer. Fargen vil forandre seg mye når sealer kommer på. Venter fortsatt på de andre setene og dørtrekkene.
 8. 2 points
  Gabz

  Gabz' #449 E39 - Video (s.80)

  Da var det bestilt litt godsaker! -M5-fanger foran -M5-fanger bak -M5-spoiler til koffertlokk -Hvite sideblinklys ..og når det er i hus så blir bilen levert til rustfjerning og lakkering Gleder meg veldig! Neste lønning blir det også coilovers, smalere framdekk (går fra 235 til 225), hjulstilling og godkjenning av både coilovers og hjul. Var litt usikker på om jeg ville ha M-fanger foran, men tenkte at det var greit å ta i sammen slengen da jeg får god pris på lakkering nå. I verstefall har jeg jo originalfangeren liggende.. Jaja, blir nå pent uansett! Bakfangeren og spoileren er jo et must. Tror kanskje også at jeg blender lyktespylerne da det er penere uten. Har jo bare halogen uansett. Ooog jeg må nok få på en dobbel endestuss siden det ellers blir veldig tomt det. Så det ikke bare blir tekst så får jeg ta med et par inspirasjonsbilder av bil med M-pakke i samme farge:
 9. 2 points
  Ja litt sein oppdatering men på søndag fikk jeg begynt på begynt på vannpumpa denne hadde jo tatt helt kvelden i både lager å impeller(plast) denne har gjort jobben i ca 14år så i hvertfall slik ut da den var orginal heldig vis har det gått bra kun vannpumpa som hadde tatt kvelden var litt jobb å bytte nye pumpa kjøpt fra koed har metal impeller fikk også samtidig tatt olje skift og bytta kupe filter også hadde det godt 2 lyspærer i instrumentet sånn at km,trip og utetemperatur ble borte disse fikk jeg også skiftet IMG_1299.MOV
 10. 2 points
  papertiger

  Er dette M-sport front? E91

  Fronten er standard, baken er M-sport som det sies over her. Se på bilde av min så ser du likheten foran (uten splittere) og ulikheten bak.
 11. 2 points
  Frode D

  Frodes E92/E90-garasjetråd

  Prøvd meg litt mer frem med kamera
 12. 1 point
  BMWforalle

  BMW E92 i liten målestokk

  Jeg er usikker på om dette innlegget skulle stått under ”BMW-prosjekter”, men siden resultatet av prosjektet er show off så tar jeg sjansen. Når bilen står i garasjen er den umulig å se fra stua. Da er det praktisk med en modell som ligner i alle fall. Jeg kjøpte derfor for lenge siden en E92 i skala 1:18 i samme farge som originalen. Det er dessverre ikke en M-techversjon, men det får jeg leve med. I vinter fikk jeg inspirasjon til å modifisere den en smule. Jeg demonterte det meste på bilen som det framgår av bildene. Felger av typen OZ Mito i 18” i skala 1:18 fant jeg på eBay. De kostet omtrent det samme som bilen. Jeg satte på dekkene som fulgte med modellen og kompenserte med svarte elektrikertape for å få dem til å passe. For å få festet hjulene til bilen tok jeg senterne fra de originale modellfelgene og limte dem på OZ-felgene. Den observante leser vil se at innpresset bak er helt hinsides og ville aldri blitt godkjent av noen myndighet i Norge, men hvem bryr seg? BMW-emblemet på senterkoppene tok jeg fra de originale felgene. Interiøret måtte males da modellen hadde svart interiør. Kaliperne malte jeg røde som på originalen. Pedalene ble malt sølv for å matche så noenlunde originalen. Ikke lett å få til gummidempingen på pedalene, men jeg gjorde et forsøk. Håndbremsen ble også malt i sølv da jeg har Performance håndtak. Nummerskiltet laget jeg av et fotografi fra originalen og tilpasset størrelsen i printeren. Det er på ingen måte en perfekt ombygging, men et trivelig høstprosjekt var det da lengtingen etter vår og sommer ble stor. Jeg har tatt med bilder av den originale bilen og modellen i omtrent samme vinkel for å kunne sammenligne de to. Det skulle ikke være tvil om hva som er ekte vare.
 13. 1 point
  minim

