Toppliste


Popular Content

Showing most liked content on 10/19/17 in all areas

 1. 8 points
 2. 6 points
  Disse dukket opp idag Hard to get
 3. 5 points
  Darkbimmer

  Olsen Bil-historier

  Storkontroll hos bruktbilforhandler_ Fire av ti biler ble ikke godkjent.pdf
 4. 3 points
  Mange delte meninger om i3, men etter min mening utrolig god bybil, og veldig praktisk mtp. bruk i jobb også! Så billig i drift utseende vokser litt på en også. Synes ikke bilen er like snål som i starten. I tillegg blir den fort kulere når man begynner å tenke på alle de tekniske sidene ved BMW’s i-division. Karbon-Kompositt, karbontak, aeridynamikk etc.
 5. 3 points
  Saltkjelen

  Førsteinntrykk av G01, nye X3

  Ikke bare ryktes det om en X3 M, det er bekreftet at den kommer (sammen med X4 M). Ellers synes jeg den nye X3en ser fin og velproporsjonert ut. Fronten synes jeg isolert sett ser fin ut, men jeg har problemer med utformingen av støtfangeren med linjer i her og der som virker lite velutformet. Forhåpentligvis redder X3 M dette inntrykket.
 6. 3 points
  Da er sesongen over for gamle bmw'n , vaska å rødda , fylt litt 98 , parkert i garasjen å kobla ta batteriet <3
 7. 3 points
  En ellers kjedelig gråværsdag i Vestfold
 8. 2 points
  Helt enig i din konklusjon Vi fikk ny i3 til fruen i fjor , knall bil. Hun bruker den til jobb(35km hver vei), helt perfekt til det. Og småkjøring på ettermiddag som handling, bytur og småkjøring osv. Helt perfekt bil nr2. Ellers så er e61'en vår en milsluker som en aldri blir sliten i, så den tar seg av resten av kjørebehovene
 9. 2 points
  sveigis

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Gårsdagen og den trivialiteter . Været som var igår , var jo enestående . Og når jeg tenkte meg om , så var det en stund siden jeg har puslet med den. Så fant frem vasketingene og vasket den. Jeg er og opptatt av at de tingene som er styrt el .som takluke osv , virker. Smurte opp skinner osv på stoler , soltak . Dette tar jeg et par ganger i året og det virker perfekt .😃 Panserhengsler og låsemeksnisme , gjorde jeg det samme på . Godt å ha det fikset og iorden. Noen bilder i høstsol: Gøy med ren e34: Sorte detaljer frisket opp: tilslutt dette: Har og hatt en tur ikveld kun for å kjøre litt . Nydelig å legge vekk jobb og stress , se det flotte dempede røde instrumentlyset og høre 6er lyden jobbe i de fjerne . DET er avkobling det 😀😀
 10. 2 points
  scoot

  Er det slutt på gamle biler her inne ?

  Folk har forskjelig definisjon av hva som er gammel bil, mange betegner min M3 som haugammal fordi den har 19 år på baken - mens jeg egentlig syns den er "for ny". ( E34/E30/E28 ligger tross alt mitt hjerte nærmest ) Derimot føles M3n ganske gammel, på en god analog måte. Det er BMW slik jeg liker det, enkelt, bråkete og morsomt!
 11. 2 points
  StigJ

  Førsteinntrykk av G01, nye X3

  Må innrømme at jeg ikke har fulgt med i det hele tatt om den nye X3en. Ikke akkurat mitt segment. Men har nå fått studert litt og må si det ser veldig lovende ut. Pen hekk, fin front med kanskje litt store nyrer. Interiøret ser greit ut, kanskje litt mye som skjer midt på dashbordet, men over all pen bil. Men det verste er jo at jeg synes nye 6err GTen også var pen.
 12. 2 points
  Grattis med den dølleste bilen på forumet.
 13. 2 points
  80-talls Lincoln går det ikke mange av langs norske veier, så spesielt artig med denne norsksolgte. Litt av et navn for øvrig - "Town Car" på en slede som er 553cm lang. Kinkig å lukeparkere....
 14. 2 points
  hanzhe

