Toppliste


Popular Content

Showing most liked content on 12/04/17 in all areas

 1. 5 points
  JE

  JE`s e30 prosjekt

  Har sveisa om innsuget på den lille turbo'n fra 2,8" til 3" (er vanskelig å finne silicone overgang fra 2,8-4" i sort) Fikk også sveisa på to side stoppere til vifta på radiatoren, slik at den ikke beveger seg sideveis.
 2. 4 points
  CrZyWiz

  Disel vs Bensin

  Bensinmotoren er generelt stillere en dieselmotoren, noe også søkene dine viser. Så tror du har misforstått noe i utgangspunktet. Visst en E46 320d oppleves som en el-bil, så tror jeg du skal ta en tur til ørelegen
 3. 3 points
  Liten update igjen: Har fått sjekket opp lyktene og det viser seg at reflektorene er brent. Kikket ned gjennom innspeksjonslukene på lyktene og begge reflektorene var full av sorte prikker. Har fått litt kompensasjon for lyktene, så nå blir det oppgradering til Morimoto EvoX-R bi-xenon. Skal inn til Svendsen eksos og for å endelig fikse eksosen. Og i den forbindelse måtte diffusoren trimmes litt. Etter det jeg klarte å se, så virket det som at 3'' endestusser var det største som passet i diffusoren, og iom at jeg har 3.5'' stusser vil jo ikke det passe. Så jeg fant frem dremelen, kappskiver og smergelpapir og satte igang. Som man ser, litt trangt om plassen: Denne kanten måtte bort, på begge sider: Kapping igang: Fulgte buene som var der fra før, for å få mest mulig OEM look, synes ikke det ble så aller verst gærent. Etter litt kapping ble det slik: Ble fine rene buer tilslutt som ble pusset ned med P400 for best mulig resultat: Og får å kamuflere inngrepet så ble sort lakk og en Q-tips funnet frem og lakkerte over den bare glassfiberen. Ferdig resultat: Så noen bilder for å gi ett bilde av hvordan det forhåpentligvis kommer til å se ut:
 4. 3 points
  Gorg

  Gorgs fototråd - Slammed E91

  Nye bilder
 5. 3 points
  Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Melder meg ut av den planen der med en gang jeg, så slipper jeg siktelse for uaktsomt drap Men siden jeg først er her og skriver innlegg kan jeg iallefall komme med del 2 av servicen, da. Vi begynte med å få justert inn toe på de nye endeleddene, da det ikke akkurat var optimalt som den sto. Litt justering senere så ble dette.. ..til dette! Så en liten prøvetur for å sjekke at alt var som det skulle mens vi samtidig fikk litt varme i oljen. Bilen kjørte bra og det føltes ikke ut som om den trakk i noen retning eller føltes feil ut, så regner det som en suksess Nå som motoren var varm så jekket vi igjen opp bilen og fikk tømt ut den gamle oljen. Nye gjengen står klar. Fersk olje inn. Og alt på plass igjen Siste detaljer mens jeg var i nærheten av min tidligere delebil var å bytte over til hvite blinklys bak og på sidene, slik at det matchet frontlyktene. Og med det var vi ferdige for idag! Ene framhjulet lekker luft som jeg kanskje har nevnt, så har funnet et par hjul med samme felger som jeg har samt gode vinterdekk på som jeg får levert i morgen, så da blir begge framhjulene byttet. Også er neste på listen da å få ryddet og vasket innvendig, også koble opp anlegget.
 6. 2 points
  Joachim S Hamar

  Joachim's E30

  Dårlig med oppdateringer her, men skjer da litt nå å da som ikke syns. Prøvemonterte litt nye orginale platedeler idag for å se om motivasjonen kom. Har også handlet inn et nytt felgsett til bilen, samt kjøpte meg en f30 i sommer som å har fått litt stæsj 😊
 7. 2 points
  Dagens økt. Montert original ramme til klima som ble levert med biler med navi. Klimakontrolleren sitter helt OK uten denne rammen, men er litt gløpper her og der.
 8. 2 points
  540is