  Innkjøp av M-bil

  Det ble en sort en. Skal se om jeg ikke får lagt ut noen bilder i løpet av morgendagen. Har kun fått kjørt den en times tid enda så jeg er ikke blitt bestevenn med SMG kassa, men med M knappen på, hardeste stille og giring via stikka/F1 på rattet så er det en helt magisk bil å kjøre. Fikk ellers koblet meg opp med diagnose verktøyet og slettet den nøkkelen som var tapt så den ikke kan starte bilen. Får ta meg en tur til BMW i morgen å se om de har noe liggende eventuelt om GS kan ha noe slikt på lager. Takker Kennethe34 Artig at du skulle nevne det for vinduet var åpent på hele kjøreturen i dag! Er akkurat passe med lyd i det originale eksos anlegget også synst jeg. Skikkelig sleeper til vanlig, men i det man trykker inn M knappen og klikker 3 gir ned slik at motoren drar opp turtallet selv mellom skiftene for så å trakke til så våkner motorlyden til live. Jeg har dog bare fått prøvd den til ca. 6000rpm enda siden jeg ikke vil ha noe trøbbel med den før jeg har fått tatt rådelagerene, men kan tenke meg at lyden bare blir finere til høyre opp det går
 14. 1 point
  RemyNG

  Gabz' #449 E39 - Video (s.80)

  Damn man, da blir det new look på bilen very nice.
 15. 1 point
  Larswilliam

  e46 320d starter ikke LØST

  Da var denne løst. systemet lufte seg tydeligvis ikke bra nok av seg selv. Om du strever med lufting: Skru opp og lukk mutterne på dysa mens en kompis kjører motoren på starteren, gjenta om nødvendig. bilen gikk meget stygt på tomgang til å begynne med, men gikk seg til etter ei lita stund.
 16. 1 point
  Øyvind L.

  318d N47 dpf problemer

  Fjernet DPF på min 118d. Kjøpte det jeg trengte av deler og software av TRF Racing her på forumet. Følelsen av ny software og fjerning av DPF er som at du alltid har kjørt rundt med ei campingvogn etter bilen og endelig har du koblet den av..
 17. 1 point
  TRF

  Bytte av støtdempere på Bmw 118d 08

  Det var nok arbeidspenger iallefall....
 18. 1 point
  minim

  Innkjøp av M-bil

  Da kan vel egentlig tråden stenges siden jeg fikk ordnet meg bil Et litensidespørsmål.. Var kun en nøkkel med bilen, er det mulig å kode om nøkkelen slik at en eventuelt tapt nøkkel ikke vil fungere lenger? Har tilgang på inpa-D/P og ncsexpert. Kjøpes en reservenøkkel bare på eBay eller er de så rimelige hos BMW at de kan kjøpes der?
 19. 1 point
  Marius2002

  Er dette M-sport front? E91

  Sort taktrekk er et must ja, jeg tenkte ikke over dette ved kjøp men ser i ettertid at jeg ikke kunne hatt annet Bra av Bavaria å informere om taket, da går det nok veldig bra
 20. 1 point
  Har bestilt time til firehjulskontroll, neste torsdag skal den inn. Men skal se om vi får unna et sensorbytte i dag. Var som da fjøra tok kvelden på E46, da jeg kjørte ut hjemmefra i dag var bilen trampoline (justerte seg raskt inn igjen) Kjekt med touring!
 21. 1 point
  StigJ

  Er dette M-sport front? E91

  Stemmer det ja. Overså visst den jeg Hva ønsker du av kjøreegenskaper da? M-sport er nok litt mer komfort enn H&R. Litt mykere og mer krenging.
 22. 1 point
  StigJ

