Toppliste


Popular Content

Showing most liked content since 04/13/18 in all areas

 1. 19 points
  Sommerfelger med nye dekk er endelig på igjen.
 2. 17 points
  Veronica.H

  Min E91 lci 330ix

  Min første tråd her, men må bare vise den nye bruksbilen! Etter mye om og men er endelig kjærra på hvite skilter! Begynte å kikke etter bil for 1,5år siden, kriteriene var bensin, 325i, E91 og facelift. Skjønte fort at det var lettere sagt enn gjort, kryr jo ikke av disse bensinbilene. Så da begynte søket i Sverige og Tyskland over lengre tid før jeg kom over denne 330ix'n i Sveits. Med hjelp fra Tyskebiler firmaet ble bilen fraktet fra Sveits og hjem. Siden Sveits ikke er i EU ble jo så klart ekstra jobb med BT, men etter 1 mnd er endelig bilen med skilter! Kort om bilen: Farge: Black sapphire Girkasse: Automat Full M-sport Motor: N53B30 (272hk) Dekkdim. 225/35/19 & 255/30/19 Interiør: Sort skinn Planer for bilen: Soting av ruter - utført Senk - H&R 35mm- 35mm - utført En skikkelig runde med Angelwax polish og voks Oljebytte - Castrol 0W-40 - utført Ellers holde bilen i god stand! AE & tåkelys - Led Tips tas imot med stor takk!
 3. 14 points
 4. 12 points
  Etter vinterens understelloppgradering ser ut som ha gjort bilen bedre enn ny 😃
 5. 11 points
  Deilig med nyvaska bil😍
 6. 10 points
  De som følger meg på Instagram har sikkert fått det med seg, så kan like gjerne oppdatere her også. Har handla ny bruksbil som erstatter 528en. Valget havnet på en rimelig strøken 2009 E61 520d edition sport. Gått i skien, så sikkert noen som har sett den før. Le mans blue individual med creme beige interiør, sort taktrekk, panoramatak, navi proff, pdc, comfortstoler, varme i baksete, varme i ratt, adaptive lys, automatisk fjernlys, lyspakke, Hifi pro logic 7, avtagbart hengerfeste, Vossen CV3, blank sort grill, høyglans shadowline, elektrisk bakluke.. Skal få tatt bedre bilder ute når den har fått en omgang med poleringsmaskina og de har begynt å koste gatene.
 7. 10 points
  E.H.D

  Inspirasjonstråden

  G31 mål.
 8. 10 points
  Liten oppdatering nå som vinteren har sluppet takket her på østlandet. Hard vinter som har krevd topplagerne fremme på begge bilene er jo ganske kjedelig. Men men. På e91n har det blitt nye dempere foran og bak, alt av topplager og gummi deler er nytt. Videre har det blitt alt nytt foran fra M3 unntatt endeledd som ikke trenges å byttes. Neste blir å begynne å bytte alt bak. Foreløpig er dette gjort: Sorte nyrer Solgardiner Svart blank diffuser Performance innsug Oppdatere kartet Individual høytalere i bakdørene Supersprint grenrør Quaife Lakkering av utvalgte deler på bilen Lave rails M3 ratt deksel Gummimatter til vinter Krengestag foran og bak fra M3 Bærearmer og casterstag fra M3 foran LCI paddels Videre planer: Oljekjøler fra 335i Bærearmer og slikt fra M3 bak Div foringer bak hentes fra M3 E90 er jeg ikke sikker på hva jeg skal gjøre med. Er liksom ferdig med bilen, kanskje bygge om?
 9. 10 points
  Får ta en liten fortsettelse på sommerdekk sporet der jeg slapp sist. Etter å ha fått shina opp felgene og gitt dem ett godt lag med Autobahn så var det å få en dem ned til jobb for å få de lagt på bilen. Veldig greit med stor bil 👍 Jeg foretar ved hvert hjulskift om våren fullstendig nedvask av hjulhus og underdelstell. I år så gadd jeg ikke ta noen bilder, da jeg har gjort dette hver gang de siste fire årene. Kort fortalt, det ser nytt ut igjen 😀 Vinderdekka ble vasket grundig før de legges bort. Men IronX hadde ikke veldig mye å jobbe med på fremsiden, på innsiden derimot var alt blodrødt 😉 Så brukte jeg IronX og godt med avfetting over bilen. Fikk seg en god vask og tørk, før den ble satt inn for litt stell. Trengte å korrigere litt noen få plasser før jeg gyver løs med voks Selv om jeg er ekstremt nøye og petimeter når det kommer til bil, så kommer der defekter som på alt annet som brukes. Det er jaggu ikke mye, men det må rettes Før Etter Før Etter Hele veien igjennom hele bilen går jeg sånn og rydder opp og shiner. Eksempel innvendig Før Etter Dekksider fikk ett strøk med Swissvax Penau mens plast fikk en behandling med Polytrol. Begge gir supre resultater og god holdbarhet Eksos stusser ble frisket opp med Autosol, så de skinner igjen. Prøvde meg med glass polish, det var noe herk som var vanskelig å få fint uten skjolder. Prøver ikke det igjen, la heller på RainX 😀 Så fant vi frem en gammel kjenning, Swissvax Blue Weis. Har fokusert på Fusso de siste gangene, men nå vil jeg teste Blue Weis igjen for å sammenlikne. Du så fin den ble 😀
 10. 9 points
  Felles kjøring med Autoxo. Andre som var der?
 11. 9 points
  sluquet

