Toppliste


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/08/17 in all areas

 1. 4 points
 2. 3 points
  Fredag og rastløs. Idag kjente jeg rastløsheten tok overhånd . Med minsten hos en venninne på overnatting , hadde jeg to valg: - en reise på byen med venner og ødelegge heeeele morgendagen(Fyllesyk) -Eller være hjemme ikveld og slappe av alene med god mat og gjøre noe lurt.. Og jeg valgte det siste 😀. Så da ville jeg rett og slett vaske Familiebilen . Ikke nødvendigvis møkkete men støv og masse håndmerker i lakk som jeg ville ha bort. Så satte kursen mot Esso med litt Surfex og Shampoo i bilen. Lett blandet Surfex og toppet med skum: Så spyling sånn at jeg kunne begynne vasken. Og her er jeg i sving med Megs Gold class i bøtten/ Dette var en såpe jeg likte godt . God gli og tok det lille av møkk greit . Etter å ha voldtatt bil med høytrykk , var det tid for tørk . Ble tørket og lagt på en QD . Bilen ble blank og ren igjen . Ferdig bilder liker jo alle , så tok noen i full fart : Og selv om det er lenge siden Collinten ble lagt på , er der fremdeles blankhet og speilbilde kan gjennomføres: PS , er ikke ripe på bildet , kun gjennskinn fra bakken . Men selv om den er blank , har jeg en ryddejobb i lakk etterhvert. Blitt mye swirls osv som jeg skal fjerne . Men det er kosejobb . Med Krauss og North Detailing maskiner , skal jeg nok få fjernet dette 😀. Siste bildet fra en nystriglet e61: Ellers så har jeg denne uken antageligvis fått booket time til DAB konvertering , noe som blir gjort i August . Drittkjedelig med bare Radio Norge eller P4 . Forøvrig skal begge bilene på langtur til uken . Hun til Fredrikstad til søsteren og jeg på E30meet. Da blir det Sveigis konvoi til Østfold 😃😃.
 3. 3 points
  Kjøpte en ventepølse til den perfekte F01 dukker opp med komplett rekke til venstre for rattstammen og B&O 😊
 4. 2 points
  Litt grov redigering, men men..
 5. 2 points
  Kjøretur med venner til Frognerseteren.
 6. 2 points
  Når man først var i gang med F01 og F34 😁
 7. 2 points
  Fin ventepølse! Panamera er en staselig vogn, sikler selv på den nye, gjerne som Sport Turismo versjon. Det med B&O og full knapperekke er en "smal sak" å få fikset om bilen du ellers finner er nogen lunde perfekt.
 8. 2 points
  Ute på en romantisk liten kjøretur med en av mine to kjære i kveld For å si det slik så fikk jeg klampen i bånn
 9. 2 points
  lagunilla

  Prosjekt F30 328i

  Lenge siden jeg har oppdatert her. Noen har sikkert fått med seg at BMW har begynt å produsere LCD instrument (6WB) til 3 og 4-serien. Jeg har vært heldig og bestilt en via jobben.
 10. 1 point
  Uy91

  BMW F30 328i - Estoril Blue

  Fikk fjernet skiltholderene på bilen, sitter godt fast på borrelåser og ser mye bedre ut nå
 11. 1 point
  Uy91

  BMW F30 328i - Estoril Blue

  Fjernet modellbetegnelsen og lekte litt rundt
 12. 1 point
  Vasket og lagt nytt lag med voks. Klar for avreise i morgen. Om jeg er flink til å ta bilder blir det et lite reisebrev i tråden min
 13. 1 point
  @Reef89, du trenger nytt skilt. --- Er man på tur, så er man på tur:
 14. 1 point
  Ettersom flere F01er er ute på vift, kommer det en til..
 15. 1 point
  Hawkon88