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Man kan vel ikke akkurat påstå at en 2012 Tesla Model S P85 med sine 470hk, 0-100 på 4,2sek og 502km rekkevidde kan kalles direkte utdatert. Flesket man til tidlig her, slik som bl.a "Tesla-Bjørn" har man gjort et enormt bra kjøp. Jeg var selv ganske imot fordelene elbiler får, at de snylter på staten, urettferdig o.l. Så snudde jeg. 4hjulstrekk, superlading, rekkevidde på opp mot 500km, 0-100 på rett over 4 sekunder til 600.000. Det er mindre enn en spartansk utstyrt G30 520i. Hadde vi hatt annen avgiftspolitikk på biler her til lands hadde jeg glatt gått for en M3 eller noe i den duren - at de bilene er overlegne Model S i kvalitet og kjørekomfort hersker det ingen til over. La det ikke herske noen tvil, BMW er helt klart mitt favorittmerke. Men det byr meg imot å betale mange hundre tusen kroner i statskassen når jeg kan få en så herlig bil som Model S uten å legge igjen så mye som en krone i statskassen, slippe å betale sure småsummer i bomveier, parkere og lade gratis på jobb, få rimeligere forsikring og enda litt til. Ja, jeg strekker meg gjerne etter gulroten i stedet for å nekte å ta den bare på trass. Volvo Polestar ser på sin side fantastisk ut. Mektig imponert over utviklingen de har hatt de siste årene med designet. Håper BMW våkner opp og hiver seg på både elektrifiseringen og forbedrer designet.
 15. 2 points
  Formiddagen og Bmw Roadshow. Etter å hatt frokost med kone og barn , fyrte jeg opp 535en og la kursen mot Bavaria Arendal . Der var det jo Roadshow med diverse friske modeller . Og begynner med bil nummer en jeg testet. Ny 3 serie 2 L twin turbo: Absolutt en nydelig bil og gennerelt kjøreopplevelse som 3 serie byr på . Men den jeg gledet meg mest til var denne: Fikk beskjed om at denne var sinna😃. Og når jeg startet den , tenkte jeg : Endelig en bil som sviver som en gammel Bmw skal. God sekser lyd ❤️. noe annet enn dette nymotens dritet man ikke hører. Ut på veien en tur : Tok det rolig for å bli kjent med denne lille jækelen , for denne ba om å få juling . Etterhvert måtte den jo testes og ja, fader hvor denne fløyg. Kjapp som fanken og dritgøy å kjøre. Uten å nevne fart , tror jeg at jeg aldri har hatt sånn en fart enkelte steder.😀 Gøy var det . Tøff bil: Tilslutt denne her M550i: Nydelig , ikke sant ? Perfekt førermiljø: Og som forventet , var jo denne og et råskinn . Men denne er jo en gavepakke. Stor bil med plass, komfort og med ett knappetrykk gjøres om til djevelen selv .. helt rå ! Men summen av alt , gjør at 1 serien var mitt valg. Den hadde det jeg ønsket meg 😃 En god formiddag . Såpass god at jeg shinet opp min bil og . Lett å rengjøre etter polering : Nevner det igjen , jeg er sååå glad i denne fronten: Fikk og rengjort bak nyrene med pensel og avfetting . Stagene ble rene igjen: Dette var en dag som var perfekt på alle måter . Treffer mange gode mennesker og entusiaster , gamle som unge . Og gøy er det og når den grønne e34en drar til seg folk på parkplassen sammen med nye Bmwer. De syns det var gøy å se sånn en blant disse 😀 En som var der , sa følgende :"Se bort fra at disse er nye , så er det vel den gamle som folk legger merke til.De ser du ikke lenger." Nå er det avslapning og kos resten 😀.
 16. 1 point
