Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 10/07/16 i alle områder

 1. 2 poeng
  Relativt hårete slede det der! Takk for at du deler alle spottingene dine
 2. 1 poeng
  Jeg ønsker å dele en erfaring med Pettersen Autoimport, Oslo. Jeg kjøpte en BMW 530 DX (2012) Individual, som P.A. har tatt inn til Norge. Når jeg skulle bytte den inn, ble det ved takst avdekket at bilen var betydelig relakkert og har hatt en kollisjonsskade. Tok kontakt med P.A. som svarte at dette måtte forventes, da bilen ikke var en "museumsbil", og at de ikke var kjent med at den hadde vært skadet. I tillegg kom de med antydninger om at dette nok har skjedd hos meg eller eier før meg. Jeg har nå i ettertid fått dokumentasjon fra Tyskland og eier i Tyskland på at det var kjent at den hadde hatt en skade i fronten, og at dette var informasjon som var tilgjengelig for importører (i systemet i BMW). Jeg har konfrontert Pettersen Autoimport AS med disse opplysningene, og svarer kun med stillhet/ignorerer kunden. Jeg vet ikke OM de har visst dette, men dette er uansett opplysninger de skal kunne innhente. Som en "seriøs" aktør forventer man jo det med en bil til 600-700.000,- Om Pettersen Autoimport ett sted du vil handle bil- er du iallefall advart. Jeg VET at jeg vil aldri handle biler fra de igjen - for en ting er deres dårlige innhenting av historikk (eller bevist skjule dette),- men det som er enda verre er den arrogante holdningen de har når man henvender seg med en saklig reklamasjon. Har tatt vare på all e-post korrespodanse med de, så dette er ikke tolkinger - men fakta.
 3. 1 poeng
  Gabz

  Er en ulyd når jeg trør in kløtsj

  Utløserlager?
 4. 1 poeng
  sveigis

  E91 325i LCI - Individual Stratus Grau - Solgt

  Så ut som en flott opplevelse uten tvil. Det å kjøre rundt i drømmebiler som her og i de omgivelsene må ha vært utrolig.:). Nei,dette så bare knall ut . Var vel godt å kjøre e91en igjen og ;)!
 5. 1 poeng
  danskiii

  danskiii's E39 525tdsa touring

  Da har jeg endelig fått montert og kodet inn lcm 3 samt us blink.
 6. 1 poeng
  bimmerR

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Siden det nylig var mye snakk om piggdekk og slikt. Nå er årets vinterdekk test ute på nett. Test av piggdekk og piggfrie vinterdekk 2016 For meg funker piggfritt knall. Men som alltid. Det er jo ikke tvil om hvilke dekk som f.eks gir best bremselengde på is med god margin. (Piggdekk er utmerket med fet skrift.) Piggdekkene er også jevnt over bedre på nedbremsing på snø.
 7. 1 poeng
  tennbrikket

  Den store finn.no tråden.

  Tror det, hadde lett satt inn digitalt klima selv om det ikke hadde funket riktig med automatisk temperatur osv. Hadde løftet helhetsinntrykket veldig innvendig. Og ikke minst byttet til ett m3 ratt
 8. 1 poeng
  Vi har hatt over 50 henvendelser på dette, så jeg vil si responsen har vært veldig bra. Uansett, vi har nå trukket ut fire personer basert på litt forskjellige kriterier, og disse har nå fått beskjed om de ønsker å være med på dette. Vil vente litt med å annonsere hvem disse er, tilfelle noen skulle trekke seg. Vil takke alle som har sendt inn forespørsel, og kvaliteten på det som har blitt sendt inn har vært veldig god!
 9. 1 poeng
  awt

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Om registerkjedeproblematikken er ordnet på den 116d-en hadde den vært mitt klare valg ja.
 10. 1 poeng
  TRF

  Stoppet i teknisk

  Men.. når du nekter kontrolløren å gjøre jobben sin ute, da blir man gjerne kalt inn til teknisk da....
 11. 1 poeng
  Oekern

  Vinterbiltråden (nå 2015/2016 )

