Ta2

Medlem
 • Innholdsteller

  184
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ta2

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 01/07/1977

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rælingen ved Lillestrøm
 • Kjøretøy
  2004 Z4 2,5i
 1. Ta2

  Felger til 2007 Z4

  Hei Stig. Har ganske nylig kjøpt meg en 2004 Z4 (E85), og den trenger sårt noen nye hjul før sommersesongen! Vurderer noen felger i 8,5 og 9,5x19 med ET 35 på alle. Hvor subbet det da du hadde 235/35 foran på din? Erfaringsmessig koster 225/35 og 255/30 en del mer enn 235/35 og 265/30-19. Så hadde jo vært hyggelig å kunne komme unna med den mest prisgunstige kombinasjonen. Tony
 2. Gammelt som fy dette innlegget, men... Har du disse ennå?
 3. Hehe. Takk for det. Har ingen problemer med andres meninger, så lenge det kommer frem på en skikkelig måte. Drittslenging kan jeg spare meg for. Har ikke noe å utsette på det som ble kommentert her. Jeg er nok litt "outsider" i vennegjengen også. Så jeg er vant til å høre meninger som er litt annerledes enn mine.
 4. Takker for tilbakemeldingene. At en del ikke har sansen for felgene er ganske uproblematisk for meg. Sånn er det nemlig med smak. Men prisen på felgene er ganske uvesentlig synes jeg. At kvaliteten er dårligere er jo en ting. Men behandler man tingene sine med litt omhu, så holder det lenge uansett! Og for meg er utseendet viktigst. Og å ha noe som er litt uvanlig skader heller ikke. Har veldig sansen for M225 felgene også. Men de er ikke så lett å komme over til en fornuftig pris, og de blir litt ordinære. Liker BBS LM også. De kunne vært et alternativ. I kopier, slik som ca. 190% av alle de andre som har den designen... CSL felger blir for kjedelig. Samme med M3(?) felgene. M6 kan gå. De er temmelig spreke. Og sånn er da altså min tankegang! Senking gjør også bilen en del penere! Har veldig sansen for det. Men her jeg bor bil bilen temmelig ubrukelig om den er lavere enn den er nå. Og så lenge den er så ny som den er, og i upåklagelig stand, så lar jeg den være. Prøver å bytte bil ofte, så da er det ugunstig å koste på den alt for mye i "unyttige" ting også Når det gjelder bildene, så ble jeg i alle fall veldig fornøyd med de. Men nå er ikke jeg noen ekspert på det området. Langt derifra! Kan dog hende at han som har tatt de hadde satt pris på noen konstruktive tips! Tony
 5. Jeg har veldig sansen for svarte felger, men kan til dels være enig at det KAN bli for mye svart. Felg og dekk kan liksom gå i ett med bakgrunnen, og det hele blir bare seende ut som et sort hull på bilen...! Men disse har en blank ring ytterst, og blanke "skruer" som gjør at det blir et avbrekk der. Føler at det hjelper en hel del.
 6. Ble temmelig fornøyd med de nye felgene! Og fargen kommer mye bedre frem når det er en med skikkelig utstyr som tar bildene!
 7. Ta2

  SOLGT!

  Har lagt ut bilen med ny pris! Bør absolutt sees og prøves!
 8. http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=35356801 Lekker bil, med så og si alt som kunne bestilles til bilen! Er åpen for bud ved rask handel!
 9. Tony Berger liker her også!
 10. Ta2

  Photoshoot - Monica´s M3

  Ja, du hadde det veldig travelt ut i rundkjøringa ved Rælingstunnelen litt før 19:30 i går kveld. Ble stående ved siden av deg i den blå bilen min. Var litt vanskelig å ikke legge merke til bilen din med den fargen.
 11. Ta2

  Photoshoot - Monica´s M3

  Førstemann ut av rundkjøringa da!
 12. Ta2

  Photoshoot - Monica´s M3

  Hahahahaha. Glad jeg kommer til å få se det enten det blir lagt ut eller ikke!
 13. Ta2

  Photoshoot - Monica´s M3

  Har jo 1 bilde hvor han poserer ekstremt sexy på en stol... Ble vel for drøyt å legge ut her. Eller verste fall; kanskje folk trur det er MEG! Hvem poserer? Petter? Tipper det ble sexy ja! PÅL! hehe jeg poserer stortsett bare bak cam Ah! Så Pål var med dere. Hehe. Da skjønner jeg. Koblet ikke den med en gang. Vi får lage en egen side med String-Pål da. Samle opp litt snacks og legge ut. Begynne å selge capser, kopper mm. Bra forretningsidé!