Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12/19/16 i alle områder

 1. 4 poeng
  Fredrik 90

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Det ironiske er jo at E46 er en av de best sammenskrudde 3-seriene som finnes. Men så klart, alt kan jo herpes bare man gir faen og vil lage en Youtube video. Tydelig at fyren ikke har så mye kunnskap om vedlikehold av bil, det er sånne mennesker som bør kjøpe ny Toyota med garanti. Man skulle laget en video om hvorfor man ikke skal kjøpe brukt BMW av en langhåra torsk av en amerikaner med kontorfingre og forutinntatte meninger... Ja jeg blir ikke så rent lite provosert av slikt. BMW skal de ha, men det skal faen ikke koste noe...
 2. 4 poeng
  Gorg

  E91 325i LCI - Individual Stratus Grau - Solgt

  Som dere ser over har der skjedd ting på hjemmefronten. Blir vel litt mindre aktivitet i tråden her de neste par ukene
 3. 3 poeng
  NeonMuffler

  E34 ///M532i S54, reborn

  Bakfanger er på også. Hang på frontfangern bare for å se:) den skal av igjen for å gjøres ferdig
 4. 3 poeng
  Digg å få vaska i disse dager. Goe gamle Pan-Glans fungerer ennå 😊
 5. 2 poeng
  FredrikE24

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Fikk over meg i kveld at jeg skulle kle av sykkelen for å gjøre klar til vask innenpå! Overraskende mye greier som gjemmer seg under der. Skifta luftfilter når jeg først var kommet meg ned til luftfilteret
 6. 2 poeng
  Takk for det. @Thundercoil, må nesten vie denne noe oppmerksomhet nå. @Marius2002, jeg tror det ville blitt bra. Jeg synes disse passer de fleste BMW-er, ihvertfall halvgamle modeller. @Saltkjelen, ja, blir interessant å se. Jeg tror det blir vellykket. Hvorvidt dette bildet er bedre kan nok diskuteres, men det var i det minste lyst ute.
 7. 2 poeng
  Kom over "double slat"-nyrer til e60 her en dag. Litt usikker på hva de egentlig heter, men de kom vel først på F12/F13 M6, så M6-nyrer blir vel det korrekte? Uansett, jeg har alltid likt disse, så da jeg fant ut at disse blir masseprodusert til e6x (har sjekket tidligere også, da fantes de ikke) ble det bestilt et sett. Selgeren visste ikke(!) om de var matte eller blanke, så jeg tok en sjans, og heldigvis var de blanke. Hadde de vært matte hadde jeg ikke montert de. ...så da var det ut med de originale Performance-nyrene (disse har vært montert i over fem år nå(!)), og inn med eBay-nyrer. Om jeg føler for det kan jeg bruke rammen fra de originale for å få de litt mer originale, men da de er tilnærmet identiske ser jeg ikke helt poenget. Ble dårlige bilder, da det regnet og begynte å bli mørkt, men resultatet ble noe slik:
 8. 2 poeng
  Fikk en førhjuls presang i posten i dag.....
 9. 1 poeng
  Blåhvitblogger

  Blåhvitblogg

  Jeg er en tidligere motorjournalist og redaktør som nå har startet blogg: blåhvitblogg.no Nå i oppstartfasen jeg veldig interessert i at dere forumbrukere tar en titt, og gir deres ærlige mening. Kjør gjerne høylydt diskusjon her! Sjekk gjerne også blåhvitblogg på facebook: https://www.facebook.com/blaahvitblogg/ Her vil jeg dele det jeg kommer over av nyheter/ rykter, kommentere internasjonale tester og ellers det som måtte interessere meg
 10. 1 poeng
  Marius2002

  Blåhvitblogg

  ^Knallbra lesing! Jeg liker godt slike reisebrev-aktige artikler. Følger bloggen!
 11. 1 poeng
  Blåhvitblogger

  Blåhvitblogg

  Hyggelig med positive kommentarer! Nytt blogginnlegg i dag: (U)ANSVARLIG PÅ AUTOBAHN? http://blåhvitblogg.no/artikkel/uansvarlig-pa-autobahn/
 12. 1 poeng
  Høres ut som en god løsning, håper du får det til 😉 husk å gi en lyd når du er i mål, er nysgjerrig på om du får merkbar effektøkning. Har du tunet motoren utenom? (chip)
 13. 1 poeng
  Kjøpte dem gjennom Empire Tuning i Tyskland. Felgene er av merke BC-Forged. Er laget på mål . Har ikke fått veiet dem enda men virker bra lette. Kvaliteten ser bra ut. Er 20x9,5 og 20x11 dimensjon.
 14. 1 poeng
  awt

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  En virkelig raritet. Det mange ikke vet er at BMW innledet et samarbeid med Opel når Z4 skulle utvikles. De ble enige om skissere hver sin visjon av hvordan bilen skulle bli, og så skulle de ta det derfra. Begge ble litt ivrige, så det endte opp med to ferdige biler. Grunnet kommunikasjonsproblemer i starten misforstod Opel litt hvor BMW ville, og omvendt, så når BMW presenterte det som senere ble Z4 slik vi kjenner den, kom Opel med denne: Opel forstod fort at de hadde gått på en liten blemme, og at det slett ikke var en 7-seters familiebil BMW hadde i tankene, så det ble med denne ene bilen.
 15. 1 poeng
  chrisen

  Vurderer ny familiebil 2012 X5. Dyr å eie?

