Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12/19/16 i alle områder

 1. 4 poeng
  Fredrik 90

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Det ironiske er jo at E46 er en av de best sammenskrudde 3-seriene som finnes. Men så klart, alt kan jo herpes bare man gir faen og vil lage en Youtube video. Tydelig at fyren ikke har så mye kunnskap om vedlikehold av bil, det er sånne mennesker som bør kjøpe ny Toyota med garanti. Man skulle laget en video om hvorfor man ikke skal kjøpe brukt BMW av en langhåra torsk av en amerikaner med kontorfingre og forutinntatte meninger... Ja jeg blir ikke så rent lite provosert av slikt. BMW skal de ha, men det skal faen ikke koste noe...
 2. 4 poeng
  Gorg

  E91 325i LCI - Individual Stratus Grau - Solgt

  Som dere ser over har der skjedd ting på hjemmefronten. Blir vel litt mindre aktivitet i tråden her de neste par ukene
 3. 3 poeng
  NeonMuffler

  E34 ///M532i S54, reborn

  Bakfanger er på også. Hang på frontfangern bare for å se:) den skal av igjen for å gjøres ferdig
 4. 3 poeng
  Digg å få vaska i disse dager. Goe gamle Pan-Glans fungerer ennå 😊
 5. 2 poeng
  FredrikE24

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Fikk over meg i kveld at jeg skulle kle av sykkelen for å gjøre klar til vask innenpå! Overraskende mye greier som gjemmer seg under der. Skifta luftfilter når jeg først var kommet meg ned til luftfilteret
 6. 2 poeng
  Takk for det. @Thundercoil, må nesten vie denne noe oppmerksomhet nå. @Marius2002, jeg tror det ville blitt bra. Jeg synes disse passer de fleste BMW-er, ihvertfall halvgamle modeller. @Saltkjelen, ja, blir interessant å se. Jeg tror det blir vellykket. Hvorvidt dette bildet er bedre kan nok diskuteres, men det var i det minste lyst ute.
 7. 2 poeng
  Kom over "double slat"-nyrer til e60 her en dag. Litt usikker på hva de egentlig heter, men de kom vel først på F12/F13 M6, så M6-nyrer blir vel det korrekte? Uansett, jeg har alltid likt disse, så da jeg fant ut at disse blir masseprodusert til e6x (har sjekket tidligere også, da fantes de ikke) ble det bestilt et sett. Selgeren visste ikke(!) om de var matte eller blanke, så jeg tok en sjans, og heldigvis var de blanke. Hadde de vært matte hadde jeg ikke montert de. ...så da var det ut med de originale Performance-nyrene (disse har vært montert i over fem år nå(!)), og inn med eBay-nyrer. Om jeg føler for det kan jeg bruke rammen fra de originale for å få de litt mer originale, men da de er tilnærmet identiske ser jeg ikke helt poenget. Ble dårlige bilder, da det regnet og begynte å bli mørkt, men resultatet ble noe slik:
 8. 2 poeng
  Fikk en førhjuls presang i posten i dag.....
 9. 1 poeng
  Blåhvitblogger

  Blåhvitblogg

  Jeg er en tidligere motorjournalist og redaktør som nå har startet blogg: blåhvitblogg.no Nå i oppstartfasen jeg veldig interessert i at dere forumbrukere tar en titt, og gir deres ærlige mening. Kjør gjerne høylydt diskusjon her! Sjekk gjerne også blåhvitblogg på facebook: https://www.facebook.com/blaahvitblogg/ Her vil jeg dele det jeg kommer over av nyheter/ rykter, kommentere internasjonale tester og ellers det som måtte interessere meg
 10. 1 poeng
  Gabz

  org 528 e39 sedan

  1. Annonsen er et halvt år gammel. 2. Hvis du ser hele to innlegg over deg så har han skrevet at den er solgt.
 11. 1 poeng
  Blåhvitblogger

  Blåhvitblogg

  Hyggelig med positive kommentarer! Nytt blogginnlegg i dag: (U)ANSVARLIG PÅ AUTOBAHN? http://blåhvitblogg.no/artikkel/uansvarlig-pa-autobahn/
 12. 1 poeng
  Kjøpte dem gjennom Empire Tuning i Tyskland. Felgene er av merke BC-Forged. Er laget på mål . Har ikke fått veiet dem enda men virker bra lette. Kvaliteten ser bra ut. Er 20x9,5 og 20x11 dimensjon.
 13. 1 poeng
  Wannabe M6-grill!
 14. 1 poeng
  går heelt fint. hatt den dimmen på 3dje sesongen nå, nada problem så langt. enda ikke vannplanet.
 15. 1 poeng
  Haugann

  Leveringstid M2

  Hei! Ny i dette forumet. Jeg la inn bestilling på en ny M2 i september, men fikk beskjed om at det ikke er levering før sommeren 2017. Noen andre her som har bestilling på M2 inne og vet noe om leveringstider? Jeg syns det var veldig lenge å vente.
 16. 1 poeng
  awt