  Min 2018 M2

  Da har bilen fått fikset den potensielle programvarefeilen i kombiinstrumentet (opplevde aldri feilen) og fått montert sommerhjulene, samt fått en liten kattevask. Det er deilig å ha litt feste på bakhjulene igjen
 12. 8 points
  Vask og sommerfelger på idag Herligt! Senk neste 🙌
 13. 7 points
  Da ble bilen endelig eu godkjent, nå kan morroa begynne. Har selvfølgelig fått slengt på sommerhjula. Kjempefornøyd med utseende bortsett fra fitmenten men det blir justert når jeg får bytta til KW coiloverne. Det skjer forhåpentligvis ila uka.
 14. 7 points
  quandt1960

  BMW i8 med S63 motor

  Utrolig prosjekt! Lenge letet litt etter om noen har gjort dette før og fant firmaet Gabura Racing Tech fra Tyskland som bygger om i8 med motor slik den bør ha, enda bedre om den hadde hatt en S65 under panseret. Rått!
 15. 7 points
  Sjuk tykkelse på Bilnerden sin ND Carfoam
 16. 7 points
  turbojugen

  ehaugsnes' e46 330cd

  Gjett hvem som har lufta 330n idag!!!!
 17. 7 points
 18. 7 points
 19. 7 points
  Som sagt igår skrudde jeg og pappa en del, og jeg hadde fokuset på bremsene. Bremsene er som nye på bilen men pga at bilen har stått lenge var det veldig mye overflaterust. Dette ville jeg fikse opp i å ha i orden. igang med demontering og etterhvert fikk jeg det omsider av begge sider uten problem. Som dere ser var dette rustent og jeg bestemte meg for at jeg ville sandblåse dette. Tok delene bort på jobben til pappa og etter litt blåsing ble det rent og som nytt Fikk og pusset rent bremseskjold og calipter. Dette fikk jeg malt opp med arsanoel. Her er jeg igang bremseskivene og klavene fikk og litt pleie Dette er jobber som er godt å få tatt Nå skal dette etterhvert på bil igjen og samtidig blir det montert nye dempere nå. Vi er sakte men sikkert godt igang med tingene Skal prøve å bli flinkere til å oppdatere tråden! 👍🏻
 20. 7 points
  Ut med gummimatter er det noen som bruker det i bil ❓🤓 Inn med nye tekstilmatter. Skinntrukket dash hever eie & brukergleden 🔝
 21. 6 points
  Saltkjelen

  Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Nei, så raskt går det dessverre ikke. Driver med delesanking, og så går jeg på i et stort jafs på komplette steder slik at jeg slipper demontering-montering-demontering om hverandre. En biltråd er for øvrig ganske kjedelig uten bilder, så her er det noen med de nye sommerhjulene.
 22. 6 points
  Maks uflaks, knakk girstanga utenfor politihuset mens jeg prøvde å finne parkeringsplass. 😂
 23. 6 points
  Kjennern

  Hvor kjøper man tights med M-logo på?

  Stenger tråden da den har endret retning/vei/mening, men jeg synes den kan stå som en bevis på hvor enkelt det er å ødelegge en tråd for andre her inne... Trådstarter kan gjerne lage en ny tråd om samme emne. Og da forventer jeg at man ikke sporer like mye av.
 24. 6 points
  316

  **En hyllest til BMW E34!**

  Har da en helt original 88 modell 520i som jeg er tredje eier på. Bilen ble solgt ny i Elverum, hvor jeg også bor. Historien er derfor relativt kortreist og uten ville sprell. Bilen er helt original og fremstår som ganske fin.
 25. 6 points
  tpmek

  E 30 sendt til lakkering.

