Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 03/11/18 i alle områder

 1. 7 poeng
  #goals
 2. 3 poeng
  Må jobbe skal den være klar i tide for sesongen Ja sveisingen er ikke problemet er vel heller at den er skevslått såpass at flere av sveisene er poppet ut og ting er forskjøvet og bøyd blablabla.. Styr å skaffe nytt brukt ja, finner ingensteds.. Takker Dagens oppdatering er da som følgende: Har gjort ferdig nå alt av lodding til sikringsboks samt montert den sammen. Skal bare ha hovedstrøm nå så er den komplett og kan festes opp. Ikke noe bilde da det er bare rot for øyeblikket. Har også gjort 98% ferdig i front. Mangler lodde på ekstra koblinger for å koble direkte på både taifun og vanlige enkle lykter ettersom de ikke går overens. Resten er ferdig og montert (selve lyktene er bare satt inn for bildenes skyld)
 3. 3 poeng
  Nå er det bare å vente til det blir sommer! Felger og dekk er klare.
 4. 2 poeng
 5. 2 poeng
  I gang med farging. Ente opp med Walknappa Caramel farge. Tror det blir lekkert mot sort skinndash, sort armlene og alcantara tak.
 6. 2 poeng
  To biler fra samme periode, med forsjellig bruksmål
 7. 1 poeng
  Tok "ikke akkurat snarveien" tilbake til Norge etter en Sverigevisitt på lørdag. Så mye mer artige veier å kjøre på, fremfor å sitte og halvsove i 100 km/t på E6n. Mer eller mindre tørre veier var det au. Akkurat dét vil nok gå over igjen, det meldes om godt over femten millimeter snø de neste par døgn..
 8. 1 poeng
  Clevion

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Ganske enkelt og se forskjellen på F11 og F31, F11 har tre LED striper også har F31 to
 9. 1 poeng
  Tollefsen

  Min alpinhvite F11 [detailing s. 53]

  Janteloven står sterkt blant mange her ennå
 10. 1 poeng
  Otis

  97 Z3 M Roadster & 97 1.9 Roadster - Zedfest 2018

  Det var ikke bare snø i felgen som sørget for ubalanse da? Ellers kan jo en ødelagt demper føre til unormal oppførsel siden det ikke er noe som hindrer bevegelse opp/ned.
 11. 1 poeng
  fxslin

  97 Z3 M Roadster & 97 1.9 Roadster - Zedfest 2018

  Da kan jeg vel konkludere er hellrat'en (jada har døpt om Hellrot'en, meget stolt over det fantasifulle navnet!), har sett sin siste isbane kjøring for i år. Fikk en uventet mulighet til å kjøre litt på et jorde på kløfta denne lørdagen. Banen er ikke er lang, men dog morsom å kjøre på og ganske krevende da den både heller opp og ned, samt sideveis i svingene. Så jeg møtte da opp der noe forsinket og oppdaget at det var litt labert oppmøte, så hadde banen til dels helt for meg selv. Moro! Klar til dyst! Etter en del runder med lek og noen pirutter. Så endte jeg slik, som man bør og hør ved slik kjøring. Ble raskt dratt ut igjen av traktor og fikk tatt en rask inspeksjon på standplass, altså tilsynelatende greit ut. Men ble så tilbudt å "låne" (en betaler 300kr så kan en kjøre alle biler som er på stedet) 4wd trekker, slik at jeg kunne sleppe meg litt mer løs med tanke på fart og kjøre litt mer bajas! Fikk så da denne med rådet: "Denne er veldig lett!" Var en meget morsom bil å kjøre, kjente godt at den spratt sidelengs på dumpene i svingene og at noe skjedde over "bakketoppene"... Kjørte bare ut en 3-4 ganger med denne Men på vei hjemover så merket jeg at Hellrat'en hadde det ikke godt etter banekjøringen, bilen ristet og gynget fælt (bilen sluttet å riste etterhvert). Brukte vel i praksis 2 felter (kjentes slik ut) hele veien hjem, trenger vel ikke å nevne at jeg tok svært rolig hjem med noen "sjekk stopper". Var egentlig litt lei bil når jeg kommer hjem, men måtte ta en liten inspeksjon for så se om jeg kunne se årsaken. Fant fort ut at jeg har punktert/lekkasje i høyre fram demper og at venstre demper synger på siste vers. Og at eksos anlegget har løsnet fra bakre gummi feste sitt. Men kunne ikke se noe som direkte forklarer "ristingen" (edit: det kjentes ut som at jeg hadde alvorlig kast i et av hjulene), tok en kjapp visuell titt på foringer med "brekkstang" fant ingen som var "lealøse". Men uansett, så fort snøen forsvinner så var det planlagt å investere noen timer i denne bilen og klargjøre den for sommer sesongen. Den opprinnelige planen var: oppgradering av bremser (ventilerte for bremser) skifte av termostat det sedvanlige rust fiklingen Nå må jeg legge til bytte av dempere/fjærer på alle 4 hjørner. Jeg gjerne imot noen tips på billige men ok TUV godkjente sett, dette er å blir en budsjett bil som jeg ønsker å holde i teknisk OK stand og kan brukes som en alternativ DD/lekebil. Tar også gjerne imot tips på hva jeg skal se etter mtp denne "ristingen" jeg opplevde... PS: beklager lite action bilder, jeg var alene i dag. Men har noe GO pro video, så vi får se om det kommer noe ut av det etterhvert.
 12. 1 poeng
  thbrekke