  Audi TT har definitivt blitt en meget stilig bil
 12. 1 poeng
  vegard89

  e46 M54 hvit røyk og varsel lampe

  Skifte tennplugger, luftfilter osv skader ikke uansett. Dette er ting som skal skiftes iblandt. Prøv og kjøre bilen på en litt lengere kjøretur og se om røyken forsvinner litt da. Kan være at bilen har stått stille en stund. Skifte olje er sikkert lurt siden du nevner at den tikker litt så kan det være en stund siden sist det ble byttet. Men diagnose må nok til for og se hva som kan være feil.
 13. 1 poeng
  carlhaakon

  Min E36 328i trackday bil (SOLGT!)

  Da er plate under bilen lakkert og montert. spent på om denne vil være noen forskjell
 14. 1 poeng
  Nei dessverre, står litt på hold her nå. Sveiser som hjelper meg nå er blitt permittert og jeg risikerer å miste jobben selv pga nedskjæringer, så alt arbeid er kommet til stopp for øyeblikket. Skal til Oslo til helgen for å hente veltebur og div men utenom det så står ting som sagt. Må få logistikk kabalen til å gå opp her på privaten først
 15. 1 poeng
  Torek

  Vinterbiltråden (nå 2015/2016 )

  Skal naturligvis heves litt
 16. 1 poeng
  Jobbet med litt smådetaljer de siste ukene! Noen har kanskje sett det, men dekslet som dekker til dysene og fuel rail'en har fått lakken slitt av foran mot radiatoren. Jeg regner med at det er p.g.a. at pansermatta har hengt litt, men jeg har fått tak i ny pansermatte! Mye tightere enn den gamle OG den har ikke hull i seg ved spyledysene... Ikke noe bilde av det, MEN jeg fikk tak i et nytt deksel Nye ved siden av det gamle. Nye montert. Er bare skittent, ikke så gulfalmet som det ser ut, men jeg tenkte jeg skulle ta det med en motorvask. Men så, til rosinen i pølsa. Her om dagen fikk jeg tak i noe spesielt, noe jeg har prøvd å få tak i siden jeg kjøpte bilen. Ser du hva det er? Fortsatt ikke?? M5-plate til midtkonsollen!! Det gjorde seg altså. SÅ fornøyd. Burde trekkes om, siden den har et par små kutt (helt til høyre) og noen hakk, men en runde SwissVax-rens og melk gjorde underverker. Får trekke den om en gang jeg har råd! Storfornøyd med oppgraderingen hvertfall
 17. 1 poeng
  Brekke

  1979 BMW E12 520iA. Bruksveteran. SOLGT!

  Moro at den blir brukt på veien å ikke bare til show Dukker som regel opp en god del ekstra jobb når man starter å grave, så er du glad i skru å mekke å ikke gir opp for lett er det jo moro å lage resultatet selv. Følger med
 18. 1 poeng
  stig.

  Trenger litt hjelp med airbagsystem på E39

  jeg synes jo litt synd på han kontrolløren som må måka inn i en fjellvegg i 80kmt for å se om airbagen funker da,hehe
 19. 1 poeng
  Werther

  Idiotparkeringstråden!