  Er dette M-sport front? E91

  Det er ingen M-sport det der nei. M-understell, sportseter og m-rattet er utstyr man uansett kunne velge selv om man ikke valgte hele M-sport pakken. Og dette er felgene den ble levert med ny.... Enig med Marius. Bare en uting med soltak. Hva skal du med mange kg i taket da? Ser det mangler noe veldig vesentlig på utstyrslista: sort taktrekk! Det synes jeg er et must. Om det er fullt m-sport understelle eller kun fjærer og dempere er jeg usikker på. Men ønskes det tykkere stabstag kan jeg varmt anbefale H&R sitt kit. Har det på Z4en og det strammet bilen opp merkbart.
 23. 1 point
  Røpe ikkje ein hemmelig ingrediens
 24. 1 point
  StigJ

  Er dette M-sport front? E91

  Sikkert vært skadet front på den og så funnet det rimeligste alternativet med ny/brukt fremfanger... Jeg hadde ihvertfall rygget unna den der.
 25. 1 point
  Gorg

  Er dette M-sport front? E91

  Eneste aerodynamikk her er leppa/splitterne. Spørs da om det er m-sport understell. Rart å mangle frontfangeren hvis man tar en konvertering til m-sport. Kan være at det bare er montert senkefjærer. Men pen bil da
 26. 1 point
  Gorg

  BMW E92 i liten målestokk

  Kult prosjekt! Ville nok samlet alle trådene under en tråd siden det omhandler bilen din
 27. 1 point
  ahj

  E91 325i LCI - Individual Stratus Grau - Solgt

  Det skjønner jeg. Nå skal det sies at dette er hans familiebil, hvor han drar på langturer med hver sommer med kone og barn. Men jeg hadde gått på BMW performance eksosen. Fin lyd i den
 28. 1 point
  Bentley Continental R
 29. 1 point
  Marius2002

  Er dette M-sport front? E91

  Ikke M-sportfront på denne, fronten er helt standard med ettermonterte splittere. Bakenden ser ut som M-sport ja. Felgene er Style 193, og er M-sportfelger. Når det er sagt så kler E91 lci standardfronten veldig veldig bra også Slike splittere: http://m.ebay.com/itm/321678307494
 30. 1 point
  Har nå fått montert framstilling og motor samt begynnt og fylle på vesker. Skulle prøvestarte motor ikveld men det gikk at dunders gitt! Den turnet noen omdreininger før den kilte seg. Prøvde så og rotere motoren på veiva men den satt kubb. Løsnet starteren og da gikk den rundt igjenn. Så får prøve og bytte starter og satse på at det fungerer. Men syntes det var merkelig at motoren gikk noen omdreininger før den kilte seg fast? Mangler nå og montere stikkakslinger, mellomaksel, eksos og stab stag fremme samt lufte bremser/clutch og servoolje. Må bare få motoren til og starte nå så ser det lyst ut Noen bilder fra ikveld! Problemungen!!
 31. 1 point
  Carlsius

  Bækkmann's 530i E39

  Jeg husker jeg sjekket de øverste rørene fra veivhusventialsjonen på min 530i og de var helt fine. Men opplevde litt gulaktig-gugge ved oljelokket, som skyldtes trolig kortkjøring. Var ikke der om jeg tok bilen for noen lengre turer. Jeg tenkte shit au, koster ikke så mye for de delene til å bytte alt uansett, så jeg kjøpte inn det inn og byttet det Under demonteringen av slanger og rør var jeg sikker på at det ikke var nødvendig før jeg kom til slangen som går fra bunn av filteret og ned i bunnpanna gjennom peilerøret. En av de dummeste patentene jeg har sett i mitt liv var det lille avløpet i peilerøret, det hadde jo tettet seg av helmelk . Men det er mange teorier rundt det med veivhusventialsjon, om det er tett eller ikke. Jeg fikk på forhånd beskjed om at mitt absolutt ikke var tett f.eks. Kjøper jeg en bil med M54 motor igjen, kommer jeg til å bytte det uansett, med mindre det ligger kvitteringer på tidligere bytte
 32. 1 point
  Har fått noen bilder på snap MED farger. Å må bare si at dette blir gromt
 33. 1 point
  williamwiers

  Min E36 328i trackday bil (SOLGT!)

