Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08/05/18 i alle områder

 1. 4 poeng
  Ikke tatt idag men tok en liten kjøretur forrige/denne uka. Ble gjennom Sustenpasset og Grimselpasset i sveitsiske alper blant annet . Totalt en meget rask tur fra Tvedestrand til Nice og tilbake. Totalt 5860km på 5 dager. Spontantur siste uka i ferien. 😊 på hele turen var alpene i Sveits høydepunktet med turen fra Nice til Grenoble som en meget god nr2. Fikk også dratt M4en godt ut på autobanen.
 2. 3 poeng
  På tur! Spotta et par kule ting i dag:-) Dansk BMW carclub bil på museumet på Rjukan. Liten tysker inne i museuemet. Og denne vakre 326 (1936) her ved Seljord og nei, så ikke sjømonsteret:-)
 3. 3 poeng
  Endelig er MC tilbake etter 3 mnd, tar tid å skaffe deler til 20 år gammel sykkel. M5 har fått selskap i garasjen.
 4. 2 poeng
  Noen få bilder i litt bedre lys. Dog da fortsatt kun tatt med mobilen.
 5. 2 poeng
  Et lite stopp før kattevasken skal taes. Her avbildet med nødfelger og dekk, da bilen reagerte på nytt merke dekk til de vanlige felgene...
 6. 2 poeng
  Det har du helt rett, @papertiger. Hadde nok ikke gjort så mye, så fort hadde det ikke vært for dere gutta inne på bimmers:)
 7. 2 poeng
  Når unger og bikkje er på ferie! Og kona vil på campingtur og jeg vil på biltur....
 8. 1 poeng
  Ron Jeremy

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Denne er ikke offisiell, kun et utkast som sies å ligge tett opptil originalen. Som vanlig kommer sedanene først, begynner vel produksjonen Q4. Spent på hybrid versjonen, så håper jeg endelig BMW har klart å adressere hjulstøy i en 3 serie...
 9. 1 poeng
  ogee1

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Jøss, det var skikkelig fulltreff på begge variantene. Touringen kan jo nesten konkurrere med F11i tøft utseende.
 10. 1 poeng
  Takker! Venter enda på pæresokkler som passer til coupelyktene.. Får dem forhåpentligvis over helga 👍 Fått gjort litt da 😊 Nye skiver og klosser rund baut. Tenker meg nedover til Vålertreffet til BMW CCN i September, så da er det greit at bremsene funker tur-retur 👍
 11. 1 poeng
  Frode D

  F80 M3 San Marino blå | Bilder

  Igår gikk jeg over førerstol, midtarmlene og ratt med rens. Og etterpå fikk alt av skinn innvendig et runde med fuktighet. Swissvax Leather care kit som ble brukt Syns det var mye dritt i førersetet på ett år. Setene ble som nye (ikke at de var så verst i utgangspunktet ) Idag bærer det over til Tønsberg og treffet Slammed Intervention i morgen. Første skikkelige treff i Norge med bilen.
 12. 1 poeng
  Ser ut som skuffen i nattbordet til min mor.
 13. 1 poeng
  Liten tysker får haik fra stor tysker. Synd at Wingbar-stativet mitt bråker som faen på F34. På E90 var det mye stillere. Et drøyt år etter at jeg byttet ut høyttalerene mine har jeg endelig tatt meg tid til å nerde litt med DSP-en. Fikk satt delefrekvenser og målt avstand fra førerposisjon til høyttalerene. Synes det begynner å komme seg lydmessig nå sammenlignet med standard HiFi.
 14. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - San Marino Blå M3 F80