  Ny eier av Bmw e61 2009 trenger hjelp

  Det kan være vanskelig å få sjekket casterstagene skikkelig. Hvertfall på e53. Jeg hadde min på eu nettopp, og da konkluderte mekanikeren med kast i bremseskivene, helt til jeg ba han sjekke en gang til. Hvis ikke bremsepedalen pulserer, er det ikke kast i skivene. På min ser foringene helt fine ut, men gummien har sluppet stålet. Eu-kontrollen bør du ikke bruke som noe annet enn en pekepinn på feil. Det er en test mange mekanikere tar litt lett på.
 16. 1 point
  Lovte en update ila helga og her skal dere få hvertfall den første . Jeg er opptatt av at ting skal virke og selv de minste servicer er viktig. Og agenda idag var smøring av småting som stoler ,hengsler osv samt rengjøring inni dører. Startet med setene ,disse smører jeg opp et par ganger i halvåret og fungerer perfekt I gang: Dette ble gjort all over: Dette sørger igjen for at stoler går fint uten knirk og fare for twisted seat. og det vil du ikke ha,tro meg. Dørene slapp ikke unna heller: Så over til bagasjerom. En enkel service her og : Null knirk etter dette. Viktig å få med seg alt: Etter dette vasket jeg ned bagasjerommet overalt . Krinkler og kroker: Til og med plasser jeg ikke hadde vært før: Det nærmer seg slutten: Tilslutt et ferdig bagasjeromsparti: Galskap for noen denne jobben men riktig for meg. Dørene ble vasket rundt alle plasser : Og tingene ble rent og fint igjen: Ferdig: Det å åpne dørene og se i kroker at ting er fritt for møkk ,gjør meg glad.:). Avslutningsvis en polish på listene og de ble blanke: Og avsluttet alt med støvsuging tilslutt alt ferdig. Bilde: Alt ialt en bra start på fredag og små viktige ting ble gjort ,hvertfall for min sjelefred. Ble jo såå fint vær mulig der skjer noe mer senere. Vi får se.:)
 17. 1 point
  No offence, men litt av grunnen til at jeg vil ha det er nettopp fordi janteloven står så sterkt i Norge (som dette er et perfekt eksempel på), og da er det ekstra morsomt å trigge personer som av en eller annen grunn synes det er "skrytete" å markedsføre sitt eget yrke (attpåtil et yrke der man i stor grad lever av å markedsføre seg selv). Når det er sagt så setter jeg pris på alle tilbakemeldinger, positive som negative!
 18. 1 point
  Gratulerer med flott bil! Kjørte 330e et års tid selv. Personlig ville jeg gått for baklukespoiler og droppet dekaler. Legg ut bilder av de forskjellige delene du vurderer så er det litt enklere for folk å se hva du tenker.
 19. 1 point
  Kjempekos med tur til Bjerke i dag, bilen fungerer eksemplarisk og det var godt selskap der med mange hyggelige folk og fine biler. Om noen skulle ha tatt bilde av min bil, bare post ☺
 20. 1 point
  Pal Ostgard

  BMW323i E21

  Da står bilen lagret på en låve,i påvente av sitt nye hjem Har sett flere har lagt ut bilder av sine garasje prosjekter,så tenkte jeg skulle legge ut et bilde av hvor langt jeg jeg har kommet med min. Har fått sprengt bort masse fjell,støpt plate og satt opp Leca. Så nå håper jeg den snøfrie vinteren fortsetter for da blir det full fart med reisverket i januar.
 21. 1 point
  Popza

  Du gjør det helt feil!-tråden

  Disse må være en drøm å kjøre med.
 22. 1 point
  Marius2002

  Du gjør det helt feil!-tråden

  Minner meg om vedkommende som skulle ha negativ camber på budsjett og slipte spacerne skrå... Lurer på hvordan den føltes når vedkommende begynte å rulle.
 23. 1 point
  Skare1

  Du gjør det helt feil!-tråden

  http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=74710896 Flott lakkeringsjobb!
 24. 1 point
  Popza

  Du gjør det helt feil!-tråden

  Aerodynamisk... Eller noe.
 25. 1 point
  Freakshow

  Du gjør det helt feil!-tråden

  haha! kjente jeg døde litt på insiden nå! xD
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00