  Takk, men det handler om prioriteringer. Nå er det boligprosjekter og da får bilen vike. Jeg tror og håper RAV4 vil gjøre nytten, jeg går jo ikke bevisst å leter etter kjip bil, men noe må vike. Denne gang premium, goodfeel og eventuelt status for de som bryr seg om det. Uansett vil jeg påstå det finnes mange værre biler der ute og jeg er positivt overrasket over RAVen for det den er, men igjen E91 er i en helt annen liga. Aldri trodd det, men blinklyshendlene som @Saltkjelen nevner stadig er også blitt et stort savn... Jeg tåler å bli kritisert, altså Toyota på BMW-forum, ber jo indirekte om det... Jeg er ingen entusiast, men over middels interessert i bil(men tar godt vare på det jeg har, er verdi tross alt). Så jeg tror jeg skal overleve denne bilrunden uten at jeg mentalt faller i grus. Jeg skal tilbake til BMW, har speilet meg et tidsrom innen 3-5 år. Så får vi se. @Gorg hus er good shit og vi vil pusse opp og "forbedre", det er ikke gratis, dessverre. Jeg har vært på bimmers siden november 2006, 11år, jeg kan ikke stikke av nå!
 17. 1 point
  Kjedelig å gå til Toyota, men hus er viktigst! Alltids anledning å ha en Bmw senere i livet 😃 Men synd tråden stopper der, regner med du ikke forlater forumet for det?
 18. 1 point
  @sveigis tusen takk! Toyotaen er helt kurrant for det den er E91en blir et savn, det er solide biler og jeg hadde et problemfritt bilhold. @papertiger takk! Jeg håper bilholdet blir billig, nye bremser og dekk rundt hele, alle servicer fulgt, én eier, tørt og fint motorrom og interiøret er også helt og pent. Likevel er kontrastene mellom premiumbil og ikke stor, selv om dette er Vanguard-utgave. Detaljer, løsninger og materialvalg er nøkkelordene. Nå som det har sunket litt inn går det greit, men E91 blir et savn og jeg velger å tro det finnes værre biler der ute. Selv om @Werther kåret den til forumets dølleste bil, haha
 19. 1 point
  Kondolerer og gratulerer! Kjipt å gå fra E91 til Rav4, men det finnes nå verre ting. Velger å tro at du får et billig bilhold framover, og regner med den blir tatt vare på i samme ånd som E91’en!
 20. 1 point
  Hadde en lengre tur retning Byglandsfjord igår. Og for de av dere som vet det,er det jo litt humplete til Evje når man kommer fra Arendal. Forøvrig en kmallgøy vei å teste ut bilen på.(svingete samtidig oversiktlig og litt sletter). Uansett ,så sliter jeg med en dunkelyd i forstilling eller klunkelyd hva enn det er. Og når jeg bremser ,så kommer det ,dunk og lett risting på venstre side. Har hatt oppe bil og finner ingen slakke. Det som er topp nå er at datteren min går på bilmekaniker linjen ,så til uken skal jeg ha den opp der så kan de finne utav det. Læreren som er en av de beste mekanikerene i Norgesmesterskap ,bør vel for søren finne ut lyden i den Sorte enka mi vel :). Samtidig ,lærer datteren min litt og om disse bilene. Så dette skal jeg benytte meg av . Er det noe ikke jeg får til,ja da er det rett opp på skolen,så kan hun og lærerene se på ting . Vinn vinn for alle. Jeg får ting iorden og hun lærer.Fantastisk :):).
 21. 1 point
  Gratulerer med salg og ny bil.:). Ja greit at de sier Toyota er kjedelig og alt det der men gode biler er det . Du får heller dra til med Bmw igjen siden.:). Blir kjedelig å miste en 91 tråd jeg likte
 22. 1 point
  Gabz