  Bmw x6 2011 starter ikke

  Tror du skal se om hovedjordingskabelen til motoren er bra. Nå blir motoren mest trolig bare jordet igjennom eksosanlegget og det er ikke bra.
 9. 2 points
  Gorg

  Azuritsort F80 M3 og Spacegrey E70 X5M

  Godt strødd i Oslo i helga
 10. 1 point
  Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @awt vi er enige!
 11. 1 point
  awt

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @Fredrik, det er nok ingen som er uenige i at det er den som er den korrekte måten å regne på, men for min del er det regnestykket revnende likegyldig. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva det tallet blir, og jeg kommer aldri til å la et slikt regnestykke avgjøre mitt valg av bil. @Marius2002 Som du selv er inne på er jo det naturligvis en smakssak, og der vil det ikke være noe fasitsvar. Når det er sagt anser jeg ikke Astraen vår som en spennende bil på noen som helst måte, mens X4-en er noe mer spennende. Likevel vil jeg ikke kalle den heller en spennende bil sånn sett, da det er en stor og tung dieselbil med firehjulstrekk. For min del vil nok biler som kommer i kategorien "sportsbil" (altså sportsbil ihht. til NSK, og ikke stor-motor-bil) være noe jeg anser som litt mer spennende.
 12. 1 point
  Det finnes vel ikke en cic som passer rett i en e6x med dab+?? Men det finnes cic som passer rett inn i bilen med svært få endringer av din bil. Ellers har sand1 rett. En annen mulighet om du vil ha det helt originalt er å kjøpe en pante enhet fra BMW. Koster ca 8k. Da er ccc helt ny.
 13. 1 point
  Joachim S Hamar

  Joachim's E30

  De er 8x17 et 11 å 9x17 et 24 om jeg ikke husker feil. Ja liker de godt selv, ikke altfor ofte man ser de. Usikker på om jeg skal gå for helpolerte eller børsta finish med klarlakk 🤔 mangler bare et sett med bbs e88 å et sett med oz breyton nå, så får det holde med felger til den bilen 😅
 14. 1 point
  awt

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Nå står det jo 63800,- i innskudd da. ...men den dagen kr/km er avgjørende for hvilken bil jeg kjøper, begynner jeg å ta bussen.
 15. 1 point
  BMW i8 Coupé LCI og helt nye i8 Roadster. http://bmwi.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1444123
 16. 1 point
  Glennb91

  Bmw x6 2011 starter ikke

  Skal få kjørt bilen opp på bukken igjen etterpå, for og sjekke om det er det som er problemet! Takker så mye for tipset! 😁
 17. 1 point
  540is

  Bmw x6 2011 starter ikke

  Tipper den går fra høyre motorfeste til rammevangen
 18. 1 point
  sAlnes

  Gabz' garasjetråd

  Jeg skiftet olje og filter på min kasse for litt siden. Grei jobb men er anbefalt å få den på bukk så du har god plass under. Og ha et svært olje kar under for det kan bli litt grisete. Er noe styr med temperatur på oljen når du skifter men jeg tok det bare sånn ca.
 19. 1 point
  Ron Jeremy

  Disel vs Bensin

  Det er mindre kakkel i en E46 I4 diesel enn E90 med sin N47, sistnevnte kakler vesentlig mer. Men grom lyd i eksosen... diesel er bra til mye, men gromlyd er vel ikke en av de...
 20. 1 point
  Da har bilen fått ny skjerm og lakk. Bilen blir vel mest sannsynlig ikke brukt på en ukes tid nå, så da var det greit å ta en kjapp avspyling før den ble plassert i garasjen. Kjøpte ny skumkanon på black friday også, så fikk testet den samtidig:)
 21. 1 point
  E.C.

