Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12/04/17 i alle områder

 1. 3 poeng
  Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Melder meg ut av den planen der med en gang jeg, så slipper jeg siktelse for uaktsomt drap Men siden jeg først er her og skriver innlegg kan jeg iallefall komme med del 2 av servicen, da. Vi begynte med å få justert inn toe på de nye endeleddene, da det ikke akkurat var optimalt som den sto. Litt justering senere så ble dette.. ..til dette! Så en liten prøvetur for å sjekke at alt var som det skulle mens vi samtidig fikk litt varme i oljen. Bilen kjørte bra og det føltes ikke ut som om den trakk i noen retning eller føltes feil ut, så regner det som en suksess Nå som motoren var varm så jekket vi igjen opp bilen og fikk tømt ut den gamle oljen. Nye gjengen står klar. Fersk olje inn. Og alt på plass igjen Siste detaljer mens jeg var i nærheten av min tidligere delebil var å bytte over til hvite blinklys bak og på sidene, slik at det matchet frontlyktene. Og med det var vi ferdige for idag! Ene framhjulet lekker luft som jeg kanskje har nevnt, så har funnet et par hjul med samme felger som jeg har samt gode vinterdekk på som jeg får levert i morgen, så da blir begge framhjulene byttet. Også er neste på listen da å få ryddet og vasket innvendig, også koble opp anlegget.
 2. 1 poeng
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Man kan mene mye om den nye M5 modellen når det gjelder hvor moderne konseptet er vis a vis f.eks Tesla Model S, men det er ingen tvil om at bilen er imponerende... faktisk veldig imponerende...
 3. 1 poeng
 4. 1 poeng
  tpmek

  E 30 Under montering !

  Da har vi plukket litt. Ser ikke så galt ut. Glassblåst toppdeksel som en prøve, så får vi se hvordan vi skal sluttbehandle det 🤪 blir å plukke toppen å blokken å bytte kun det som må. Plane topp å banke det i hop igjen. Bestillt overhaling sett til dyser . om noen har en fordeler liggende så gi meg en lyd på PM. Ser ut som noen har prøvd å få den ut før meg. Knekket ett øre.
 5. 1 poeng
  Svenkerud

  Svenkerud e36 coupe prosjekt

  Hei igjen! Beklager for lite oppdateringer etter den første. Grunnet for dette er at jeg har vært opptatt med jobb og unge så tiden har ikke strukket til..... Men litt oppdateringer som har skjedd siden sist. Kan starte med og fortelle at bilen har blitt flyttet til et nytt verksted grunnet dårlig plass der jeg var før. Så da ble det jo selvfølgelig en liten test for og se om den klarte og lage litt røyk . Endelig fått tak i m3 vader stoler og bakseter. Kjøpte dette av en svært hyggelig kar ifra Bergen. Har også fått tak i svart taktrekk (med takluke), trekk for takluke, alle deksler innvendig inne i bilen og svart gulvteppe som er helt. Under demonteringen har jeg også funnet ut at bilen viser seg og ha fått seg en trøkk nedi USA etter en kræsj.... Bilen har vært på karosseriverksted etter kræsjen, men viser seg at de har gjort en dårlig jobb å at dette fører til at man ikke får opp sidevinduet baki på høyere side+ at det lekker vann inn i bilen... Så vinduet var limt for at det ikke skulle komme inn noe vann. Så fant da i det minste svaret på hvorfor vinduet ikke gikk opp! Men sånn eller har jeg ribbet bilen så og si for nesten alt innvendig. Tatt ned takluke kassetten for og få byttet til svart trekk på denne. Ellers ikke fått gjort så mye mer enn å ta ut interiør og fått tak i nye interiør deler da tiden ikke helt strekker til Her har dere noen bilder(PS kommer flere snart):
 6. 1 poeng
  Endelig fått tak i sommerfelgene jeg var ute etter endte opp med å kjøpe acs rennsport felgene til @turbojugen fikk testa de på e34 og e39 og satt meget bra på begge... må selvsagt kappe noen ringer på 535'n for at det skal bli bra 😂
 7. 1 poeng
  316

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Veldig pene fronter alle sammen! Absolutt kledelig.
 8. 1 poeng
  Daniel.

