Remi Berg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  793
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Remi Berg

 • Vurdering
  Oberst
 • Bursdag 12/22/81

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Verdal
 • Kjøretøy
  330e
 1. Bmw f30

  Ta også en titt på utvalget av Lowtec senkefjærer. God kvalitet på fjærene og stort utvalg. https://autobua.no/understell/senkefjaerer/bmw/bmw-3-serie-senkefjaerer/bmw-f3x-f8x-senkefjaerer/bmw-f30-sedan-senkefjaerer
 2. Ta service selv?

  For å kunne benytte deg av garanti/reklamasjon må service være utført på autorisert verksted. Om du ikke er på merkeverksted må du kunne dokumentere at olje har riktig kvalitet, deler av OEM kvalitet er brukt og servicepunkt utført i henhold til BMW sine serviceskjema.
 3. Spørsmål om EU kontroll

  Hvilke ekstra plukk er det som ble påpekt som NAF ikke påpeker? At NAF ikke har påpekt slikt tidligere kan være pga. at feilen ikke var tilstede på tidligere kontroller eller at feilen ikke var alvorlig nok til å dømmes. I området hvor jeg bor er NAF usansynelig streng på enkelte ting og dømmer ofte mer enn det som er nødvendig. 1. DU kan ikke lenger ta kontroll ved annet verksted om du er misfornøyd med utført PKK. Andre verksted kan bare ta etterkontroll. Mener du at det er gjort feil har du anledning til å klage på kontrollen. Har du snakketmed verkstedet om det du mener er feilbedømt? 2. Neste PKK blir til normal tid uansett hvor lenge du dryger denne etterkontrollen for å få skiltene tilbake. Om du ligger 1 år etter på denne kontrollen så blir det bare 1 år til neste PKK da dette følger intervall basert på registreringsår og siste siffer i registreringsnummer.
 4. Har alle bmw f30/31 elektronisk servicehefte i idrive?

  Om du ikke har papirhefte i bilen er det 99% sikkert at du har servicebok i iDrive da disse kom uten papirbok. Den siste prosenten får være åpen i tilfelle forrige eier har rotet vekk heftet, noe som er lite sansynlig. Om bilen har hvert inne på service hos BMW og det ikke vises i iDrive kan det være så enkelt som at det ikke har blitt ført inn av h*n som utførte jobben. Om kundemottaker har gjort jobben riktig og registrert service med nøkkelen så skal dette dukke opp neste gang noen overfører data til serviceboken.
 5. Har alle bmw f30/31 elektronisk servicehefte i idrive?

  F2X og F3X kom med elektronisk servicebok fra dag 1. Denne blir synlig først etter at første service er ført inn hos et BMW verksted. Mener å huske det ble sagt at alle som ble solgt ny i Norge skulle ha dette. Jeg har kun sett 2 eller 3 biler som ikke har dette og mener å huske at disse hadde liten skjerm så det er mulig det har med utstyrsnivå og gjøre.
 6. Skifte bremser foran på bmw f30

  Slitasjevarsler må byttes og servicevarsel må tilbakestilles. Dette bør også inn i den elektroniske serviceboken, noe som bare kan gjøres hos BMW verksted.
 7. Stor forskjell mellom powerflex blå og black edition?

  Det er ganske stor forskjell på hardheten på foringene. De sorte er vesentlig hardere enn lilla. Begge typene er gode oppgraderinger. Sort er anbefalt for de som vil ha ekstra stivt understell eller driver med en del banekjøring.
 8. Kode E70 X5, mulig med K+DCAN?

  BMW merkeverksted bruker ISTA/P for programmering/koding av biler med "E" chassis. I dette programmet er man låst til at alle styreenheter må ha nyesteprogramvare før man kan utføre koding. 2-4 timer virker om ganske normalt tidsforbruk på denne typen jobb.
 9. Antennesplitter DAB+/FM

  Orginalt har BMW glassantenne for DAB båndet som brukes i Norge. Venstre siderute bak på en del Touringer samt F25, mens resten har antennen i bakruten. DAB antennen i haifinnen er til et bånd som foreløpig ikke er brukt i Norge.
 10. Coilovers Til e46 Sedan

  Dette beskriver hvor mye et senkesett senker i mm i forhold til standard høyde på bilen. Om bilen har sportsunderstell vil senkesettet senke mindre ettersom bilen er lavere enn standard. 30/30 senker 30mm foran og bak, mens f.eks 60/40 senker 60mm foran og 40mm bak. Denne sammensetningen brukes på senkesett som ikke er justerbar i høyde. Høydejusterbare senkesett får en litt annen betegnelse. F.eks. 20-60/10-50 som betyr at senkesettet kan justeres ned 20-60mm foran og 10-50mm bak innenfor lovverket, men en del høydejusterbare sett klarer å senke mer enn hva som er oppgitt.
 11. Coilovers Til e46 Sedan

  Fjærklemmer til å avlaste fjæren foran er nok det verktøyet som kreves utover standard sortiment av skrallesett, fastnøkler og skrutrekkere. Anbefaler bytte av tårnlager foran ved montering av coilover og da slipper du også å bruke fjærklemme og kan klare deg med basisverktøy. Lowtec har en del sett til denne bilen i forskjellige prisklasser og jeg kan anbefale Lowtec HiLOW 9.2 til denne bilen. Komfortabelt sett som er TÜV godkjent og veldig fleksibel på høydejusteringen. Vi i Autobua skaffer dette og og vi har god erfaring med dette settet på E46. http://autobua.no/understell/justerbare-senkesett/bmw/e46/sedan-coupe
 12. Servicehefte? Service 320d xdrive 2015

  Det er elektronisk servicebok i denne bilen. Serviceboken finnes som en egen undermeny inne i servicemenyen i iDrive. Menyen ligger i toppen over alle servicebehovene og er skjult frem til første service er registrert.
 13. COC dokumentasjon BMW X5 40e

  Har X5 40e kommet med 2 forskjellige effekter? I følge bmw.no og alle andre sider jeg har sett på har det kun vært opplyst om 245HK på bensin motoren og 313HK kombinert. Ser imidertid at USA oppgir bensinmotoren til 240HK. Har du noe mere opplysninger om denne 211HK i X5 40e? Hvilken årsmodell har du?
 14. Fikk feil på bremserør på EU-kontroll, E46

  Rør som er dømt pga. rust på PKK bør ikke godkjennes bare med rustbeskyttelse. Røret er like svekket selv om det er børstet og overflatebehandlet. En veldig viktig ting når det gjelder kobberrør er festepunkter. Det er påkrevd fester med ca. halve avstanden i forhold til stålrør. Det finnes dog rør med kobber/nikkel legering som kan bruke orginale festepunkter.
 15. Hvor i norge selges senkesett(tuv) til bmw e21?

  Vi kan levere senkefjærer med TUV til E21 med opp til 60/60 senking. http://autobua.no/understell/senkefjaerer-1368/bmw/e21