  Gabz' garasjetråd

  Det er ganske rett fram, ZF har videoer om dette på youtube.
 22. 1 point
  KireS

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Når det er snakk om leasing av denne type bil(kurant priset barnefrakter) vil jeg si at leasing pris har nesten alt å si. Har hentet inn endel tilbud de siste årene og leasing kost varierer noe voldsomt. Ford har lite tro på restverdi, de har vært langt over alle andre. BMW kommer som regel ganske godt ut så lenge man behersker seg på modell og utstyr pga høy restverdi. Så hvis jeg var deg ville jeg sendt ut forespørsel på tilbud om leasing til renault, skoda, vw, ford, audi, bmw, honda f.eks og satt opp alle tilbud i excel, da får du fin oversikt over hva du må betale pr km. Så kan du se hva du har mest lyst på opp i mot kr pr km.
 23. 1 point
  316

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Kjenner til Skoda og deres fordeler og ulemper i forhold til VAG. Har lyst til å prøve noe nytt.
 24. 1 point
  Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Etter å ha sett denne snutten og hørt ankerpunktene til journalisten, er jeg usikker på hvor imponerende denne bilen er. Det viser med all mulig tydelighet hvor vannvittig dette effekthysteriet er, noe også testeren bemerket: " av flere hundre biler som jeg har testet, er den nye M5 en av de vanskeligste å kontrollere, den er et beist". Sikkert noen/mange som liker å høre disse ordene, men for min del blir effekthysteriet litt "over the top". Hadde glatt tatt en M550i over denne, om jeg måtte velge en G30. Men i det virkelige liv hadde jeg valgt en F11 over denne, mer elegant rett og slett og med "tilstrekkelig" effekt.
 25. 1 point
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Man kan mene mye om den nye M5 modellen når det gjelder hvor moderne konseptet er vis a vis f.eks Tesla Model S, men det er ingen tvil om at bilen er imponerende... faktisk veldig imponerende...
 26. 1 point
 27. 1 point
  tpmek

  E 30 sendt til lakkering.

  Da har vi plukket litt. Ser ikke så galt ut. Glassblåst toppdeksel som en prøve, så får vi se hvordan vi skal sluttbehandle det 🤪 blir å plukke toppen å blokken å bytte kun det som må. Plane topp å banke det i hop igjen. Bestillt overhaling sett til dyser . om noen har en fordeler liggende så gi meg en lyd på PM. Ser ut som noen har prøvd å få den ut før meg. Knekket ett øre.
 28. 1 point
  Svenkerud

  Svenkerud e36 coupe prosjekt

  Hei igjen! Beklager for lite oppdateringer etter den første. Grunnet for dette er at jeg har vært opptatt med jobb og unge så tiden har ikke strukket til..... Men litt oppdateringer som har skjedd siden sist. Kan starte med og fortelle at bilen har blitt flyttet til et nytt verksted grunnet dårlig plass der jeg var før. Så da ble det jo selvfølgelig en liten test for og se om den klarte og lage litt røyk . Endelig fått tak i m3 vader stoler og bakseter. Kjøpte dette av en svært hyggelig kar ifra Bergen. Har også fått tak i svart taktrekk (med takluke), trekk for takluke, alle deksler innvendig inne i bilen og svart gulvteppe som er helt. Under demonteringen har jeg også funnet ut at bilen viser seg og ha fått seg en trøkk nedi USA etter en kræsj.... Bilen har vært på karosseriverksted etter kræsjen, men viser seg at de har gjort en dårlig jobb å at dette fører til at man ikke får opp sidevinduet baki på høyere side+ at det lekker vann inn i bilen... Så vinduet var limt for at det ikke skulle komme inn noe vann. Så fant da i det minste svaret på hvorfor vinduet ikke gikk opp! Men sånn eller har jeg ribbet bilen så og si for nesten alt innvendig. Tatt ned takluke kassetten for og få byttet til svart trekk på denne. Ellers ikke fått gjort så mye mer enn å ta ut interiør og fått tak i nye interiør deler da tiden ikke helt strekker til Her har dere noen bilder(PS kommer flere snart):
 29. 1 point
  Endelig fått tak i sommerfelgene jeg var ute etter endte opp med å kjøpe acs rennsport felgene til @turbojugen fikk testa de på e34 og e39 og satt meget bra på begge... må selvsagt kappe noen ringer på 535'n for at det skal bli bra 😂
 30. 1 point
  316

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Veldig pene fronter alle sammen! Absolutt kledelig.
 31. 1 point
  Daniel.

