Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06/23/18 i alle områder

 1. 2 poeng
  hsd

  E30M3 S14 + E30 S50 Kompressor

  ut for en rask kattevask, er fortsatt så mye opne kontakter, uplugga hull o.l at skikkelig vask må vente. Tror derimot det blir å levere hele bilen til en såkalt "detailer" har lite tolmodighet til sånt selv Looken er stort sett sånn den blir. Har kun smiley lykt på førerside nå, pga mangler de plast foringene til støttestaga til å overhale den andre. Har blitt glemt gang på gang. Førerside er helt ny OEM hella indre og ytre. Så blir ingen sorte lykter verken forran eller bak her Har 100% strøkne startec, men det kommer nok aldri på igjen. Front skal også byttes til en uten cecotto/evo2 leppa. Den som står på nå har masse hull, pga innfestning til den leppa men har skaffa en ekstra som er helt 100% urørt. Så skal det monteres oem sport evo2 spacer under, samt evo3 svart justerbar spoiler/flat leppe. ( samme som i dag står helt nederst, bare i carbon look.)
 2. 1 poeng
  magneten

  magnetens E46 M3 (Nytt ratt side 11)

  Takk Ja, jeg er helt enig. Digg å være medlem i sølvklubben! (Blinklysene fremme, som ellers er så skrikende på E46, sniker seg inn i denne fargen ) Også blir den aldri skitten!
 3. 1 poeng
  ogee1

  X3 F25 - dashbord lyser som juletre...

  Er batteriet ditt i orden og fulladet? Lav batterispenning kan gi mange rare feil.
 4. 1 poeng
  !Ny update! Etter mye krangling fikk Jeg omsider rikka på taksten. Pratet med en litt mer forståelig takstmann og så faktisk det som var gjort med bilen, etter mye fram og tilbake endte taksten på 175.000, men uten vrak, og ble 160.000 med vraket. Istenden for å takke ja der og da har jeg tenkt litt og vil å foreslå 170k + vrak. Det bærer endelig i min favør er bare siste innspurt nå. God helg!
 5. 1 poeng
  magneten

  magnetens E46 M3 (Nytt ratt side 11)

  Kjøper de hos Bavaria De har gått over til å skrive "Bavaria" på veskene nå, men hun fant en gammel nederst i hauen til meg Pakken kom! Så vi kjører på Batteriet er fremdeles frakoblet Knepper inn to fjærer på baksiden av rattet og fjomper ut airbagen! Skrur løs SMG-skifterene. Prøver å skru ut rattbolten med en vanlig skralle. Håpløst. Her har supermann vært med "Jeg trenger ikke momentnøkkel!"-musklene sine Måtte litt kraftigere saker til Derja, ferdig!? Liker forpakningen Glass du liksom Ooohoohoho!! Med særdeles nydelige M-sømmer Og en frekk gul stripe Smack! Beint nok! Etter litt kjapp googling fant jeg ut at 62.5 nm skulle være korrekt. Det kjentes bra ut også Inn med spaghettien. Skrur på SMG-bryterene. Bak kulissene på en SMG-bryter Ready for airbag Åååå!!! Det er nice! Ut i solen Den gule stripa er i alle fall i samme farge-familie som det oransje på turtelleren Se der du! Matchy match med bremsecalipperene! Håhå! Synes det ble skambra jeg
 6. 1 poeng
  hsd

  E30M3 S14 + E30 S50 Kompressor

  Nye org bmw bolter og skiver på alt i forstilling, levert av koed Var litt forskjellig her, samt slitte bolthoder og sånt som ikke hadde blitt bra med kun ny galvanisering. Dem er også 9,8 kvalitet, og bl.a skivene er dobbelt så tykke som "vanlige". mye rot av verktøy på bildene, men dt har gått litt over styr med montering siste dagene deilig å gjøre noe annet enn karroseriarbeid, ikke minst når man har samla nye deler over 4 år. Målet no er å få den på hjula, og så ut for å vask. pulverlakkert travers, E30 M3 alu bærearmer og ny Z3 tannstang. Bytta til e30 indre og ytre endeledd. Bimmerworld bakre fremre bærearmsforinger. bra lass med maskering i bakgrunnen. Bak: Lilla powerflex montert med org skive over slik traversen ikke skal gli opp, sånn enkelte har opplevd. Valgte lilla da denne ikke skal bli alt for fæl å kjøre Slipt bort overflaterust på m3 skivene i benken, skal bruke andre bremser etterhvert. Ny torpedo isolasjon, alle 3 delene. 3 nye varmeskjold. Skimter også seter igjennom viftekanalen Oppfriskning av alle gjenger Veldig vanskelig å få fram finishen, men ble vanvittig fornøyd i virkeligheten. spessielt når man ligger under og skrur med hodelykt, er det helt rått. Ut av vippe Pakning rattaksel Org baklys naturligvis mye godt arbeid enda, har ca 10 flyttekasser med grupperte deler til forskjellige ting, samt 2 slike skuffer med ziplock poser:
 7. 1 poeng
  Kennethe34

  Min F36 420i, VRSF IC montert S9

  Nå er intercooleren endelig montert, tok ca 30 minutter så det var virkelig verdt å utsette det så lenge 😅 For dere andre som skal bytte cooler: man må ned med bunndekselet, demontere luftfilterboksen og ta ut kjølevifta for å få nok plass å jobbe på. Når det er gjort er det bare å clipse av trykkslangen og trykkrøret og skru løs intercooleren:) Kjørte datalogging på boost og iat før og etter skifte av cooleren (samme dag og utetemp). Iat sank med ca 10grader fahrenheit under fartsgrensekjøring på landevei og med ca 25 grader fahrenheit under wot etter å ha tømt 3.gir. Temperaturen var synkende(!) når 3.gir var tømt, men møtte trafikk så kunne ikke fortsette i 4. for å logge temperaturen videre. Alt i alt en god upgrade, ihvertfall med tunet bil Skal se om jeg får grafene over fra diagnoseverktøyet mitt til en pc, så kan jeg dele resultater her evt.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00