StigJ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8046
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  48

StigJ last won the day on September 14

StigJ hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om StigJ

 • Vurdering
  General
 • Bursdag 11/12/77

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sola
 • Kjøretøy
  E86 Z4 & F30 316i

Siste besøkende

4047 profilvisninger
 1. Rett og slett nydelig arbeid dette her
 2. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg ekstremt til dekk er på og kjørehøyden er valgt
 3. Hiv deg i bilen @awt Det er jo bare en svipptur for deg det der.
 4. Er vel ca denne bilen det. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=109589402&fks=109589402
 5. @danskiii Ja blir nok det om du skal kun handle en enkelt del
 6. Den store finn.no tråden.

  Samme her. Men jeg begynner å bli gammel jeg og Sær har jeg vært i mange år allerede...
 7. Nå synes jeg ikke det så bra ut akkurat slik du har lagt den ned mtp. hvor mye bakhjulet ligger oppunder skjermen i forhold til hvordan den ligger fremme. Men dette er jo enkle trykk på kontrollen så fikses det. Regner med (håper) dette bare var for å vise hvor mye det kan legges ned. Uansett så er det et gromt oppsett, og enda kulere hvis du en gang kan få det godkjent. Hvor mye inngrep er egentlig gjort på bilen som ikke er reverserbart? Ingenting? Da er jo dette ikke noe verre enn å senke med f.eks. et coiloversett. Så ja hvorfor ikke når alt kan settes tilbake til start. Tommel opp for å gå dine veier Frode Og en annen ting jeg bemerker meg er at jeg fikk helt noia da jeg så de felgene presentert for første gang. Nå har jeg lyst på slike selv.... (replica selvfølgelig )
 8. Restaurering E34 V8

  Dette så meget snadder ut! Håper du stiller på lokale treff med den til neste år. Dette må beskues nærmere. Jeg stemmer for at bilen beholdes slik den er med motoren den har
 9. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Har ikke prøvd å resette nei. Er på to-do listen min til neste år sammen med et sykt lass andre bilrelaterte saker og ting som har hopet seg opp Hvor ligger denne ledningen som gnisser?
 10. Den store finn.no tråden.

  Ja nå snakker vi! Hvorfor skal disse alltid være sorte? Gjesp...
 11. Hva med en MINI Countryman? Det jeg reagerte aller mest på da jeg satt i en 2-serie, og ene og alene største grunn til at jeg ikke kunne hatt en slik, er at det er en helt hinsides dødsone pga A-stolpene. Kan sikkert gjemme en 7-serie bak der.
 12. BMWCCN

  Ah. Trodde kanskje du hadde en fot innafor produksjonen/layout. Får høre med Tor Arne om det bare er å sende inn for medlemmer hvis de ønsker å bidra.
 13. BMWCCN

  Medlem her også og sitter i styret i Rogalandsavdelingen som Medieansvarlig Vært i styret nå i to år og går inn i det tredje nå over nyttår. Hadde også en styreøkt på 4 år var det vel på midten av 2000-tallet. Vært medlem siden 2001. Hvordan er det med denne kalenderen @Gorg? Plukker du/dere ut selv og bruker egne bilder eller kan andre medlemmer også få mulighet til å bidra?