Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 09/15/18 i Innlegg

 1. 27 poeng
  Fahad

  Min F80 M3 Sakhir Orange

  Har kjøpt meg 2018 modell F80 med Competition Package 🙂 Norsk bil med 5 år garanti. Strøken utvendig og innvendig. Forrige eier har ikke fjernet folien på fothviler og M3 logoene engang 😁 Henter bilen på onsdag. Utstyrsliste: 21T 20"M 666 248 Oppvarmbar Rattkrans 2MK M Dct Whit Drivelogic 2VF Adaptiv M understell 302 Alarmsystem 322 Comfort Access System (Nøkkelløs) 3AG Ryggekamera 420 Ekstra mørke Bakruter 423 Gulvmatter i velour 430 Automatisk Avblendbare speil Utvendig, inkl el innklaffbare speil 431 Automatisk Avblendbart Speil innvendig 459 El.justering av Seter m/minne 508 Parksensor Foran og Bak 521 Regnsensor 534 Automatisk Klimaanlegg 544 Cruise Controll med bremsefunksjon 552 Adaptive LED hovedlys 563 Lyspakke 5AC Fjernlysassistent 609 Navigasjon Professional 610 Head-Up Display 654 DAB+ Radio 688 Harman/Kardon Høytalersystem 6CP Apple CarPlay Forbredelse 6NW Telefon m/Tråløs Ladning 6WD WiFi Hotspot 760 Individual Høyglanspolerte sorte lister 775 BMW Individual antrasitt taktrekk 7MA Competition Pakke 7MN M-Competition Pakke 8A7 Norsk Språkversjon 8AW Norsk Instruksjonsbok 8TH Speed Limit Information 2PA Tyveriskiret hjulbolter 2VB Dekktrykkindikator 2VC Mobility Kit 493 Bagasjeromspakke 494 Varmeseter foran 4AE Midtarmlene foran skyvbart 502 Lyktespyler system 5DA Deaktiverbar passasjerairbag foran 698 Area-code 2 6AC BMW Nødanrop 6AE BMW Teleservice 6AK BMW Online Service 6UH Trafikk informasjon 8TG Anti-theft system Legger ut noen annonsebilder:
 2. 20 poeng
  Update av den avorlige sorten . Som dere har sett , har dagen gått med på e61 jobbing . Fikk ikveld besøk av Fredrik90 , noe som alltid er gøy . Han hadde tilgang til prøveskilter og vi ble enige om en testur . Mens han satt på skilter , kjente jeg en indre redsel /kvalme .. Fader , sist godkjent i 2003 , sist på vei i 2008 ?Huff , ble dårlig innerst inne .. Hvordan skulle dette gå? Ville kassen funke etter overhaling av en amatør som meg ? Ville alle lekkasjer som har vært , holde tett ? Ja mye surret rundt . Uansett , vi listet oss ut på veg , og Mini satt spent baki . Fredrik sitter på siden og sier at ja dette er 10 år siden sist . Og de første km merket man at den var sur og seig . Rett og slett trøtt . Men etterhvert som den blir strukket på og varm , skjer der ting 😀 Den reagerer mer og mer og ikke minst ,DEN girer fint og treffer alle gir perfekt ❤️❤️❤️.Halleluja . Etter en mil , så måtte vi ha litt diesel og la oss presentere 10 årets første fylling : Så ble vi enige om å ta en litt lengre tur og vi tuslet avgårde . Forsiktig på pedal og alle gir detter inn på plass, girer fint ned opp alle bakker , til nå veldig bra 😃. Vi kom dit vi skulle 2,5 mil senere og ingen problem . Noen bilder / Sjekket og lekkasjer , men ikke noe å se . På vei hjem , ble den testet opp en bratt lang bakke og der tynet jeg den maks , og det likte den . Tror det meste løsnet av gammel drit og bilen ble bare kvikkere og kvikkere 😀. Hjemover og etter tilsammen 6 mil , ingenting farlig og melde . Så vet dere hva ?? Etter 9 måneder med jobb og slit , Timer med feilsøking , rengjøring , skrudd ditt og datt , så tror jeg at meg og Mini kan klappe oss selv på skulderen og si JIPPIi, vi har fått den på veien 😃 Teksten Veien tilbake er reell 😀. Nå er den der den skal !!!! Hvem hadde trodd det ? Ikke jeg hvertfall en stund 😀. Dette var så gøy at jeg skulle kjørt i hele natt om jeg kunne 😃 Men Fredrik, tusen takk for hjelpen , du er utrolig , det sier jeg 😀 Og ja som du sa , er et mandig svev i den 😃 Igjen vi er så glade nå .
 3. 17 poeng
  Stawky

