Toppliste


Popular Content

Showing most liked content on 03/19/18 in all areas

 1. 4 points
  Clipictrial

  BMW E39 S50B32

  Hei Legger ut noen bilder av bruksbilen min som har fått seg en gjennomgang i vinter. Tenkte kanskje noen ville se en litt spesiell E39! Dette er i utgangspunktet en 1996 mod. 528iA som har fått en del oppgraderinger. Lista begynner å bli ganske lang: - S50B32 motor m/tilhørende 6. trinns girkasse. Omsveiset bunnpanne, custom ledningsnett, custom mellomaksel, custom oljekjøleroppsett og Alpina eksosanlegg. - E39 M5 bakstilling med oppgradert differensial (40% brems). - Bilstein PSS9 justerbare coilovers, Eibach stabstag, Powerflex foringer og M5 bremser m/slissede skiver. - To-tone beige/svart sportsinteriør m/facelift ratt og ZHP girkule - Originale Hella faceliftlykter foran & bak. - Kärscher carbonfrontleppe - M-sport støtfangere m/tilhørende innerskjermer osv. - BBS CH 19x8,5'' og 19x10'' med Toyo R888 gateslicks. I vinter har jeg sveiset rust i jekkfester bak, pusset og lakkert hele bilen under samt gått gjennom tank/fuelsystem og bakstilling. Motoren har fått nyoverhalt vanos, nye pakninger, overhalt register osv. Bilen er under montering og skal på lakk rett etter påske, flere bilder kommer etterhvert Mvh Thomas Netlandet
 2. 3 points
  Tollefsen

  E92 335D Individual Rubinschwarz

  Da var det gjort...sommerhjul montert i mars Ser at jeg må få justert camber fremme asap, så er i kontakt med en person om å handle BWS 500s
 3. 3 points
  Walkabout

  BMW 3 Serie (F30)

  Det aller viktigste å reflektere nøye over i nærværende situasjon, er først og fremst å umiddelbart slutte å skrive "lol" og "lissom" Så til det underliggende spørsmålet som omhandler bil - du har ikke vurdert en E90 facelift istedenfor, med lavere kilometer? Meget habile og utprøvde biler med få problemer etter det jeg har skjønt.
 4. 3 points
  Fikk også en flott BMW jakke på senteret 😃
 5. 2 points
  Da har jeg forhåpentligvis ordnet instrumentet, virket som det var dårlig kontakt i tank/tempmålere (sjukdom), løsnet på begge klokkene og pusset ned pinsene og overflaten av selve speedometeret, det var irrete så får håpe det får mer kontakt nå samtidig penslet jeg målerne røde da de andre målerne i midtpanelet er røde. Gjorde dette slik at det matcher om hverandre, ble veldig fornøyd med resultatet! Bilder av kveldens gjøremål : ferdig resultat med speedometeret på plass kommer i morgen!
 6. 2 points
  La meg få poengtere på nytt hvor mye jeg setter pris på at du er originalpolizei når det kommer til denna! Blir trist når jeg ser E34 med sota lykter og 19" japsefelger kommer nedover gata med så mye bass at hele bilen er på tur å riste i biter.
 7. 2 points
  Marius2002

  BMW 3 Serie (F30)

