Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04/09/18 i alle områder

 1. 2 poeng
  Og noen bilder til
 2. 2 poeng
  Fruen be like: "M4’en ser så pinglete ut i forhold til i3’en".
 3. 2 poeng
  Kjøpte ny i går
 4. 2 poeng
 5. 2 poeng
  lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Kan med glede meddele at bilen lenger ikke har halogen på lampene. Tok par bilder under prosessen:
 6. 2 poeng
  lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  H&R Super sport👍. Bare å kjøre forsiktig😁 Legger denne i samme slengen. Trådløs lader:
 7. 1 poeng
  Ja Fredrik , her var det mye møkk etter tidens tann og hadde trodd det skulle bli sånn . Nå er det såpass at jeg frister å polere inni hjulkasser for å unngå at dritt fester seg igjen , men det blir for dumt 😃. Hahaha , nei hos meg på parkeringen finnes det ikke ugress en plass og det skal jeg vise en gang kontra de andre parkeringsplassene her. Her ligger det diesel , avfetting , ja alt som finnes . Til og med kattene driter ikke rundt bilene her lenger . Parkeringsområdet mitt , er Sørlandets svar på Tsjernobyl 😀😀.
 8. 1 poeng
  Kattlikzm

  Prosjekt F82 M4

  Shiiitt..! Ble bra med senk! Har sinnssykt lyst tilå senke F30en! Trenger bare noen som kan pushe meg til å gjøre valget. De bildene der gjør ikke akkurat valget noe enklere 🙉 Blir bra dette her! Love it!
 9. 1 poeng
  Det var ikke lite heller du fikk spylt bort, ser jo nytt ut inni hjulhusene der nå. Slikt er utrolig tilfredsstillende å se, rett og slett herlig å få vekk gammel skitt og olje 👍 Men en ting er sikkert, det kommer ikke til å vokse noe grønt i bakken der bilene dine har stått de neste 100 åra 😂
 10. 1 poeng
  La det bli L(ED)ys! I over to år har jeg gått rundt med tanken om å introdusere bilen til det 21.århundre ved å bli kvitt alt av halogen pærer inni bilen. Har sett mange biler med noen yalla-blå led lys som har gjort at jeg hele tiden har utsatt denne jobben. Var også frista til å kjøpe noen fra BMW, men jeg syntes det var litt for dyrt. For litt siden fant jeg en selger jeg har tidligere erfaring med på Ebay som selger LED interiør kit til diverse biler, og siden forrige bil jeg hadde pærer fra denne karen funka fjell, så var jeg keen på å prøve. Pakka inneholder 21 pærer, trim tool og instrukser på de fleste steder. Helt godkjent for noe som kosta en brøkdel av hva BMW selger. Likte spessielt godt at pærene kom med label og hver sin pose for hvor de tilhører Dette blir ikke noe DIY da det å bytte pærer ikke er allverdens vanskelig + det finnes helt sikkert titalls videoer om åssen man gjør dette på en F10/F11. Men jeg tok en del bilder for å vise før og etter forskjeller tho, så dette blir en bildetung update! LED i ute og LED inne - Deilig Tips til neste som måtte gjøre denne jobben: 1. Gjør det på dagtid. Jeg skrudde av lysene før jeg gjorde noe med dem bare for å være sikker, så resultatet av dette er jo at det blir mørkt. Det å stå med flash light på telefonen med en hånd, og trim tool i den andre gjør deg lite fleksibel. Mye lettere å gjøre på dagtid selv om det er morsommere å se resultatet med en gang når det er mørkt. 2. Se på pærene om det er noe merke eller indikasjon som er lett å huske, på den måten så klarer du å sette den inn den riktige veien (Led pærer fungerer bare på en måte som mange sikkert veit), så slipper man å dra den ut igjen og flippe for hver eneste lykt i bilen. 3. Er du usikker? Søk det opp. Det er så lett å knekke plastikken, og spesielt i dome lyktene foran og bak har en spesifikk måte å demonteres/monteres på. Ser så mye bedre ut live enn gjennom de crappy bildene, så dette var en oppgradering vel verdt! Morsomt hvordan de små tingene utgjør en stor forskjell. BTW, fikk mail om at donorlyktene er shipped, så det blir en oppgradering rett etter den andre
 11. 1 poeng
  Ny eksos i dag, nå har jeg da fjernet midtre demper, og erstattet bakre demper med en åpen magnaflow performance potte. Avsluttet med Ferrita utblås.
 12. 1 poeng
  hsd

  Skal vi flytte til polen?

  Er vell snikpropeganda for noe lugubre invisteringsgreier kalt invister i polen tipper jeg. Så ivertfall slik ut med det google leita fram. bare fanteri sikkert. Har vell googla om flytting til polen tenker jeg. Polen er derimot bare flott.
 13. 1 poeng
  Stas å hente detailet bil
 14. 1 poeng
  Tror jeg venter ett par dager til med å legge om til sommerhjul
 15. 1 poeng
  orala

  Motorrens 2013 520i nødvendig?

  Jeg ville sagt at dette er det ikke behov for. Jeg har eid og kjørt bil siden 1972 og aldri gjort en motorrens. Jeg bytter olje på 7 500 - 10 000 km. Det er jo heller ikke nevnt i vedlikeholdsplanen på noen bil som jeg kjenner til.
 16. 1 poeng
  Like digg hvert år den ser vårens første solstråler
 17. 1 poeng
 18. 1 poeng
  lagunilla

  Prosjekt F82 M4

 19. 1 poeng
  Ble bra salgsbilder av bilen til @Vanessa Halvorsen i dag! Flere bilder i annonsen https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=116644737&fks=116644737
 20. 1 poeng
  Etter 1200 km og 600 km i tett snøvær så bilen slik ut før siste etappe på nye 600 km som endte opp i Tromsø.
 21. 1 poeng
  Tok E28-en ut fra vinterlagring i dag. Byttet girolje og la om til sommerdekk, før tok en liten kjøretur. For en bil Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr
 22. 1 poeng
  Ikke så mye stort som skjer for tiden men har da gjort litt småpjask. Skiftet olje på bilen i helga, ble rimelig overaska da jeg tappa den for olje. Oljen jeg tappet av var like brun og fin som den nye jeg hadde på! Ellers så har jeg bare gjort den klar for eukontroll, ikke så mye interesant. Sender med bilde på tur til verkstedet i helga Felgene bynner å bli klare også, 3.5’’ kanter har kommet i posten, så gleder meg på å få på hjula igjen!
 23. 1 poeng
  Slik unngår jeg parkeringsbulker 👍
 24. 1 poeng
  Daniel.

  Gabz' garasjetråd

  Gubbestuk
 25. 1 poeng
  sluquet

  ''Fuck you I drive a BMW'' Genser

  Og åtte år senere er den like harry.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00