  Den store finn.no tråden.

  Deilig å se i8 i rødt for en gangs skyld https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=105859170
 23. 1 point
  da var begge gobila parkert for vintern Escorten skal gå igjennom en vesentlig oppgradering i vinter E28n blir vell dratt fram til vårn og fiksa litt småtteri på før den blir tatt i bruk igjen Godt med bil uten rust
 24. 1 point
  Bimmerlorris

  Lorriz 525i

  Tusen takk M-jakob 😃 8,5 meter lang, med 9 kvm bod innerst, gjør at E34’n og E39’n min passer akkurat 👍😂 Bilen var rimelig medtatt da jeg kjøpte den. Men etter myyyye kjærlighet og rustpuss ble den da i det minste et rullende prosjekt 😉 Nå skal den vinterlagres 👍
 25. 1 point
  Eselfjes

  Er det slutt på gamle biler her inne ?

  Er ganske fersk her, men har iallefall fått tak i en god gammal BMW IMG_8542 by Willy Saxhaug, on Flickr
 26. 1 point
  Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Da har jeg fått lagt sammen et raskt lydklipp med før og etter. Lyden er selvsagt bedre IRL men den gir et greit inntrykk på video og. Mens jeg var i gang så byttet jeg tilbake park-/blinklys på bilen og byttet også tilbake til LED i parklys/kjørelys. Før/etter med parklys/kjørelys på: Klar til lagring i morgen Skulle hatt seg en vask, da. Mulig jeg rekker det i morgen før vi drar.
 27. 1 point
  316

  Er det slutt på gamle biler her inne ?

  Er her enda jeg, hvis bilen min er gammel nok... :)!
 28. 1 point
  Fredrik

  Er det slutt på gamle biler her inne ?

  Jeg tok lappen da E30, E28 og E23 var på toppen (1985) så de BMW'ene har jeg alltid hatt ekstra følelser for. Selv har jeg hatt E30, E36 og E46, men da min E46 var 10 år gammel i 2013/14 hadde jeg ikke det helt samme begjæret ("vil ha" følelsen) lenger. Jeg liker E90 og F30, men dette er ikke bilmodeller jeg selv vil ha. Jeg tenker at E46 var den siste "oldschool" 3-serien som stadig var en reell forlengelse av de eldre 3-seriene. Etter dette ble 3-serien (og de andre BMW modellene) mye mer teknisk og dynamisk moderne. Jeg sliter ellers litt med å forstå hva @Geir Anders mener med at dagens eier av bimmers har et businessorientert perspektiv på forumet. Han har faktisk brukt temmelig mye tid og penger på å få forumet moderne (plattform, design etc.) og det er vel en god ting... eller? Innholdet i forumet blir ikke bedre enn summen av hva vi andre bidrar med...
 29. 1 point
  Geir Anders

  Er det slutt på gamle biler her inne ?

  Noe av problemet er også at generasjonene som er "vokst opp" med disse gamle bilene, er nå blitt eldre og tråler ikke forum slik de gjorde før. Jeg har vært av og på her noen år, og ser at brukerne som var mest aktive med E30/e36 og eldre (som det var mye av før her), er long gone med noen få unntak. På facebook for F3x gruppen, er det overraskende mange teens, aka 18 åringer og tidlig 20 som ratter rundt i biler til 200-350k (316-320). De har ikke interesse av "gamle falleferdige" biler.
 30. 1 point
  Følger med her veldig rette planer!
 31. 1 point
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg kom over et par dokumentarer som handler om hhv. designet på BMW M1 og historien om en av Tysklands mektigste klaner (familiene Porsche og Piëch) samt Volkswagen og Porsche generelt. Dette er en tysk kvalitetsproduksjon og jeg klarer kun å finne dokumentaren på tysk, men den er svært gjennomført og tar oss med tilbake til da østerriske Ferdinand Porsche Sr. startet opp sitt designbyrå i Stuttgart og helt frem til den såkalte "dieselgate" for et par år siden... Automobile Duelle: Porsche vs. Piech Del 1 Automobile Duelle: Porsche vs. Piech Del 2
 32. 1 point
  Kald morgen på Sunnmøre! Frost på den stygge andungen
 33. 1 point
  N.E.W.