  Min Techno Violet 330Ci - Tilbake i E46!

  Etter litt over 2 år med diverse biler etter jeg solgte forrige 330 så måtte jeg tilbake ^^ Måtte som vanlig ha en farge som er litt utenom det vanlige Orginalt en 318, men er komplett ombygget til 330. Har selfølgelig en del planer, både kort og langsiktig: Kopi speil skal byttes ut med org M3. Bestillt Nye Coilovers. ST XTA coilovers og KW krengestag bestillt. Eisenmann cat-back eksos. Bestillt. Kopi CSL luka skal byttes ut med Org CSL luke. CSL eller M3 frontfanger vurderes. M3 fanger og leppe bestillt. M3 sideskjørt? Vurderer også amber blink på hele bilen. Harman Kardon e.l. oppgradering + 2din Andre interiør lister. Forsterke bakstilling. Forsterke oljepumpe. Litt oppgradering av bremser. Powerflex foringer LSD Kompressor Nye felger til neste sesong! Apex Arc-8 bestillt! Her er et par bilder fra annonsen siden været har vært kjipt og har ikke fått vasket og tatt bilder selv enda.
 4. 17 poeng
  Tilbake til bmw igjen :-)
 5. 16 poeng
  Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Hentet meg nye vinterhjul idag Originale 8x19" og 9x19" Style 331. Står allerede piggfri vinterhjul med masse mønster på dem, så blir bare å bolte på bilen når den tiden kommer. Får se om det blir noe spacere også, må bare hvordan de ser ut på bilen først. Tror det kan bli meget bra.
 6. 16 poeng
  For en farge 😍 Føler meg forelsket!
 7. 16 poeng
 8. 16 poeng
  Nettopp eu godkjent, 13år siden sist
 9. 16 poeng
  Bursdagsfeiring og diagnose test . Ok dere , da må det oppdateres her . Og vi starter med feiring av eier . Hun fylte jo 18 her i august , men familiebursdag skjedde igår . Og i og med hun ble 18 og er hardcore Bmw jente , følte vi at vi måtte gjøre noe ekstra som tema i selskapet . Og hva passet vel bedre enn å lage en Bmw bursdag? Men det å lage en sånn bursdag med effekter , er ikke lett . Man må jo få tak i ting og bare det i seg selv var jo en hel jobb. Så jeg begynte forrige uke . Kona satte nabo i sving med lagring av bordkort, da hun er meget dyktig med sånne ting . Fru Sveigis var rundt hele sør Norge og fant servietter , kakepynt , ja alt som var så likt fargene til logo osv 😀. Jeg tok en tlf til Bavaria Arendal og fortalte om bursdag og hva temaet var .De ble i fyr og flamme og skulle se hva de kunne hjelpe til med av ting enn kunne pynte med . Sjokket ble jo stort da jeg kom opp og en stappfull pose med Brands , lå der og et godt utgangspunkt for pynt . Men er jo rart , dette ville jeg legge mer i . Tok en tlf til Kr sand og ,og de synes dette var rått . En tur dit og masse dingser og dall ble hentet og nå var alt klart . Fredagskveld ble brukt til pynting av stue og kjøkken og etterhvert ble det klart . Så før gjester kom , la meg vise det ferdige resultatet : Som dere ser , går det meste i blått og hvitt. Et par til : Bmw dropsene pyntet bra . Eget bord med div hun fikk av begge Bmw butikkene : T shirt og caps var grei pynt : Og etter pizza kom jo det beste : En absolutt nydelig kake som falt i smak hos alle .😃 I forbindelse med festen , fikk hun jaggu gaver fra Bav Arendal/Sørlandsparken : Spennende med pakkepose : Og må jo si at det var kjempeflotte gaver hun fikk . Original Led lommelykt fra Arendal og Bilpleieprodukt fra Kristiansand: Dette var en kjempefest for alle og de synes det var stilig alle sammen .😀 Mini ble litt satt ut da hun så det . Igjen gøy . Men seff ikke noe bursdag uten litt bil 😃 Fikk lånt noe gull på torsdag: Og hva er dette ? Jo noe jeg svært gjerne skulle hatt , diagnoseapparat til gamle e34 osv : Digg!! Mens gjester koste seg med kaffi og prat , tok jeg og svogeren min en tur ut og måtte kjøre litt TDS. Etter turen , koplet vi på apparatet , for leting etter feilkoder . Han er bilmekaniker og visste alt om dette apparatet . Vi gikk gjennom alt som var på menyen , alt fra motor til girkasse og ingen feilkoder lå inne på hverken kasse eller motor .TAKK!!! Eneste feilkode var airbaglampe og den slettet vi og er nå iorden 😀. Vi kjørte en stund igår og merker at bilen funker gull og går mer eller mindre som ett skudd nå . Altså en flott dag for alle og for bil 😃❤️.
 10. 15 poeng
  danskiii