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  ACS, BBS og Hartge BBS er tøffest, synd resten av kittet ikke er like pent
 9. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - M2, M3, M4, X5M, i8 Roadster

  Artig når det dukker opp plutselig 😃
 10. 1 poeng
  Marius2002

  Bmw x6 2011 starter ikke

  Se der ja Fått ordnet det / start på bilen?
 11. 1 poeng
  Kjennern

  Hvor sitter sim kort F31 2014?

  Først og fremst bør du sjekke utstyrslista, har du de opsjonene som trengs er det null problem å få til Remote App uten å bytte simkort. Og selv om du skulle få byttet simkort tror jeg du ikke får til noe mer av den grunn.
 12. 1 poeng
  mObrige koster rundt 5000kr og CIC med DAB+ koster rundt 8500kr. Personlig ville jeg aldri vurdert førstnevnte i din bil. Det er noe helt annet å ha det originalt og skikkelig, inkludert korrekte menyvalg. Personlig synes jeg mObridge med "sattellite radio" er et fullgodt alternativ der andre løsninger ikke er mulig, men det stopper også der.
 13. 1 poeng
  Gorg

  Azuritsort F80 M3 og Spacegrey E70 X5M

  Enda ett
 14. 1 poeng
  tpmek

  E 30 Under montering !

  Da blir det å shaine over motor litte granne. Måtte på feiltema å kjøpe meg ett Motorstativ.
 15. 1 poeng
  En kald morgen i Hardanger
 16. 1 poeng
  Er så rådeilig interiør det der, @Kjennern
 17. 1 poeng
  Ikke i dag, fotografen er @Gabz
 18. 1 poeng
  Takk for interesse, men for å være ærlig, så frister det ikke så veldig å selge fort og gale. Mtp nettverket jeg har, og ny jobb for en måned siden, så får jeg gunstige priser på lakk og deler, og kan spare mye på si. For å "gå i null" ved evt. salg i vinter, måtte den gått for 230K. Det er 49K under den billigste ombygde på finn. Den er nok uansett også fiks ferdig ila januar/februar. Er liksom gunstigere å fikse rimelig enn å selge med fradrag for prisene et verksted hadde tatt (for hver minste ting.) Også når man selv er nevenyttig. Har også en vinterbil som er god å kjøre og ikke dårlig tid.
 19. 1 poeng
 20. 1 poeng
  Takk for det! Ja, det har jeg. Prøvde for første gang med ISO i noe annet enn "auto" og fikk en åpenbaring ble inspirert av bildene dine, så ville prøve litt selv.
 21. 1 poeng
 22. 1 poeng
  Har skjedd lite i det siste, har nå kjørt på bilen 20k siden jeg kjøpte den og fungerer bra enda, eneste som er gjort er at jeg har lagt om til vinterhjul :0 i og med at bilen her så bra som den er for rust så var jo plan å vinterlagre den noe som så svart ut helt til jeg såg at det var til salgs en original 535i sedan e34... da var det gjort og den står nå hjemme her og skal vikariere for e39'en i vinter. Bilen er fin langtt i fra men langt i fra fin men er hel og bra for rust vist man ser i bort fra at dørene er kast.. er også nye kanaler og jekkfester å powerflex i hovedforinger motor har nyoverhalt og portet topp, annen kam og chip, en e60 530d som skulle forbi meg klarte ikke å passere så de tyder på at bilen er frisk.. snøen kom dagen etter handel så nå er den testet og den holder mål, får håpe den overlever vinter så kanskje det blir en pen bil til slutt. Ser nå etter vinterdekk til paralellhjula da den kledde de så godt
 23. 1 poeng
  Nice Letteste er bare å laste opp på YouTube, også lime inn linken her, så kommer det opp. Laster du rett opp her på forumet i stedet så må alle som skal se den laste ned til sin maskin.
 24. 1 poeng
  Joachim S Hamar

  Joachim's E30

  Skulle hatt tak i et sett 17" rs2 til e30'n 😛 kjøpt nest siste plate delen jeg mangler som er batteriboks forran. Leter fortsatt etter tak. Skal byne på bilen igjen til uka forhåpentligvis 😊
 25. 1 poeng
  BMWPower

  BMWPower`s biler og garasjebygging

  Nye bilder 535D, den kommer for salg
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00