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Den Town Car'n gled forbi meg i Bygdøy Allé i går i høstsolen. Litt etterpå kom en blå Bristol 401, 402 eller 403. Så noen bilder av de bilene jeg spottet og fikk knipset. Først et par presenninger, Z8'n med taket nede, et par AmCars, gammal Beetle, new Beetle med fineste felg/fargekombinasjonen, sjelden Eskort stasjonsvogn, E38, knøttliten 911S og en pen E60 M5.
 34. 1 point
  316

  Youngtimer; 1988 E34 520i (I Autofil)

  Ja, det er en toerfeil. Kontakten ble byttet samme kvelden og viste den på nytt i går da, så nå er den godkjent langt inn i veterantilværelsen. 😊 Er nok kanskje ikke sikkert alle verksteder hadde brydd seg noe om det på en gammel bil men synes det er greit å ha det i orden!
 35. 1 point
  Fredrik 90

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Lurer på hvordan M4 Competition hadde gjort det i den testen. Tipper den hadde plassert seg midt i mellom de to bilene, kombinert det beste ifra begge to. Den kan spise opp bakdekk og ligge sideveis som AMGen, men den er også balansert og skarp som RS5. Er iallfall slik den pleier å komme ut av tester, iallfall de testene hvor det legges vekt på banekjøring. AMG er absolutt noe spesielt, de er nå de eneste som holder fast ved V8er i denne klassen. Rart hvordan BMW og Audi går andre veien, hverken AMG, M eller RS ser ut til å tape på valgene de gjør. Det gir kundene valgfrihet 😀
 36. 1 point
  Fredrik 90

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Den rekkevidden der er nok i beste fall under optimale forhold, jeg følger med på kanalen til Tesla Bjørn jeg også og det er jo sjelden man ser over 400 tallet når han lader. Videre så er det jo ikke bare rekkevidde det handler om, det handler om nettopp ladetid og måten bilen lades på. Her kommer dagens elbiler til å bli «utdaterte» om få år. Når en bil kan lades på 15 minutter eller lades trådløst, da vil alt annet virke gammelt, tror jeg da. Den F10en med 110 000 km er overprisa, men det var forøvrig bare ett eksempel. Man får M4 eller ny M240i til samme pris, mye morro for pengene. Det er et veldig godt poeng det Jay Lenno sier, og det er mulig at det blir slik i en fjern fremtid. Jeg tipper det også bli noe av det samme med selvkjørende biler, all den kjedelige kjøringen kan man «sette bort». Det handler om valgmuligheter vi ikke har i dag, som jeg sa så kommer fremtiden til å bestå av veldig mye muligheter og valg. Jeg tror at jeg fint kan kjøre fossilbil 2040, men det kommer nok til å koste litt ekstra enkelte steder. Så er spørsmålet om det er noe man er villige til. Jeg skjønner at du velger elbil, du har i så tilfelle også valgt en beste elbilen. Så det har jeg full forståelse for, vi er forskjellige og prioriterer forskjellig. Jeg tror også vi er enige når alt kommer til alt, det er iallfall den følelsen jeg får når jeg leser hva du skriver. Også må jeg si at det er endelig en med elbil og Tesla det går an å holde en fornuftig diskusjon med 👍
 37. 1 point
  Ron Jeremy

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Det er artig å være i et fora med ulike mennesker og ulike oppfatninger. Men Fredrik, som «den siste ekte bilentusiast» du er, med en bilpark som består av: -Ford Mondeo diesel - Forrige 5 serie sedan diesel - En kommende veteran 5 serie med minste bensin sekser’n. - En amerikansk lastebil light. Hvis dette er kriteriene for biler for de ekte bilentusiastene, blir køen både kort og rar... gjør deg selv en tjeneste - å gjør døren både bredere og høyere, la terskelen for bil og entusiasme inkludere flere enn overnevnte og for andre enn deg selv! Og til slutt, BMW er ikke i noen særstilling, de har ingen privelegium som andre ikke har. De må som andre levere varene. Ellers er hanzhe inne på det, man kan velge fornuft som DD - type elbil f.eks og en morsom E46 M3 som entusiastbil.
 38. 1 point
  eirikbg