  Snakker om marginer
 15. 1 poeng
  Nytt garasjebilde
 16. 1 poeng
  Digger dette bildet 😍
 17. 1 poeng
  For å komme med en oppdatering av saken her for ev. andre som søker svar på samme problemstilling. DISA-ventilen på innsuget, den bør tas ut og sjekkes. Svært enkel å ta ut. O-ring som tetter mellom ventil og innsug bør skiftes, vanlig at det kommer falskluft inn her. Start motoren og la den gå på tomgang, DISA-ventilen skal lukke på tomgang. Ved å gi litt gass skal ventilen åpne. Dersom DISA-ventilen ikke lukker på tomgang så sitter enten spjeldet fast, eller membranen i vakumklokka er gåen slik at man ikke oppnår vakum nok til å lukke spjeldet. Jeg skifta membranen og DISA-ventilen var oppe å gå igjen. Feilsymptomene jeg har hatt er helt vekk, bilen kjennes som man kjører i nedoverbakke i forhold til tidligere, ujevnt drag i motoren ved full gass er vekk og drag opp mot fullt turtall har jeg fått DISA-ventilen er kostbar fra BMW, rundt 3000kr. Brukt DISA-ventil er ikke å anbefale. Bedre å kjøpe Rep-kit. Du får både nye membraner, rep-kit på spjeld og alt sammen fra https://vanos-bmw.com/.
 18. 1 poeng
  lagunilla

  F30 - knirking

  Staget er merket med rød, de blå er der skruene sitter. Sjekk om de er løse.
 19. 1 poeng
  Har nå testa to termostater ved å koke dem i e kjele, venstre er ny fra bmw og til høyre er den vi kjørte nedover med som var nymontert i 2015 på verksted og er ikke orginalvare. Det har blitt altfor lite vask på turen og bilen var på tur til å forsvinne i bremsestøv å sot fra eksosen, bakparten var helt svart av eksos Så da var det bare å komme igang med vaskinga og plutslig var bilen titansilber igjen me sølvfarga felger Igår ble alt som gikk sundt på turen bestilt nytt inkludert servicedeler. Så nå skal denne gjørest istand og mest mulig klar til eu i oktober, menst alpinaprosjekte skal monterest sammen igjen og vaskest før den bli satt på lagribg fram til jeg er ferdig med førstegangstjenesten i august neste år Arti å se folk har fulgt med på turen, skulle gjerne hatt like spennende innlegg framover men er redd det blir stille en stund pga millitærtjeneste om 2 uker
 20. 1 poeng
  lagunilla

  Er det dumt å kjøpe F11 med N47 motor

  Jeg er ikke ansatt hos BMW, men Bilia. Stor forskjell. Trådstarter spurte et spørsmål, og jeg svarte og delte min erfaring som BMW mekaniker. Ser du seriøst noe gærnt i det? Hvis alle skal holde kjeft, hva er da vitsen med forumet?
 21. 1 poeng
  morkan

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  En god start på dagen når du kan ligge bak denne flotte klassikeren noen kilometer på vei til jobb i dag morges😁
 22. 1 poeng
  Werther

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Har sansen for designet til RX7 FD. Denne 1993-modellen er US-import med venstreratt.
 23. 1 poeng
  lagunilla

  X3 F25 - dashbord lyser som juletre...

  Dessverre så kommer vi til å se massevis av F25 med samme sympton. Synes 25 000 er billig i forhold til jobben og deler. Hos oss koster det nærmere 40-45kkr. Sånn ser kabelpølsa ut:
 24. 1 poeng
  patorger

  X3 F25 - dashbord lyser som juletre...

  Ja...da var feilen funnet. Det er vist et problem på enkelt av disse F25 at vannet fra frontruten dreneres slik at vanne treffer en kabelkveil. Over tid får denne kveilen skader som følge av spylervæske med sprit etc - så blir det kortslutinger i kablene. Kostnad 25k!! ....da blir det nok ikke noe bil til ferien. Bilselger har vrient med å få tatt avgjørelser.... Fikk nemlig bekreftet at verkstedet som tok kontrollen klarte å få bilen ferdig til ferien 11 juli! Har bedt om en plan- og forslag hvordan vi skal få ordnet dette med selger- men har fått til svar at "skal se på det i løpet av uken" - da går jo toget for sommerferien og hele dritten.... Uansett hvordan du vrir og vender på dette så er det bilforhandlerens problem og få det fikset - og så blei det også nå da mitt problem med at bilturen i sommer kan gå "åt skogen" - grusomt å ikke kunne bare betale for reparasjon og kreve pengene tilbake etterpå....
 25. 1 poeng
  Takk for det Paul Robert 😀 Ja nå gleder jeg meg skikkelig til årets tur 👍
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00