  danskiii's E36 328i, vinterdyr

  Godkjent!!!! 💪💪💪
 11. 15 poeng
 12. 13 poeng
 13. 13 poeng
  awt

  Den store finn.no tråden.

  Det å kunne lagre bilder fra Internett er tydeligvis en egenskap som er i ferd med å dø ut.
 14. 13 poeng
  Fikk nå bekreftet av Codan at det ikke blir bonustap, da skaden skyldes naturskade (storm). Så det hjelper jo litt. Heldigvis blir tapet da bare egenandelen, som er fire tusen kroner. Codan dekker også leiebil. Så må gi tommel opp til Codan her, de ordner virkelig opp når det skjer noe
 15. 13 poeng
  individual Imolarød 650n på bukken i vente på noen andre felger, Satt jalla 21 felger på den, men nå blir det kledelig med 19 BBS felger. Her ved siden av min Z3m coupe med hvite felger(skal lakkes til vinter). Ikke min 650, men en i familien som jeg skaffet den for.. Kanskje jeg må ha den selv. Frister med den fargekomboen, helt nydelig. Imolarød facelift e63 vokser ikke på trær, og med krem interiør og maple treverk.
 16. 13 poeng
  Lagde en liten sammenligning av før og etter. Har bestilt meg Flowmotion One, en slags stick til tlf, som hovedsaklig skal stabilisere videoen. En liten gimball altså 😅 denne har jeg ventet på siden mars, men nå skal den være like rundt hjørnet visstnok. Med den satser jeg på at det blir flere videoer og montasjer. 😎
 17. 12 poeng
  Ehm, ja.... Vi prøver igjen å gi Bimmers.no et forsøk på å være litt aktiv. Var VELDIG aktiv i E36 perioden, så glemte jeg hele greia og laget en liten tråd om E92 335ien når den ble handlet. Letet i noen måneder etter en i3 i fjor sommer, ettersom det var det mest fornuftige man kunne gjøre når vi hadde tre biler, en bruksbil i form av en BMW E87 118D, en space wagon klar for gjenbruken og 335en som kun ble sommerkjørt (såvidt det engang) men som lyn fra klar himmel fikk madammen info om firmabil og hele i3en ble lagt på is! Da begynte letingen etter M3 2-3 måneder med leting så ble 335ien ble solgt på en onsdag og allerede torsdag var jeg og en kompis på vei til Oslo for å kjøpe M3. BILEN: 2003.5 mod, 65K på telleren, karbonsort og det meste (alt?) av utstyr, supersprint race bakpotte, OEM 19" og CSL bakfanger. Stod angel eyes på bilen, med de forsvant dagen etter bilen kom hjem Kjørte bilen svært lite, men kjøptel itt nips. Noen liker det, andre ikke, men satt på sort grill foran og i skjermene, mørke blinklys. Har de andre i tilfellet jeg ombestemmer meg. Kjøpte CSL kopi bakfangerinnsats og CSL kopi frontfanger som jeg monterte og da var igrunnen sesongen over. Hente bilen fra vinterlagring og byttet bærearmer foran og monterte powerflex foringer med en gang grunnet noen dårlige foringer. Har kjørt bilen hele 750km i 2018, men det var også grunnen til å handle en slik bil. Kun for kos. Bilen er nettopp godkjent med KW V3 understell. Skal poste mer bilder og info etterhvert.
 18. 12 poeng
  KimH

