Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 07/08/17 i alle områder

 1. 4 poeng
 2. 3 poeng
  Kjøpte en ventepølse til den perfekte F01 dukker opp med komplett rekke til venstre for rattstammen og B&O 😊
 3. 2 poeng
  Litt grov redigering, men men..
 4. 2 poeng
  Kjøretur med venner til Frognerseteren.
 5. 2 poeng
  Når man først var i gang med F01 og F34 😁
 6. 2 poeng
  Fin ventepølse! Panamera er en staselig vogn, sikler selv på den nye, gjerne som Sport Turismo versjon. Det med B&O og full knapperekke er en "smal sak" å få fikset om bilen du ellers finner er nogen lunde perfekt.
 7. 2 poeng
  Ute på en romantisk liten kjøretur med en av mine to kjære i kveld For å si det slik så fikk jeg klampen i bånn
 8. 2 poeng
  lagunilla

  Prosjekt F30 328i

  Lenge siden jeg har oppdatert her. Noen har sikkert fått med seg at BMW har begynt å produsere LCD instrument (6WB) til 3 og 4-serien. Jeg har vært heldig og bestilt en via jobben.
 9. 1 poeng
  Fahad

  F82 M4 med Vossen felger - iPE eksos - Solgt

  Det stemmer! De heter Vfs2 satin bronze. Har sett den et par ganger jeg også Ligger ute på finn.no nå
 10. 1 poeng
  Uy91

  BMW F30 328i - Estoril Blue

  Fikk fjernet skiltholderene på bilen, sitter godt fast på borrelåser og ser mye bedre ut nå
 11. 1 poeng
  Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Djwik her inne har et sett lykter liggende i garasjen med hele glass men han er ikke så aktiv her inne for tida.
 12. 1 poeng
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Takker. Dette er en veldig fin og interessant artikkel som uten tvil anbefales å lese for de som kanskje er for unge til å ha opplevd hvordan en god bil virkelig kan føles som en forlengelse av ben og hender (for ikke å snakke om sansene generelt). Frederick Mowinckel er forøvrig en kjenning fra det gamle BMWCCN forumet for rundt 15 år siden og vi har vokst opp i det samme området i Oslo og har derfor flere felles bekjente. Jeg liker spesielt det han påpeker vedr. E30 og hvordan den modellen ikke er så torsjonsstiv som dagens biler. Dermed «synger» bilen med på det hjulene foretar seg. Jeg forsøkte å beskrive det samme fenomenet i et tidligere innlegg i denne diskusjonen ved å skrive at E30 har et chassis som i større grad enn idag var kalibrert til å være en aktiv del av bilens understel (Frederick's beskrivelse er bedre). Bortsett fra alt annet som elektrisk styring, moderne dempere, lavprofildekk, store (og i mange tilfeller tunge) felger som øker den uavfjærede vekten, evt. adaptivt understel samt generelt tyngre biler tror jeg at måten man idag konstruerer biler med veldig mye stivere chassis er den største enkeltfaktoren som har innvirkning på hvordan styringen føles på moderne biler kontra eldre bilmodeller. Forskjellen er enormt stor i relasjon til en gammel modell som E30, men man kan faktisk også merke fenomenet i en E46. På E90 kan i alle fall ikke jeg merke en signifikant forskjell så E46 er trolig den siste 3-serien som er bygget etter gamle prinsipper. Jeg har hatt noen bilmodeller der man ganske tydelig merket fenomenet med at bilene "sang" med på det hjulene foretok seg. E30 og E46 er nevnt, men også Porsche 924, Peugeot 205, Peugeot 405 og MX-5 mrk.I utmerket seg på denne måten. Peugeotene var sogar forhjulsdrevet, men du verden som man på en positiv måte merket at chassiset var en aktiv del av bilenes understel. Jeg har også hatt en E36 og en Mercedes-Benz W201 som ble senket med originalt senkesett (M-Tech i BMW'ens tilfelle), men jeg gikk faktisk til det skritt å gå tilbake til originalt understel på begge bilene for å få skikkelige tilbakemeldinger fra understel og chassis. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive dette, men den totale komposisjonen som disse to bilmodellene hadde med originalt understel var etter min mening vesentlig mer harmonisk. Når dette er nevnt var ingen av disse bilmodellene spesielt interessante i forhold til f.eks E30 og de var heller ingen match for E46...
 13. 1 poeng
  @Reef89, du trenger nytt skilt. --- Er man på tur, så er man på tur:
 14. 1 poeng
  Ettersom flere F01er er ute på vift, kommer det en til..
 15. 1 poeng
  Hawkon88