  http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=87451387 Heller mot denne, da denne fremstår som ny..
 16. 1 poeng
  Hmm ja du har vært heldig der ja.. Enda ikke sett ett snøfnugg jeg! Vi Bergensere er jo "velsignet" med regn 24/7 nesten så derfor burde jo egentlig det være viktig for meg å ha dekk med godt grep på våt vei. Er dekk til 18x8 og 18x9,5 jeg skal ha, så de blir jo relativt breie. Så spørs om det er noe lurt i å gå for disse dekkene da?
 17. 1 poeng
 18. 1 poeng
  helgeb

  M3 149/500

  heftig vogn:-)
 19. 1 poeng
  Love these lights by nights
 20. 1 poeng
  sveigis

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Okei dere , Det skjer egentlig lite på skru updatsa her ,til sorg for noen og til glede hvertfall for meg. Jeg er glad jeg omsider har klart å få den i såpass stand at jeg kun stortsett trenger å vedlikeholde den på lik linje som e61en min ,nemlig med litt vask og stell. Og på denne tiden er det uhyre viktig med en runde med hageslange /høytrykk når enn velger å bruke gammel bil på vinter.:). Jeg vasker ikke bil hver gang med berøring men jeg bruker å spyle av den med hageslange og avfetting 3/4 ganger i uken og det er jeg nødt til.:). Da slipper ting å sette seg og rusten utvider seg minimalt . Og etter tirsdag var det frem igjen med noe der går mye av: PB og trykk kanne: Bilen blir sauset godt inn og lar det virke en pissepause og en kaffe :): Og man ser jo hvordan ting løsner: Og som sagt kun spyling absolutt overalt i krinkler og kroker. Og du verden hvor mye dritt som man får vekk: Se på det som ligger på bakken. Fysj,teenker på de som gir blaffen og bare tar et tak om våren.Ikke rart ting ruster. Dritten forsvinner: Etterhvert ble jeg jo ferdig med litt saltfjerning og bilder får dere: God følelse å ha gjort. Litt flere: E34 fronten blir jeg aldri lei av : Så måtte jeg jo ha en liten inspeksjon oppi motorrommet. Jeg hadde jo en skikkelig jobbr der i sommer og måtte se at alt var tett og det var det. Så engine bay har holdt seg den. Et par bilder av m30 rommet: Jeg polerte opp ruten foran med noe Gass polish jeg hadde og fylte og opp spyledunken og med Turtles supersikt. Den har jeg brukt på hver bimda tank om vinteren i 22 år og er fornøyd med den: Klar for påfyll: Oppi med litt good stuff: Med nyrenset frontrute og godt med midler i dunken ,er det gøyere å kjøre i grått og fuktige veier. Til sist klar for helg og hva den måtte bringe av kjøring:
 21. 1 poeng
  Liten update igjen: Venter fortsatt på skruene men de forventet i hus 21. desember. Fin liten julegave altså. Eller så ble det en bestilling hos koed forrige uke. Ble nytt blinklys v.s, nye sideblinklys begge sider, ny dynamoreim, OEM høyglanssorte shadowline lister til dørene, nye mudflaps begge sider bak og litt skruer og plastpropper. Så tok en liten runde på bilen i dag og monterte noe av det. Startet med å bytte ut blinklyset på v.s, da dette var knekt helt i bunn, funker helt fint. Men irriterende å se på. Gammelt Nytt Men synes ikke passformen var noe voldsomt, selvom de er orginale Så tok jeg for meg muddflapsa bak, disse hang så vidt sammen, så godt å få bytta til nye Gammel h.s Ny vs gammel Ny på plassNy vs gammel v.s Ny på plass Så fikk jeg endelig bytta til orginale sorte shadowline lister på dørene, de bak kommer over nyttår Orginale vs plastidip v.s Orginale vs plastidip h.s Så avslutter jeg med ett bilde av ett center ferdig lakka i Frozen Grey, takk til @Frode D for lakkode. Stay tuned -Slaven-
 22. 1 poeng
  Frode D

  Frodes E46 M3 - Solgt

  Det bildet der har jeg lagret på PCen, så har tenkt på de også. Bør prøvesitte begge deler og vurdere det. Fordeler med CS er at de kan justeres mye mer. Blir uansett i cinnamon utførelse. Men det koster penger så får se om det blir utsatt til neste vinter.
 23. 1 poeng
  Greit skue hos Bavaria Stavanger i dag. Fantastisk fin i rød, og clean innvendig uten alt det blå dilldallet.
 24. 1 poeng
 25. 1 poeng
  Hollabaloo

  Bmw e39 520i, Problemer med bremsene !

  Her har du BMW sin egen guide med illustrasjoner. Det du trenger å vite står på den første siden som dukker opp, samt de to neste sidene. Merk forresten følgende når det gjelder glidepinnene: Only clean guide screws; do not grease. Følg også anvisningene som følger med bremseklossene. Enkelte bremseklosser skal ikke smøres på baksiden, da de har en form for beskyttelse som hindrer piping. Textar sine bremseklosser er et eksempel, ref. monteringsanvisning punkt nr 9. Vet ikke om det samme er tilfelle for EBC greenstuff, men det bør isåfall stå i papirvedlegget som ligger sammen med bremseklossene. Bruk helst en metallfri pasta beregnet for bremser. Biltema har en som koster 60 kr, Jula selger en fra CRC til 100 kr.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00