Nautiluz

Moderatorer
 • Innholdsteller

  3245
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Nautiluz last won the day on December 16 2015

Nautiluz hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Nautiluz

 • Vurdering
  Moderator
 • Bursdag 06/18/83

Contact Methods

 • MSN
  michael@nzc.no
 • Website URL
  http://www.nzc.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Strömstad - Sverige
 • Kjøretøy
  E92 M3, E53 X5, E90 325d
 1. Pioner eller Kenwood

  Pioneer, raskere meny og ser 100 ganger nyere ut.
 2. 6.5 høytaler i dører

  Originalt 6" fram i e46.. Det finnes adaptere og med små mod så går det med slanke 6.5" før dem går i metallet. Det er mulig kappe litt i metallet, men da bør det også lages en ny kondensspærre der. Hvilke DD høyttalere?
 3. E92 335D Individual Rubinschwarz

  Grattis med ny bil! Blir heldig denne bilen
 4. Endel nytt ja. Egentlig såpass mye at jeg ikke vet om jeg orker begynne oppdatere byggeloggen
 5. Grattis med lekker bil! Om det er noe du lurer på er det bare å spørre, er relativt godt kjent med dem der hehe
 6. Original forsterker grå vel på optisk så derfor du ikke får noe lyd vil jeg tro. Jeg har montert 1din spillere i flere e6x da koblet til med rattadapter så spiller i hanskerom. Sanger og kilde samt samtaler kan byttes fra rattet. Du vil også få en mye bedre lydkvalitet fra spiller enn original shiten. En annen løsning er å kjøre en DSP forsterker som har innebygget BT også koble denne til Idrive. Da vil du som ellers kunne spille musikk/navi fra idrive, men når SQ skal prioriteres kan du streame direkte til forsterker
 7. Originale kontakten du kan koble deg på ligger i bagasjen. Den står koblet på headunit boksen som står der.
 8. Ettermontere sub i F30 LCI

  Tviler på at det er noen mobiler eller altive basskasser som støtter det desverre. Det er ikke kassene som er problemet. Det er mange liter i dem, problemet er at du sitter for nære til å få noe utav dypbassen. Men jeg skrev vel over her at du kunne koble deg på etter forsterker selvom den var optisk.. Så du har fortsatt den muligheten å bruke prosessor så lenge den har riktige muligheter.
 9. Lyd i E39

  "alt" passer til det du har egentlig. Er mere å finne hva du ønsker. Vil du ha noe lite som tar lite plass? Kasse laget til bilen? Kasse med hurtigkobling som du kan ta inn og ut av bilen enkelt osv. En god start om du ønsker god lyd er en 3kanals forsterker, den kan drive høyttalerene du har fremme og en bass. Si fra om du trenger hjelp til en pakke så kan jeg hjelpe finne noe som passer deg.
 10. Det er plugnplay med slanke 5.25" høyttalere. Det går også med slanke 6.5" men da må det litt mere mods til. Men fult mulig, Ser det skrives om demping av blekk rundt montering av høyttaler. Høyttalere i E46 monteres i dørpanelet, men ja demping av dør er uansett ett pluss. Så Skal du bruke 2500kr på frontsett kjøp ett til 2000kr og bruk 500kr på dempematter, Da får du mere utav det enn 500kr dyrer frontsett. Skal original forsterker/spiller brukes så kjøp elementer som har høy følsomhet/db. Er den lav så betyr det at dem er "tungdrevet" og du vil ikke kunne dra på spesielt før du kobler på en ekstern forsterker. Skal du ettermontere forsterker kjøp en med høylav adapter innebygget så du slipper å ha dette koblet til ekstra.
 11. Skjerm med sub inngang e90

  Fleste spillere har utgang for sub. Så det overasker meg at du ikke har funnet det.. Pioneer 120DA Spiller med carplay montert i e90. Fortsatt beholdt rattfunksjoner og parksensorer.
 12. Din head unit er koblet sammen med en forsterker/headunit i bagasjen. Så dem kablene som kommer frem til din spiller er hovedsaklig bare systemkabler. Såe litt jobb om du vil ettermontere spiller i din bil.
 13. Nautiluz E92 M3 ESS VT2-600

  Hehe ja det er egentlig det. Men nå er jeg på vei til tyskland endelig ferdig med anlegget Champis!
 14. Ettermontere sub i F30 LCI

  Det er fult mulig å koble seg på signalene. Det går logisk nok ikke optisk direkte til elementet. Men til en DAC/forsterker, og fra forsterker til høyttalere. Så det er mulig å tappe høyttaler signaler. Men du må passe på å bruke riktig høy/lav adapter osv siden utgangs effekten på H/K anlegget er høy. Jeg har gjort flere oppgraderinger i div F-serier så ta kontakt om det er noe du trenger hjelp til. Du kan eventuelt bare bytt elementete og kjøre dem direkte på original H/K forsterker. Feks. disse: http://nzc.no/products/match-ms-8b-bmw2