Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 10/12/16 i alle områder

 1. 2 poeng
  Et par bilder av gårsdagens vask. Nesten litt usikker på om jeg skal ta meg bryet å vokse bilen før vinteren, synes Swissvax Shield henger utrolig bra enda. Men for å ha ekstra god samvittighet så blir det nok en runde med polering snart, kjenner jeg meg selv rett
 2. 2 poeng
  minim

  MiniMs E60 M5

  Hadde bestilt meg et lass av deler forrige helg og når jeg kom hjem i fra jobb i dag så lå dette på posten Litt gosaker til alle bilene mine egentlig. Skal bytte bærearmer på X5en, kupefilter på alle bilene, luftfilter på alle bilene, register kjede på Polo, filter til lufting av tank på M5 og dynamo til M5. I tillegg så blir det ny motorolje på M5 i løpet av morgendagen. Hadde egentlig tenkt å vente til i morgen med å montere dynamoen igjen, men var så nysjerrig på om dette var løsningen at jeg måtte montere og testkjøre i kveld. Gikk på plass på en times tid. Letteste dynamoen jeg noen gang har byttet på en bil selv om det kanskje ikke ser slik ut ved første øyekast. Her er alt montert igjen Etter dagens prøvetur så var det ingen ladeproblemer og ingen feilkoder å lese ut lenger! Lykkelig M5 eier kan gå å legge seg Jeg tok også å byttet filteret for lufting av bensintanken siden jeg har hørt litt undertrykk når jeg åpner tanklokket med bilen i gang og så har den hatt litt ujevn gange på tomgang. Nå gikk den stabilt og fint så dette var definitivt tett. Sikkert aldri vært byttet før siden det ikke er noe prosedyre hos BMW på å bytte dette filteret. Dette er en 10minutters jobb og verdt å bytte om noen skulle slite med litt ujevn tomgang på E60 M5. Av med høyre bakhjul, av med innerskjerm, løsne 2xM6 bolter, klips av 3slanger med hurtigfeste og monter i motsatt rekkefølge.
 3. 1 poeng
  bmwgreg90

  2003 e46 ///M3. Solgt.

  Takk! Er ganske fornøyd så langt. Har liksom ikke lyst å parkere, hehe.
 4. 1 poeng
  ALBUAK

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Bmw i8 Ferrari 458 Spider Toyota Supra Ferrari California T Porsche 911 Mercedes AMG GTS Mclaren 12C Renault spider
 5. 1 poeng
  Gorg

  E91 325i LCI - Individual Stratus Grau - Solgt

  _MG_0241 Så kommer det bilder av dette beistet etterhvert!
 6. 1 poeng
  Sykkel sesongen nærmer seg vel slutten også.... Godt med varme i holkene når det nærmer seg 0 grader om morningen
 7. 1 poeng
  Høstbilde, da er det vel snart tid for å gå ned til 18" og vinterhjul
 8. 1 poeng
  Vanskelig med 50/50 med iphone.. Interiørlister blir korrigert!
 9. 1 poeng
  bmwgreg90

  2003 e46 ///M3. Solgt.

 10. 1 poeng
  D.Toft

  M42 Turbo bredbåndslambda

  bredbånds lambda har 1 rød kabel av alle kablene.
 11. 1 poeng
 12. 1 poeng
  minim

  MiniMs E60 M5

  Dette må være bimmers kjedeligste tråd som kun består av rutinemessig vedlikehold Skulle vel egentlig pøst på med alt mulig av styling greier og annet snæks men den gang ei ^^ Jeg har nå kjørt bilen 1352km, men det er mye vedlikehold som har blitt gjort for den korte kjørelengden. Godt mulig at jeg har vært litt pirkete her og der og tar ting for tidlig, men mye har vært nødvendig også. Dagens runde startet med å ta bremsevæske service. Brukte da blødeutstyr i fra biltema og blødde slik at jeg fikk 1 liter væske igjennom systemet. Startet med hjulet lengs unna og sluttet med det nærmest reservoaret. Service intervall nullstilles med ISTA etter service. Så tok jeg kupefilterene når jeg likevel holdt på. Var på tide å bytte dem også tror jeg selv om det står at det er ganske mange kilometer igjen til neste service i displayet. Nullstilles også som CBS i ISTA. Jeg oppdaget ikke at jeg hadde KN-filter i bilen før jeg hadde dem av ifb plugg bytte. Umiddelbart ble nye skikkelige Mahle bestilt inn og byttet ut. KN-filteret selges for fraktpris! Håper jeg aldri ser dem igjen De har omtrent like stor effekt på ytelsen som å montere en enorm vinge på en 200SX. Så var det tid for et oljeskift. Selvfølgelig er det Castrol 10W60 som går på ihht boken. Filtersett, o-ringer og kobberskiver ble selvfølgelig byttet samtidig. Var en ny vri dette med å skifte olje på bil uten peilepinne. Brukte ISTA-D manualen for å være på den sikre siden å få alt riktig siden jeg var redd for å fylle for mye/lite uten å ha mulighet til å sjekke det før jeg startet bilen. Litt nødvendig verktøy for å gjøre jobben. Plugger og filter ble skrudd til med moment Har tid til slikt jåleri når man skrur for seg selv Resetting av oljenivå måler. Sitter spent å venter på måleresultat som sier om jeg må fylle etter. Fyllte opp 8 liter ihht. service manualen som sier at man skal fylle dette og ta en måling for å unngå overfylling. Fikk deretter beskjed om å fylle etter 1 liter og måtte så justere etter med ca. 0.3 liter til slutt. Var en del poster som sa at man kunne fylle direkte til 9 liter på diverse forum, men jeg valgte å følge BMW sin instruks siden det er mer arbeid å tappe av om man overfyller og det er nok ikke skadelig å fylle kun 8 liter siden de skriver det i manualen.
 13. 1 poeng
 14. 1 poeng
  Bildet ble hverken tatt av meg, eller i dag - men Z3C'n er på sistesiden i D2 - i dag.
 15. 1 poeng
  Gratulerer Ikke feil med E46 Touring med M3-motor
 16. 1 poeng
 17. 1 poeng
  Havna ved siden av denne i går, klarte ikke å la være å ta bilde
 18. 1 poeng
  Noen drar vel kjensel på denne (Forøvrig for salg)
 19. 1 poeng
  Fra i går - F30'n fikk prøvd seg som brudebil, fikk masse skryt! Trivelig å få vie brudeparet også
 20. 1 poeng
 21. 1 poeng
 22. 1 poeng
 23. 1 poeng
 24. 1 poeng
  Noen flere bilder i tråden min
 25. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00