  Eiriks E38 740iL

  Kappet ut i baken. Var visst rust der også 👍
 39. 1 point
  hanzhe

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Rekkevidde etter X antall år er ganske godt dokumentert, med 90-95% liv etter 250000km, dvs 450-475km. Absolutt innafor. Ser en 2012 F10 M5 på finn med 110 000km på seg. Det er mye penger for en 5 år gammel sportsbil uten garanti. De snakket om denne "problemstillingen" på Top Gear for mange år siden. Det var vel da James May var i California og prøvekjørte Honda FCX Clarity. Jay Leno hadde et godt poeng i samtalen, hvor disse "grønne bilene" (sett bort ifra hvor strømmen kommer fra) kan ta over hverdagsbruken, så har man sportsbilene for å kose seg. Det er godt sagt og et godt poeng. Så kan man ta den nødvendige kjøringen til lav kostnad, og så ha en mer inspirerende bil å kjøre de gangene de behovene melder seg. 0-100-hastigheten var ikke ment som et argument for å kjøpe elbil, mer for å si at det kan være moro selv om det ikke smeller i eksospotta og motoren brøler. F.eks synes jeg det var mye mer underholdende å kjøre en CLA 45 AMG enn Model S og Model X. Kort hjulavstand, sinna liten motor med god lyd; rett og slett fantastisk. For meg personlig handlet det denne gangen om å la fornuften seire, for før eller senere kommer det både moms og avgift på elbiler i bøtter og spann. Når dagen med (25%) moms på disse bilene kommer, sitter man jo igjen med nok en gavepakke fra staten; høyere gjensalgsverdi. Nok avsporing fra min side. Jeg tror i bunn og grunn vi er enige, Fredrik 90. Du er bare litt mer sta enn meg, og det skal du ha creds for.
 40. 1 point
  Fors

