Toppliste


Popular Content

Showing most liked content on 09/20/17 in all areas

 1. 4 likes
  Lakking av bakfanger, skjerm og panser klarer man da fint for 20k med mva. Og jeg tror annonsen er skrevet med en god dose humor for dere som ikke såg det Dyr var den dog
 2. 2 likes
  Liten update, har ikke gjort noe så veldig mye med bilen. Har montert coiloversene på fremme, så nu har bilen blitt senket fremme også. Endel justeringer for å få ønsket høyde, vil ikke ha den noe lavere framme heller på grunn av ET'en på framdekkene. Blir å få på andre tårnlager fremme, litt ubehagelig og treffe små huller og slikt Det rare når vi strammet framfjærene maks, så fikk vi en slags klangelyd fremme. Slakka ned fjæra for å se om det ble bedre, trur lyden er svakere. Hadde ikke lyd fremme førstegangen vi tok en prøvetur, men da var fjæra slakkere. Noen som vet hva som forårsaker det? Mistenker topplager Har også fått en pakke fra Koed, så har byttet viftereima, strammehjul nu. Reima som stod på var dårlig og strammehjulet, så ble bra nu. Har også byttet skiltholderne som er fra Koed, disse er også finere enn de som stod på syns jeg. Så er vindusheisen på førerdør byttet, ble kjøpt ny fra Koed og guud det ble godt å sleppe vindsusingen fra vindue Det siste jeg rakk var å bytte veivhusventilasjonen før jeg dro til Lofoten. Måtte gudene vite når tid denne var byttet sist, var nu dårlig i hvertfall. Har også nytt bensinfilter liggende,dørstopper, tåkelys og ledpærer, som jeg blir å bytte fortløpende. mulig jeg også får koblet opp sentrallåsen snart. Har også vanospakning, toppdekselpakning, oljefilter liggende. Dette blir ikke byttet før jeg får lønning, for må kjøpe inn ny olje, rep kit til vanos. Mulig at jeg også får sveist de 2 tingene som nevnt lengre opp på bilen snart Så når lønningen kommer, så blir det mulig bestilt noe mer deler, Må også bestille 4hjulskontroll time og time hos vegvesenet snart. Må bare vente til jeg får resterende deler til topplagerene fremme og må finne ut av den klangelyden.
 3. 1 like
  ja det er å få kjøpt veldig tynne sentreringsringer, er vertfall et par på ebay som har typ alt som er laga i verden ser det ut som.
 4. 1 like
  Liten digresjon ut i autonom kjøring, dette var jo en interessant artikkel om etiske retningslinjer knyttet til autonome kjøretøy http://www.bmvi.de/SharedDocs/EN/PressRelease/2017/128-dobrindt-federal-government-action-plan-automated-driving.html In the era of the digital revolution and self-learning systems, human-machine interaction raises new ethical questions. Automated and connected driving is the most recent innovation where this interaction is to be found across the board. The Ethics Commission at the Federal Ministry of Transport and Digital Infrastructure has performed absolutely pioneering work in this field and developed the first guidelines in the world for automated driving. We are now going to implement these guidelines – and in doing so we will remain at the forefront of Mobility 4.0 worldwide.