  Min BMW E39 525d Facelift/E34 525IX

  Vår i lufta idag. Sol og tørre veier. Måtte ut å la E39n få strekke litt på bena. Deilig å kjøre bimmer igjen!! Bilder fra gårsdagen
 13. 1 poeng
  Lek på isbane i dag! Som resulterte i ødelagt bil.... så blir noen timer i garasjen framover:-/
 14. 1 poeng
  Du er flink til å få denne i topp stand igjen :). Angående stolen ,så bør vel dette la seg sveise elns? Er vel et styr å skaffe sånt tror jeg . Igjen bra jobbet her
 15. 1 poeng
  Fått slipt og polert opp lyltene
 16. 1 poeng
  316

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Det er jo veldig ålreit. Fint for folk som lider av diverse sykdommer også, for eks cøliaki. Kjekt med egen ost som man er sikker på at ingen har fingret borti.
 17. 1 poeng
  BjornarHS

  96' BMW Hellrot Coupe Individual

  Okay, da blir det enkel sak å bruke gamle stikkaksler Ja, stemmer! Er ett par forsjeller mellom M3 3.0 og 3.2 vader. Her er en sammenligning mellom 3.0 og 3.2 vader framstol (3.0 er øverst på sammenligningene, og som du ser er det litt mer solid sidestøtte på 3.2, samt litt andre sømmer på nakkestøtten): Sidestøtte: Nakkestøtte: Lurer og på om ikke sømmene på nakkestøtten bak og er litt forsjellig. 3.2 interiør har og "puter" med sømmer ut i dørtrekkene både fremme og bak. Mener ganske sikkert på at dette og kun er på 3.2:
 18. 1 poeng
  Går her i byen
 19. 1 poeng
  Ikke fra idag men...
 20. 1 poeng
  lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Fikk ordna bestilling av div deler idag:
 21. 1 poeng
  Ja, si det. Angrer på at jeg solgte den selv, spesielt til feil person. Sånn ser den ut idag.
 22. 1 poeng
  Da var den "store" dagen kommet! Første kjøretur med nermest 100% ferdig 540i 😀👍 Turen gikk til et tidsmessig nøye planlagt BMW CCN Nordland treff, kunne ikke passet bedre vel? 😅 Og så var det kveld og mørkt for denne gang. Får bare venne seg til å stå ute, for dette er bruksbil 😉
 23. 1 poeng
  hsd

  E30M3 S14 + E30 S50 Kompressor

  I siste innspurt på motorrom også før lakk. Alt ble slipt platereint inkl frontkasset før epoxyprimer. Malte alt, og brukte det egentlig som slipegrunning. Sparkla ut diverse småfeil og lagt ett midlertidig strøk med den grunninga eg skal bruke før lakk for å se at overganger o.l var grei. Fant egentlig ingen tegn til rust i falsene der e30 m3 ekspansjonstanken monteres, så valgte å ikke borre den av. ( er vell samme som er batterikasse på 320 og nedover, men da uten de brankettene på bildet) Var litt i tvil rundt fuging av dempertårn, da med tanke på hvor "clean" jeg ville ha det. Er jo egentlig kun tårna som ikke blir skjult av strukturmasse eller deksler/matter. men endte opp med å ta det ganske bredt og grovt, syns det passer mest mtp det ellers blir veldig fokus på oem og originaldeler. Skal ha alt av tanker o.l i motorrom originalt, så da må nesten fugene stå i stil liksom lyst å ha alt ryddig og pent, men ikke for glatt/strøkent. litt vanskelig å forklare, for se om det blir bra. leita fram igjen forskjermer som har vert pakka vekk siden i fjor høst, da dem er tectylert på baksiden slik hele bilen var under. Skal fjerne tectylen, male med gult, så struktur og lakke i bilens farge på innsiden. måtte derimot prøvemontere litt for å se
 24. 1 poeng
  Her er mine to små
 25. 1 poeng
  Bare hyggelig det 😊 Gleder meg til flere bilder. Edit: Skal innrømme at det var utrolig frustrerende å vente de to ukene før det kom frem. Haha. Håper Mini vil kose seg og få mange gode minner med bilen.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00