StigJ

Medlem
 • Innholdsteller

  8279
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  55

Alt skrevet av StigJ

 1. Kult! Men ville enda hatt den litt mer i flukt med vinkelen på midtkonsollen. Samme flow bare høyere slik den er laget nå. Den kroneautomaten altså! Men den blekner dessverre mot Isettaen! Var vel denne vi hadde på standen vår på Motorama i fjor?
 2. For all del, pen bil. Men er ikke så fan av roadstere. Og det holder med en bil med 4er og turbo i garasjen 😛
 3. 1000 spenn for en firkanta, ekkel karbonklump?!?!? Du får sette i en slik i panelet i konsollen heller.
 4. Jaja. Da får jeg legge ut noen bilder av snart nyervervelsen min. Står fremdeles i Tyskland hos forhandleren. Men har signert kontrakten og blir betalt i neste uke. Så blir den satt på bil og kjørt oppover. Om bilen: Registrert første gang 28.3.2007. 3.0Si som er eneste alternativ utenom Men. Kilometerstand: 19.000 Farge: Hellrot (håper den ser bra ut) Interiør: Oregon sort skinn. Pris: Den hadde en prislapp ja. Utstyr: - Multiratt - Chromeline interiør - Antrasitt taktrekk - Tonede ruter bak - Bixenon med lyktespylere - PDC - Regnsensor - Klimaautomatikk - Navi Professional med Blåtann HF. - BMW Assist - M understell - M sportseter i sort skinn med varme. - 18" M-Sport felger Type 135. Greit utstyrt men mangler M rattet. Dette blir muligens fikset på med tiden. Tror nok det blir toning av siderutene siden det er tonet originalt bak. Ser litt jalla ut med kun bakvinduene. Gått litt som demobil hos forhandleren den står hos nå. Eldre pedantisk eier (stamkunde hos forhandleren) som har hatt den etterpå. Bytta denne ut i en ny Z4 3.5. Vider planer blir ikke mange. 19"ere og litt mer senk. Gleder meg uansett som en unge i lekebutikken. Etter snart 9 år med en 318i E46 sedan er det på tide å bytte ut bilen med en med nesten fullt motorrom Enjoy!
 5. Takker @fxslin Har selvfølgelig hyrt inn folk som har tatt det som kreves fagfolk på. Men utenom enormt god hjelp av min far og et par timer fra noen kompiser har jeg gjort mesteparten selv. Har nå gått alene i halvannen måned og lektet ut, isolert, trukket el-rør, montert punkter for stikk, belysning etc. samt gipset og sparklet alt. Nå blir det pussing og mer sparkling i sikkert et par måneder fremover før jeg skal male alt. Det skal jeg ihvertfall gjøre selv så nazi og pirkete som jeg er på det meste. Kjenner jeg gleder meg veldig nå til jeg kan slenge beina på bordet med fjernkontrollen til TVen i hånda og se bort på et nytt, og skikkelig kjøkken
 6. Eller omvendt Skal ut og rydde litt i garasjen nå til uka for å få gjort litt plass til å starte å polere. Har flere som sitter på vent som ønsker litt blankere lakk på bilene sine. Ser forøvrig sånn ut i stue/kjøkken for øyeblikket.
 7. NÅ har jeg lyst på Atlanta Blue Z3 Coupe!!
 8. Tilhold i Sandnes den ja. Hadde jeg hatt penger og ikke husprosjekt da den var for salg hadde jeg kjøpt den. Rålekker fargekombo, gått lite og fint priset.
 9. Når skal du begynne å høre på meg med en gang i stedet for å fundere ting ihjel? Nå så det mye bedre ut med boltene ja 👍 Synes de dørstroppene er kule. Vurderte de lenge selv i rødt til min, men fant ut at interiøret mitt ikke er raserbil/Porsche GT3 nok til å ha de. Du kommer unna det med buret og rattet
 10. Driter du metallic du da @magneten?
 11. Jeg kan ikke svare for Magne kun for meg selv. Håper han skal bruke denne tralla til hva den er og blir bygget for Jeg skulle ønske jeg hadde hatt mulighet for å montere inn slikt bur av den enkle grunn at da kunne jeg hatt 4-punktsbelte. Jeg ligger og slenger rundt over alt når det kjøres på bane, og det er rimelig irriterende. Skulle uhellet være ute og man taker og man sitter fastspent med 4-punktssele uten bur er man så og si død da man ikke har mulighet for å dukke til sides når taket kommer mot deg.
 12. Ble skamkult det der altså! Åsså var det ikke i karbon en gang. Er helt stum jeg Men siden du er opphengt i detaljer (det er jeg også) så ville jeg snudd de boltene som sitter ytterst slik at mutterne står inn mot midten. Da ser du bolthodene gjennom vinduene ikke muttere Evt. kjøpe slike plastikkhetter som dekker de slik at de ser ut som koppmuttere.
 13. Da lukter jeg Z3 nr. 3 om ikke så alt for lenge. Eller at du bare beholder Hellraten, ribber den og bytter maskineri
 14. StigJ

  Den store finn.no tråden.

