Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06/08/18 i alle områder

 1. 2 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Ble litt regn i helga, digg å se beading igjen på bilen
 2. 2 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Da var Aqua Gleam 0 ppm vannfilter bestilt igjen 😃 Gleder meg til å ha en på plass igjen! For dere som ikke er kjent med det, så slipper man å tørke bilen for hånd for å eliminere kalkflekker 👌🏻 Vask bilen, skyll med vannfilteret og la tørk i sola.
 3. 1 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Vurderte pris, erfaringer tidligere og det faktum at både min bror og min far har samme dekk så endte jeg opp med Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3. Har hatt 2 på 325i'en og de var utrolig bra! Kan bare bli bedre enn de som står på nå
 4. 1 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  En av de finere vinklene mot den mye omdiskuterte bakenden
 5. 1 poeng
  Gabz

  Min Grønne F31 - Selges

  Ble veldig tøft det oppsettet der!
 6. 1 poeng
  Når man har nydelig vær, fri, GStreff og en montego blå lakkert bil ja da blir det mye bilder. 🙈Tok flere hundre bilder av bilen i helgen men må spare dere for alle de 😂 prøve å spre dem litt ut. Her er hvertfall et par fra første del av turen til Bud, Valdresflya.
 7. 1 poeng
  danskiii

  danskiii's E21. C&C 12.08.18

  Stor takk til deg @fxslin, slikt som får en til å drive på og spesielt med posting og oppdateringer Må si meg enig med at den har kommet en lang vei (uten selvskryt), å lengre skal det nå bli etterhvert som tiden går.
 8. 1 poeng
  N.E.W.

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Kommer an på øyet som ser. Mtp at det er en SUV - om man kan kalle den det, så synes jeg Jaguar har lykkes ganske godt med denne (nå er ikke denne vinkelen den mest flatterende for iPace'n, men svært sjelden man "ligger på bakken" og titter opp på biler) At E-Golf er "pen" er greit nok, men du verden så lite spennede. Absolutt ikke noe nytenkende designmessig med den bilen, kanskje heller ikke så rart iom at Golfkarosseriet har blirr raffinert til perfeksjonisme over flere tiår - får å treffe størst mulig målgruppe.
 9. 1 poeng
  Aftenstur med noen kollegaer i går.
 10. 1 poeng
  MGunders

  Den store finn.no tråden.