  Først og fremst kult at du velger BMW. Selv om forsikringen er dyr som ungdom lønner det seg å sette den på deg selv. Du får igjen ungdomstillegget om du kjører skadefritt frem til du fyller 24 år. Da får du plutselig en ok sum, samtidig som du har oppspart bonus. Kræsjer du og det er på deg selv, okei synd, men kræsjer du med foreldrenes forsikring vil de tape bonus og jeg regner med du da må betale de mellomlegget fram til de er oppe på rett bonus igjen. F30 er fine biler, men BMW er ingen billig bil i innkjøp ihvertfall. Vedlikehold og deler er greit priset, ikke værre enn noen andre. Selvfølgelig, sammenligner man en Yaris mot en 5-serie... BMW er solide biler som med vedlikehold holder like bra som andre merker som har blitt vedlikeholdt.
 8. 2 points
  Reiste innom Stuttgart, hvor planen opprinnelig var å ta turen innom Porsche Museum. Der måtte vi snu i døra, det var en filminnspilling som foregikk hele dagen. (Lærdom: LITT planlegging skader ikke, selv på roadtrip). Heldigvis finnes det andre bilprodusenter også, i Stuttgart. Det ble en runde til i den fine rundkjøringen (Altså, hjemme i Norge blir du jaget dersom du reklamerer for butikken din LANGS veien, her setter de frem full size Porscher på stolper midt i rundkjøringa!) Lunsj ble handlet inn på Aldi Süd, og ferden gikk videre sørover. For østlendinger virker det litt rart å kjøre sørover, for så å møte på svære fjell, men sånn er det bare. Kirketårnet som er avbildet, ble sammen med hele landsbyer satt under vann i 1940-årene, når elven ble drenert. Overnattet i St.Anton Am Arlberg, Østerrike. Hyggelige hotellpriser i alpene sånn før sesongen begynner. Det smakte "sånn passe godt" med svinesnitzel og en stor pilsner. Dagen etter gikk veien nedover i Italia, langs Gardasjøen, til Milano, og så langs Liguriakysten, over til Frankrike og Monaco. (Lærdom 2: Sykkelritt OG nasjonaldag i Italia = småvanskelig å få overnatting når du reiser på budsjett) Artig å ha kjørt i Formel 1- løypa i Monaco, og en rekke artige SP (Strade Provinciale = små snirklete landeveier) langs kysten i Italia, en av få ganger en 1-serie har virket for stor.. Ferden videre gikk gjennom Parc Natural du Verdon på franske landeveier av god standard, opp til Grenoble. Her ble skolefransken endelig satt ut i live, det var (mer enn) nok år siden den ble lagt i glemmeboken. Servitøren måtte innrømme at han kunne engelsk, og serverte karbonader "du cheval" (ja, av hest) Neste stopp var i Geneve/langs Genevesjøen. Mye dyre biler å se der, men også overraskende mye små Audier (og det var ikke A3, derimot S3 og oppjazza A1). Overnatting i Basel, med nok et sentralbanestasjonsbilde. Her ble hotellet bestilt i siste liten, noe som medførte firestjerners til very nice price. I Basel regnet det svære bøtter, men det var lokalfotballoppgjør OG et eller annet Champions league-greier, så mye folk i gatene. Maten ble inntatt i hotellets restaurant. Kostet på meg fersk, hvit asparges, men nøyde meg med Cola til drikke. Servitrisen skal ha pluss i margen for ikke å ha kritisert drikkevalget åpenlyst. I Hannover ble det et stopp i Herrenhaüser Gärten, et svært parkanlegg, mer enn to kilometer langt.
 9. 2 points
  Måtte knipse litt med mobilen etter en vask i dag. Og nei, tåkelysene er ikke LED, de ble bare blå-ish på bilder
 10. 2 points
  Reisebrev del 4: Etter informasjon og oppdeling i grupper så startet vi med kjøring. Første del var bremsing med hinder. Akselerasjon til 70-80 og så brems. Ganske lik elgtesten på glattkjøring i Norge. Slet litt med å bremse litt for tidlig, var visst litt ivrig Her kjørte vi med M140i og 120d Del to var slalom og det gikk ganske greit. Power, lift-off, turn, osv. Kjørte også her med M140i og 120d mener jeg. Del tre var å kjøre på en isbane, type sirkel for å lære å drifte. Jeg kunne det visst passelig bra fra før av, men bakhjulskjøring hang fortsatt i litt. Se video Her kjørte vi bare med M140i, herlig liten bil med deilig lyd Endte med "perfect" fra instruktøren! Tror heller ikke så mange ble bedt om å kjøre andre veien midt i driftinga, hørte ikke om noen andre som gjorde det. Del fire var å kjøre Figure 8, eller egentlig to 8 tall. Og det gikk ganske greit det også. Instruktøren sa noe som "I can see that this comes easy to you" Ligger klipp av det på den fremhevede storyen min på Instagram. Etter det var det tre eller fire forskjellige rallybaner (varianter) vi kjørte med 430d, 330i, 340i, M140i. Legger ut video av det senere. Likte aller best å kjøre M140i og 340i. Disse var jo mest motorsterk og hadde kjappest respons når man trengte "POWER"! Merket en del forskjell på 340i og 330i, at den sistnevnte ikke reagerte så hurtig. Nok kraft til å drifte, men når man kom igjennom en sving og hadde sluppet gassen så kom ikke det nødvendigvis raskt nok tilbake. Ellers en herlig bil! Nivået på instruktørene var utrolig høyt, og lærte masse av de. Sitter igjen med en fantastisk opplevelse, mange nye bekjentskaper og masse ny lærdom.
 11. 2 points
  Slik unngår jeg parkeringsbulker 👍
 12. 2 points
 13. 2 points
  AJ82

