StigJ

Medlem
 • Innholdsteller

  8391
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  57

Alt skrevet av StigJ

 1. Nu snakkar vi! Dette likte jeg. Og nå må jeg bare innrømme at vinteroppsettet ditt er mye penere enn sommeroppsettet. For min del ødelegges sommeroppsettet av mangel på konkave framfelger.
 2. Nydelige bilder av to utrolig lekre M3er! Kunne godt hatt begge
 3. Sorte bolter Magne, SORTE bolter! Ellers så setene rimelig digg ut. Men jeg synes ekstremt synd på de originale setene da....
 4. StigJ

  mr.Wreckless' E46 M3

  Synes E46 passer AE jeg. Men siden du var i gang med loddebolten ville jeg byttet ut de der kinapluggene. Tåler ingenting. De jeg hadde slo ut på fuktighet slik at ringene lyste svakere. Klippet bort pluggene og loddet sammen ledningene og isolerte skikkelig å var problemet løst.
 5. Grattis med finfin hverdagsbil. Legg ut masse gnikkebilder nå da
 6. Men hvis du i ens ærend laget konto og ønsket å fortelle at du HAR bildet kan du jo legge det ut her Pic or it didn't happen
 7. Jaja. Da får jeg legge ut noen bilder av snart nyervervelsen min. Står fremdeles i Tyskland hos forhandleren. Men har signert kontrakten og blir betalt i neste uke. Så blir den satt på bil og kjørt oppover. Om bilen: Registrert første gang 28.3.2007. 3.0Si som er eneste alternativ utenom Men. Kilometerstand: 19.000 Farge: Hellrot (håper den ser bra ut) Interiør: Oregon sort skinn. Pris: Den hadde en prislapp ja. Utstyr: - Multiratt - Chromeline interiør - Antrasitt taktrekk - Tonede ruter bak - Bixenon med lyktespylere - PDC - Regnsensor - Klimaautomatikk - Navi Professional med Blåtann HF. - BMW Assist - M understell - M sportseter i sort skinn med varme. - 18" M-Sport felger Type 135. Greit utstyrt men mangler M rattet. Dette blir muligens fikset på med tiden. Tror nok det blir toning av siderutene siden det er tonet originalt bak. Ser litt jalla ut med kun bakvinduene. Gått litt som demobil hos forhandleren den står hos nå. Eldre pedantisk eier (stamkunde hos forhandleren) som har hatt den etterpå. Bytta denne ut i en ny Z4 3.5. Vider planer blir ikke mange. 19"ere og litt mer senk. Gleder meg uansett som en unge i lekebutikken. Etter snart 9 år med en 318i E46 sedan er det på tide å bytte ut bilen med en med nesten fullt motorrom Enjoy!
 8. Og du er hjertelig velkommen vestover
 9. Må huske å bruke den litt da etterpå sånn at du alltid husker hvordan det høres ut
 10. Sånn blir man når man setter seg bak rattet på en Isetta 300
 11. Har F30 men henger igjen på E46. Hadde jeg funnet den perfekte E46 330i facelift sedan manuell med laaaav kilometer hadde jeg kunne byttet på dagen. I mine øyne er både E9x og F3x plastikkbiler i forhold.
 12. Jeg ønsker herved å forære Herr Magneten 5 stk. kliss nye karbonkrakker Og etter ditt utsagn så tror jeg jammen etter å ha lest litt mellom linjene at du også er i slekt med han der selveste fiskekongen Forøvrig masse gromt stål på den messen så det ut til. Og han Per Henrik er jammen heldig som har to av mine favoritter i stallen sin.
 13. Klar over det. Var en ønskedrøm...
 14. Ønsket er jo da en rwd 2-serie sedan...
 15. Performancen så jo skitkul ut!
 16. Ja men hvorfor var han på en bilutstilling på Karmøy liksomt?
 17. Jaja, ble jo meget grei høyde med det nye senkesettet I grunnen ikke så veldig stor forskjell
 18. Ikke noe ræserstriper på denne nå da
 19. StigJ

  Den store finn.no tråden.

  Lurer på hvor mye jeg kan fakturere ham for å ha brukt noen av mine bilder i annonsen.... Er vel i grunnen forrige eier som kunne fakturert da det ser ut til å være ren kopiering av annonse.
 20. Så det er gale å være redd for eiendelene sine?
 21. Dette ser jo lovende ut Godt å se de har fått dratt panseret helt ned til nyrene og ikke avslutter med en bein strek som på F30. Irriterer meg grenseløst den der. Finurlig løsning på knekken på C-stolpen. jeg likte den. Er ikke helt imot de nyrene som har blitt bunnet sammen heller. Fin oppgradering.
 22. Ja jeg kjente jeg ble lettere irritert over den annonsen. Tar hele creden for bygget fra @bmwZ Gamle annonsen fra Autoxo ligger lengre oppe @Gorg. Har ikke sett andre annonser på den.