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  ACS, BBS og Hartge BBS er tøffest, synd resten av kittet ikke er like pent
 32. 1 point
  Gorg

  Gorgs fototråd - Slammed E91

  Artig når det dukker opp plutselig 😃
 33. 1 point
  Marius2002

  Bmw x6 2011 starter ikke

  Se der ja Fått ordnet det / start på bilen?
 34. 1 point
  Kjennern

  Hvor sitter sim kort F31 2014?

  Først og fremst bør du sjekke utstyrslista, har du de opsjonene som trengs er det null problem å få til Remote App uten å bytte simkort. Og selv om du skulle få byttet simkort tror jeg du ikke får til noe mer av den grunn.
 35. 1 point
  mObrige koster rundt 5000kr og CIC med DAB+ koster rundt 8500kr. Personlig ville jeg aldri vurdert førstnevnte i din bil. Det er noe helt annet å ha det originalt og skikkelig, inkludert korrekte menyvalg. Personlig synes jeg mObridge med "sattellite radio" er et fullgodt alternativ der andre løsninger ikke er mulig, men det stopper også der.
 36. 1 point
  Gorg

  Azuritsort F80 M3 og Spacegrey E70 X5M

  Enda ett
 37. 1 point
  tpmek

  E 30 sendt til lakkering.

  Da blir det å shaine over motor litte granne. Måtte på feiltema å kjøpe meg ett Motorstativ.
 38. 1 point
  En kald morgen i Hardanger
 39. 1 point
  Er så rådeilig interiør det der, @Kjennern
 40. 1 point
  Ikke i dag, fotografen er @Gabz
 41. 1 point
  Takk for interesse, men for å være ærlig, så frister det ikke så veldig å selge fort og gale. Mtp nettverket jeg har, og ny jobb for en måned siden, så får jeg gunstige priser på lakk og deler, og kan spare mye på si. For å "gå i null" ved evt. salg i vinter, måtte den gått for 230K. Det er 49K under den billigste ombygde på finn. Den er nok uansett også fiks ferdig ila januar/februar. Er liksom gunstigere å fikse rimelig enn å selge med fradrag for prisene et verksted hadde tatt (for hver minste ting.) Også når man selv er nevenyttig. Har også en vinterbil som er god å kjøre og ikke dårlig tid.
 42. 1 point
 43. 1 point
  Takk for det! Ja, det har jeg. Prøvde for første gang med ISO i noe annet enn "auto" og fikk en åpenbaring ble inspirert av bildene dine, så ville prøve litt selv.
 44. 1 point
  Interiør-bilder er kjekt
 45. 1 point
  Har skjedd lite i det siste, har nå kjørt på bilen 20k siden jeg kjøpte den og fungerer bra enda, eneste som er gjort er at jeg har lagt om til vinterhjul :0 i og med at bilen her så bra som den er for rust så var jo plan å vinterlagre den noe som så svart ut helt til jeg såg at det var til salgs en original 535i sedan e34... da var det gjort og den står nå hjemme her og skal vikariere for e39'en i vinter. Bilen er fin langtt i fra men langt i fra fin men er hel og bra for rust vist man ser i bort fra at dørene er kast.. er også nye kanaler og jekkfester å powerflex i hovedforinger motor har nyoverhalt og portet topp, annen kam og chip, en e60 530d som skulle forbi meg klarte ikke å passere så de tyder på at bilen er frisk.. snøen kom dagen etter handel så nå er den testet og den holder mål, får håpe den overlever vinter så kanskje det blir en pen bil til slutt. Ser nå etter vinterdekk til paralellhjula da den kledde de så godt
 46. 1 point
  Nice Letteste er bare å laste opp på YouTube, også lime inn linken her, så kommer det opp. Laster du rett opp her på forumet i stedet så må alle som skal se den laste ned til sin maskin.
 47. 1 point
  Joachim S Hamar

  Joachim's E30

  Skulle hatt tak i et sett 17" rs2 til e30'n 😛 kjøpt nest siste plate delen jeg mangler som er batteriboks forran. Leter fortsatt etter tak. Skal byne på bilen igjen til uka forhåpentligvis 😊
 48. 1 point
  BMWPower

  BMWPower`s biler og garasjebygging

  Nye bilder 535D, den kommer for salg
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00