  Min 2014 Alpina D3 Touring Allrad

  Idag ble det en deilig 5 timers søndagsvask 😀 Fikk lagt et nytt lag med voks og tatt den skikkelig innvendig. A.J.
 14. 2 points
  Reisebrev del 3: Bilene vi fikk kjøre var: 430d Gran Coupe xDrive 330i xDrive M140i xDrive (en av to) 120d xDrive M140i xDrive og en 340i xDrive, nummer 5 og 6 er jeg ikke helt sikker, fikk ikke tid til å studere alle. Men tipper det var 330d og 340i. Så var det klart til kjøring!
 15. 2 points
  Første video fra turen på youtube Vi fikk, jeg og @IdurPedur sitte på med en av instruktørene på Hot-Lap. Det var ganske vilt
 16. 1 point
  Tollefsen

  E92 335D Individual Rubinschwarz

  ja hvis han er villig til å selge
 17. 1 point
  316

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Dem sier nok regress med stor r. Man totalvraker ikke bil av å kjøre i fartsgrensen her, med sommerdekk eller ei. Dette lukter idioti.
 18. 1 point
  Stonescream

  BMW 3 Serie (F30)

  Hei, Planlegger du å fikse alt selv som "selvstudie" eller pga du bare har interresse og mulighet i form av tid og utstyr er ikke en BMW et dårlig valg. Veldig godt med ressurser på nett både på diskusjonsforum og videoer. Deletilgangen er heller ikke ille og det er lett å bestille på nett både fra inn og utland. Spørsmålet ditt er om du klarer å få tak i en bil billig nok til at det er verdt prisen i potensielt "havari" og kost på deler ( i og med at du gjør arbeidet selv?) Du kan jo sammenligne enkelt deler på ulike modeller om du feks går på skruvat.no og sjekker bremseklosser, skiver osv mellom merkene. Forsikringen er som den er og man skal jo uansett ikke ha bil før man er 50 og pensjonist nå, det koster. Sjekk uansett litt opp de ulike motortypene for potensielle fallgruver så kan du vurdere om du vil betale "motorsforsikring" eller bare være sikker på at feks registerkjede har blitt sett over eller byttet fremfor at du risikerer et motorhavari 3 mnd etter kjøp. "Most commom problems "motortype" kan være greit å et google søk på før evt kjøp
 19. 1 point
  http://xn--blhvitblogg-y8a.no/artikkel/tjuvstart-i-nye-m5/ Ganske god lesning om en frekk drømmebil.
 20. 1 point
  Har du stengt inngangen til parkeringshuset?
 21. 1 point
  Helgen har vært ålreit. Strålende sol og et par plussgrader midt på dagen. Tørre veier er aldri feil, men i kveld er veiene saltet igjen, og det er meldt gråvær påfølgende uke. Tenkte derfor å dele noen bilder fra en tur i fjor sommer. Startet hjemmefra etter jobb, cirka 18:00, 31 mai. Tok ferga Rødby-Puttgarden og kjørte til "trøtten" tok overhånd pluss/minus Hamburg. Neste natt ble tilbrakt i Køln. Hotellet ligger direkte ved Rhinen, supersentralt, og ikke galt priset, sett med norske øyne. Noen fjellpass ble det også tid til, det var fremdeles en god del snø i fjellene, og ikke mange ukene siden blant annet Stelviopasset åpnet. En oversikt over ulike fjellpass nedover i Europa: http://www.alpineroads.com/passes.php Mer bilder kommer i neste innlegg. De ligger på flere uliker minnebrikker, og min egen pc (macbook) døde sent i fjor høst.
 22. 1 point
  Otis