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  En virkelig raritet. Det mange ikke vet er at BMW innledet et samarbeid med Opel når Z4 skulle utvikles. De ble enige om skissere hver sin visjon av hvordan bilen skulle bli, og så skulle de ta det derfra. Begge ble litt ivrige, så det endte opp med to ferdige biler. Grunnet kommunikasjonsproblemer i starten misforstod Opel litt hvor BMW ville, og omvendt, så når BMW presenterte det som senere ble Z4 slik vi kjenner den, kom Opel med denne: Opel forstod fort at de hadde gått på en liten blemme, og at det slett ikke var en 7-seters familiebil BMW hadde i tankene, så det ble med denne ene bilen.
 17. 1 poeng
  Akkurat dette med vannplaning er litt motstridende. Bredere dekk har større "renner"/"ledere" for å kave seg gjennom vann. Brede dekk skal også være bedre på isete, våte og generelt glatte veier så brede dekk vil jeg si er en fordel for deg som ferdes på våte veier. Noen artikler på emnet: Artikkel fra 2007: http://m.bilnorge.no/artikkel.php?aid=31478 Artikkel fra 2009: http://www.dinside.no/motor/smale-eller-brede-dekk-pa-vinteren/61935309 Artikkel fra 2014. Dog litt mer vag i uttrykket, men vektlegger forhold der Du bor : http://www.klikk.no/motor/bil/dekkogutstyr/article931064.ece
 18. 1 poeng
  chrisen

  Vurderer ny familiebil 2012 X5. Dyr å eie?

  http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=87451387 Heller mot denne, da denne fremstår som ny..
 19. 1 poeng
  Hmm ja du har vært heldig der ja.. Enda ikke sett ett snøfnugg jeg! Vi Bergensere er jo "velsignet" med regn 24/7 nesten så derfor burde jo egentlig det være viktig for meg å ha dekk med godt grep på våt vei. Er dekk til 18x8 og 18x9,5 jeg skal ha, så de blir jo relativt breie. Så spørs om det er noe lurt i å gå for disse dekkene da?
 20. 1 poeng
  Nytt instrumentpanel på plass! Gammel: Ny: Ble bra!
 21. 1 poeng
  Okei dere , Det skjer egentlig lite på skru updatsa her ,til sorg for noen og til glede hvertfall for meg. Jeg er glad jeg omsider har klart å få den i såpass stand at jeg kun stortsett trenger å vedlikeholde den på lik linje som e61en min ,nemlig med litt vask og stell. Og på denne tiden er det uhyre viktig med en runde med hageslange /høytrykk når enn velger å bruke gammel bil på vinter.:). Jeg vasker ikke bil hver gang med berøring men jeg bruker å spyle av den med hageslange og avfetting 3/4 ganger i uken og det er jeg nødt til.:). Da slipper ting å sette seg og rusten utvider seg minimalt . Og etter tirsdag var det frem igjen med noe der går mye av: PB og trykk kanne: Bilen blir sauset godt inn og lar det virke en pissepause og en kaffe :): Og man ser jo hvordan ting løsner: Og som sagt kun spyling absolutt overalt i krinkler og kroker. Og du verden hvor mye dritt som man får vekk: Se på det som ligger på bakken. Fysj,teenker på de som gir blaffen og bare tar et tak om våren.Ikke rart ting ruster. Dritten forsvinner: Etterhvert ble jeg jo ferdig med litt saltfjerning og bilder får dere: God følelse å ha gjort. Litt flere: E34 fronten blir jeg aldri lei av : Så måtte jeg jo ha en liten inspeksjon oppi motorrommet. Jeg hadde jo en skikkelig jobbr der i sommer og måtte se at alt var tett og det var det. Så engine bay har holdt seg den. Et par bilder av m30 rommet: Jeg polerte opp ruten foran med noe Gass polish jeg hadde og fylte og opp spyledunken og med Turtles supersikt. Den har jeg brukt på hver bimda tank om vinteren i 22 år og er fornøyd med den: Klar for påfyll: Oppi med litt good stuff: Med nyrenset frontrute og godt med midler i dunken ,er det gøyere å kjøre i grått og fuktige veier. Til sist klar for helg og hva den måtte bringe av kjøring:
 22. 1 poeng
  JE

  L.E & J.E`s e46 320i coupe

  Fått plukka ut den gamle radiatoren, trur nok den fikk litt hardere liv de få km den satt i denne bilen, mot de 316 tusen km den satt i den 320d`n den kom fra Fikk i samme slenge bytta ut blinklys foran.
 23. 1 poeng
  Fahad

  Min E71 X6 30D - M Performance - H&R senk

  Monterte 25mm spacere bak i dag. Legger ut bedre bilder av de nye endestussene også.
 24. 1 poeng
  Saltkjelen

  Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Ettersom det er en stund siden siste runde med bilder, og oppdatering for øvrig, tenkte jeg det var på sin plass å komme med noen bedre bilder av sluttresultatet av interiøret enn det jeg hittil har kommet med. I tillegg har jeg fått tatt en full vintershine og montert LED-pærer i parklysene (bilder av dette kommer i en egen post).
 25. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00