  På et av de trangeste hjørnene i P-huset under Aker Brygge hadde denne løkskallen (ikke overraskende kjørte han Mercedes, veldig mange av disse sliter med parkering har jeg observert) brukt halvparten av parkeringslommen, og lot bakenden stå ut i den enveiskjørte retningen. Det var like før jeg ringte Europark for å få dem til å fjerne bilen på pur f, men jeg klarte å snile meg igjennom på centimeteren.
 20. 1 poeng
  Da har jeg bytta vannpumpa webastoen min da den gamle hadde en "kom og gå" feil. Kjøpte som jeg sikkert har nevnt før ei ny fra ebay, men til VW. Denne hadde feil vinkel og alt på innsug og utblås på pumpa, men tok en kjangs på at lokket kunne byttes over fra min gamle pumpe. Alt så likt ut på bildene. Og lokket passa over det! Så nå har jeg flytta over ny pakning og gamle lokket over på nyepumpa som er montert på webastoen, klar til og monteres tilbake i bilen. Her er pumpa som jeg kjøpte. Ca 1200,- inkl frakt og moms. Går jo an å høre på Møller hvor mye denne koster til en VW.. Kanskje den er like billig der.. Her er et par bilder som bevis Delenummer osv på nye pumpa: Gamle og nye pumpa (nye til venstre) Må klippe av kontakta på den gamle, og lodde sammen med kontakt på den nye. Nye ledninga montert.. (er krympestrømpe og alt det der under tapen) Pumpa med gamlelokket montert, kontakta må stå ut bak der ledninga kommer ned på forrge bilde. Ala slik som dette. Er vel lite vann som spruter bak der tenker jeg, så tror ikke det kommer til og bli et problem om ledninga skulle lekke osv. Håper bare at alt funker sånn det skal fremmover. Den gamle funka, men dreiv og stoppa av og til, som gjorde at den låste seg oga overoppheting. Prøvde gamlepumpa i vasken i sta, den pumper ganske mye altså! Og menst jeg holdt på og leke meg så begynte den og lage en rar durelyd, som om den sleit med og gå rundt. Så dette var nok problemet. Satser på varm bil til vinteren! Anbefaler og sjekke ebay om du trenger deler, søkte litt nå og der er flere pumper til rundt 700 kr + frakt og moms. Så trenger ikke koste så mye.
 21. 1 poeng
  Fredrik 90

  Idiotparkeringstråden!

  En ting er idioter som ikke kan parkere, men om man skal til å ripe opp bilene dems for dette så er man jo ikke akkurat noe mindre idiot selv. Hærverk på andres biler kvalifiserer til solid grisejuling og pisk på pung med flisete stålvaier...
 22. 1 poeng
  Ivrig86

  Idiotparkeringstråden!

  Akkurat sånn ville jeg parkert å! Vet du hvorfor?? Så bilen ved siden av IKKE skal slenge døra i eierens flotte ferrari
 23. 1 poeng
  Walkabout

  f11 fryktelig på vinterføre

  Så vondt vil jeg ikke bilen min, at jeg setter på 225-dekk på en F10/11. Det er litt som å gå i findressen din, men så har du på deg joggesko for at du ønsker behagelig fottøy Bredere dekk er faktisk bedre på hardpakket snø og is, men er noe svakere når det kommer til å drenere vann, og på slaps og løst snøføre (som det stort sett er her i Norge). Men når det gjelder ren fremkommelighet er ikke brede dekk så ille.
 24. 1 poeng
  [space]

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Alfa kan absolutt når de vil, og har jo i den senere tid (som før) kommet med mange biler med fantastisk design. Det hadde nok ikke skadet ryktet dems å komme inn under VAG-paraplyen, med tanke på driftsikkerhet og kvalitet i alle ledd. Jeg har alltid syntes 914 er en sær modell, men tok et bilde av en på Sportvognklubbens treff i fjor, som også endte opp som midtsidebilde i Porscheklubbens medlemsblad i forbindelse med at nettopp denne bilen var månedens bil (Dog fikk jeg ikke noe kred i bladet for fotografiet... Skulle nok ikkefjernet signaturen fra bildet)
 25. 1 poeng
  wicky124

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Moderne MB går jo stygglangt uten problemer. Finnes mange W210 og W211 der ute med 5-700 000km på telleren som ser ganske pene ut og fortsatt har original automatkasse og motor. Et eksempel på en nyere W212: http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=29848806 Blir sikkert kjøpt opp av pakistanere og solgt med 85k km på telleren, tenker jeg. Skjer ofte i Oslo-regionen med MB dessverre. Min W204 bensin har jo gått 122k km på 24mnd. Byttet CD-spiller på garanti, ellers kun olje og filterbytter. 911en har 226k km på telleren, og er meget pen utvendig og innvendig. Tysk kvalitet sikker på at en pakistaner vil kjøpe den? Forøvrig på tide at du fikk din egen tråd Fredrik! Og bilen din ser strøknere ut enn alle bilene mine med lavere km-stand
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00