  Mangler automat?? Kun navi som hadde vært å foretrekke her ja. Her har du hele utstyrslista: P337AM Sports package S1CAA Selection of COP relevant vehicles S225A Standard suspension S230A Extra package, EU-specific S248A Steering wheel heater S249A Multifunction f steering wheel S258A Tire with run-flat functionality S2PAA Wheel bolt retainer S2PEA BMW LA wheel M Star Spoke 400 S2VBA Tire pressure display S320A Deleted, model lettering S3AAA Roof railing black S428A Warning triangle and first aid kit S431A Interior mirror with automatic-dip S465A Through-loading system S481A Sports seat S493A Storage compartment package S494A Seat heating driver/passenger S4ADA Interior trim strips, alu, brushed, fine S4AEA Armrest front, retractable S4DLA Accent strips, black, high-gloss S502A Headlight cleaning system S507A Park Distance Control (PDC), rear S520A Fog lights S521A Rain sensor S522A Xenon Light S534A Automatic air conditioning S544A Cruise control with brake function S548A Kilometer-calibrated speedometer S563A Light package S575A Supplementary 12V sockets S5DAA Passenger airbag deactivation S5DCA Rear-seat headrests, folding S654A DAB tuner S698A Area-Code 2 for DVD S6ACA Intelligent emergency SOS call S6AEA Teleservices S6NSA Convenience phone, expanded Smartphone S6VBA Control for Infotainment S710A M leather steering wheel S715A M Aerodynamics package S760A High gloss shadow line S775A Headlining anthracite S842A Cold-climate version S850A Dummy-SALAPA S853A Language version English S885A On-board vehicle literature Swedish S8KAA Dummy-SALAPA S8SMA Car ident. number visible from outside S8TGA Thiefproofing device S8V1A Label S993A model year code in VIN S9AAA Outer skin protection
 15. Ja det er i grunnen synd å "herje" den til hvis den er såpass bra og spesiell.
 16. Grattis med flott oppgradering! Så ut som et meget flott eksemplar dette her. Synd du bytter ut farget bil med ikke-farget dog... Hjelper selvfølgelig med interiøret og setene. Så hva er planen videre? Gategodkjent og skilt? Ribbes og sette inn bur? Nye stoler? Tell me tell me! Veldig greit med de koffertene. Har selv samme modellene til min. Kjempepraktisk.
 17. Har kjørt på Yellowstuff nå siden 2011. Er fornøyd med de til mitt bruk også mtp pris. Kommer dog til å prøve noe annet neste gang bare for å se om jeg har gått glipp av noe Har hørt flere som har klaget på at selve belegget har løsnet fra bakplata og de har gått i oppløsning ved hardt bruk. Dette har jeg tilgode å oppleve.
 18. I grunnen ikke så mye spennende som skjer her av bilrelatert stoff for tiden. Z4en luftes fra tid til annen. Trenger en polering da det er to år siden sist F30en trenger en god vask, polering og nye ventiler som er kjøpt inn. Har kjøpt inn avtagbart hengerfeste og prøver å finne tid til å få montert det. Også handlet inn skvettlapper som skal monteres etter den er polert. Når det skjer er jo meget usikkert. Men bilder liker man jo. Var innom på Bimmers.no treffet som @danskiii dro i gang forrige uke. Tok en del bilder, men er ikke helt ferdig med å redigere alle enda. Disse kommer nå etterhvert. Men har selvfølgelig redigert et par av egen tralle :p Godt oppmøte var det i alle fall, og rimelig høy standard på bilparken. I samme slengen hadde @magneten vært grei og vært Postmann Pat og kom med krus og klistermerker jeg hadde bestilt som @fxslin har fått laget som merchs til facebooksiden BMW Z Norge. Tommel opp til begge! Kruset er godt innviet allerede Det supergode mobilkameraet... Ellers går det veldig seint fremover i huset. Stua og kjøkken er nå isolert, plastret igjen med dampsperr og lektet ut for enda mer isolasjon. Har nå begynt å legge opp trekkerør til ledninger og punkter til stikk, lys og brytere. Så når det er gjort skal jeg isolere litt og så etterpå er det endelig dags for plating. Håper å være ferdig med alt til jul :p Gikk enormt med tid å få rettet av et meget urett tak og ikke minst vegger. Men nå er alt ca. snorbeint Ja, og så må jeg ha nytt yttertak før høsten setter i gang. Tar ikke sjansen på en ny vinter med det gamle taket nå siden alt blir nytt innvendig. Har hatt lekkasje en gang allerede og fått tatt en provisorisk tetting av det. Garasjen er like full...
 19. StigJ

  Den store finn.no tråden.

  Sikkert en som har stått på lager lenge før den ble solgt og registrert første gang. Min Z4 ble produsert 12. juli 2006 men vegvesenet sier det er en 2007 modell pga den ble første gang registrert mars 2007...
 20. StigJ

  BMW E39 520D 2000 136hk

  Stilig med både bilen og dilldallet Var jo en del utenom det "normale"! utstyr på bilen også fra den tid. Har montert mye Alpine skjermer tilnærmet TME-M750. Da som bakseteunderholdning med skjermer i nakkestøttene og tilkoblet DVD eller Playstation.