  Min første BMW E39 "BlueQueen" (prosjekt)

  Det er en flott bil du har!
 23. 1 point
  Fin bil da, med flotte oppgraderinger. Godt å se for en som er glad i e34.
 24. 1 point
  danskiii

  danskiii's E21. Oppdatering 18.03.18

  No rest for the wicked. Idag har det blitt mer sliping og lakkering. Panseret er noe av det man ser på skal det stå åpent, spesielt om det er en del rust. Fikk jo også takni boks med lakk fra ødegård lakk her i Ålesund. De fikk lakk koden til bilen men syns ikke det stemmer i det hele tatt, alt for mye sølv i fargen. Så må tilbake for å se om de kan få blandet rett, dette duger ikke.. Skal gå over alt som er lakkert også slik det blir våtslipt og bedre resultat. Hadde ikke tenkt å bry meg så mye der på undersiden av panseret men må tas. Fikk også hjelp til å tette hullene til blinklys i skjermene foran, blir digg når det er ferdig og uten de utstikkerne. Har fått montert opp de nye bensin tankene også, var noe styr alene, tomannsjobb detta. Slangen som går fra fyllerrøret til tanken ar råtten uten like. En ny en koster skjorta så godt vi driver mye med slanger i området her, kjøpte meg en meter så kan jeg skifte slanger hvert år knakk en skrue til fyllerrøret og fikk ikke ut skruen etterpå så ordet det med en selvborrende skrue gjennom den gamle.
 25. 1 point
  liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Se på denne støvete kameraten her a Kjedet virker "stramt" så er spent på hva man finner nedi her. Er ikke lenge til Gs treff i bud så tiden er knapp ! Men viktigste er og få den til å gå som den skal. også utrolig hvor mye denne fargen endrer seg i lys
 26. 1 point
  Jah! De var sykt flinke 😃 Fikk tilogmed med at vi kjørte i snøskavelen 😂 Men det var tidvis veldig glatt, skjer med proffe også som han sa
 27. 1 point
  Ble en liten strekk på E91 i dag. Ble ny olje og filter, nye armer i forstillingen fra M3 og Performance girkule. Valgte å gå for BMW sin nye m power olje som har blitt 0w40 og siden instruksjonsboken sier at LL01 er det den vil ha så får den det Armene trengte egentlig ikke å byttes enda, men foringen på de gamle begynte å slitne + jeg fikk M3 armene veldig billig 😊 E90 fikk også M3 rattdeksel, kan ikke bare gi alt til E91n 😃
 28. 1 point
  Snowbiz

  Min F31 LCI xDrive

  Endelig fått på solfilm rundt bilen og tatt en liten shine både utvendig med voks og innvendig Valgte å få mest mulig likt original toning bake og lyst forran Storfornøyd med resultatet! Fikk også fjerna skiltramma framme på bilen og satt på borrelås heller, ser mye mer clean ut
 29. 1 point
  Ble ikke mye tid til foto nei, mer video. Hadde jo en youtuber i baksetet som filmet med min iphone og goproen min mens jeg kjørte og omvendt når han kjørte. Du var jo ganske heldig da du fikk kjøre mye alene med en instruktør, så du fikk nok aller mest kjøretid av samtlige
 30. 1 point
  krini94

  Min E61 525d xdrive lci

  Ble en liten vask i kveld, det trengtes sårt!
 31. 1 point
  Walkabout

  Min alpinhvite F11 [photoshoot s. 45]

  Da har "jeg" fått handlet bil i dag. Var og så på en fin E91 LCI 320dA xDrive i Oslo i dag, og ble handel i løpet av få minutter gitt, så nå skal lillesøster komme seg godt fremover på vinteren. Var et helt nydelig interiør i denne her! Fy søren så godt E90/91 LCI holder seg altså. Flotte utgaver i M-sport https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=115216593
 32. 1 point
  TommyFF

  Beholder tråden,»NY» F11 535D på plass!