  Kan se ut som den er lilla eller blå spør du meg 🤔😁
 34. 1 point
  Gabz

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Ikke hver dag man ser slike på norske veier.
 35. 1 point
  Weltzin

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Utsnitt fra Ronnie Krabberød på facebook: " årets første Right On Mønstring og Arvid vant "Best in Show" med sin Datsun 240Z med Lexus V8-motor "
 36. 1 point
  Kom endelig i mål med DAB+ ettermonteringen i dag!
 37. 1 point
  Jeg var for ikke så lenge siden på jobbtur i Tyskland og Østerrike sammen med to kollegaer. Jeg hadde da leid en F11 530xD som jeg kjørte og de to andre satt bak hverandre på høyre side. De er i overkant av 180 høye begge to og jeg fikk høre mye syting over dårlig plass! Vi kjørte totalt 1000 km på tre dager. Konklusjonen var klar på at for neste tur så er det 7-serie som gjelder! Jeg vil tro at for en familie med barn i baksetet så er plassen helt OK så lenge de ikke trenger bakovervendt barnesete.
 38. 1 point
  N.E.W.

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  RUF CTR og en Civic Type R
 39. 1 point
  aalgaard

  Aalgaards E39 528 Touring

  Takk det kommer seg iallefall Syntes preface frontlyktene ser bedre ut en facelift, så blir nok værende slik
 40. 1 point
  Peak

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Den Z'en var lekker! Noe mer informasjon om den?
 41. 1 point
 42. 1 point
  Ikke så flink på å oppdatere, men her er litt bilder ihvertfall
 43. 1 point
  Gratulerer med dagen alle sammen Min 17. Mai feiring foregikk selvførgelig med det kjæreste jeg har. Montering for å bli klar før fellesferien starter
 44. 1 point
  NeonMuffler

  E34 ///M532i S54, reborn

  nå er jo forsåvidt bruksbilen nesten ferdig, så da blir det litt e34 fremover igjen dro på en liten tur med gutta også, KUN BMW det gikk i der:) ble en ganske lang rekke på motorveien e34 status: ser stusselig ut, men har mocka up igrunn alt i motorrommet nå, så neste er motor ut og lakk!
 45. 1 point
  GeirAndre

  E30 2JZ MTECH2

  Alt jeg kan for å få kjørt e30 meet og gatebil juli 😇
 46. 1 point
  Werther

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  1971 (2002) Cadillac Deville, et skikkelig drog - 581cm lang, 203cm bred og 2.2t. Samt en 2011 (2014) Nissan GT-R.
 47. 1 point
  Da var bakfanger'n på også. Diffusoren jeg kjøpte Thundercoil, var veldig lei å få på plass, ente med å stripse den fast, da jeg ikke vil ødelegge den. Demontert På vei på igjen Sluttresultat
 48. 1 point
  Stemningsbilder tatt fra hytta. Ikke veldig økonomisk kjøring dit, men kommer fort forbi vogntogene eneste aberet er 160 på et blunk Må passe på
 49. 1 point
  NeonMuffler

  E34 ///M532i S54, reborn

  nesten ferdig med spylerveske/radiator tanken to tanker i ett. mangler å lage ferdig en plate, samt borre og få på div uttak. tror den blir bra, og vil se riktig ut i svart har solgt bruksbilen også, så nå står jeg uten bil. så hvis noen vet om e90/e91 tilsalgs så si ifra! krav: diesel, manuell, helst så ny som mulig. mye utstyr og Mtech inv og utv
 50. 1 point
  NeonMuffler

  E34 ///M532i S54, reborn

  har surra litt til. sjekker og tilpasser ting. må sveise om braketter, lage litt nye også. grenrør er under bygging også. må bare få tak i flere bender. legger ved div bilder måtte også ha riktig sticker til innsuget, csl spec og fjerna stripene på toppdekselet ettersom de ikke ble slik jeg så for meg. må ha ganske stive motorfester, for det er trangt på innsugs sia!
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00