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=106480504 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=100892719 Bare meg eller er dette samme bil som er tilsalgs hos 2 forskjellige bedrifter? samme utsende både utvendig og innvendig, samme salgs tekst. år og km identiske riper ved girstang, dårlig pålagt folie på pyntelister og grønne prikker ved koppholder
 41. 1 point
  Jeg liker den nye 8-serien, jeg liker den nye Z4 og jeg har litt sansen for X7. Jeg er positiv for iNext og BMWs satsing innenfor dette feltet. Joda jeg kan pirke på de forskjellige modellene, men totalt sett ser det bra. X7 trenger litt designmessige justeringer på detaljer, Z4 må beholde det todelt-farget interiøret og 8-serien ser bra ut på konseptbilen. iNext skal ifølge BMW ha fremtidsrettet interiør og detaljer samt det nyeste og den mest moderne teknologien og jeg håper og tror de slår knallhardt til i markedet med sine modeller. Selv om fossilbilen er på vei ut eller i det minste tonet ned, noe som i seg selv er trist i en historisk sammenheng og ikke minst for entusiaster som setter pris på det analoge, så er det mye spennende som blir lovet fra bilprodusenter all-over og jeg kan ikke se annen grunn enn å se lyst på fremtiden Så får vi håpe folk fortsatt har pågangsmot og tar vare på fine E30, E36, E34, 2002 osv. osv.
 42. 1 point
  Hei. Ja, det ble dessverre det. Vi avtalte alt i går, han gikk over BMWen og vi ble enige. Jeg var rett etter jobb idag å byttet. Det var såklart tungt, da jeg likte E91en godt. Siden dette er en bruktbilforhandler vil den komme i salg igjen snart, til billigere enn jeg la ut den for. Så, hvordan har det seg? Jo, ingen/lite fortjeneste på to biler, men får rullering i bilparken. Så da blir det mulighet snart for et pent eksemplar E91 xDrive. Vi kom fram til en god deal, jeg fikk det jeg ville ha og vice versa. Så hva er bedre med "ny"-bilen enn E91? Jo, ... vel... prisen? Og hva var bedre med E91? Alt annet, absolutt alt.. Det er nesten litt flaut, men den virker faktisk fornuftig og helt grei. Så får jeg leke litt A4 pensjonist i noen år og komme sterkere tilbake. Og ja, BMW blir det igjen (selvfølgelig) Selger var i alle fall fornøyd med BMWens tilstand og satt veldig pris på at kvitteringer osv. var skikkelig bokført i perm og at den ellers var tatt vare på i tillegg til at den var original uten noe jall. Så hvilken bil har jeg kjøpt? Nemlig... BMWen kledde garasjeplassen best. Den nye har manuell, men det får våge seg. Og lårstøttene på M-sportsetene er et stort savn allerede! Uansett skal jeg ikke snakke ned om Toyotaen, "ny"-bilen er hel og pen, én tidligere eier og lav km.. Vanguard utgave og 4x4, sistnevnte er et must. Selv om det er døll 4x4 så gjør den nok jobben, men xDrive-systemet er vanvittig bra og på alle måter bedre. Så dette blir også et savn. Vi vil spare litt i måneden på denne. Nok til å gjøre litt i huset, så blir det BMW igjen som sagt om noen år.
 43. 1 point
  Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Kodingen lar vente på seg, da kameraten min fortsatt er på jobb, men eg har no fått montert bremsene, ble bedre enn eg håpet på
 44. 1 point
  Blandet drops, noe er sikkert postet tidligere. Et par FF'r, siste SAAB'n (ikke veldig spesiell, men jeg liker den), Z4 med 4 x eksos, 991 med herlig farge, gammel Supra, 968 (Porsches mest undervurderte modell sammen med 928), E60 med masse eksos og et par amerikanere til slutt:
 45. 1 point
 46. 1 point
  Slik ble det med rødt tak igjen, kjekt med forandring Så fikk en slått i ekspansjonsklippene til sideskjørtet, kjekt nå når det er rent og fint under
 47. 1 point
  Servicetid. Da var det tid for en liten service i form av olje og filter . I og med datteren min utdanner seg til bilmekaniker , lot jeg henne ta seg av jobben . Og her er hun igang: Olja var type kullsvart : Her har hun klargjort pakninger og div: Nytt filter klart : Og hun er flink , alt montert : Men dæven hvor det gamle filteret hadde satt seg . Sugd seg dønn fast , men med fars banning og rå makt , løsnet det. Mens hun skrudde og ballerte , kun jeg ta meg av enkle opg som fylling av dette: Gikk tom for strøm men fikk gjort rene mikrofiltrene og blåst rene områdene der. Nullstilt service lampe for dette . Dette var deilig å få gjort . Skulle og byttet luftfilter men hun var sliten og trøtt etter tentamen før på dagen , så det tar jeg selv Idag tenker jeg. Og siden man må demontere hele motoren for dette dritet skjønner jeg henne 😃 Må si jeg er stolt av henne.😀❤️ Angående dieselfilter , tar jeg det senere pga , det ble byttet når jeg kjøpte den og jeg gadd ikke .
 48. 1 point
  var ute å knipsa litt bilder av sommerbila som snart skal parkeres i går kveld, rakk ikke i dagslys og ikke gadd jeg å leite etter så mange plasser heller så blei nå sånn skal bli godt å få bytta ut de hvite felga på e28n asså denna skal få mye oppgraderinger i vinter da e28n skal få stå i garasjen hjemme uten å bli rørt i vinter
 49. 1 point
  Werther

  Er det slutt på gamle biler her inne ?

  Den dagen jeg møter en kvinne som sier: "Jeg blir så kåt når jeg ser bilder av 850 CSi med 6-trinns manuell"....Da blir det bryllup.
 50. 1 point
  bmwhamster

  E28 M535i / B7 Alpina !!

  gjør bilen ferdig og legg den ut på finn...er da du får solgt. her inne kjøper aldri folk noen ting gitt.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00