  Savnet etter F11 ble for stort, så nå er endelig en «ny» en på plass. Valget falt denne gangen på en 2011 535D, og planene her er som vanlig mange. Relativt godt utstyrt med blant annet: * Active steering med svingbar bakstilling * Rullgardiner i bakruter * 4-soners klima * Head up * 360 kamera * Sportsauto med paddleshift * Ventilerte comfortstoler og bakseter * Original high gloss shadowline * M-sport * Hifi lydanlegg * Navi pro med combox media * Soft close +++ Av utstyr som mangler, som kommer til å bli ettermontert først er: * Adaptiv cruise. Kan ikke ha en sånn bil uten. Hadde det på den hvite, og det er et must. * Hel digitalt display - 6wb * Nyeste sportsrattet Av øvrig snacks som kommer til å bli montert er: * Originale M5 LCI nyrer - Montert * Originale LCI gummimatter - Montert * 550 eksoshaler og Performance diffuser * M-performance frontleppe * H&R senkefjører med stag bak ( samme som jeg hadde på den hvite ). * Mulig nye felger. Bilen kom med 20» Vossen CV4, så får se om jeg bruker de en stund eller skifter de ut. * Tuning. Har enda ikke bestemt meg for hvilken. * LCI led grøftelys Jeg har allerede skiftet glødeplugger og gløderele, samt begge belger bak, så da håper jeg den skal gå en stund før jeg trenger å påkoste noe annet enn kos Ufattelig godt med F11 igjen, og denne blir nok beholdt en stund
 33. 1 point
  lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Fikk ordna bestilling av div deler idag:
 34. 1 point
  Ikke så verst interiør i F3x 👌🏻😃
 35. 1 point
  Blir veldig mye bilder av F34 fremover ser det ut som Fikk fikset nytt grafikkort så nå går redigeringa i en fei!
 36. 1 point
  Resten snakker vel for seg selv.
 37. 1 point
  Dag 3 50/50 fra en eller annen plass Måtte hardt til pers mot en grov ripe. S2 black SS og grønn Rupes Fikk ikke tatt bilde av ripa før, men den ble meget dempet. Flere bilder rundt om
 38. 1 point
  Frdig med spoileren Ferdig med panser 50/50 på dør 50/50 ved dørhåndtak Der ble det bra! Blank dør
 39. 1 point
 40. 1 point
  50/50 på spoilern! 😮😎 Gul rupes og S20Black 👌🏻
 41. 1 point
  Vasket uten berøring, skilt og skiltplateholder fjernet Bøtte Vasking pågår Detaljer Klar til å tørkes
 42. 1 point
  Endelig skal jeg få korrigert lakken! Som dere får se er det behov for det. Utgangspunktet, en skitten bil.. Vaskeriper i fleng 1. Super 81 2. Surfex HD 3. Autofoam 4. Spyl av 5. Korrosol 6. Spyl av Sent på kvelden, lav sol, men ikke noe varmt så ikke farlig å stå i sola ikveld å vaske.
 43. 1 point
  Nytt bilde 😃 Unnskyld skitten bil..
 44. 1 point
  Da har vi kjøpt hus, dvs et hus som skal bygges 😃
 45. 1 point
  I fare for å sette kaffen i strupen på de med høydeskrekk 😃
 46. 1 point
  Der er de på plass, de småe detaljene som løfter inntrykket! 😎
 47. 1 point
  Takker for forslag! Tror jeg fjerner alt utenom GT. Så får vi se. Er også et merke bak med M stripene som skal bort. Ikke kommet meg så langt at jeg har fått fjernet folien på nyrene, sliter med å se hvor kantene er. Så jeg må nok demontere de før det fjernes. For øvrig bestilt nye skilt til bilen, da de gamle var litt bulket her og der, så blir det fresht med de nye bmwccn skiltholderne Bilde fra i dag!
 48. 1 point
  Dagens redigering 👍🏻
 49. 1 point
  Daniel.

  Inspirasjonstråden

 50. 1 point
  Fikk endelig tatt bilde med speilrefleksen, men fikk ikke tid til å vaske bilen noe særlig..
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00