Toppliste


Popular Content

Showing most liked content on 02/28/17 in all areas

 1. 1 like
  Da var endelig tiden kommet for en ny drøm til å gå i oppfyllelse. Jeg har siden jeg så bilder av M4 en for første gang hatt lyst på en. Har sittet og følgt med på forum og i media siden den ble lansert. Så i fjor bestemte jeg meg for å gjøre virkelighet ut av drømmen. Så i oktober i fjor gikk jeg til Bavaria i Stavanger. Satt ned med en selger og konfigurerte bilen akkurat som jeg ville ha den. For en følelse!! Hadde en E92 335I manuell fra før. Dette var N54 motoren, så den var pumpet opp til ca 390Hk og 550Nm. Hadde den bilen i 6år, var kjempefornøyd. Regner med at denne heller ikke vil skuffe meg....Fikk prøve en M3 de hadde inne på Bavaria, og den virket mye hissigere en 335 en. Og nå nesten 5 mnd etter bestilling er den kommet til forhandler. Nå er det bare den siste klargjøring og koding som gjenstår. Samt montering av litt knask Jeg gikk for en individual farge som egentlig er en M6 farge. Har alltid hatt lyst på blå bil. Elsker LeMans blå. Fant en farge som heter San Marino Blå. Hadde bare sett bilder av denne fargen på ett par biler, og en liten prøve ute hos Bavaria. Den fargen så helt rå ut i mine øyne. Det var aldri aktuelt å velge automat kasse. Jeg skal ikke bruke bilen frem og tilbake til jobb, så det var uaktuelt. Dette skal være en bil vi kjører på tur i. Av utstyr så blir det : -sort merino skinn -Elektriske seter -Ryggekamera -Adaptive LED lys -Regn/lys sensor -Navi Profesional -Lys pakke -Alarm -Trafikk info -Dab+ -Remote service -Service avtale -+++ Har også frekt meg til med litt Mperformance: -Sorte nyrer -Karbon splittere -Leppe, lakkert i bilens farge -Sorte side ventiler -Karbon spoiler -Karbon diffuser -Karbon speilhus Og i tillegg har jeg kjøpt: -20" Bcforged felger -Karbon sideskjørt -AcShnitzer Eksos -AcSchnitser Fjærer Og så litt bilder
 2. 1 like
  BMW i3 er mest egnet som bybil. Den er kort og dermed lett å lukeparkere i trange steder. Svingradiusen er utmerket. Og strømforbruket er blant det laveste i sin klasse, kun slått av Hyundai Ioniq. Har man ikke med seg passasjerer er det faktisk et hav av plass bak. Jeg fikk inn tre tomme europaller. Med oppgradert batteri er 150 km rekkevidde på vinteren lett å få til uten å måtte kjøre med hatt. Det vil si at i3 dekker 95 % av folks daglige kjørebehov. Og med hurtigladere så kan man faktisk fint ta den på en 300-500 km langtur uten at ladestopp blir altfor irriterende lange. På en slik langtur bør man stoppe minst én gang uansett. Men i3 egner seg ikke for folk som kjører langt og trenger krok eller enda større plass. Da er det Tesla som gjelder hvis man vil kjøre elektrisk eller en fossil om man virkelig ikke har tid til å stoppe eller bor på vidda. Når det gjelder økonomi så er i3 svinbillig i forhold til en fossil i samme klasse. Hjemmelading er dritbillig og ville tilsvart drivstoff til 2-3 kr literen. Og selv om man må punge ut omtrent like mye som fossilbil på langkjøring så er kostnaden totalt sett gjennom året langt lavere enn en fossil. Da har jeg ikke tatt med incentiver som gratis bom og parkering fordi disse ikke vil vare.
 3. 1 like
  Fikk sysla litt denne helgen og. Har fått gjort litt diverse. Ble bla. ferdig med brekk og brems venstre bak, understellsbehandlet, montert kyllingbein og smurt opp dempere og montert dem. Begynte også pent med å montere skjørter og lister. Fylte lakksprøyra med Owatrol og sprøyta over alle steder det var brunt slik at det trekker inn i det som er av "rust". Så sprøyta jeg alt under slik at det ser fint ut til PKK og godkjenning av senkesett. Skjørter. Demperene tok jeg bare å smurte opp. Knirkingen ga seg da, så får se hvor lenge det holder. Satser på å få montert panser, speil og lister neste gang.
 4. 1 like
  https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=91102189 Bare legger denne her, uten å si noe mer. Ellers blir jeg stygg i munnen.
 5. 1 like
  V8 over V10 any day Også er E92 finere estetisk enn E60.
 6. 1 like
  Titanium Grey var dessverre "deal breaker" for meg, vanvittig kjedelig farge.
 7. 1 like
  https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=46519333&fks=46519333 Sånnsett en gammel, utgått annonse, men kommer ikke over hvor strøken denne var/er under!