  Z4 Coupe E86 + 1 Serie F20

  Nye felger ble hentet på fredag. Dette hadde jeg virkelig gledet meg til! Her er også tonede ruter fjernet. Jeg syntes dette løftet bilen veldig. Har også hatt en indikator på at en av pærene har gått. Etter flere runder fant jeg ikke denne, så da startet letingen. Fant til slutt ut at en av angel eyes pærene hadde for lav wattstyrke! Litt bilder: Her ser vi forskjell på orginal og uorginal parklyspære: Jeg hadde allerede bestilt 2 nye OEM pærer, så nå er jeg heldigvis ikke gul i trynet som en standard wag eier lenger Senterkopp var første modds på disse. Alt i alt vedlig fornøyd med resultatet! Nå begynner det å ligne noe
 19. 12 poeng
  Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Sjel-balsamering fortsetter ettersom en etterlengtet pakke idag kom på plass. Aaaammmmm. Denne gangen emblemet foran som sårt trengte bytting. Var originalt her også, men det hvite hadde forsvunnet, diverse irring, og det blå var foliert med samme versjon av satans verk som det bak. Enorm forbedring og en veldig viktig del av bilens helhetsinntrykk. Godt å ha det på plass. Idag markerte også siste dagen av mitt eierskap av E28'en. En era er over og en annen begynner. Skal ikke legges skjul på at jeg har hatt min fair share med nedturer og pengesummer i dass med denne bilen, men veldig godt å vite at den er i hendene på en meget hyggelig mann som skal ta vare på den og gjøre den strøken igjen. Så jeg er veldig fornøyd med salget og glad for å ha den borte herfra så jeg kan snu fokusen helt over på E92'en (og MX5en). Adios! På vei til sitt nye hjem i Stavanger
 20. 11 poeng
  Rudskogen med M2, M3 og M4. Bremsene gått på jernet og snart ferdig med de og😁!
 21. 11 poeng
  Har faktisk kjøpt meg enda en F11 i dag! Planen er å fikse et par småting på den også kanskje tjene en liten slant, da jeg fikk den til en ganske fordelaktig pris
 22. 11 poeng
  lagunilla

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Jo, det kryr av utlendinger overalt og brenner biler i hele Oslo.
 23. 11 poeng
  Du, Magne... hva faen putta du i frokosten din idag?
 24. 11 poeng
  I dag har jeg gjort en ganske enkel modifikasjon alle kan gjøre. Perforert bilskiltene. Det sparer ufattelig mange gram, og gir en utrolig bøs racing-look!
 25. 11 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00