  Blir ikke helt det samme å kjøpe M3 og få et vognkort med 318 i synes jeg
 11. 1 poeng
  Dette ble jo ganske så pent!
 12. 1 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Brukbart blank?
 13. 1 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Swissvax repostet bildet mitt , selvom de ikke er så stor som BMW så er det fortsatt stas
 14. 1 poeng
  Oh yes Jeg kjøpte det fra billige-senkesett.no Det får mye skryt hvertfall. Satser på det er bra greier! Ja, den kroneautomaten er niiice! Bavaria venter på noen deler som skal komme i morgen. Så da satser vi på utlevering i morgen. Og uendelig mye skruing på meg de neste dagene Nå fikk jeg nettopp mail om at noe særdeles snadderloffent er på vei til mitt nærmeste postkontor
 15. 1 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Ferdig! Mer ferdigbilder kommer
 16. 1 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Til slutt Swissvax Concorso. Min favoritt i min beholdning. Selv i varmen er den lett å få av! La også på GTechniq G5 på frontruta. Gnikket av med en våt mikrofiber. Funker alltid
 17. 1 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Håndtørking for å ta opp mesteparten av vannet
 18. 1 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Pga veldig varmt vær, så turte jeg ikke å la det stå lenge, så spylte av og lot bilen tørke litt før Prickbort ble påført. Det tok ikke lang tid.
 19. 1 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Da var det endelig dags for å legge på ny beskyttelse på GT'en. Etter sist håndvask så jeg at beskyttelsen hadde sluppet på de nedre karrosseri delene. Og lakken var ikke helt ren heller, så dette var på tide. Fikk bare håndvask til 17.mai.. Tilstand:
 20. 1 poeng
  Husker du hvor mye du betalte for fjærene Fahad? Eventuelt hvor du også kjøpte? Klarer ikke skjønne hva som gjør disse ACS fjærene så mye dyrere enn H&R/Eibach... Fant noen bilder for å vise sammenligningen mellom fjærene 520D på Eibach 30/25 535i på ACS fjærer 25/25 Aner ikke motor, men dette er originale M sport fjærer. Lekte meg også litt når jeg skifta hjul Tenker at et slik gap er fin kompromiss mellom kjørehøyde og look. Det skiller 5mm forskjell forran mellom ACS og Eibach hvor ACS blir omtalt som fjærer med "modest drop". Jeg vet ikke helt om jeg gidder betalte dobbelt så mye for ACS bare for å få 5 mm mindre senk. Noen andre med innvendinger her??
 21. 1 poeng
  Bildeupdate! Etter å ha lagt på sommertøfflene var det på tide med litt vask og stell av bilen, samt photoshoot med den slitne telefonen. Enjoy Ren og blank bil gir ro i sjela Lysten på senk har begynt å bli større, spesielt nå som 20" gir meg et fint gap som virkelig dreper looken på bilen til tider. Sett litt på Eibach 30/25, men på noen bilder ser bilene med slik senk helt "slamma" ut. ACS gir vel bittelitt mindre drop? Syns M-sport fjærer er perfekt i mine øyne, det er liksom så mye jeg ønsker av senk. Naboen har en F10 520d med M-sport understell, og bak er ikke forskjellen så stor mellom bilene våres, foran derimot... Jeg får 4 fingre inn mellom dekk og skjerm, mens på 520`n går det så vidt 3 fingere. Hva tenker folk? 30 mm i front er maks hva jeg tolerer av senk, mindre er ennå bedre, pluss ekke så fan av knash blå eller røde fjærer.
 22. 1 poeng
  La det bli L(ED)ys! I over to år har jeg gått rundt med tanken om å introdusere bilen til det 21.århundre ved å bli kvitt alt av halogen pærer inni bilen. Har sett mange biler med noen yalla-blå led lys som har gjort at jeg hele tiden har utsatt denne jobben. Var også frista til å kjøpe noen fra BMW, men jeg syntes det var litt for dyrt. For litt siden fant jeg en selger jeg har tidligere erfaring med på Ebay som selger LED interiør kit til diverse biler, og siden forrige bil jeg hadde pærer fra denne karen funka fjell, så var jeg keen på å prøve. Pakka inneholder 21 pærer, trim tool og instrukser på de fleste steder. Helt godkjent for noe som kosta en brøkdel av hva BMW selger. Likte spessielt godt at pærene kom med label og hver sin pose for hvor de tilhører Dette blir ikke noe DIY da det å bytte pærer ikke er allverdens vanskelig + det finnes helt sikkert titalls videoer om åssen man gjør dette på en F10/F11. Men jeg tok en del bilder for å vise før og etter forskjeller tho, så dette blir en bildetung update! LED i ute og LED inne - Deilig Tips til neste som måtte gjøre denne jobben: 1. Gjør det på dagtid. Jeg skrudde av lysene før jeg gjorde noe med dem bare for å være sikker, så resultatet av dette er jo at det blir mørkt. Det å stå med flash light på telefonen med en hånd, og trim tool i den andre gjør deg lite fleksibel. Mye lettere å gjøre på dagtid selv om det er morsommere å se resultatet med en gang når det er mørkt. 2. Se på pærene om det er noe merke eller indikasjon som er lett å huske, på den måten så klarer du å sette den inn den riktige veien (Led pærer fungerer bare på en måte som mange sikkert veit), så slipper man å dra den ut igjen og flippe for hver eneste lykt i bilen. 3. Er du usikker? Søk det opp. Det er så lett å knekke plastikken, og spesielt i dome lyktene foran og bak har en spesifikk måte å demonteres/monteres på. Ser så mye bedre ut live enn gjennom de crappy bildene, så dette var en oppgradering vel verdt! Morsomt hvordan de små tingene utgjør en stor forskjell. BTW, fikk mail om at donorlyktene er shipped, så det blir en oppgradering rett etter den andre
 23. 1 poeng
  Gorg

  F34 320D Gran Turismo - Interiørdetailing!

  Noen snaps fra mobilen For et nydelig hus, føler meg priveligert å få lov til å bo der!
 24. 1 poeng
  Passelig misunnelig på denne turen, Runar.
 25. 1 poeng
  Gorg

  Hva har du som bakgrunnsbilde på telefonen?

  Hvis noen vil ha bakgrunnsbilde til telefonen så ligger det mange i storyen min på instagramkontoen min ✌🏻
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00