  Ikke helt ferdig på lakk enda. Men har fått tilbake litt deler fra Vestby Galvaniske Verksted. Så veldig bra ut 🤩. Så nå kan jeg begynne å ferdigstille motor å girkasse.
 26. 6 points
  williamwiers

  William's Bmw e36 Coupe

  Dårlig på å oppdatere her.. bilen er snart klar for eu. fått masse nye plastikdeler, pakninger, bremser, bremseskjold, ++ Hatt en liten pause siste uken pga prosjekt hems til lagring av deler og dekk.
 27. 5 points
  Fahad

  F82 M4 med Vossen felger - Lydklipp

  Fikk endelig lakkert leppa i bilens farge. Er ikke helt ferdig med fronten enda, kommer et par ting til på mandag.
 28. 5 points
  Senk og nyrer, nyt.
 29. 5 points
  Hansien

  Hansien's E34 535i - "The turd."

  Etter å ha eid og kost meg med nyere og godt vedlikeholdte biler de siste 8-9 årene satt jeg plutselig i en situasjon hvor jeg skiftet jobb og kunne kjøpe meg et lite bruks-prosjekt da bil ikke lenger er den samme nødvendigheten som det har vært de siste årene. Og da spratt jo ungdommen i meg frem igjen og på død og liv skulle ha igjen en E34. Kriteriene mine var heller labre, lite rust og OK teknisk. Jeg ville tross alt ha noe å bryne meg på samt bruke opp den nå nyervervede fritiden jeg har fått på kveldene. Blåste avgårde og tittet på en 535i, hvor de to kriteriene jeg hadde fulgte den eksemplarisk. Rusta i kanalene var tatt en gang i tiden til tross for at dette var en jobb hvor den/de som har utført jobben har gitt opp når det var tid for lakk, nye framskjermer fra et fabrikat med diskutabel passform og dører, bagasjerom og tanklokk oppspist av rust. Teknisk var det ingen større ting å sette fingeren på. Servoen bar preg av kilometerstand, foruten dette virket den ved prøvekjøring til å være "grei nok". Og med friskt pågansmot og brennende lommebok endte jeg opp en med '90 modell 535i som fremstod som neglisjert og halveis ivaretatt av tidligere eiere. Det første jeg hadde behov for å fikse var fører-/innemiljøet i bilen. Så da bar det til på verkstedet med å demontere stoler for å fikse feil og ta en grundig vask. På høy tid med en dyprens ja. Trodde først at det var middelet jeg brukte som tok fargen på stolene, men mest trolig bare mye fett/skitt i stolene. Stolene ble over all forventning når jeg var ferdig med de for denne gang. Før: Glinsende stoler fulle av fett, møkk og olje. Etter: Demonterte stolryggen for å demontere armlenene da de begge var vonde å få i lås, samt for å komme til for å fikse det at hodestøtten på sjåførstolen hadde et drev som hadde hoppet av. Ikke rart at armlenene var slarkete.. Sjåførstolen var enda verre da spikeren hadde knukket, så der hoppet armlenet ut av lås i tide og utide. Ellers ble det tatt en dyprens av stoff, grundig vask av alle flater og enden var et akseptabelt fører-/innemiljø. Etter det innvendige var tatt var det tid for å ta noe av det viktigere på bilen. En av de tidligere eiere har sveiset kanalene på bilen da disse sikkert var gjennomrustet. Problemet her var at når sveisejobben var ferdig hadde de bare tatt å slengt på noe understellsmasse av noe slag og kalt det bra nok.. Det ser vi resultatet på her i dag. Heldigvis hadde vi noe syre som gjorde jobben med å fjerne guffa ganske enkel Grunnet og lagt på struktur. I helga som var bestemte jeg at det var på tide å friske opp igjen lakken. Noen kjempejobb nekter jeg å utføre da bilen generelt har mye steinsprut, rustflekker, bulker og riper, men en lett to-stegs jobb for å hente frem igjen dybden i lakken og fjerne vaskeriper samt en touch-up av detaljer ble naturlig nok gjort. Og her med sommersluffene på. 885 Le Mans, fordi en slik bil ikke fortjener original-felger. (Enda..?)
 30. 5 points
  Mr. Alpina

  BMW Alpina D3 Bi-Turbo Coupé #063

  Par nye bilder, og med nye bremser på! Mangler kun å få den polert opp for sommeren
 31. 5 points
  Årets første ordentlige vask og fått på sommerhjul
 32. 5 points
  NeonMuffler

  E34 ///M532i S54, reborn

  liten shoot med en kompis i helga som var, nye kameraet hans funker bra
 33. 5 points
  kjelljakob97

