Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02/08/18 i alle områder

 1. 6 poeng
  Liten tirsdagsvask 😊😊
 2. 3 poeng
  Lag 5, og jeg tror jeg stopper der:) Merkbart mørkere etter lag 3 fikk tørke en stund (middagstid), så ser an i morgen Så får man ta resten av interiøret etterhvert denne uka tenker jeg
 3. 3 poeng
  Måtte ta den ut i sola å la den få gå seg varm😊
 4. 2 poeng
  fun1996

  BMW tyver - Pass på

  skulle godt ann å legge strøm i chassi når man går fra den grilla de jævlene
 5. 2 poeng
  E.C.

  Den store finn.no tråden.

  Bremse og understellsmessig er vel 318is opp til 328 kliss like, sett vekk fra de ventilerte bakbremsene, som nevnt. Drivverket er det derimot flere forskjeller på. Skal du godkjenne så må du fort bytte litt flere deler enn bakbremsene.
 6. 2 poeng
  Liten update: Venter fortsatt på felger, da de ble sendt i retur til produsent pga vannskader i lastebilen. De er sendt på nytt nå så håper de dukker opp snart. Ellers har jeg handla ny bakre eksos, så nå blir det 4x runde utblås. Scorpion ble leverandør, kjøpt hos KOED. Har også så smått begynt demontering av interiør.......for nå skal grått bli brunt. Har handla fargekit og skal farge alt det grå i fargetypen "cognac". Tok første del i dag. Skal legge et par lag til slik at det totalt blir 5 lag med farge.
 7. 2 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - E36 roller

  Ble spurt av Phil Sags om jeg kunne redigere noen av hans bilder av M6'en hans. Sa selvfølgelig ikke nei
 8. 2 poeng
  Gorg

  Azuritsort F80 M3 og Spacegrey E70 X5M

 9. 1 poeng
  turbojugen

  ehaugsnes' e46 330cd

  Dyyrt😂 får heller farge det rødt om jeg angrer, haha!
 10. 1 poeng
  Gabz

  Vetle's Sedanheaven 330i

  Savnet denne på forumet! Dog må jeg si at vingen ødelegger hele bilen, men det er bare min smak Nydelig bil ellers og ser ut til at den har holdt seg veldig bra.
 11. 1 poeng
  Even Pladsen

  Even's E46 - første tur i år

  Alt av interiøret satt sammen! Og fått bil på bakken. Så imorgen blir testing!☝🏻 Fått lakkert baksetene svarte så det blir likt med alt i bagasje rommet!🤙🏻
 12. 1 poeng
  NeonMuffler

  E34 ///M532i S54, reborn

  litt spam, deilig når panseret og resten er like blankt som utvendig
 13. 1 poeng
  ChrisP

  Bensinforbruk

  Skal gjøre alt dette så fort som mulig! Skiftet nettopp innsugsslangen så håper at det hjelper på. Den bakker ihvertfall veldig fint igjen nå, jaget litt på turtallet før
 14. 1 poeng
  fupsaker

  Min 2014 Alpina D3 Touring Allrad

  Gode poeng her, får se. Stasjonsvogn må vi uansett ha for å være rustet til barnevogn i juli.
 15. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - E36 roller

 16. 1 poeng
  Vegard Hagen

  Erfaringer Bilportalen Hamar / Brumunddal?

  Det mest useriøse firma jeg har vært borti ,styr unna ! Kjøpte en VW tiguan 2012 mod usett fra Oslo, p.g.a en meget lav km,stand 58 000. Jeg spurte og grov om bilen og den skulle være helt strøken fikk jeg vite over telefon, så jeg slo til på bilen. Da jeg kom til Hamar og skulle hente bilen fikk jeg plutselig opplyst at den hadde skiftet en bærebru etter en utforkjøring, bilen hadde dessuten en liten bulk i taket og et hull i setet bak.Altså dette kunne selger ha opplyst om på telefon så hadde jeg funnet en annen bil ! Jeg tok nå med meg bilen hjem og var ganske glad og fornøyd i 10 dager! Da tok plutselig girkassa kvelden og da startet helvete.Ringte selger og de sa de skulle ordne saken, men måtte ha bilen til Hamar, noe som skulle vise seg å ta en og en halv uke ! De tilbød meg riktignok leiebil fra rent a Wreck, men jeg hadde ikke solgt den gamle og sa jeg kunne bruke den så lenge , kunne jo ikke vite at det ville ta 8 uker før jeg fikk bilen tilbake. Jeg fikk bekreftet fra WV merkeverksted hos meg at det ikke var en reklamasjon, men at girkassa hadde fått en smell etter en utforkjøring så den lakk olje og til slutt skar seg. Det varte og det rakk uten at noe skjedde, de tvilte faktisk på om girkassa bare manglet olje og sa Mekonomen skulle fylle på ! Noe så dustete, da hadde mitt merkeverksted allerede konstatert at kassa var gåen.Enden på visa ble da at det ble satt inn en brukt girkasse og clutch og svinghjul måtte bytes. Bilen har nå fungert bra iet og et halvt år nå. Har lært meg en lekse at man ikke må se seg blind på lav km. stand når men skal kjøpe seg brukt bil, og bruktbilfirmaer holder jeg meg langt unna!
 17. 1 poeng
  lagunilla

  Gorgs fototråd - E36 roller

  Se hva som dukket opp på facebook idag @Gorg. 👍
 18. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - E36 roller

  Ble endelig en repost av bmw med et eksteriørbilde av GT'en
 19. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - E36 roller

  Siste dagen i januar betyr ny bil på veggen imorgen 😃
 20. 1 poeng
  Even Pladsen

  Even's E46 - første tur i år

  Litt endring i planene! Pågrunn av hus kjøp så blir ikke interiøret trekt oppien. alle delene som ble levert til Lakkereren er ferdig imorgen og lufttanken ble ferdig idag. Er håp om at bilen blir ferdig løpe av helga så blir det testfitt med felger. Fancywide diffuser blir kjøpt løpe av uka nå så har jeg bestilt alt jeg skal ha til bilen. Litt planer for garasjen ettervært når jeg har fått flyttet inn i huset. Få på downlights under vindfang og få på vegger innvendig!
 21. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - E36 roller

  Tøft! Bare vær forsiktig hvis du ikke har værtett objektiv Har et Wacom Intous tablet. Ikke veldig stort men du må være proff om du skal ha bruk for en stor tablet
 22. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - E36 roller

  Ikke alltid like lett å treffe med f/1.2
 23. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - E36 roller

  Savner sårt sola.. Ser bare at sola treffer fjelltoppene akkurat nå.
 24. 1 poeng
  Saltkjelen

  Gorgs fototråd - E36 roller

  Artig, Runar! Oppgraderte nylig min EOS 400D med en EOS 7D, og må si det var massive forskjeller. Fikk også tak i et 50mm f/1.8 som jeg har fått lekt meg litt med, og det er jo en helt annen verden.
 25. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - E36 roller

  Thanks You found my edits!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00