Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02/08/18 i alle områder

 1. 6 poeng
  Liten tirsdagsvask 😊😊
 2. 3 poeng
  Lag 5, og jeg tror jeg stopper der:) Merkbart mørkere etter lag 3 fikk tørke en stund (middagstid), så ser an i morgen Så får man ta resten av interiøret etterhvert denne uka tenker jeg
 3. 3 poeng
  Måtte ta den ut i sola å la den få gå seg varm😊
 4. 2 poeng
  fun1996

  BMW tyver - Pass på

  skulle godt ann å legge strøm i chassi når man går fra den grilla de jævlene
 5. 2 poeng
  E.C.

  Den store finn.no tråden.

  Bremse og understellsmessig er vel 318is opp til 328 kliss like, sett vekk fra de ventilerte bakbremsene, som nevnt. Drivverket er det derimot flere forskjeller på. Skal du godkjenne så må du fort bytte litt flere deler enn bakbremsene.
 6. 2 poeng
  Liten update: Venter fortsatt på felger, da de ble sendt i retur til produsent pga vannskader i lastebilen. De er sendt på nytt nå så håper de dukker opp snart. Ellers har jeg handla ny bakre eksos, så nå blir det 4x runde utblås. Scorpion ble leverandør, kjøpt hos KOED. Har også så smått begynt demontering av interiør.......for nå skal grått bli brunt. Har handla fargekit og skal farge alt det grå i fargetypen "cognac". Tok første del i dag. Skal legge et par lag til slik at det totalt blir 5 lag med farge.
 7. 2 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - San Marino Blå M3 F80

  Ble spurt av Phil Sags om jeg kunne redigere noen av hans bilder av M6'en hans. Sa selvfølgelig ikke nei
 8. 2 poeng
  Gorg

  Azuritsort F80 M3 og Spacegrey E70 X5M

 9. 1 poeng
  Fredrik 90

  BMW tyver - Pass på

  Jeg har faktisk tenkt tanken å skaffe meg ett overvåkningskamera med bevegelses sensor til å ha i garasjen. En sånn som gjør at jeg kan se på telefonen hvis kameraet blir aktivert. Jeg bor kanskje i det tryggeste og mest stille området i byen, men for meg så virker det som om disse tyvene slår til hvor som helst.
 10. 1 poeng
  Walkabout

  Min Sophistogrey F11

  Performance-leppa er den desidert fineste på disse bilene ja, ser veldig originalt ut. De andre utgavene blir fort seende "påklistret" ut synes jeg, så ville absolutt gått for den!
 11. 1 poeng
  Daniel.

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  F11 M5en er visst ferdig
 12. 1 poeng
  Even Pladsen

  Even's E46 - første tur i år

  Alt av interiøret satt sammen! Og fått bil på bakken. Så imorgen blir testing!☝🏻 Fått lakkert baksetene svarte så det blir likt med alt i bagasje rommet!🤙🏻
 13. 1 poeng
  Freakshow

  ehaugsnes' e46 330cd

  rått at du skal farge! men du kunne vel for faen funnet et sort interiør og farga! xD
 14. 1 poeng
  NeonMuffler

  E34 ///M532i S54, reborn

  litt spam, deilig når panseret og resten er like blankt som utvendig
 15. 1 poeng
 16. 1 poeng
  fupsaker

  Min 2014 Alpina D3 Touring Allrad

  Gode poeng her, får se. Stasjonsvogn må vi uansett ha for å være rustet til barnevogn i juli.
 17. 1 poeng
 18. 1 poeng
  danskiii

  danskiii's E21. Whats next?

  Enda en dag, enda en økt. Idag har det skjedd en del ting som tar tid når man bare tar på seg mer og mer. Fikk besøk av en kamerat også på verksted idag, han fikk også gjort en del! Fortsatt litt med bytte av bensinslanger idag, tok ikke noe bilder av dette da det blir fort kjedelig. Fikk mer kabel fra enda en kamerat her på verksted så fikk målt opp lednigene som skal gå på tvers av dash og loddet opp nesten ferdig på ene siden. Må ha noe ekstra 4mm2 kabel og større krympestrømer så er vi i action igjen. Kompisen, eller Mats som han heter, tok på seg å fjerne alle brakettene i motor rommet samt gikk løs på det som var av rust. Etter en bra omgang med trykkluftsverktøy som har en noe liten tank og liten kompressor (=mye venting) så ble han ferdig og vi fikk sprayet på noe syregrunning før vi tok kveld. Var rett før vi bare tok ut motor også her ikveld men klokken var nesten 11 så det får bli en annen dag. Men må gjøres for å få alt rent. Ble litt dårlig med bilder og kvalitet idag men det får bare være, altfor sliten til å bry meg God natt folkens, snakkes imorgen!
 19. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - San Marino Blå M3 F80

  Samme skinn som på e91 på denne M550D @ahj
 20. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - San Marino Blå M3 F80

  Ny måned ny bil
 21. 1 poeng
  Even Pladsen

  Even's E46 - første tur i år

  Litt endring i planene! Pågrunn av hus kjøp så blir ikke interiøret trekt oppien. alle delene som ble levert til Lakkereren er ferdig imorgen og lufttanken ble ferdig idag. Er håp om at bilen blir ferdig løpe av helga så blir det testfitt med felger. Fancywide diffuser blir kjøpt løpe av uka nå så har jeg bestilt alt jeg skal ha til bilen. Litt planer for garasjen ettervært når jeg har fått flyttet inn i huset. Få på downlights under vindfang og få på vegger innvendig!
 22. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - San Marino Blå M3 F80

  Fant et bilde jeg ikke hadde rørt
 23. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - San Marino Blå M3 F80

  Savner sårt sola.. Ser bare at sola treffer fjelltoppene akkurat nå.
 24. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - San Marino Blå M3 F80

  Litt lens-porn Canon 16-35mm f/2.8L USM vidvinkelzoom Canon 200mm f/2.8L USM Teleobjektiv Canon 85mm f/1.2L II USM Portrettobjektiv Og mitt nyeste objektiv Sigma 50mm f/1.4 Art DG HSM Portrettobjektiv Og noen med 16-35, 50, 85 sammen
 25. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - San Marino Blå M3 F80

  Thanks Tony
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00