  Bmw e39 525D 2003 modell

  Vel, da ble det senk på skuten meget fornøyd med comforen i forhold til at jeg ikke har senket bak, ble faktisk mye bedre å kjøre har litt bilder fra monteringen, var jo faktisk en del arbeid, måtte jo ned med alt men ble bra resultat, blir nok litt lavere etterhvert som den blir kjørt.
 34. 5 points
 35. 5 points
  Kjapp luftetur med E30'en. Første, og sikkert siste, køyreturen med den i år. Eigd bilen sidan 2010 og køyrt max 3 000 km
 36. 5 points
  Ja du gjorde en bra jobb og Papsen er meget stolt . Og fint ble det og . Alt dette er nå montert og alt ser jo som nytt ut , igjen bra Julie 😀. Og selv om søndagen som jeg hadde satt av til skrufri, sprakk jeg. Kjøpte jo komplett dempere og fjærer . Men så at gummi rundt demperen, altså den som fjæren hviler på , var noe ødelagt . Så dette demonterte jeg og alt som var på var jo søppel. Bilde sier jo litt: Men jeg tar jo vare på alt og hadde jo alt av støvkapper , tårnlager osv og fikk satt sammen alt igjen med gode deler og her er de ferdige med brukte dog funksjonsdyktige deler : Noe jeg la merke til . På de Støtdemperene var det montert IX fjærer . Disse virket mye stivere samt at der var mye større klaring mellom vinningene . Monterte de igjen da jeg hater sæggeræv på Touring 😃
 37. 5 points
  Meg ,Mini og TDS lørdag . Idag har meg og Mini fått gjort masse . Jeg fikk gjort ferdig kanal iform av lakk og skyts på kanal. Jeg oppdaterer nå , så oppdaterer hun nå senere på hva hun har gjort . Jeg startet der jeg slapp og begynte å finsparkle. Det måtte gjøres for å få vekk de verste porene sånn at ting ser bra ut. Og dette tar tid for å få det sånn noenlunde : Lagt på et lag: Så pusse , pusse , sakte blir det form i tingene : Etterhvert blir man fornøyd og det vaskes : Grunning lagt på : Pusset litt igjen , så farge : Og nå ser jeg gleden i dette . Hel farge og ikke rust. Noen strøk til : Og etter runder med klarlakk ble jeg ferdig i døråpning og ja det ble noe annet enn det var. Et par ferdigbilder : Dette var jo gøy: Tilslutt siste finnish på kanal : Og etter noen runder , blir ting snart ferdig: Ser noe skholdete ut men det er fordi det er heeeelt ferskt. Og tilslutt er jaggu kanal ferdig : Jupppi !!!. Det å bli ferdig med dette , er så deilig . Har brukt mange timer med rette ut bulker osv i kanal , men nå er den ferdig 😀 Og til å være en amatør , føler jeg at jeg fikk til profilene på bakre del av kanal . Nå skal den fylles opp overalt innvendig med Linolje og jeg vil tro den holder en stund . Nå overlater jeg pinnen videre til Mini , for hun har pinadø stått på idag.😀
 38. 5 points
 39. 5 points
  Litt bilder fra vårpuss igår. Ble hovedsaklig kun voksing da bilen igrunnen var bra, men måtte maskinpolere tak og ene bakskjermen (pga. taket har hatt folie over seg i åresvis).
 40. 5 points
 41. 5 points
  En liten update her etter gammalt. Litt nytt på bilen som ess software (ecu Flash), m4 look speildeksel og en liten polering avsluttet med swissvax shield. Sommerhjul er Komt på etter en runde med swissvax autobahn.
 42. 4 points
  Shinet motorrommet litt 😁
 43. 4 points
  Så digg og få vasket bilen ordentlig 😁 Skåret i gleden var og finne to hull i lakken på døra fordi en eller annen idiot ikke klarte og holde sin egen bildør unna min
 44. 4 points
  Nye dekk og sommerfelger på i dag.
 45. 4 points
  Ute på lufting i godt selskap i dag 😊
 46. 4 points
  Orange blinklys og service før salg.
 47. 4 points
  Ble bra dette. Nå satser jeg på at ting ordner seg like bra som det det har gjort nå og at vi snart kan få skilter på bilen, for det sjesker jeg veldig på! Er veldig glad for å ha denne bilen, lærer stadig noe nytt når det kommer til bil og det mekaniske noe som bare er bra da jeg idag fikk lærlingplass som bilmekaniker fra høsten av og har godt av den ekstra kunnskapen jeg kan få utenfor skole
 48. 4 points
  Freakshow

  Freakshow's E39 530Dat Individual.

  Er ufattelig Elendig på å oppdatere her! bilen er i full bruk og har vært det i vinter! blir nok litt oppdateringer ila våren ^^ men må gi meg selv litt selvskryt! fikk detta i går
 49. 4 points
  Fått på noen voksene 30mm spacere for og få dytta ut hjula litt, en liten vask fikk den også i sola Nye 22 sommerhjul står på lista, og KW V3 er påvei i gjennom tolla i oslo. Skivene bærer litt preg av å ha stått parkert siste 2 ukene
 50. 4 points
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00