  Ny eier av Bmw e61 2009 trenger hjelp

  Det kan være vanskelig å få sjekket casterstagene skikkelig. Hvertfall på e53. Jeg hadde min på eu nettopp, og da konkluderte mekanikeren med kast i bremseskivene, helt til jeg ba han sjekke en gang til. Hvis ikke bremsepedalen pulserer, er det ikke kast i skivene. På min ser foringene helt fine ut, men gummien har sluppet stålet. Eu-kontrollen bør du ikke bruke som noe annet enn en pekepinn på feil. Det er en test mange mekanikere tar litt lett på.
 16. 1 poeng
 17. 1 poeng
  No offence, men litt av grunnen til at jeg vil ha det er nettopp fordi janteloven står så sterkt i Norge (som dette er et perfekt eksempel på), og da er det ekstra morsomt å trigge personer som av en eller annen grunn synes det er "skrytete" å markedsføre sitt eget yrke (attpåtil et yrke der man i stor grad lever av å markedsføre seg selv). Når det er sagt så setter jeg pris på alle tilbakemeldinger, positive som negative!
 18. 1 poeng
  Hardtop

  Hardtops E9 3,0 CS

  Da er jeg mer eller mindre i mål med prosjektet, og har allerede hatt mange fine turer med bilen. Siste prikken over i-en ble satt i dag da jeg fikk satt på felgene, ferdig lakkerte, og senket bilen ned til den høyden jeg hadde sett for meg. Med 245/45-16 bak og 225/50-16 foran er det ikke plass til et sigarettpapir noe sted. Det subber ikke annet enn ved full sving. Jeg vurderer dog å sette fremdekkene bak, og montere 205/55-16 foran for litt mindre voldsomt preg. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet. Nå gjenstår det bare å kjøre MYE!
 19. 1 poeng
  316

  Youngtimer; 1988 E34 520i - God sommer!

  Kjempekos med tur til Bjerke i dag, bilen fungerer eksemplarisk og det var godt selskap der med mange hyggelige folk og fine biler. Om noen skulle ha tatt bilde av min bil, bare post ☺
 20. 1 poeng
  oledra

  Bmw e34 540ia og andre e34

  Var meir aktiv på forumet her for nokre år siden. Bilde her er tatt i 2010 og viser mine e34. Skulle ønske eg hadde dei no.
 21. 1 poeng
  Pal Ostgard

  BMW323i E21

  Da står bilen lagret på en låve,i påvente av sitt nye hjem Har sett flere har lagt ut bilder av sine garasje prosjekter,så tenkte jeg skulle legge ut et bilde av hvor langt jeg jeg har kommet med min. Har fått sprengt bort masse fjell,støpt plate og satt opp Leca. Så nå håper jeg den snøfrie vinteren fortsetter for da blir det full fart med reisverket i januar.
 22. 1 poeng
  Popza

  Du gjør det helt feil!-tråden

  Disse må være en drøm å kjøre med.
 23. 1 poeng
  Marius2002

  Du gjør det helt feil!-tråden

  Minner meg om vedkommende som skulle ha negativ camber på budsjett og slipte spacerne skrå... Lurer på hvordan den føltes når vedkommende begynte å rulle.
 24. 1 poeng
  Popza

  Du gjør det helt feil!-tråden

  Aerodynamisk... Eller noe.
 25. 1 poeng
  Freakshow

  Du gjør det helt feil!-tråden

  haha! kjente jeg døde litt på insiden nå! xD
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00