Ellingsen B.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5788
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Ellingsen B.

 • Vurdering
  General
 • Bursdag 07/26/81

Contact Methods

 • MSN
  bjorn@puls-media.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sarpsborg
 • Kjøretøy
  2014 M550d - 2014 Audi S3
 1. Den hadde fortjent manuell kjepp
 2. Gratulerer med nydelig F30! Fargevalget var 100% innertier!
 3. Driving assistent plus inneholder adaptive cruise. Si ifra hvis du vil ha tilbud på makan bil
 4. Prøvd å la bilen være strømtom en liten stund også? Veldig ofte vi får slike feilmeldinger på F10 biler som har hatt dårlig med strøm hos oss og har ikke vært borti at DSC enheten må byttes. Den koster rundt 18-20.000,- om jeg husker rett.
 5. Syns bilen ser fantastisk ut på alle måter og endelig med 4x4. Syns enda at lyden er milevis ifra det som Audi og Mercedes leverer med sine sporteksos fra fabrikken. Lydbildet minner meg veldig om forrige M5 og M6.
 6. Grattis med fin M!👍
 7. Grattis med kul E71.👍
 8. Den så flott ut! Interiøret holder jeg dog en knapp på Merc for tiden..Men eksteriøret var en del knepp opp fra F10'n som drar på åra. Blir spennende å se hva de klarer få ut av M5'n. At nye 550ix med 445hk blir raskere enn F10 M5 er jo imponerende..
 9. Var det ESS du brukte til det? Har vurdert å gjøre det siden man får jo hentet ut så mye effekt.
 10. Grattis med X6. Herlige biler
 11. Takker! Hvordan er performance grill på denne? V8ern har titan grill, mens andre har sort. Kunne tenkt meg senk og spacere - vi får se hvor lenge jeg har bilen også og fleste kjøpere vil vel kanskje ha det mest mulig org. Enste som er synd er at X6 ikke har skjermbreddere som X5 har. Tror det hadde vært litt bøllete ??
 12. Fine biler du har! På X5'n - har du brukt spacere regner jeg med? Vet du hvor mange mm det er brukt?
 13. Syns ikke lyden i E9x er så grom før man setter på effektanlegg. De aller fleste gjør jo også det.. skal prøve å få tatt er lydklipp. Ellers får jeg jo seff lov å kjøre den når jeg vil. Det var ironi?, men jeg har ny xc70 som firmabil som jeg bruker til daglig..
 14. Gikk til innkjøp av en småsjelden X6 rett før jul. Er vel egentlig kjøpt til kona, men jeg er heldig og får prøve den innimellom.. 2009 modell xDrive50iA som kun var kjørt ca 55tusen. Bil som er importert fra Østerrike. Prestandamessig er bilen ganske heftig mtp størrelse og vekt. Går omtrent som en E39 M5. 408hk og 600nm. Frister litt med ESS chip som gir ca 510hk og 700nm.. Dette er vel en av de FÅ hvis ikke eneste BMW jeg har eid og kjørt som virkelig gir grom låt originalt. Alle andre V8 BMW man må til med effektanlegg etc.. Denne minner meg litt om AMG sitt lydbilde.. Litt info om bilen for de som liker utstyr: -Sportspakke -Navi proff -Head up -Massasjeseter foran -El. komfortseter med varme og kjøling -Glassluke -El. bakluke -HiFi Proffesional -Adaptive Drive -Mørke ruter -Webasto -USB -Avt. hengerfeste (ubrukt) -Adaptive Xenon -PDC -Takrails -DVD system for baksetet -4 soners klima -Varme i bakseter -Varme i ratt -Keyless -Soft close dører -Individual skinntrukket dashbord og skinn på dører -TV funksjon -DVD veksler -Lyspakke -Fjernlysassistent -Stigtrinn i alu -Aktiv Styring -20" Alu sommer -20" Alu vinter Uppgrades vet jeg ikke.. Hadde den kanskje kledd 40mm senk? Har byttet til mer blåhvitt lys i angel eyesene og led på skiltlys.. Skal få fikset flere bilder - men her er noen få.
 15. Grattis med fin M skute! Fin fargekombo